Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence 10 gün fazla dukanın sitesine girip testini uygula ondan sonra karar ver atak döneminin uzunluğuna benim 23 kilo vermem gerekiyor. bana 7 gün verdi. Bence sana ya 7 ya 5 der.

Dukan canlarım günaydın vucudum inanılmaz bir performans gösteriyor sanırım. dün giden 600-700 gr dan sonrabugünde bir 200 gr gitmiş. Kendimi hergeçen gün seviyorum. Ya regl olamadım daha olsam daha çok gitcek demekki

Günaydın Dukanın Fıstık hatunlarıı

tekrar dukana pazartesi dönücem dedim amaaaa...... bu sabah gördüğüm 73.4 kilo artık tak ettirdi...
sabah itibari ile dukana başlamış bulunuyorum 2 gün 2 gündür 2 gün atağın bitmesine yaklaşmak demektir

sabah : 1 bardak ılık su ile güne başladım
akşamdan dukan yapacağıma karar vermediğim içinnn 1 bardak süt ile kahvaltımı yapmak durumundayım
öğlen : yine hazırlıksız olduğumdan hemen 2 yumurta haşladım ve üstünü baharatlayıp yanıma koydum :) tabiki yoğurt aldımmmmmm
akşam : krep yaparım ve yanınada köfte + yoğurt :)

atak 1 hoşgelmiş banaaaaa ama ilk başladığımdaki gibi yapıcam sanki hiçbir sınırlı yiyeceği bilmiyormuşum ve tarifleri de öğrenmememiş gibi
yoksa hepsinden yapasım geliyorrr

Günaydın kızlar...

Günaydın nilesscim çok iyi yapmışın başlamakla dediğin gibi ataktan 2 gün eksilmiş olur pazartesi

Günaydın kızlar...

Günaydın nilesscim çok iyi yapmışın başlamakla dediğin gibi ataktan 2 gün eksilmiş olur pazartesi

aynen tatlım vücudum su tuttuğu için inş böyledir dicem valla 4 gün atak yapıcam umarım 4 günün sonunda eski kilom olan 68,5 kiloya yaklaşırım hani şuan için 69-70 e bile razı durumdayım
çok şey istiyorum farkındayım ama şu 1 ay sıkı dukan yapıcam ve en azından atak hari. bir 3-5 vereyim yaa....
dukan tatlıları yoookkkk
dukana yeni başlayanlar gibi meyveli yoğurt harici hiçbir kaçamak yoook:)

Ay hadi bakalım hayırlı olsun tekrar...İnşallah verirsin Bende 61 oldum sonunda

Ay hadi bakalım hayırlı olsun tekrar...İnşallah verirsin Bende 61 oldum sonunda

oh şüküürrr tebrik ediyorrrummm
kaç kilon kaldı bebeğim şimdi senin?
valla ben 63'e düşeyim bırakıp güçlendirme yapıcam... zaten 68 altına zor iniyorum... çok uğraşcam yine...
ama bugün itibari ile düzenli ve biraz arttırılmış spor yapıcam... eliptik + twist dışında halim kalır ise... ay başından itibaren pilateste yapmak istiyorum en azından haftanın 3 günü...
hatta şu belediyelerin pilates dersleri oluyor ona bakayım bir olmadı annemle kardeşimi alır giderim 2 akşam

Benim son 6,800 kg...Sen yeterince spor yapıyorsun zaten sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var artık pilates iyi olabilir ya da callan teyzeyi denesen

Benim son 6,800 kg...Sen yeterince spor yapıyorsun zaten sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var artık pilates iyi olabilir ya da callan teyzeyi denesen

o callan teyze beni ürküttü okadar esnek değilim ben onu ben 5 dk yapayım 3 gün kendime gelemem :)
ama seni mi kırcam bu hafta sonu denerim :)

o callan teyze beni ürküttü okadar esnek değilim ben onu ben 5 dk yapayım 3 gün kendime gelemem :)
ama seni mi kırcam bu hafta sonu denerim :)

Bende hiç esnek değilimdir ama en azından bir hafta denicem Yapanlar çok memnun 5 gün sonrasında vücudun alışmaya başlıyormuş bugünden başla istersen vücudun ağrırsa yarın evdesin dinlenirsin

Bende hiç esnek değilimdir ama en azından bir hafta denicem Yapanlar çok memnun 5 gün sonrasında vücudun alışmaya başlıyormuş bugünden başla istersen vücudun ağrırsa yarın evdesin dinlenirsin

aynen tatlım işten eve dönünce yapayım :)))
buaradaaaa 6 kilo verdiğimde kendime ödül olarak bunu alıcam bayıldımmmmmm

Son düzenleme:
Çok hoş bencede Diyet yaparken diyet masrafından bitincede yeni kıyafet masrafından batarız sanırım...Bir grup kurarız Dukan diyetiyle bütcesinde karadelik açılanlar...:118::118::118::118:

ayh çöktüm ben sormaa diyet yüzünden çeyizlik alamıyorum
ama diyorum ya basit yapıcam bu sefer dukanı...
yulaf kepeği + yoğurt + süt + peynir + et dışında çok açılmıcam :) hımm birde sakız

zaten evde hala vanilya sosu + çikolata sosu + rom sosu + kakao + tatlandırıcı + surumi + soya sosu + balsemik sirke + mısır unu + süt tozu + buğday kepeği mevcut
ama kullanmıcam mümkünse kendileri ile muhatap olmıcam

her hafta 70 lira rahat harcıyordum ben diyete ya... yok jambon yok değişik tat olsun diye bir lor peynir birde light peynir .. sütlü sosis... anaaam sırf masraf vallaa

Ben senin kadar detaya girmiyorum açıkcası peynir,süt,yoğurt,kepek ve et ürünleri alıyorum ama bu bile baya yüklü oluyor zaten Benimde hali hazırda bekleyen vanilya ve rom sosum,buğday kepeği,mısır unu ve balsamik sirkem duruyor hiç kullanmadığım Bir hevesle aldım ama ne birşey yapmaya vaktim nede dermanım kalıyor işten sonra

Afiyet olsun :) Ya ben de kek falan yapmak istiyorum,bir kere denedim ama o yulaf kepeği mahvetti ya,çok fena oldu tadı yiyemedim olduğu gibi çöpe attım sizde böyle bir durum olmuyor mu,yani acaba markaya göre tadı değişiyor mu bu kepeğin ?
bir de bu gojy berryden me kadar yiyebiliyoruz ? buğday kepeği serbest mi kitapta gördüğümü hatırlamıyorum,onu nerde kulanabilirim ?

buğday kepeği sınırlı... 2 kaşıklık Yulaf kepeği hakkıyla birarada düşünmelisin yani ikisinin toplamı 2 yemek kaşığı
büyük marketlerin un - kepek bölümlerinde satılıyor
gojiberryde de yine aynı şekilde 2kaşık canım.

markadan markaya değişiyor genel olarak ru-sheim kullanıyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…