Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inş canım valla kaçamağı geç sınırlı izinli bile istemiyorum en azından 4 hafta.. zaten sonra yaz geliyor... haziran sonuna kadar şu diyeti bitirip güçlendirmede meyve yemeliyim:)

insallah güzelim ben izinde ne yapacagim kara kara onu düsünüyorum bizim kaldigimiz yer ilce yulaf kepegi bulamam kesin yanimda götürmeyi düsünüyorum ciddi ciddi.istanbulda ne nerden alinir burdan takip ediyorum da benim bi bildigim bim :))) Kendi memleketime gidecegim Sinop yöresel yemeklere nasil dayanacagim hele bayram kazanlarla yemek pisirilir bayramda bazen tikanip kaliyorum..

ve bu kız sonunda regli oldu
vücudum diyete başlamamı bekliyormuş regli olmak için valla tam 7 gün gecikti
oh nasıl mutlu oldum anlatamam tartıda 73,4 görmemim sebebide belliymiş

hadi bakalım 4 gün sonra hem atak bitimim hemde regli bitimim sonucu merak ediyoruummm:119::119::124::124:

:118::118::118::118::118:

Gelsin __ ler gelsin __ tey tey forumca kutlama var yesil cay esliginde..

-500gr da gitti bugün . 5günde 2,5 kilo vermişim. bir gariplik var ama hala çözemedim .

Gayet güzel gidiyor benim kilom fazlaydi kabul ederiyorum bende 5 kg vermistim..Tebrikler..

kızlar sımdı kıtabı okuyorumda az yaglı etlerı sız nasıl alıyorsunuz antrikot ve pirzola hariç demiş ? ton balığı yene biliyormu ? yağsız süt ürünlerinden peynir lerden yıyoruz dıme ? 1,5 litse su fazlası olurmuki ?

Kızlar bir şey soracağım light olarak yaptığım kuşburnu marmelatı yenilebilir mi acaba yoksa meyve mi sayılır ?

Bu sabah tartıda 58.5 i gördüm bir de dün bir pantolon denedim önce 40 beden istedim görevliden siz 38 sinizdir ama dedi. Neyse denedim 38 beden süper durdu tabi fiyatı pahalı geldi alamadım azıcık daha devam edeyim 2 hafta sonra gidip bir daha deneyecem bakalım nasıl olacak çok azim geldi. Bu arada akşam annem mercimek köfte getirmiş o kadar gündüz tatlılara direndim ama mercimek köfteden yedim :26:

1.5 lt suyu tüketmek kolay olur. benim sadece gün içinde ofiste içtiğim su 2.5 lt yi buluyor tabi habire wc ye gidiyorum. Az yağlı etler olarak tavuk göğüs balık hindi filan tercih edeceksin kırmızılarda durum nasıl olur bilemiyorum

selam kızlar bu gün atak evresinin 3. günündeyim ve sadece 1.400 kilo vermişim.burdaki arkadaşlarım en az 2 kilo verdiler hatta kızım bile 2.300 verdi.onun adına çok seviniyorum ama zorlanmaya başladık.az önce 2 tane kremalı bisküi yemiş inşallah çok etkilemez.
sizler kaç gün yaptınız atak evresini 4 günde bıraksak olurmu ben dukan testi yaptım 5 gün çıktı ama artık et görmek istemiyorum.

yasena selam
sence ne yapmalıyım 4 günde bitirsek atak evresini olurmu özellikle kızım çok zorlanıyor tamamen bıkıp bırakacağını düşünüyorum sen kaç gün atak yaptın ve atakta kaç kilo verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…