Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam bende dün kitabı aldım okumaya başladım az yağlı eti renginin koyuluğuyla ayırdedin yazıyor.yani et ne kadar kırmızıysa o kadar yağsız oluyomuş.su da en az 1.5 olması gerekiyomuş daha fazla içebiliyosan daha iyi olur ben suyuda fazla içemiyorum.

emin ol etkilicek henüz ataktasınız ve kaçamaklar başlamış...
ayrıca bu kadar zorlancak ne var ki? çok mu az yiyorsunuz acaba?
5 gün çıktıysa 5 gün yapmanızı tavsiye ederim... 5 günde et görmek istemiyorum diyorsunuz ama seyirde de protein ve eti bol bol tüketeceksiniz.
keşke diyeti araştırıp başlasaydınız.. herkese uygun olmayabiliyor...

Benim 7 gündü ben 10 gün yaptim insallah bikmaz 1 gün daha dayanabilirsiniz cünkü bir gün sebze protein agirlikli ikinci gün yine protein agirlikli et olmayincada doymuyordum ben o zamanlar.Simdi alistim gayet iyi gidiyor.Izgara olunca daha yenilebilir hale geliyor.Ben atakda 5 kilo verdim ben 110 kilo basladim fazla kilolu olanlar daha cok veriyor az kilosu olanda az.Bünyeye bagli :)

İnşallah ya...Ay dikkat etsem çabuk veriyorum ben kilo ama işte insan sıkılmaya başlıyor bir yerden sonra...Son 6 kilom kaldı bitsede rahatlasam ve diyeti bıraksam
Sen bekarmısın love

ewt cnm bekarım.

Merhaba hatunlarr hepimize mutlu haftasonları diliyorummmmm :)

sanada bulaşıksuyuu bol eksili hafta sonlarıı..

testte ne dediyse bence onu yapın ama 5 gunde bıktıysanız,,seyirdeki uzun süreçte ne yapacaksınız?? ayrıca verdiğiniz kilo az değil,bunyeye göre değişio kilo werimi..

Bende dukan diyeti yapıyorum. Seyir evresinin yedinci günündeyim şimdiye kadar dört kilo verdim fakat göbeğimde bi incelme göremedim. Neden olabilir acaba? Bana yardım edebilir misiniz?

Bende dukan diyeti yapıyorum. Seyir evresinin yedinci günündeyim şimdiye kadar dört kilo verdim fakat göbeğimde bi incelme göremedim. Neden olabilir acaba? Bana yardım edebilir misiniz?

10 günde mucize beklemek gibi bir şey olur ama bu. ayrıca 7. günde 4kilo vermiş olmak bence gayet iyi. ben seyirin 10. gününde toplam diyetin 16.gününde 4 kilo vermiştim. benden öndesiniz yani.

Son düzenleme:
Haftasonu dinlenmek iyi güzel de, mide fesatı geçircem yavssss içimdeki protein canavarı ortaya çıktı, yemediğim şey kalmadı

10 günde mucize beklemek gibi bir şey olur ama bu. ayrıca 7. günde 4kilo vermiş olmak bence gayet iyi. ben seyirin 10. gününde toplam diyetin 16.gününde 4 kilo vermiştim. benden öndesiniz yani.

cevabınız için teşekkürler. Birde birşeyi anlamadım kitabın sonunda egzersizlerden bahsediliyor. Bunlar koruma döneminden sonra mı yoksa diyete başladığımız andan itibaren mi yapılacak? Ben mi yanlış anladım acaba?

4 ay bitti ben bittim artık valla..kızıma krep yapmıştım nutella sürüp yediriyordum kiiiiii 1 tatlı kaşığı attım ağzıma.Allahım ne kadar çabuk bitt eridi ağzımda.vicdanımın azabından kurtulamadım ama 4 ay sonra nutella muhteşemmmmmmmmmmdi

Belki de o nutelladan sonra bir mucize yaşanır veee kalan 2 kilo en kısa zamanda yok olup gider, afiyet olsun şeker :)

kızlar bana yardım edin daha 26 martta başladım çok güzel inceliyordum ki nazar değdi her gören sen biranda nasıl böyle oldun aaa çok zayıflamışsın deyince kendimi bırakmaya başladım halbuki daha 1 ay oldu yha
2 hafta önce başladı herşey ilk önce 1,50 dilim ekmek yedim kepekli sonra çok severim suböreği sonra sonraaaaaaaaa hergün mutlaka dışına çıkmaya başladım hele su konusunda çoğu zaman 1 lt bazen anca yarım lt içtim hergün tartılıyordum hep aynı kilodaydım ki bugün hem kilo almış hemde yanlarımın kötü göründüğünü farkettim ölmek istiyorum

not: yanlarım hep problemdi zaten ama bugün (ilk defa dietten sonrabakıyorum oyüzden incelmiştim kalınlaşmış demek istemiyorum) yanlarıma bakınca hala devam etmemin gerektiğini farkettim ve motivasyonum yok neredeyse her gören çok verdin yha zaten biranda kesin hiçbirşey yemiyorsun 1 çikolatadan birşey olmaz 1 küçük tatlıdan birşey olmaz 1 haftadır hergün mutlaka yha tatlı yada hamur işi yiyorum ne güzel devam ediyordum ben herkes çok vermişin diye şımardım kendime gelmem lazmm....

yardım edin lütfen

Çok şey yazabilirim aslında seni motive etmek içini ama sayfayı kapattıktan sonra çok da etkili olur mu bilemem Senin önce kafanda olayı bitirmen lazım, bir hata yapmış olabilirsin, asıl büyük hata ise bunu hala devim ettiriyor olmaktır.
Bir kaç gün saf proteinden sonra seyire devam et, seni olumsuz etkileyen insanları dinleme bile, ne söylerlerse söylesinler sen kararlı olduğun sürece bir daha aynı hatayı yapmazsın.
O yediğin şeyler zaten belli bir süre sonra hayatına girecek merak etme, yiyeceksin ama bu kez yanlarını problem etmeden dikkat ederek yiyeceksin

benim bildiğim sürekli yapılabilecek egzersizler onlar, gerçi tam olarak bilmiyorum kitaba bakmadım o konuya belim sakat olduğu için egzersiz yapamıyorum ben pek.

yani bu diyet olsun diğerleri olsun hep bulaşıksuyunun da dediği gibi kafada bitirme olayı. benim annem en büyük düşmanım bu diyetteki. her gün yaş pasta alır, kekler alır eve, beni diyetten vazgeçirebilmek için . biraz önce de babam çilek yicek misin dedi . ama ben her seferinde HAYIR diyebildim. ki annem karnın içine çöktü hastanelik olcaksın, arkadaşımın teki de bayağı kilo vermişsin demesine rağmen. çünkü ben kendimi daha yeterli görmüyorum. yeterince vermedim. ayrıca bu diyetin bu kadar uzun süreceğini bilerek başladığınızı düşünüyorum. madem göze alamayacaktınız o zaman baştan kalkışmasaydınız keşke, çünkü geri almayı bırakın daha fazlasını da almanız olası bu gidişle. ayrıca kaç kilosunuz kaç kilodan düştünüz.

Hoşgeldin aramıza,

Ben de yeni katıldım sayılır, arkadaşlar gerçekten muhteşemler, çok da yardımcı oluyorlar.
Yaşasın dukan kardeşliği :))

Hoşbulduk, teşekkür ederim :) Evet herkes birbirinden tatlı..Yaşasın Dukan kardeşliği :))
""gerçi birkaç gündür dukan mukan hak getire :))"""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…