ah be canim napmissin sen. 10 ayda 25 kilo almissin bu demek ki kabaca günde 1 kilo almissin.
Sakin sinirlenip de ters cevap verme canim ama dogrusu bu.
bunu söylememin sebebi de bir nevi daha da motive olman. bir nsan kendine bunu nasil yapabilir.
bunu düsün. yazik degilmi .
neyseki dogru yolu bulmussun. kitabi oku iyice ve burayi hergün takip et. ayrica face de dukan diyeti tarifleri sayfasini takip et
cok üzüldüm senin adina cünkü ayni seyleri yasadim evlenince 2 senede 20 kilo almistim bende.
ama bir yandan da sevindim bbu diyeti bulduguna. keske herkes hemen bu karari versede bu diyete baslasa
selam bende dün kitabı aldım okumaya başladım az yağlı eti renginin koyuluğuyla ayırdedin yazıyor.yani et ne kadar kırmızıysa o kadar yağsız oluyomuş.su da en az 1.5 olması gerekiyomuş daha fazla içebiliyosan daha iyi olur ben suyuda fazla içemiyorum.
1.5 lt suyu tüketmek kolay olur. benim sadece gün içinde ofiste içtiğim su 2.5 lt yi buluyor tabi habire wc ye gidiyorum. Az yağlı etler olarak tavuk göğüs balık hindi filan tercih edeceksin kırmızılarda durum nasıl olur bilemiyorum
Dukanın sabah kuşları ben, yasena ve yarim hehehehehe. Erken kalkan yol alır
Yarimcim havadisleri bekliyoruz haberin olsun şekerNasıldı tepkiler?
Dukanın sabah kuşları ben, yasena ve yarim hehehehehe. Erken kalkan yol alır
Yarimcim havadisleri bekliyoruz haberin olsun şekerNasıldı tepkiler?
mükemmel bir haftasonu geçirdim...
Sevdiğim herkes yanımda... Misss gibi istanbul... Güzelim bahar ve güneş... Harikaydı... Daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... Hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... Güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... Oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... Bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... Mirayyy!!!!!!! Bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... Sonra kuzenlerim gördü... Naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... Aman da aman benim toto tavan yaptı... Bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... Sonra amcamlar falan... Uçtum gittim ben... Sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... Pazar günü regl oldum... Mevlide katılamadım... Ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... Tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... Aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... Bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... Reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
Günaydin hamarat hatun cocuklarimi okula gönderdim yesil cay esliginde forumdayim..Komsumdan haber bekliyorum bana eslik ederse istikamet yürüdügümüz park..
harika bir duygu işte o.mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
ne kadar zamanda bu kadar kilo verdiniz
harika bir duygu işte o.sakın bozma devam et.birşey kalmadı zaten...:))
mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???
bu arada hepinize kocaman günaydın...
tam anlamıyla dukana başladığım 26.01.2012 fakat kasım aralık arası 2-3 hafta dukana yakın bi beslenme şekliyle alıştırma yapmıştım... diş ameliyatı falan olmam gerekiyordu... tam anlamıyla iyileşince dukana başladım...
SÜPER BİR BAŞARI . 6AYLIK BEBEĞİM VAR EMZİRİYORUM MALUM.BU DİYETİ YAPMAMDa SAKINCA VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?