Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar,

O kadar çok sayfa olmuş ki hepsine bakamadım ama epey eğlenmişsiniz. :)) Elbiseler, kotlar, bikiniler muhteşem.

Herkese iyi haftasonları :))

günayyydıııınnnn mutlu hafta sonlarıııı

yumruk 2. günün sonunda bugün -800 ile uyandımm!!!!!!

73.800 ile dewiam ediorumm bu yumruk olayı bööle gidicekse sıkılana kadar yapayımm ben bunu olmass mıı?? sonra 2/1 ile dewam edermm???

o kadar uzun duraklamıştı ki - gördüğüme inanamıorummmm...

4 gün dediyse bir bildiği vardır canım
4 günün sonunda 5. günde beyaz gün yap sonra dön seyire bencee

Şeytanın baçağını kırmışsın, iyi kır ama bir daha kalkamasın :))

4 gün dediyse bir bildiği vardır canım
4 günün sonunda 5. günde beyaz gün yap sonra dön seyire bencee

Şeytanın baçağını kırmışsın, iyi kır ama bir daha kalkamasın :))

nilesss doooru söölüosunn yarın son gün!!! tıkır tıkır gitmesii çok güzell gedii bi de ben saf protein günlerinde zorlanmıorumm sadece ööle bi içimden geçirmiştimm:/

aslında beyaz günü bende düşünmüştümm..ne kaybedermm (kilo) yapayım pazartesi günü

saoll ekim34 fenalardaimm kendi fotoğraflarımı gördüğümden beri bu yaz içerisinde ağustoss sonu bile olsa bi tiril tiril elbise giymek istiorumm!!!

zaten ramazan gelcek üzülme inşşşş bayramda tiril tiril elbiseni giyersin
bakalım bende başladım bugün inş tıkır tıkır iner benimde hoş zaten bıraktığımdan çok daha fazla +lardayım önce onların inmesi lazım:26:

hadi bakalımm kazann mubarekkk olsunnn
Ay hadi bakalım hayırlı olsun tekrar...İnşallah verirsin Bende 61 oldum sonunda

Çok hoş bencede Diyet yaparken diyet masrafından bitincede yeni kıyafet masrafından batarız sanırım...Bir grup kurarız Dukan diyetiyle bütcesinde karadelik açılanlar...:118::118::118::118:

mutlu tebrikler..dewamı cabucak gelirr inş...ayrıca su grubun en baş üyesii ben olmak istiorum walla,,zira tek basına yasayan biri olarak ew kirasına yakın bide bu diyete masraf ediorum walla

inşallahh!!! sende merak etme sadece 2 hafta falan boşlamıştın hatırlıosamm ama dikkat ediorum diodunn sebze-meyve su tutmuştur..
atakta gider zaten:))
bırakma artkk dukanıı az kalmşş vermen gereken kilo yavaşda gitse gidioo işte:))

Beyaz gün nedir? Hangi durumda yapılıyor?

neden canım cokmu zararlı? nasıl bir hap ki bu?

subitramin içeriyor. kısa vadede zararlı. ani beyin kanaması ya da kalp krizi gibi riskleri varmış subitraminin. ama daha kötüsü uzun vadede etkilerinin en olacağı bilinmiyormuş. benim ilaçlara karşı bünyem çok sağlamdır. buna rağmen 1 kez aldım ve birkaç günde zor kendime geldim. zaten yasaklandı uzun zaman önce.

light dondurmayı kendin yaparsan serbest

serbest olamaz. içinde nişasta vardır mutlaka. en azından kıvam artırıcı sahlep falan. bunlar da karbonhidrat. ama kaçamak olarak düşünülebilir. yani canın çok dondurma çekerse, diabetik olanlarından yiyebilirsin biraz.

Sürekli protein tüketmek maalesef vücut için çok yorucu oluyor

İnşallah ya...Ay dikkat etsem çabuk veriyorum ben kilo ama işte insan sıkılmaya başlıyor bir yerden sonra...Son 6 kilom kaldı bitsede rahatlasam ve diyeti bıraksam
Sen bekarmısın love

Günaydin mutlu hafta sonlari herkese..:) Hava burda muhtesem yaz geldi cok sükür insallah hemen havalara giripde bozmaz yine..

Niles hadi bakalim hayirli olsun insallah dedigin gibi kacamaksiz bir sekilde atlatirsin bu atak dönemini..Bol__ görürsün insallah...

Tesekkür ederim ben syk yapmiyorum yeni basladim daha yapmaya buna ragmen tadi süper oldu benim yaptigim gibi dene..Diger sorularina cevap almissin zaten..:)

Tebrik ederim arkadasim hep böyle __ler gör insallah motivasyonun eksik olmasin..

inş canım valla kaçamağı geç sınırlı izinli bile istemiyorum en azından 4 hafta.. zaten sonra yaz geliyor... haziran sonuna kadar şu diyeti bitirip güçlendirmede meyve yemeliyim:)

Esim Türk marketine gitmisti can erigi almis ben napayim simdi... o bana bakiyo ben ona baki$iyoruz simdilik..

Bu yumruk olayı tam olarak nasıl bir şeydir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…