Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan emzirenleri de düşünmüş ve güçlendirmeden başlayarak bu diyeti yapabilirler demiş...
Aramızda emziren arkadaşlarımız var bunlar çok daha net yardımcı olabilirler diye düşünüyorum...

aaaaaaaaa. Süper hemen başlamam lazım . Emziren anneler bana yardım edin neler yapıyosunuz.82 kiloyum yani çok şişkoyum

Yarimcim istanbul keyifli gecmis sevindim toto tavan yapti demissin ya ee hakki yani..:))) Masallah Harika olmussun darisi basima/basimiza..:) Daha cok daha cok mutlulu ol bizde ortak olalim...:)

Tombul bebek yesil cay icmezdim zamanla sevdim ben hele bide kilo vermeme yardimci oluyor nasil sevmeyeyim..Komsumla daha bi zevkli oluyor yürüyüs bazen gülmekten yürüyemiyoruz..Karsidan zayif biri gelmeye görsün hemen celme takip düsürme plani yapiyoruz..:))))

Sanada günaydin canim güclendirmede de kilo vereceksin tabiki arkadasimdan biliyorum oda güclendirme döneminde 3 kilo daha vermisti.

evet canım var dukan bloklardaki tariflere göz gezdirmelisin :) dukanmacun adı altında:)

aman aman nazar değmesin kzıımıza hadi kuzum aynı anda güçlendirmeye geçicez az kaldı az

cokkk sewindmm senin adınaaa..hadi bakalım su gibi aksın gitsin insss. o 8 kilocukkk

ewt ewt güçlendirme deneyimlerini hergünn bizimle paylaşş :)

hepinize günaydınnn dukan hatunlarııı..bende bugün cok mutluyummm..dün tartildım we 58,5 kg gördüm tartıda.700 grm wermişim.3-4 haftadır böle ztn 600-700 grm arası gidior,,daha tam anlamıyla haftada 1 kg hiç weremedim ama olsun bunada razıyım yeterki gitsin..dukan amca bana mayıs bası guclendirme ve ideal kilomun 57,2 kg oldugunu sölemişti.ama ben 55 kg olmayı istiorum.yani 3,5 kg kaldı wermem gereken.haziran başı güçlendirmeye geçmeyi istiyordum,böle giderse hedefime ulaşırım 1,5 ayda..umarımm giderr hafta sonu bende uzun süredir görüşmediğim arkadaslarla görustum we diyet yaptıgımı bilmiolardı,,gördüklerinde hepsinin nasıl zayıflamıssın tepkilerii beni dahada bi mutlu etti.alışwerise girdik,,bikaç sey denedim artık gobegımın we yanlarımın pörtlemediğini görmek cok cok guseldı..allahımm hepimiz böle duyguları yasayalımmm,,hepimizz bi an önce hedef kilomuza inelim kolaycaa inşş

Son düzenleme:
Günaydın dukaniçelerr bende durumlar iyi gidiyor valaaa

74 ile başladığım tekrar dukan macerama regli olarak başlamış olsamda - görüyorum amma şişmiş vücudum iki haftada ya :)

ilk gün 74 . . . -1600 . . .72,4 :)
ikinci gün 72.4 . . -900 . . 71,5 :)

4 gün atak yapıcağım düşünülürse inş durmaz ve eski kilomla devam ederim seyire :) hım birde reglim bitip şişliğimde inerse değmeyin keyfime

Oyyy dukan lahmacun da yapmislar yani süper ya tesekkür ederim..Güzel dileklerine aminnn diyorumm ben inaniyorumki hedefine daha cabuk ulasacaksin aldigin motivasyon güzel tepkiler yeter sadece..;-)

Günaydın arkadaşlar nihayet bugün tartıldım.Bu hafta -800 vermişim 55.2 oldum. Valla 36 oluyor artık . Sanki 53ken falan da böyleydim diye düşünür oldum. Aman ne güzel bişey her istediğini giyip çıkabilmek. Bi ara 63e kadar çıkmıştım. Hiç bişeyim olmuyodu üstüme.Biraz sporla güzel sonuçlar alınıyor cidden.Yürüyüş iyi geliyor bi 30-35 dk. Zaten fazlası kas yapıyomuş arkadaşlar. Bu kadar yeterli yani. Dukan tatlısı falan da yapıp yemedikçe güzel gidiyor. Kaçamak yapmamak için buraya 5 gün menümü yazcam bende .

Sabah: 1dilim kepek ekmeği, 1 yumurta az peynir
Ara: Doğadan kayısılı çayım
Öğlen :3 köfte, yoğurt
Akşam : Yeşil fasulye yapcam yanınada mecburen yoğurt

Yulaf kepeğimi yiyemiyorum neden derseniz. Eşim aktardan 1 kg almış fakat uzun uzun parçalar var içinde. Rondoyla falan uğraştım ama o küçük parçalar un olmuyo bir türlü nasıl inceltebilirim ben bunu yaa. Bi akıl verin. 1 kg bide yaa. Yazık ziyan olacak. AKILLLLL.

hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...

hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...

valla ben 2 büklüm oturuyorum masada 3. ve 4. gün çekilmez bir ağrı oluyor maalesef
birşeyler söyleebileceğin yada alabileceğin bakkal filan var mı? en azınan süt yoğurt filan ile kahvaltı edip.. öğlende de dışardan söylersin?

yok malesef... köy bakkalı var o da çok uzak... hem adam daha dükkanı açmamıştır bile... şimdi kepek ekmeği ve patronumun peyniriyle kahvaltı yapmak zorunda kalabilirim... hemen bi ağrı kesici içmem lazım çünkü...

Son düzenleme:

maşşallahhhhh harika olmuşsun ALLAH nazardan saklasınn ikinizide!!!

günaydınn bu arada
miray sayesinde daldım ööle selamsız sabahsızz:/

yumruk hareketi bugün itibariyle bitmiştirr ve ben 73,00üm...
kasık ağrısı çekiorumm muhtemelen hastalanıcamm..

ayrıcana ben bugün beyaz gün yapıorum
yumruk sonrası beyaz gün umarmm bomba etkisi yaparr:s
herkese boll eksili haftalarrr!!!!

ben artık regl olmaktan nefret ediyorum... migrenim tuttu galiba çıldırmak üzereyimm...

ben artık regl olmaktan nefret ediyorum... migrenim tuttu galiba çıldırmak üzereyimm...

canımm ya ilaç al çekme o eziyetii!!!
bi de aynı ortamlarda olan hanımların regli aynı dönemlere gelirmişş misall bizim okulda bayan öğretmenler sıradan adett oluruzz..(nerden biliormm çünkü herkess çocuk istioo:) her ay bunun muhabbeti dönüoo ''ayy yine hastalandımm'' falan)
aynı topicteki kadınlara da ööle oluoo herhallD
bizde sıradan gidioss...

Herkese iyi haftalar. Çalışanlar için yarın da tatil, yaşasın işçi bayramı :))

Kızlar eşimin cezasını tam kesecektim ki tartıda 1 kg kadar eksi gördük. Korkudan mı oldu nedendir bilinmez ama şimdilik cezayı rafa kaldırdık.

Motivasyonunuz hiç azalmasın inşallah, gitsin kilolar gelsin bol enerji ve irade. :))

İki gün yazmadım özledim sizleri, bağımlılık yapıyorsunuz bilesiniz..

adamın içi erimiş korkuda
tebrik ettim kendisiniii

işçi bayramında çalışıyor olmakta bir başka husus tabi?? ağlamaaaak istiyorum sayın seyircileeeeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…