Ayy cidden maşallah ne güzel geri almamış.
Ben de baya bir yapıyorum geceleri 200-300 kere falan bir bacağı sonrasında ağrıdığını hissediyorum inşallah iyi olur hiç bir şeyimiz kalmazz ..
çok özendim size, ben neden bu kadar tembelim bilmiyorum =(( spor yapmak hiç gelmio içimden yorgun argın eve geldikten sonra hiç enerji bulamıorum kendimde =//
Ayy cidden maşallah ne güzel geri almamış.
Ben de baya bir yapıyorum geceleri 200-300 kere falan bir bacağı sonrasında ağrıdığını hissediyorum inşallah iyi olur hiç bir şeyimiz kalmazz ..
iyi olacagindan yani ise yarayacagindan eminim sende süper yapiyorsun ben senin kadar yapamiyorum..Masallahinsallah bende yarin yürüyüsüme devam edecegim havalar cok soguktu yürüyüse gidemedim yarin kaldigim yerden devam en az 3km en fazla yürüdügüm 6km.Simdi daha kolay yürürüm hafifledim cünkü.
Bahar carpti bizi bahar :))) hele havalar isinsin yine olacak.. ;-)
Bende Kek yaptim simdi süper oldu...Ben mikrodalgada yaptim tupperware kek kalibinda süper oldu 7 dk kekim hazirdi..;-) Dayanamadim iki dilim yedim..yarin olsun kepek hakkimi yiyeyim yine.. o kadar yani...:))))
Malzemeler
HazırlanışıYumurta ve şeker iyice çırpılarak, biraz süt eklenir. Kabartma tozu ve yulaf kepeği hariç tüm malzemeler ilave edilerek iyice karıştırılır. En son yulaf kepeği ve kabartma tozu eklenerek yarım saat kadar bekletilir. Karışım silikon kek kalıbına dökülerek 150 derece fırında bir saat pişirilir.
- 3 yumurta
- 4 çorba kaşığı Splenda tatlandırıcı
- 8 yemek kaşığı yulaf kepeği
- Göz kararı süt
- Limon kabuğu rendesi (ben portakal kabugu kulladim)
- 6-7 damla vanilya aroması
- 4 çorba kaşığı goji berry (kullanmadim)
- Göz kararı tarçın
- Yarım paket kabartma tozu
Kaynak Yulaf Kepekli Kek Tarifi » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Ben bu kekin duruşuna bayılmıştım ama fazla yapmak istemiyorum ölçülerini 1/3e indirip yapabilirim aslında ..
Bugün yaş pasta yapacaktım ben de ilginç bir şekilde canım istemedi, tatlı stoğumu mu doldurdum ne yaptım ..
Daha iyi ya bende haftada bir tatli yapiyorum gidim gidim yiyorum..:)))
Sürekli yapınca kötü etkiliyor mu ?
Ben bu hafta her gün yaptım sınırlarımı aşmadan ama dayanamadım tatlısızlığa hiç ..
Sinirlarini asmadinsa fazla etkilemez sanirim ama ilerde duraklamaya sebeb olurmu bilemiyorum.Ben daha yeni basladim yapmaya tecrübeli arkadaslar daha iyi bilir cevabini.Sende haftada br yapmayi dene..:)
Merhaba sevgili dukancılar, 1,5 aydır eşimle dukan diyeti yapıyoruz. Birlikte yapan arkadaşlar var mı acaba? Eşimin söylemesi ayıp 20 kilo vermesi gerekiyor ama 5 kg verebildi. Benim vereceğim kilo daha az olmasına rağmen ondan çok verdim, depresyona girecek
Acaba erkeklerde süreç böyle mi benim eşimde mi sorun var?
kızlar ya ben duraklamaya girdim galiba. zaten kaçamak yapa yapa olacağı buydu her ne kadar bu kaçamaklar 1 2 zeytin kaşık ucuyla pilav falan olsa da durdurdu galiba beniadet dönemim de geldi acaba ondan mı bu duraklama ya pazar gününden beri 69.8im hiç oynamıyı gerçi +lara çıkmaktan iyidir diyeceksiniz ama motivasyonumu düşürüyo napıcam ben
Kızlar, içim sızlar..
Bu ikinci resimdeki bu hale nasıl gelmiştir sizce? Dukan yaptı tamam ama o deriler nasıl toplanır ki? Benim toplamda 11 kg vermem gerekiyor biraz da gevşek bir yapısı var derimin (bu nasıl anlatımsa siz anlarsınız :) ) toplanır mı gerçekten.
Hepinizie ayrı ayrı tebriklleeerrrrrrr
Ben bu basenlerle 28 beden giyemiyoruumm henüüzzNeyysssee... O da olur herhaldee :) Eski eşfmanım bile olmuyo beee. Bir eşofmanın insana olmadığı görülmüş müdür :S Neyyssee.. O da olur inşallah :))
görülmüştür tabi... eşofamnın hatta pijamanın olmadığı, büyük geldiği görülmüştür))))
sadece kemere yansıdı. yani göbek azaldı. onun harici bacak falan aynı yani :2:. ki karın pek yoktu bende böyle armut gibi bir şey oldum.
Merhaba sevgili dukancılar, 1,5 aydır eşimle dukan diyeti yapıyoruz. Birlikte yapan arkadaşlar var mı acaba? Eşimin söylemesi ayıp 20 kilo vermesi gerekiyor ama 5 kg verebildi. Benim vereceğim kilo daha az olmasına rağmen ondan çok verdim, depresyona girecek
Acaba erkeklerde süreç böyle mi benim eşimde mi sorun var?
African Mango hapı kullanan var mı?
hani diyorum ki, acaba biz de kullanırsak (yani dukan devam ederken) kiloları daha kolay verebilir miyiz? :18::18::18::18:
görüşü olan?
pek çok ilacı denemiş biri olarak söyleyeyim, ilaçlar, kremler, bantla.... hepsi yalan dolan. işe yarayan tek bir hap lila. onu da şişmanlıktan ölsen bile alma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?