Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi pazarlar hanımlarrrr :)
Ben şimdi hazırlanıp pilatese gitcem, ordan geldikten sonra 1,5 saat yürüyüşümü yapıp haftayı kapatcam. Bence siz de gaza gelip sporunuzu yapınn, rehavete kapılmayın, tembellik etmeyinnnnn Öpüyorum hepiniziii :80: :80: :80:

Tabi ki efendim...Kolay gelsin sana ben işteyim benim yerime de temiz hava al

kızlar teşekkür ederim ilk diet deneymim 23 yaşındaym ama hçşuana kadar yediklerimi kısmadım bile ondan biranda kaydım birde diete başlarken acaip birşey olmuştu yanlarım korseli bile iğrenç duruyordu 42-44 bedeni görünce bir gazla başladım (kilo olarak yazamıyorum çünkü o zaman tartım bozuktu ) şimdi yanlarım çok dar birşey giymediğim sürece belli olmuyor ben hemen basene kilo alırım bel altı acaip utanç vericiydi resmen belimden büyük şeyler almak zorunda alıyordum belime ince geliyor ama basenime zor geliyordu patlıyacak gibi şimdi Allah ıma çok şükür şu 2 hafta da bozmasaydım ilk 2 haftada 40-38(zorlıyınca olan oluyordu) e düşünce çok sevindim hemen şımardı her gören neoldu biranda sana da diince kendi iradesizliğime kızıyorum bugünden tekrar başlayarak 3 gün protein sonra yine sp e devam inşallah bozmam daha

Günaydin sanada iyi pazarlar..:) Masallah masallah sen gercekten hamaratmissin o bulasiksuyu döküldügündede nazara gelmissin..Bende 1 saat yürüdüm geldim syky syky giyindim sudan cikmis balik gibiydim ..

Gercekten hersey beyinde bitiyor ve büyük sabir istiyor..Dilerim bozmazsin birsey yemek istediginde moralini en cok ne bozduysa onu getir aklina..Ben örnegin kacamak yapacak hale gelirsem ilk aklima HAMiLEMiSN diye sorduklari geliyor..Denemeni tavsiye ederim..:)

Dün burada hava 32 dereceydi cocuklarimla gezmeye gittik dondurma istediler ok dedim kücük oglum sen hangisinden yersen bende ondan istiyorum dedi bende ben diyetteyim biliyorsun yemiyorum.O zaman sen yemezsen bende yemem..! inat etti almadi 10dk bekledik dondurma sirasinda en sonunda ben diyabet dondurma aldim..Oda baska bir tat külahini yemedim pismanmiyim hayir cocugum erkek biyeri siser olmaz..

günayydıınn
gerçi ben uyanalı çok oldu da temizlikk yaptmm:/

bu gün -300cük ile uyandmm.. gerçi adetimin eli kulağında bugün yarın ziyarete gelir..
ve yumruğun son günündeimm yarın görücez bakalımm baskülüüü..

Kızlarr bu dukan diyetinde herkez kilo vermiş vermedim diyen yok.. Bende bu hafta içi başlamak istiyorumda net olarak neler yendiğini anlamış değilim.. Yardımcı olabilir misinizz:44:

herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar 75.9 u gördüm tartıda bu sabah,herkese bol eksili ve azimle kilolarını vermeyi diliyorum,çünkü o kadar hafiflemiş hissediyorsunuz ki kendinizi,bazı şeyler hayatta o kadar kolay hale geliyorki sizin için sizde inanamayacaksınız ,97. günümdeyim daha verilecek bayağı kilom var ama ben bıkmadım aksine her eksi gördüğümde daha çok sarılıyorum dukan amcanın diyetine ,teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki burayı ve siizi tanıdım

ben de bugün -200'le uyandım çok mutlu oldum. Sabah spora gitmek için uyandım çok da kararlıydım yürüyüş için ama hava çok soğuk geldi ya da ben öyle hissetmek istedim bilemiyorum şimdi ama ona ragmen kilo vermiş olmak muhteşem son 2.5 kilom ne olur onu da sorunsuz verebileyim. Hoş halen daha kocaman basenlerim var ama fazlalıklarımdan kurtulur kurtulmaz yazın bol yürüyüş ve şekillendirici hareketlerle onlardan kurtulmayı planlıyorum. Ne dersiniz, yanlışım varsa düzeltin lütfen =)

Bu arada boyum 1.50 benim, 52 olmak istiyorum ama bi yandan da acaba 50 kg daha mı uygun boyuma die düşünmekteyim. Sizce hazır verebiliyoken 50'ye düşüp sonra mı güçlendirmeye geçeyim yoksa güçlendirmede de 2 kiloyu verme şansım var mı? yani 52yi görür görmez güçlendirmeye mi başlasam?

Benim boyumda 1,56 bende 55 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum...Boyunuz 1,50 ise ideal kilonuz 40-50 arası eğer basenlerim duruyor diyorsanız en güzeli 50 ye geçtikten sonra güçlendirmeye geçmek güçlendirmede de 2-3 kilo verdiniz mi sizden çıtırı olmaz

Değil mi ya =) en iyisi bütün fazlalıklardan kurtulmak =) bi şansımı deniym eğer verebilirsem süper olur ama 52den sonra baktım veremiyorum hemen güçlendirmeye geçerim spora başlarım bi yandan da =)
kilo vermek iyi güzel de bi de insanların yeter artık verme bence ya da böyle iyisin daha vermene gerek yok demeleri olmasa daha mutlu olucam =// Kilo aldığınızda acımasızca aaa kilo almışsın sen dikkat et biraz diyenler kilo verince de aa ne çok vermişsin yeter diolar anlamıyorum bu insanları

Zaten vücudun da yağ kalmadığı zaman kilo vermen duracaktır...O zaman geçersin güçlendirmeye...Bana da söyleniyor aynı şeyler şu aralar yeter bırak artık diyenler var ama benim bacaklarımın üst kısımları hala şişgo vermek istiyorum tamamen Aldırma onlara

Tabi ki efendim...Kolay gelsin sana ben işteyim benim yerime de temiz hava al

Eve geldim :))) Dünyevi işlerden biraz uzak kaldıktan sonraaa yürüyüşüme de gitcem Senin yerine de bool bol temiz hava alcam Sana da iyi çalışmalar diliyorum, koccaman öpüyorumm

Günaydin sanada iyi pazarlar..:) Masallah masallah sen gercekten hamaratmissin o bulasiksuyu döküldügündede nazara gelmissin..Bende 1 saat yürüdüm geldim syky syky giyindim sudan cikmis balik gibiydim ..

Yaa evet biliyorumm ben kesin nazara geldimm Ohhhhh spor yarasınnn kilocuklar tez zamanda gitsinnnn :)

Ben de güne -100 gramla başladım hem de sebze protein gününden sonra. Bugün saf protein günüm daha verimli olur umarım.

yooo hiç kaçamaksız yaptım ama bu gün sp başladım aslında test bana 4 gün kızıma 5 gün demişti o yüzden bende 5 gün yapim dedim ama baktımki o dayanamıycak tamamen bıkmasın diye bide bu gün pazar bizim kahvaltılarımız çok çeşitli olur bıkıpta tamamen bırakır diye korktum bu günde yediğimiz sebze sadece kahvaltıda domates salatalık.
bu gün toplam 4 günde ben 2 kilo kızımda 2.800 vermiş.çok motive olduk bence bir gün proetein bir gün sp yaparak götürürüz bu işi.

ayyy 10 gün nasıl dayandın.ben normalde eti hiç sevmem o yüzden zorlandım ama bu gün domates ve salatalık eklemem beni çok mutlu etti.toplam 4 günde 2 kilo gitti ama benim için çok iyi çünki 3 senedir bende kilolarımla uğraşıyorum ilk başladığımda bende 102 kiloydum .ve artık zor kilo veriyorum 2 kilo bile gitmesi benim için çok iyi.

5 günde gayet güzel vermissiniz tebrikler..;-) bir gün proetein bir gün sp yaparak daha cekilir olacak..:)

Sabahlari yumurta öglen tavuk gögsü yada kiymali yumurta yogurtlu sosis gibi seyler yiyerek atlattim.. kefir ictim naneli yogurt yedim..;-) hadi bana ulasda birlikte ilerleyelim..;-)

Sabahlari yumurta öglen tavuk gögsü yada kiymali yumurta yogurtlu sosis gibi seyler yiyerek atlattim.. kefir ictim naneli yogurt yedim..;-) hadi bana ulasda birlikte ilerleyelim..;-)

tamam ben zaten seyirdeyim artık.ve kilom 83.600.bence birlikte ilerleyebiliriz hem takıldığımız yerlerde birbirimize destek oluruz.ben kitabıda yarıladım çok güzel anlatıyor .günde en az 1 saatte spor yapıyorum.önce 80 e sonrada 75 e düşmek hedefim.ben hep kısa hedefler koydum kendime ve bunun çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…