herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar 75.9 u gördüm tartıda bu sabah,herkese bol eksili ve azimle kilolarını vermeyi diliyorum,çünkü o kadar hafiflemiş hissediyorsunuz ki kendinizi,bazı şeyler hayatta o kadar kolay hale geliyorki sizin için sizde inanamayacaksınız ,97. günümdeyim daha verilecek bayağı kilom var ama ben bıkmadım aksine her eksi gördüğümde daha çok sarılıyorum dukan amcanın diyetine ,teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız ve iyiki burayı ve siizi tanıdım
kızçelerim son 2 haftadır aldığım kilolar gidiyoorrr
biliyorsunuz dün 74'e yakın görünce tartıda gidişata dur dedim ve hemen U dönüşü yapıp dukana başladım :)
atak döneminde hergün tartılmayı tercih ediyorum nedense :)
sabah bir uyandan 72.4 :) 1,6 kg :) inanın fazlalıklarımın gitmesine bile mutlu oluyoruummm :)
reglide oldum ona rağmen çıktığım kilo bu :) oh be 1 haftadır işkence çekmişim 73-73.5-73.7-74 :)
bugün atak 2. günüm ve tabiki kaçamaksız :)
sabah: krep + peynir + jambon
ara: yoğurt
az önce ciğer + yoğurt yedim
akşam yemeği yemem bir daha yoğurt yerim geçer gider :) yarında 72 görürsem süper olur :)
Harikasın şekerrr :) Gidecek kilolar gidecekkkk
Ben hep normal baskül ile tartıldım, 5 martta dijitalle tartılmaya başlamışım ve o günden itibaren aralıklarla kilomu kaydettim. Bugün itibari ile toplam 54 günde 10,8 kilo vermişim. 6 gün sonra 1,200 daha vermiş olsam 2 ayda 12 kilo vermiş olcam. Son üç ayda da her ayda 6 kilo vermiş olarak devam edersem ben 5 ağustosta 66, 8 kilo olurum. Tabi dijitale görenormal baskülle tartıldığımda bunun yaklaşık iki kilo eksiğini görürsem 64 falan olurum. Abuuu hayali bile güzel hehehehehe
Ben hep normal baskül ile tartıldım, 5 martta dijitalle tartılmaya başlamışım ve o günden itibaren aralıklarla kilomu kaydettim. Bugün itibari ile toplam 54 günde 10,8 kilo vermişim. 6 gün sonra 1,200 daha vermiş olsam 2 ayda 12 kilo vermiş olcam. Son üç ayda da her ayda 6 kilo vermiş olarak devam edersem ben 5 ağustosta 66, 8 kilo olurum. Tabi dijitale görenormal baskülle tartıldığımda bunun yaklaşık iki kilo eksiğini görürsem 64 falan olurum. Abuuu hayali bile güzel hehehehehe
merhaba kızlar bende yarın kısmetse dukan diyetine başlıcam ve burdan sizin desteklerinize ihtiyacım var.eşimle birlikte başlıyoruz..
biz 10 aylık evliyiz düğünümde 75 kiloydum şimdi 99.800 boyumda 1.63yaz geldi malum kıyafetim yok alamıyorum çünkü beden bulamıyorum.
doktora gittim bütün tahlillerim tertemiz maşallah.sadece kansızlık var b12 ve kan hapı kullanıyorum.yalnız eşimin kolst.trigle. yüksek sakıncalı olurmu bu diyet acaba?
Sakıncalı olacagını düşünmüyorum.Yağsız beslenecegi için degerleri normal sınırlar içine düşer.Bence cok dogru bir karar vermişsiniz bizde eşimle birlikde başladık diyete.Birbirinize destek olursunuz.Birinizin pes ettigi yerde digeri devreye giriyo.
evet canım destek olmamız açısından ben de çok mutluyum ben ne zaman diyete başlasam ister istemez bozuluodu ..tek başıma yapınca 2 ayrı yemek yapma derdi oluodu şimdi kurtulcaz bakalım bunlardan inşallah dayanabilir ben yine alışkınım..
merhaba kızlar bende yarın kısmetse dukan diyetine başlıcam ve burdan sizin desteklerinize ihtiyacım var.eşimle birlikte başlıyoruz..
biz 10 aylık evliyiz düğünümde 75 kiloydum şimdi 99.800 boyumda 1.63yaz geldi malum kıyafetim yok alamıyorum çünkü beden bulamıyorum.
doktora gittim bütün tahlillerim tertemiz maşallah.sadece kansızlık var b12 ve kan hapı kullanıyorum.yalnız eşimin kolst.trigle. yüksek sakıncalı olurmu bu diyet acaba?
tamam ben zaten seyirdeyim artık.ve kilom 83.600.bence birlikte ilerleyebiliriz hem takıldığımız yerlerde birbirimize destek oluruz.ben kitabıda yarıladım çok güzel anlatıyor .günde en az 1 saatte spor yapıyorum.önce 80 e sonrada 75 e düşmek hedefim.ben hep kısa hedefler koydum kendime ve bunun çok faydasını gördüm.
kızçelerim son 2 haftadır aldığım kilolar gidiyoorrr
biliyorsunuz dün 74'e yakın görünce tartıda gidişata dur dedim ve hemen U dönüşü yapıp dukana başladım :)
atak döneminde hergün tartılmayı tercih ediyorum nedense :)
sabah bir uyandan 72.4 :) 1,6 kg :) inanın fazlalıklarımın gitmesine bile mutlu oluyoruummm :)
reglide oldum ona rağmen çıktığım kilo bu :) oh be 1 haftadır işkence çekmişim 73-73.5-73.7-74 :)
bugün atak 2. günüm ve tabiki kaçamaksız :)
sabah: krep + peynir + jambon
ara: yoğurt
az önce ciğer + yoğurt yedim
akşam yemeği yemem bir daha yoğurt yerim geçer gider :) yarında 72 görürsem süper olur :)
onun kilosu nasıl oda senın kadar ısteklıyse dayanırsınız.Gercekten güzel bir diyet biz diyetisyenede gittik beraber ama en fazla bir ay dayana bilmiştik.Kitabını alıp okudunmu başlamadan.İçinde gercekten önemli bilgiler var.Motivasyonunu yükseltiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?