Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canim sen ne zaman baslamistin diyetine ( ben hala 80 i kiramadim da. 15 aralikda baslamistim.

hic duraklama yasamadin mi sen?

Herkese iyi günler yine sorularla geldim. Şimdi ben medobiotin aldım saçlarım için acaba bu vitamin kilo yapıyor mu yada etkiler mi kilo vermemi dukan diyeti ile bu vitamini kullananlar cevap verirlerse çok mutlu olacağım.

kızçelerim son 2 haftadır aldığım kilolar gidiyoorrr
biliyorsunuz dün 74'e yakın görünce tartıda gidişata dur dedim ve hemen U dönüşü yapıp dukana başladım :)
atak döneminde hergün tartılmayı tercih ediyorum nedense :)
sabah bir uyandan 72.4 :) 1,6 kg :) inanın fazlalıklarımın gitmesine bile mutlu oluyoruummm :)
reglide oldum ona rağmen çıktığım kilo bu :) oh be 1 haftadır işkence çekmişim 73-73.5-73.7-74 :)

bugün atak 2. günüm ve tabiki kaçamaksız :)

sabah: krep + peynir + jambon
ara: yoğurt
az önce ciğer + yoğurt yedim
akşam yemeği yemem bir daha yoğurt yerim geçer gider :) yarında 72 görürsem süper olur :)

Harikasın şekerrr :) Gidecek kilolar gidecekkkk

Ben hep normal baskül ile tartıldım, 5 martta dijitalle tartılmaya başlamışım ve o günden itibaren aralıklarla kilomu kaydettim. Bugün itibari ile toplam 54 günde 10,8 kilo vermişim. 6 gün sonra 1,200 daha vermiş olsam 2 ayda 12 kilo vermiş olcam. Son üç ayda da her ayda 6 kilo vermiş olarak devam edersem ben 5 ağustosta 66, 8 kilo olurum. Tabi dijitale göre normal baskülle tartıldığımda bunun yaklaşık iki kilo eksiğini görürsem 64 falan olurum. Abuuu hayali bile güzel hehehehehe

Ne kadar güzel vermişsin maşallah haftada ortalama 1.5 kg falan diyorsun aman nazar değmesin inşallah hep böyle devam eder ..
Ayrıca o digital baskül olayına hala sinirim var, normal baskülden digitale bir geçtim+5 ne moralimi bozmuştu ..

Maşallah Bİzede nasip olur umarım

merhaba kızlar bende yarın kısmetse dukan diyetine başlıcam ve burdan sizin desteklerinize ihtiyacım var.eşimle birlikte başlıyoruz..

biz 10 aylık evliyiz düğünümde 75 kiloydum şimdi 99.800 boyumda 1.63 yaz geldi malum kıyafetim yok alamıyorum çünkü beden bulamıyorum.
doktora gittim bütün tahlillerim tertemiz maşallah.sadece kansızlık var b12 ve kan hapı kullanıyorum.yalnız eşimin kolst.trigle. yüksek sakıncalı olurmu bu diyet acaba?

Sakıncalı olacagını düşünmüyorum.Yağsız beslenecegi için degerleri normal sınırlar içine düşer.Bence cok dogru bir karar vermişsiniz bizde eşimle birlikde başladık diyete.Birbirinize destek olursunuz.Birinizin pes ettigi yerde digeri devreye giriyo.

evet canım destek olmamız açısından ben de çok mutluyum ben ne zaman diyete başlasam ister istemez bozuluodu ..tek başıma yapınca 2 ayrı yemek yapma derdi oluodu şimdi kurtulcaz bakalım bunlardan inşallah dayanabilir ben yine alışkınım..

dikkat bu sayfa alışkanlık yapabilir ben de bu diyete başladığımda bi arkadaşım tarafından bu sayfaya yönlendirildim. Arkadaşlarım bu diyeti bilmediği için onlarla paylaşamıorum ama burda hep paylaşcak bi şeyler oluo böylelikle diyet daha bi güzel ilerlio herkese teşekkür ediyorum bunun için )

onun kilosu nasıl oda senın kadar ısteklıyse dayanırsınız.Gercekten güzel bir diyet biz diyetisyenede gittik beraber ama en fazla bir ay dayana bilmiştik.Kitabını alıp okudunmu başlamadan.İçinde gercekten önemli bilgiler var.Motivasyonunu yükseltiyo.

ah be canim napmissin sen. 10 ayda 25 kilo almissin bu demek ki kabaca günde 1 kilo almissin.
Sakin sinirlenip de ters cevap verme canim ama dogrusu bu.
bunu söylememin sebebi de bir nevi daha da motive olman. bir nsan kendine bunu nasil yapabilir.
bunu düsün. yazik degilmi .

neyseki dogru yolu bulmussun. kitabi oku iyice ve burayi hergün takip et. ayrica face de dukan diyeti tarifleri sayfasini takip et

cok üzüldüm senin adina cünkü ayni seyleri yasadim evlenince 2 senede 20 kilo almistim bende.
ama bir yandan da sevindim bbu diyeti bulduguna. keske herkes hemen bu karari versede bu diyete baslasa

Tamam o zaman benim sana yetismem lazim...:)))) insallah diledigimiz kiloya ulasagiz..;-)

Cok sevindimmmmm kacamaksiz boll___ günler bekliyor seni bunu hissetim bekleyelim görelim..

Bende bugun halsizim ama diyetle alakali degil hava carpti sanirim iki gündür böyle..Kayinvalidem lahmacun yapmis yollamis aradim bu diyet usulu degil ama dedim iyi diyo diyet usulu lahmacunmu olur yulaf kepeginden lahmacun olurmuki

onun da boy 1,74 kilo 103 canım ama tabiki o daha hızlı ve cabuk vercek malesef umarım pes etmez elimden geleni yapıcaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…