günayyydıııınnnn mutlu hafta sonlarıııı
yumruk 2. günün sonunda bugün -800 ile uyandımm!!!!!!
73.800 ile dewiam ediorummbu yumruk olayı bööle gidicekse sıkılana kadar yapayımm ben bunu olmass mıı?? sonra 2/1 ile dewam edermm???
o kadar uzun duraklamıştı ki - gördüğüme inanamıorummmm...
73.800 ile dewiam ediorummbu yumruk olayı bööle gidicekse sıkılana kadar yapayımm ben bunu olmass mıı?? sonra 2/1 ile dewam edermm???
4 gün dediyse bir bildiği vardır canım
4 günün sonunda 5. günde beyaz gün yap sonra dön seyire bencee
Şeytanın baçağını kırmışsın,iyi kır ama bir daha kalkamasın :))
nilesss doooru söölüosunn yarın son gün!!! tıkır tıkır gitmesii çok güzell gedii bi de ben saf protein günlerinde zorlanmıorumm sadece ööle bi içimden geçirmiştimm:/
aslında beyaz günü bende düşünmüştümm..ne kaybedermm (kilo) yapayım pazartesi günü
saoll ekim34 fenalardaimm kendi fotoğraflarımı gördüğümden beribu yaz içerisinde ağustoss sonu bile olsa bi tiril tiril elbise giymek istiorumm!!!
Günaydın Dukanın Fıstık hatunlarıı
tekrar dukana pazartesi dönücem dedim amaaaa...... bu sabah gördüğüm 73.4 kilo artık tak ettirdi...
sabah itibari ile dukana başlamış bulunuyorum2 gün 2 gündür 2 gün atağın bitmesine yaklaşmak demektir
sabah : 1 bardak ılık su ile güne başladım
akşamdan dukan yapacağıma karar vermediğim içinnn 1 bardak süt ile kahvaltımı yapmak durumundayım
öğlen : yine hazırlıksız olduğumdan hemen 2 yumurta haşladım ve üstünü baharatlayıp yanıma koydum :) tabiki yoğurt aldımmmmmm
akşam : krep yaparım ve yanınada köfte + yoğurt :)
atak 1 hoşgelmiş banaaaaaama ilk başladığımdaki gibi yapıcam sanki hiçbir sınırlı yiyeceği bilmiyormuşum ve tarifleri de öğrenmememiş gibi
yoksa hepsinden yapasım geliyorrr
Ay hadi bakalım hayırlı olsun tekrar...İnşallah verirsinBende 61 oldum sonunda
Çok hoş bencedeDiyet yaparken diyet masrafından bitincede yeni kıyafet masrafından batarız sanırım...Bir grup kurarız Dukan diyetiyle bütcesinde karadelik açılanlar...:118::118::118::118:
zaten ramazan gelcek üzülme inşşşş bayramda tiril tiril elbiseni giyersin
bakalım bende başladım bugün inş tıkır tıkır iner benimdehoş zaten bıraktığımdan çok daha fazla +lardayım önce onların inmesi lazım:26:
nilesss doooru söölüosunn yarın son gün!!! tıkır tıkır gitmesii çok güzell gedii bi de ben saf protein günlerinde zorlanmıorumm sadece ööle bi içimden geçirmiştimm:/
aslında beyaz günü bende düşünmüştümm..ne kaybedermm (kilo) yapayım pazartesi günü
saoll ekim34 fenalardaimm kendi fotoğraflarımı gördüğümden beribu yaz içerisinde ağustoss sonu bile olsa bi tiril tiril elbise giymek istiorumm!!!
neden canım cokmu zararlı? nasıl bir hap ki bu?
light dondurmayı kendin yaparsan serbest
hadi bakalımm kazann mubarekkk olsunnn
mutlu tebrikler..dewamı cabucak gelirr inş...ayrıca su grubun en baş üyesii ben olmak istiorum walla,,zira tek basına yasayan biri olarak ew kirasına yakın bide bu diyete masraf ediorum walla
Günaydın Dukanın Fıstık hatunlarıı
tekrar dukana pazartesi dönücem dedim amaaaa...... bu sabah gördüğüm 73.4 kilo artık tak ettirdi...
sabah itibari ile dukana başlamış bulunuyorum2 gün 2 gündür 2 gün atağın bitmesine yaklaşmak demektir
sabah : 1 bardak ılık su ile güne başladım
akşamdan dukan yapacağıma karar vermediğim içinnn 1 bardak süt ile kahvaltımı yapmak durumundayım
öğlen : yine hazırlıksız olduğumdan hemen 2 yumurta haşladım ve üstünü baharatlayıp yanıma koydum :) tabiki yoğurt aldımmmmmm
akşam : krep yaparım ve yanınada köfte + yoğurt :)
atak 1 hoşgelmiş banaaaaaama ilk başladığımdaki gibi yapıcam sanki hiçbir sınırlı yiyeceği bilmiyormuşum ve tarifleri de öğrenmememiş gibi
yoksa hepsinden yapasım geliyorrr
Afiyet olsun :) Ya ben de kek falan yapmak istiyorum,bir kere denedim ama o yulaf kepeği mahvetti ya,çok fena oldu tadı yiyemedim olduğu gibi çöpe attımsizde böyle bir durum olmuyor mu,yani acaba markaya göre tadı değişiyor mu bu kepeğin ?
bir de bu gojy berryden me kadar yiyebiliyoruz ? buğday kepeği serbest mi kitapta gördüğümü hatırlamıyorum,onu nerde kulanabilirim ?
Beyaz gün nedir? Hangi durumda yapılıyor?
Günaydin mutlu hafta sonlari herkese..:) Hava burda muhtesem yaz geldi cok sükür insallah hemen havalara giripde bozmaz yine..
Niles hadi bakalim hayirli olsun insallah dedigin gibi kacamaksiz bir sekilde atlatirsin bu atak dönemini..Bol__ görürsün insallah...
Tesekkür ederim ben syk yapmiyorum yeni basladim daha yapmaya buna ragmen tadi süper oldu benim yaptigim gibi dene..Diger sorularina cevap almissin zaten..:)
Tebrik ederim arkadasim hep böyle __ler gör insallah motivasyonun eksik olmasin..
Esim Türk marketine gitmisti can erigi almis ben napayim simdi...o bana bakiyo ben ona baki$iyoruz simdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?