Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy cidden maşallah ne güzel geri almamış.
Ben de baya bir yapıyorum geceleri 200-300 kere falan bir bacağı sonrasında ağrıdığını hissediyorum inşallah iyi olur hiç bir şeyimiz kalmazz ..

çok özendim size, ben neden bu kadar tembelim bilmiyorum =(( spor yapmak hiç gelmio içimden yorgun argın eve geldikten sonra hiç enerji bulamıorum kendimde =//

çok özendim size, ben neden bu kadar tembelim bilmiyorum =(( spor yapmak hiç gelmio içimden yorgun argın eve geldikten sonra hiç enerji bulamıorum kendimde =//

Benim de çoğu zaman kalkmak içimden gelmiyor ya dizi falan izlerken 2-3 mil leslie yapıyorum ya dönüşte yolumu uzatıp yarım saat yürüyorum.
Dediğim hareketi de yatıp televizyon izliyor oluyorum uyumadan önce o sırada yapıyorum hani kalkıp yapmam gerekmiyor diye.

Ayy cidden maşallah ne güzel geri almamış.
Ben de baya bir yapıyorum geceleri 200-300 kere falan bir bacağı sonrasında ağrıdığını hissediyorum inşallah iyi olur hiç bir şeyimiz kalmazz ..

iyi olacagindan yani ise yarayacagindan eminim sende süper yapiyorsun ben senin kadar yapamiyorum..Masallah insallah bende yarin yürüyüsüme devam edecegim havalar cok soguktu yürüyüse gidemedim yarin kaldigim yerden devam en az 3km en fazla yürüdügüm 6km.Simdi daha kolay yürürüm hafifledim cünkü.

Ben de bu sıralarda bir problem var her şeyden sıkılıyorum uzun süre devam edemiyorum mesela önceden spor yapmayı çok severdim ama şimdi yarım saatten sonra sıkılıyorum başka bir şeyle uğraşırken de öyleyim dikkat dağınıklığı falan mı acaba diyorum yoksa ben saatlerce tek başıma yürüdüğümü bilirim onun haricinde treakinglere giderdik 12 saat en fazla 1-1.5 saat mola ile nerelere yürürdük ama şimdi yok olmuyor sıkıntıdan patlıyorum.
Bunu da yapabilmemin tek nedeni bir taraftan başka bir şeyle ilgilenebilmek.

Bahar carpti bizi bahar :))) hele havalar isinsin yine olacak.. ;-)

Bende Kek yaptim simdi süper oldu...Ben mikrodalgada yaptim tupperware kek kalibinda süper oldu 7 dk kekim hazirdi..;-) Dayanamadim iki dilim yedim..yarin olsun kepek hakkimi yiyeyim yine.. o kadar yani...:))))

Malzemeler
  • 3 yumurta
  • 4 çorba kaşığı Splenda tatlandırıcı
  • 8 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • Göz kararı süt
  • Limon kabuğu rendesi (ben portakal kabugu kulladim)
  • 6-7 damla vanilya aroması
  • 4 çorba kaşığı goji berry (kullanmadim)
  • Göz kararı tarçın
  • Yarım paket kabartma tozu
HazırlanışıYumurta ve şeker iyice çırpılarak, biraz süt eklenir. Kabartma tozu ve yulaf kepeği hariç tüm malzemeler ilave edilerek iyice karıştırılır. En son yulaf kepeği ve kabartma tozu eklenerek yarım saat kadar bekletilir. Karışım silikon kek kalıbına dökülerek 150 derece fırında bir saat pişirilir.

Kaynak Yulaf Kepekli Kek Tarifi » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

Ben bu kekin duruşuna bayılmıştım ama fazla yapmak istemiyorum ölçülerini 1/3e indirip yapabilirim aslında ..
Bugün yaş pasta yapacaktım ben de ilginç bir şekilde canım istemedi, tatlı stoğumu mu doldurdum ne yaptım ..

Daha iyi ya bende haftada bir tatli yapiyorum gidim gidim yiyorum..:)))

Sürekli yapınca kötü etkiliyor mu ?
Ben bu hafta her gün yaptım sınırlarımı aşmadan ama dayanamadım tatlısızlığa hiç ..

Sinirlarini asmadinsa fazla etkilemez sanirim ama ilerde duraklamaya sebeb olurmu bilemiyorum.Ben daha yeni basladim yapmaya tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir cevabini.Sende haftada br yapmayi dene..:)

Sinirlarini asmadinsa fazla etkilemez sanirim ama ilerde duraklamaya sebeb olurmu bilemiyorum.Ben daha yeni basladim yapmaya tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir cevabini.Sende haftada br yapmayi dene..:)

Haftada 1'e zor dayanırım ama arada her gün yemeyeyim açıkçası.
Bir de uzun sürmeyecek diye ileride duraklamaya neden olur mu korkum çok yok ama 1-2 haftada etkilerse yandım.

kızlar ya ben duraklamaya girdim galiba. zaten kaçamak yapa yapa olacağı buydu her ne kadar bu kaçamaklar 1 2 zeytin kaşık ucuyla pilav falan olsa da durdurdu galiba beni adet dönemim de geldi acaba ondan mı bu duraklama ya pazar gününden beri 69.8im hiç oynamıyı gerçi +lara çıkmaktan iyidir diyeceksiniz ama motivasyonumu düşürüyo napıcam ben

bir de bi arkadaşım başlamak istiyor dukana ama şeker hastalığı başlangıcı varmış değerleri baya düşmüş risk yok şuan dedi ama tetikler mi tekrar acaba diyet die merak ediyor bu konuda bilgisi olan var mı? tahlil yaptırıp doktorla görüşücek zaten başlamadn önce ama biliyosunuz şu aralar bazı doktorlar dukan karşıtı oldular o yüzden güvenemiyoruz da

aynı bizi tarif etmişsin :) bende eşimle birlikte başladım ben 10 eşim 20 kg vermek istiyor şu ana kadar ikimizde aynı kiloyu verdik sayılır eşimde üzülüyor ve ben kaçamak yaptım o hiç yapmadı ama ben bu durumu şuna bağlıyorum ben saat 8 den sonra asla yemiyorum 11 de de yatıyorum eşim geç yiyor geç yatıyor dukan saat sınırlaması koymamış diyor :)) nerde okudum hatırlamıyorum gece yarısından önce uykuya geçildiğinde metabolizma daha fazla yakmaya başlıyormuş

benimde öyle 1 ayım doldu reglime 2-3 gün var yine şiştim tartı bir gün eksi bir gün artıyı gösteriyor son 5 gündür 64 ila 64.5 arasında gidip geliyorum

selam kızlar.bende bu dukan diyetini yapmaya karar verdim bugün kıtabını aldım biraz okudum birazda burdan araştırayım dedim.bana yardımcı olan olursa çok sevinirimç76 kiloyum 60 hedefim.bu durumda atak evrem kaç gün olacak sizce.ben 10 diye düşündüm ama fikirlerinize ihtiyacım var.birde menülerinize.şimdiden teşekürler....

bende 21 kg ardından sarkma yok. eskiden nasıl görünüyorsa yine öyle görünüyor cildim. ama onların fotoğraflarının photoshoplu olduğunu unutma. aslında şişman ya da zayıf farketmez, öyle görünen insan yok. öyle gösteren photoshop var

sadece kemere yansıdı. yani göbek azaldı. onun harici bacak falan aynı yani :2:. ki karın pek yoktu bende böyle armut gibi bir şey oldum.

sonra gelen yağ önce gider kuralı işliyordur belki. bacaklar eski şişman, karın yeni şişman. önce karın zayıflar, sonra bacaklar...

erkekler kadınlara göre çok daha hızlı ve kolay kilo veriyor. eğer durum bunun tersiyse; eşinde şeker ya da tiroid problemi olabilir ya da eşin seni kebapla, pizzayla falan aldatıyor olabilir.

African Mango hapı kullanan var mı?
hani diyorum ki, acaba biz de kullanırsak (yani dukan devam ederken) kiloları daha kolay verebilir miyiz? :18::18::18::18:
görüşü olan?

pek çok ilacı denemiş biri olarak söyleyeyim, ilaçlar, kremler, bantla.... hepsi yalan dolan. işe yarayan tek bir hap lila. onu da şişmanlıktan ölsen bile alma zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…