Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızarmıyım canım hiç yaa objektif olarak görebiliorum herşeyi bende anlamadım ki bugün başlıcam yarın derken aldı başını gitti
sen yine 2 senede almışsın ağlancak halime gülüorum ama motivasyonum tam en azından uğraşıorum ve kiloları yeni aldığım için daha çabuk veririm diye düşünüorum birde survivoru izlemek bana azim verior haftalardır açlar ve hala yaşıyorlar

Öf çok fazla kaçamak yaptım bugün resmen bir tabak nesfit yedim. Kendimi kötü hissediyorum.

ben yagsız dan aetını kıyma yaptırdım sonra ıcıne bır yumurta ve yulaf kepegı koydum bırazda baharatladım ogle yemegı olarak benım yumurtadan mıgdem bulanıyor tavuk etıde bana kokuyor gıbı gelıyor pek yıyemıyorum nasıl yapıcam bılemıyorum hergunde peynır yenmezya

ben bu yogurtlardan %0 ını bulamadım meyvelı olanları 3,8 dıyor yag oranı alsammıkı ? yulaf kepegıde baska turlu olmuyıor omlet yaptım yumurtayı pek sevmedıgım ıcıcn koktu bana burnumu tıkayıpta yedım

Günaydin güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimize..:) Kacamaksiz __ li hafta olur insallah..:)

Dukanın sabah kuşları ben, yasena ve yarim hehehehehe. Erken kalkan yol alır

Yarimcim havadisleri bekliyoruz haberin olsun şeker Nasıldı tepkiler?

Dukanın sabah kuşları ben, yasena ve yarim hehehehehe. Erken kalkan yol alır

Yarimcim havadisleri bekliyoruz haberin olsun şeker Nasıldı tepkiler?

Günaydin hamarat hatun cocuklarimi okula gönderdim yesil cay esliginde forumdayim..Komsumdan haber bekliyorum bana eslik ederse istikamet yürüdügümüz park..

mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!

3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???

bu arada hepinize kocaman günaydın...

ne kadar zamanda bu kadar kilo verdiniz

Günaydin hamarat hatun cocuklarimi okula gönderdim yesil cay esliginde forumdayim..Komsumdan haber bekliyorum bana eslik ederse istikamet yürüdügümüz park..

Günaydın bebek :))) Ben de içtim yeşil çayımı böykkkk Komşundan haber gelmezse bile sen git yürüyüşe, ben evde olsam kesin yürürdüm, yarın tatil ilk işim sabahın köründe kalkıp yürümek olcak

harika bir duygu işte o.sakın bozma devam et.birşey kalmadı zaten...:))

ne kadar zamanda bu kadar kilo verdiniz

tam anlamıyla dukana başladığım 26.01.2012 fakat kasım aralık arası 2-3 hafta dukana yakın bi beslenme şekliyle alıştırma yapmıştım... diş ameliyatı falan olmam gerekiyordu... tam anlamıyla iyileşince dukana başladım...

Yarimcimmm tebrikler bebek, süper gidiyor süperr sakın bırakma diyeti, 8 kilo sonrası daha da muhteşem olacak

Ayyyy ne güzelll, biz de görürüz umarım güçlendirme günlerini :) Bizi bırakma sakın kuzuuu, güçlendirme nasılmış anlat bize biz de gaza gelelim

SÜPER BİR BAŞARI . 6AYLIK BEBEĞİM VAR EMZİRİYORUM MALUM.BU DİYETİ YAPMAMDa SAKINCA VAR MI

SÜPER BİR BAŞARI . 6AYLIK BEBEĞİM VAR EMZİRİYORUM MALUM.BU DİYETİ YAPMAMDa SAKINCA VAR MI

dukan emzirenleri de düşünmüş ve güçlendirmeden başlayarak bu diyeti yapabilirler demiş...
aramızda emziren arkadaşlarımız var bunlar çok daha net yardımcı olabilirler diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…