İyi pazarlar hanımlarrrr :)
Ben şimdi hazırlanıp pilatese gitcem, ordan geldikten sonra 1,5 saat yürüyüşümü yapıp haftayı kapatcam. Bence siz de gaza gelip sporunuzu yapınn, rehavete kapılmayın, tembellik etmeyinnnnnÖpüyorum hepiniziii :80: :80: :80:
Çok şey yazabilirim aslında seni motive etmek içini ama sayfayı kapattıktan sonra çok da etkili olur mu bilememSenin önce kafanda olayı bitirmen lazım, bir hata yapmış olabilirsin, asıl büyük hata ise bunu hala devim ettiriyor olmaktır.
Bir kaç gün saf proteinden sonra seyire devam et, seni olumsuz etkileyen insanları dinleme bile, ne söylerlerse söylesinler sen kararlı olduğun sürece bir daha aynı hatayı yapmazsın.
O yediğin şeyler zaten belli bir süre sonra hayatına girecek merak etme, yiyeceksin ama bu kez yanlarını problem etmeden dikkat ederek yiyeceksin
yani bu diyet olsun diğerleri olsun hep bulaşıksuyunun da dediği gibi kafada bitirme olayı. benim annem en büyük düşmanımbu diyetteki. her gün yaş pasta alır, kekler alır eve, beni diyetten vazgeçirebilmek için . biraz önce de babam çilek yicek misin dedi . ama ben her seferinde HAYIR diyebildim. ki annem karnın içine çöktü hastanelik olcaksın, arkadaşımın teki de bayağı kilo vermişsin demesine rağmen. çünkü ben kendimi daha yeterli görmüyorum. yeterince vermedim. ayrıca bu diyetin bu kadar uzun süreceğini bilerek başladığınızı düşünüyorum. madem göze alamayacaktınız o zaman baştan kalkışmasaydınız keşke, çünkü geri almayı bırakın daha fazlasını da almanız olası bu gidişle. ayrıca kaç kilosunuz kaç kilodan düştünüz.
İyi pazarlar hanımlarrrr :)
Ben şimdi hazırlanıp pilatese gitcem, ordan geldikten sonra 1,5 saat yürüyüşümü yapıp haftayı kapatcam. Bence siz de gaza gelip sporunuzu yapınn, rehavete kapılmayın, tembellik etmeyinnnnnÖpüyorum hepiniziii :80: :80: :80:
kızlar teşekkür ederim ilk diet deneymim 23 yaşındaym ama hçşuana kadar yediklerimi kısmadım bile ondan biranda kaydım birde diete başlarken acaip birşey olmuştu yanlarım korseli bile iğrenç duruyordu 42-44 bedeni görünce bir gazla başladım (kilo olarak yazamıyorum çünkü o zaman tartım bozuktu) şimdi yanlarım çok dar birşey giymediğim sürece belli olmuyor ben hemen basene kilo alırım bel altı acaip utanç vericiydi resmen belimden büyük şeyler almak zorunda alıyordum belime ince geliyor ama basenime zor geliyordu patlıyacak gibi şimdi Allah ıma çok şükür şu 2 hafta da bozmasaydım ilk 2 haftada 40-38(zorlıyınca olan oluyordu ) e düşünce çok sevindim hemen şımardı her gören neoldu biranda sana da diince kendi iradesizliğime kızıyorum bugünden tekrar başlayarak 3 gün protein sonra yine sp e devam inşallah bozmam daha
ben de bugün -200'le uyandım çok mutlu oldum. Sabah spora gitmek için uyandım çok da kararlıydım yürüyüş için ama hava çok soğuk geldi ya da ben öyle hissetmek istedim bilemiyorum şimdiama ona ragmen kilo vermiş olmak muhteşem son 2.5 kilom ne olur onu da sorunsuz verebileyim. Hoş halen daha kocaman basenlerim var ama fazlalıklarımdan kurtulur kurtulmaz yazın bol yürüyüş ve şekillendirici hareketlerle onlardan kurtulmayı planlıyorum. Ne dersiniz, yanlışım varsa düzeltin lütfen =)
Bu arada boyum 1.50 benim, 52 olmak istiyorum ama bi yandan da acaba 50 kg daha mı uygun boyuma die düşünmekteyim. Sizce hazır verebiliyoken 50'ye düşüp sonra mı güçlendirmeye geçeyim yoksa güçlendirmede de 2 kiloyu verme şansım var mı? yani 52yi görür görmez güçlendirmeye mi başlasam?
Benim boyumda 1,56 bende 55 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum...Boyunuz 1,50 ise ideal kilonuz 40-50 arası eğer basenlerim duruyor diyorsanız en güzeli 50 ye geçtikten sonra güçlendirmeye geçmek güçlendirmede de 2-3 kilo verdiniz mi sizden çıtırı olmaz
Değil mi ya =) en iyisi bütün fazlalıklardan kurtulmak =) bi şansımı deniym eğer verebilirsem süper olur ama 52den sonra baktım veremiyorum hemen güçlendirmeye geçerim spora başlarım bi yandan da =)
kilo vermek iyi güzel de bi de insanların yeter artık verme bence ya da böyle iyisin daha vermene gerek yok demeleri olmasa daha mutlu olucam =// Kilo aldığınızda acımasızca aaa kilo almışsın sen dikkat et biraz diyenler kilo verince de aa ne çok vermişsin yeter diolar anlamıyorum bu insanları
Tabi ki efendim...Kolay gelsin sana ben işteyim benim yerime de temiz hava al
Günaydin sanada iyi pazarlar..:) Masallah masallahsen gercekten hamaratmissin o bulasiksuyu döküldügündede nazara gelmissin.. Bende 1 saat yürüdüm geldim syky syky giyindim sudan cikmis balik gibiydim ..
emin ol etkilicek henüz ataktasınız ve kaçamaklar başlamış...
ayrıca bu kadar zorlancak ne var ki? çok mu az yiyorsunuz acaba?
5 gün çıktıysa 5 gün yapmanızı tavsiye ederim... 5 günde et görmek istemiyorum diyorsunuz ama seyirde de protein ve eti bol bol tüketeceksiniz.
keşke diyeti araştırıp başlasaydınız.. herkese uygun olmayabiliyor...
Benim 7 gündü ben 10 gün yaptim insallah bikmaz 1 gün daha dayanabilirsiniz cünkü bir gün sebze protein agirlikli ikinci gün yine protein agirlikli et olmayincada doymuyordum ben o zamanlar.Simdi alistim gayet iyi gidiyor.Izgara olunca daha yenilebilir hale geliyor.Ben atakda 5 kilo verdim ben 110 kilo basladim fazla kilolu olanlar daha cok veriyor az kilosu olanda az.Bünyeye bagli :)
yooo hiç kaçamaksız yaptım ama bu gün sp başladım aslında test bana 4 gün kızıma 5 gün demişti o yüzden bende 5 gün yapim dedim ama baktımki o dayanamıycak tamamen bıkmasın diye bide bu gün pazar bizim kahvaltılarımız çok çeşitli olur bıkıpta tamamen bırakır diye korktum bu günde yediğimiz sebze sadece kahvaltıda domates salatalık.
bu gün toplam 4 günde ben 2 kilo kızımda 2.800 vermiş.çok motive olduk bence bir gün proetein bir gün sp yaparak götürürüz bu işi.
ayyy 10 gün nasıl dayandın.ben normalde eti hiç sevmem o yüzden zorlandım ama bu gün domates ve salatalık eklemem beni çok mutlu etti.toplam 4 günde 2 kilo gitti ama benim için çok iyi çünki 3 senedir bende kilolarımla uğraşıyorum ilk başladığımda bende 102 kiloydum .ve artık zor kilo veriyorum 2 kilo bile gitmesi benim için çok iyi.
Sabahlari yumurta öglen tavuk gögsü yada kiymali yumurta yogurtlu sosis gibi seyler yiyerek atlattim.. kefir ictim naneli yogurt yedim..;-) hadi bana ulasda birlikte ilerleyelim..;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?