Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

African Mango hapı kullanan var mı?
hani diyorum ki, acaba biz de kullanırsak (yani dukan devam ederken) kiloları daha kolay verebilir miyiz? :18::18::18::18:
görüşü olan?

O tür haplar metabolizmayı hızlandırmaya yöneliktir...Siz diyet yaparak zaten bünyenizi tepetaklar ediyorsunuz birde hap kullanırsanız vücudunuz çok dirençsiz kalır...Kaldı ki o haplara güvenmeyin bende kullandım envai çeşit en fazla 2 kilo verdim ve fazla fazla geri aldım

bizdede.......!!!
size iyi tatiller fıstıklar ben gittim...

Sanada...

:)) İlahi kızlar, güldürdünüz beni. Ben şimdi pusuya yatıp ona suçüstü yapacağım. O zaman da yapacak birşeyi kalmayacak :))

Ah ah kızlar, diyet harici 1 lokma bişey girmedi 1,5 aydır boğazımdan. Hiç yanına bırakır mıyım yaptıysa :))

Ay acıdım şimdi adamcağıza Onlar bizim kadar dirençli değil maalesef...Benim eşimde bir heves beraber yapalım dedi sonra yenebilecekleri görünce vazgeçti

wayyy waayy poh poh delisi o kot pantolon fotosu bitirdi benii
harikaa olmuşş.
şu an içine giremesemde benm de 28 beden kotlarım dolabın bi köşesinde duruoo..
ağustosta inşallah maşallah bende kot pantolon dağımla birlikte foto çektiririmm...

ya bişşiyy dicemm 23 nisanda veliler ve öğrencilerle foto çektirdik..
çıkartıp banada hediye ettiler sağolsunlarr
arkadaş nasıll görünüorumm yaaa çok şişmanımm:/
gerçekten başka birine bakıoo gibi oldumm
ben biliorumm tabiki ince bi bayan deilimm de kendimii hiç o fotodaki gibi hissetmiorumm ve görmüorumm..
kendi fotosuna bakınca bööle hisseden var mı yaaa?????

tam da karar vermiştim yarın sabah yürüyüşe çıkcaktım, fırtına çıktı resmen bi süre daha sporsuz kilo verme çalışmalarına devam etcem anlaşılan =//

tam da karar vermiştim yarın sabah yürüyüşe çıkcaktım, fırtına çıktı resmen bi süre daha sporsuz kilo verme çalışmalarına devam etcem anlaşılan =//

Bahanemiz çok ama bence evde de ihmal etme spor videoları var ona üşeniyorsan ben uyumadan önce yüz üstü yatıyorum kalçalarımı sıkıp bacağımı dizimden kırıp aşağı yukarı yapıyorum bilmem anlatabildim mi ?
Yukarı kaldırdığımda parmak uçlarım kaval kemiğime doğru gerginken açağı indirirken düz bir şekilde gerdiriyorum ve cidden bacaklarım çok ağrıyor faydasını gördüğüme inanıyorum geçen burada da bir arkadaş demişti çok faydalı diye.

Kesinlikte cok faydali ablam bu sekilde basenlerinden kurtuldu..:)Ben karin bölgesinden sorunlu ablam basenlerinden sorunluydu ama eskiden..;-)

İtiraf.com'dan alıntı, ben dukan diyeti yaptığını düşündüm itirafçının

Göğüs meselesi

Diyetteyim. Pazardan gelen anneme camdan sesleniyorum."Balık aldın mı?" Gelen cevapla camı kapatıp bir daha sokağa çıkmama kararı alıyorum. "Balık bulamadım beyzinur, bu akşam göğüslerini yersin." Ah be anacım nereden bilsin mahalleli buzdolabındaki bana ayrılan tavuk göğüslerini kasttetiğini?

hahahahaha koptummm

Canim ablam 1 sene boyunca doktor kontrolunda diyet yapti her hafta doktoruna gidip yagdan ne kadar gitmis su kaybi ne kadar ölcdürüyordu.Birde icecegi vardi kutusu 80 euro civarinda.Ben o dönem zayiftim 1 sene ekmek yemedi ekmegin tadini unuttum kiymetini bilin derdi hep.Bunu uygulayali tabi uzun zaman oldu ama sana sunu diyeyim en az 100.defa yapardi 100 bir bacak 100 diger bacak.Arada hediye icicek gelir onuda bir güzel yapar verdigi kilolari masallah geri almadi..insallah bizde verip almayacagiz..

Unuttum eklemeyi benim büyügüm 18 yasinda ilk cocugu 3 cocuk annesi ona diyorum ki lütfen benim bulundugum ortamlarda sen bulunma bilmeyenler beni abla saniyor onu kardes..:)))

Ayy cidden maşallah ne güzel geri almamış.
Ben de baya bir yapıyorum geceleri 200-300 kere falan bir bacağı sonrasında ağrıdığını hissediyorum inşallah iyi olur hiç bir şeyimiz kalmazz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…