kızlar sımdı kıtabı okuyorumda az yaglı etlerı sız nasıl alıyorsunuz antrikot ve pirzola hariç demiş ? ton balığı yene biliyormu ? yağsız süt ürünlerinden peynir lerden yıyoruz dıme ? 1,5 litse su fazlası olurmuki ?
seyirdeyim ben, atak değil.
selam kızlar bu gün atak evresinin 3. günündeyim ve sadece 1.400 kilo vermişim.burdaki arkadaşlarım en az 2 kilo verdiler hatta kızım bile 2.300 verdi.onun adına çok seviniyorum ama zorlanmaya başladık.az önce 2 tane kremalı bisküi yemiş inşallah çok etkilemez.
sizler kaç gün yaptınız atak evresini 4 günde bıraksak olurmu ben dukan testi yaptım 5 gün çıktı ama artık et görmek istemiyorum.
yasena selam
sence ne yapmalıyım 4 günde bitirsek atak evresini olurmu özellikle kızım çok zorlanıyor tamamen bıkıp bırakacağını düşünüyorum sen kaç gün atak yaptın ve atakta kaç kilo verdin
İnşallah ya...Ay dikkat etsem çabuk veriyorum ben kilo ama işte insan sıkılmaya başlıyor bir yerden sonra...Son 6 kilom kaldı bitsede rahatlasam ve diyeti bıraksam
Sen bekarmısın love
Merhaba hatunlarr hepimize mutlu haftasonları diliyorummmmm :)
selam kızlar bu gün atak evresinin 3. günündeyim ve sadece 1.400 kilo vermişim.burdaki arkadaşlarım en az 2 kilo verdiler hatta kızım bile 2.300 verdi.onun adına çok seviniyorum ama zorlanmaya başladık.az önce 2 tane kremalı bisküi yemiş inşallah çok etkilemez.
sizler kaç gün yaptınız atak evresini 4 günde bıraksak olurmu ben dukan testi yaptım 5 gün çıktı ama artık et görmek istemiyorum.
Kilo veriyorsun iste daha ne demekki zorlamiyor kilolarin.:)
Bende dukan diyeti yapıyorum. Seyir evresinin yedinci günündeyim şimdiye kadar dört kilo verdim fakat göbeğimde bi incelme göremedim. Neden olabilir acaba? Bana yardım edebilir misiniz?
Haftasonu dinlenmek iyi güzel de, mide fesatı geçircem yavssssiçimdeki protein canavarı ortaya çıktı, yemediğim şey kalmadı
benim iştahım çok kapandı ya zorla yeedim bugün ps olmasına rağmen
10 günde mucize beklemek gibi bir şey olur ama bu. ayrıca 7. günde 4kilo vermiş olmak bence gayet iyi. ben seyirin 10. gününde toplam diyetin 16.gününde 4 kilo vermiştim. benden öndesiniz yani.
4 ay bitti ben bittim artık valla..kızıma krep yapmıştım nutella sürüp yediriyordum kiiiiii 1 tatlı kaşığı attım ağzıma.Allahım ne kadar çabuk bitt eridi ağzımda.vicdanımın azabından kurtulamadım ama 4 ay sonra nutella muhteşemmmmmmmmmmdi
kızlar bana yardım edin daha 26 martta başladım çok güzel inceliyordum ki nazar değdiher gören sen biranda nasıl böyle oldun aaa çok zayıflamışsın deyince kendimi bırakmaya başladım halbuki daha 1 ay oldu yha
2 hafta önce başladı herşey ilk önce 1,50 dilim ekmek yedim kepekli sonra çok severim suböreği sonra sonraaaaaaaaahergün mutlaka dışına çıkmaya başladım hele su konusunda çoğu zaman 1 lt bazen anca yarım lt içtim hergün tartılıyordum hep aynı kilodaydım ki bugün hem kilo almış hemde yanlarımın kötü göründüğünü farkettim ölmek istiyorum
not: yanlarım hep problemdi zaten ama bugün (ilk defa dietten sonrabakıyorum oyüzden incelmiştim kalınlaşmış demek istemiyorum) yanlarıma bakınca hala devam etmemin gerektiğini farkettim ve motivasyonum yok neredeyse her gören çok verdin yha zaten biranda kesin hiçbirşey yemiyorsun 1 çikolatadan birşey olmaz 1 küçük tatlıdan birşey olmaz 1 haftadır hergün mutlaka yha tatlı yada hamur işi yiyorum ne güzel devam ediyordum ben herkes çok vermişin diye şımardım kendime gelmem lazmm....
yardım edin lütfen
cevabınız için teşekkürler. Birde birşeyi anlamadım kitabın sonunda egzersizlerden bahsediliyor. Bunlar koruma döneminden sonra mı yoksa diyete başladığımız andan itibaren mi yapılacak? Ben mi yanlış anladım acaba?
kızlar bana yardım edin daha 26 martta başladım çok güzel inceliyordum ki nazar değdiher gören sen biranda nasıl böyle oldun aaa çok zayıflamışsın deyince kendimi bırakmaya başladım halbuki daha 1 ay oldu yha
2 hafta önce başladı herşey ilk önce 1,50 dilim ekmek yedim kepekli sonra çok severim suböreği sonra sonraaaaaaaaahergün mutlaka dışına çıkmaya başladım hele su konusunda çoğu zaman 1 lt bazen anca yarım lt içtim hergün tartılıyordum hep aynı kilodaydım ki bugün hem kilo almış hemde yanlarımın kötü göründüğünü farkettim ölmek istiyorum
not: yanlarım hep problemdi zaten ama bugün (ilk defa dietten sonrabakıyorum oyüzden incelmiştim kalınlaşmış demek istemiyorum) yanlarıma bakınca hala devam etmemin gerektiğini farkettim ve motivasyonum yok neredeyse her gören çok verdin yha zaten biranda kesin hiçbirşey yemiyorsun 1 çikolatadan birşey olmaz 1 küçük tatlıdan birşey olmaz 1 haftadır hergün mutlaka yha tatlı yada hamur işi yiyorum ne güzel devam ediyordum ben herkes çok vermişin diye şımardım kendime gelmem lazmm....
yardım edin lütfen
ihmale gelmez. ben de suyu biraz unutsam hemen sinyal geliyor böbreklerden. ama sürekli ağrı varsa doktor şart. böbreklerinde bir rahatsızlık varsa, diyet onu tetiklemiş olabilir.
Hoşgeldin aramıza,
Ben de yeni katıldım sayılır, arkadaşlar gerçekten muhteşemler, çok da yardımcı oluyorlar.
Yaşasın dukan kardeşliği :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?