Acaba soğuduğundan dolayı mı etken maddenin etkisi azalıyormuş ?
Ondan değilse azıcık su koysam olmaz mı ki ?
tam da karar vermiştim yarın sabah yürüyüşe çıkcaktım, fırtına çıktı resmenbi süre daha sporsuz kilo verme çalışmalarına devam etcem anlaşılan =//
selam kızlar.bende bu dukan diyetini yapmaya karar verdim bugün kıtabını aldım biraz okudum birazda burdan araştırayım dedim.bana yardımcı olan olursa çok sevinirimç76 kiloyum 60 hedefim.bu durumda atak evrem kaç gün olacak sizce.ben 10 diye düşündüm ama fikirlerinize ihtiyacım var.birde menülerinize.şimdiden teşekürler....
Günaydın kızlar...
Günaydın nilesscim çok iyi yapmışın başlamakla dediğin gibi ataktan 2 gün eksilmiş olur pazartesi
aynen tatlım vücudum su tuttuğu için inş böyledir dicem valla 4 gün atak yapıcam umarım 4 günün sonunda eski kilom olan 68,5 kiloya yaklaşırım hani şuan için 69-70 e bile razı durumdayım
çok şey istiyorum farkındayım ama şu 1 ay sıkı dukan yapıcam ve en azından atak hari. bir 3-5 vereyim yaa....
dukan tatlıları yoookkkk
dukana yeni başlayanlar gibi meyveli yoğurt harici hiçbir kaçamak yoook:)
Ay hadi bakalım hayırlı olsun tekrar...İnşallah verirsinBende 61 oldum sonunda
oh şüküürrrtebrik ediyorrrummm
kaç kilon kaldı bebeğim şimdi senin?
valla ben 63'e düşeyim bırakıp güçlendirme yapıcam... zaten 68 altına zor iniyorum... çok uğraşcam yine...
ama bugün itibari ile düzenli ve biraz arttırılmış spor yapıcam... eliptik + twist dışında halim kalır ise... ay başından itibaren pilateste yapmak istiyorum en azından haftanın 3 günü...
hatta şu belediyelerin pilates dersleri oluyor ona bakayım bir olmadı annemle kardeşimi alır giderim 2 akşam
Benim son 6,800 kg...Sen yeterince spor yapıyorsun zaten sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var artık pilates iyi olabilir ya da callan teyzeyi denesen
o callan teyze beni ürküttüokadar esnek değilim ben onu ben 5 dk yapayım 3 gün kendime gelemem :)
ama seni mi kırcam bu hafta sonu denerim :)
Bende hiç esnek değilimdir ama en azından bir hafta denicemYapanlar çok memnun 5 gün sonrasında vücudun alışmaya başlıyormuş bugünden başla istersen vücudun ağrırsa yarın evdesin dinlenirsin
aynen tatlım işten eve dönünce yapayım :)))
buaradaaaa 6 kilo verdiğimde kendime ödül olarak bunu alıcam bayıldımmmmmm
Eki Görüntüle 401815 Eki Görüntüle 401814
Çok hoş bencedeDiyet yaparken diyet masrafından bitincede yeni kıyafet masrafından batarız sanırım...Bir grup kurarız Dukan diyetiyle bütcesinde karadelik açılanlar...:118::118::118::118:
ayh çöktüm ben sormaa diyet yüzünden çeyizlik alamıyorum
ama diyorum ya basit yapıcam bu sefer dukanı...
yulaf kepeği + yoğurt + süt + peynir + et dışında çok açılmıcam :) hımm birde sakız
zaten evde hala vanilya sosu + çikolata sosu + rom sosu + kakao + tatlandırıcı + surumi + soya sosu + balsemik sirke + mısır unu + süt tozu + buğday kepeği mevcut
ama kullanmıcam mümkünse kendileri ile muhatap olmıcam
her hafta 70 lira rahat harcıyordum ben diyete ya... yok jambon yok değişik tat olsun diye bir lor peynir birde light peynir .. sütlü sosis... anaaam sırf masraf vallaa
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
Bahar carpti bizi bahar :))) hele havalar isinsin yine olacak.. ;-)
Bende Kek yaptim simdi süper oldu...Ben mikrodalgada yaptim tupperware kek kalibinda süper oldu 7 dk kekim hazirdi..;-) Dayanamadim iki dilim yedim..yarin olsun kepek hakkimi yiyeyim yine.. o kadar yani...:))))
Malzemeler
HazırlanışıYumurta ve şeker iyice çırpılarak, biraz süt eklenir. Kabartma tozu ve yulaf kepeği hariç tüm malzemeler ilave edilerek iyice karıştırılır. En son yulaf kepeği ve kabartma tozu eklenerek yarım saat kadar bekletilir. Karışım silikon kek kalıbına dökülerek 150 derece fırında bir saat pişirilir.
- 3 yumurta
- 4 çorba kaşığı Splenda tatlandırıcı
- 8 yemek kaşığı yulaf kepeği
- Göz kararı süt
- Limon kabuğu rendesi (ben portakal kabugu kulladim)
- 6-7 damla vanilya aroması
- 4 çorba kaşığı goji berry (kullanmadim)
- Göz kararı tarçın
- Yarım paket kabartma tozu
Kaynak Yulaf Kepekli Kek Tarifi » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Afiyet olsun :) Ya ben de kek falan yapmak istiyorum,bir kere denedim ama o yulaf kepeği mahvetti ya,çok fena oldu tadı yiyemedim olduğu gibi çöpe attımsizde böyle bir durum olmuyor mu,yani acaba markaya göre tadı değişiyor mu bu kepeğin ?
bir de bu gojy berryden me kadar yiyebiliyoruz ? buğday kepeği serbest mi kitapta gördüğümü hatırlamıyorum,onu nerde kulanabilirim ?
selam,light dondurmanın serbest olduğundan emin misiniz.ben kitapta görmedim öyle bişey.eğer serbestse süper olur valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?