- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Bu yumruk olayı tam olarak nasıl bir şeydir ?
15 gün duraklama yaşarsan atak gibi dört gün boyunca protein günü yapıyorsun...Ama atakta sınırlı izinli olanları da yiyemiyorsun...Sadece proteine izin var
inş canım valla kaçamağı geç sınırlı izinli bile istemiyorum en azından 4 hafta.. zaten sonra yaz geliyor... haziran sonuna kadar şu diyeti bitirip güçlendirmede meyve yemeliyim:)
Ben arada yiyorumHiç dayanamam eriğe
ve bu kız sonunda regli oldu
vücudum diyete başlamamı bekliyormuş regli olmak için valla tam 7 gün gecikti
oh nasıl mutlu oldum anlatamam tartıda 73,4 görmemim sebebide belliymiş
hadi bakalım 4 gün sonra hem atak bitimim hemde regli bitimim sonucu merak ediyoruummm:119::119::124::124:
Dukan canlarım günaydın vucudum inanılmaz bir performans gösteriyor sanırım. dün giden 600-700 gr dan sonrabugünde bir 200 gr gitmiş. Kendimi hergeçen gün seviyorum. Ya regl olamadım daha olsam daha çok gitcek demekki
ve bu kız sonunda regli oldu
vücudum diyete başlamamı bekliyormuş regli olmak için valla tam 7 gün gecikti
oh nasıl mutlu oldum anlatamam tartıda 73,4 görmemim sebebide belliymiş
hadi bakalım 4 gün sonra hem atak bitimim hemde regli bitimim sonucu merak ediyoruummm:119::119::124::124:
-500gr da gitti bugün . 5günde 2,5 kilo vermişim. bir gariplik var ama hala çözemedim .
Gelsin __ ler gelsin __ tey teyforumca kutlama var yesil cay esliginde..
Gayet güzel gidiyor benim kilom fazlaydi kabul ederiyorum bende 5 kg vermistim..Tebrikler..
kızlar sımdı kıtabı okuyorumda az yaglı etlerı sız nasıl alıyorsunuz antrikot ve pirzola hariç demiş ? ton balığı yene biliyormu ? yağsız süt ürünlerinden peynir lerden yıyoruz dıme ? 1,5 litse su fazlası olurmuki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?