dukan emzirenleri de düşünmüş ve güçlendirmeden başlayarak bu diyeti yapabilirler demiş...
Aramızda emziren arkadaşlarımız var bunlar çok daha net yardımcı olabilirler diye düşünüyorum...
mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
Günaydın bebek :))) Ben de içtim yeşil çayımı böykkkkKomşundan haber gelmezse bile sen git yürüyüşe, ben evde olsam kesin yürürdüm, yarın tatil ilk işim sabahın köründe kalkıp yürümek olcak
3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???
bu arada hepinize kocaman günaydın...
aaaaaaaaa. Süper hemen başlamam lazım . Emziren anneler bana yardım edin neler yapıyosunuz.82 kiloyum yani çok şişkoyum
buraya bi gözt istersen... Işine yarayabilir...aklına yatarsa da kitabı temin edersin... Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten...
dukan diyeti tariflerim: Hamilelik ve sonrasında dukan diyeti
Tamam o zaman benim sana yetismem lazim...:)))) insallah diledigimiz kiloya ulasagiz..;-)
Cok sevindimmmmm kacamaksiz boll___ günler bekliyor seni bunu hissetim bekleyelim görelim..
Bende bugun halsizim ama diyetle alakali degil hava carpti sanirim iki gündür böyle..Kayinvalidem lahmacun yapmis yollamis aradim bu diyet usulu degil ama dedim iyi diyo diyet usulu lahmacunmu oluryulaf kepeginden lahmacun olurmuki
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
Eki Görüntüle 402737
3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???
bu arada hepinize kocaman günaydın...
cokkk sewindmm senin adınaaa..hadi bakalım su gibi aksın gitsin insss. o 8 kilocukkk
ewt ewt güçlendirme deneyimlerini hergünn bizimle paylaşş :)
hepinize günaydınnn dukan hatunlarııı..bende bugün cok mutluyummm..dün tartildım we 58,5 kg gördüm tartıda.700 grm wermişim.3-4 haftadır böle ztn 600-700 grm arası gidior,,daha tam anlamıyla haftada 1 kg hiç weremedimama olsun bunada razıyım yeterki gitsin..dukan amca bana mayıs bası guclendirme ve ideal kilomun 57,2 kg oldugunu sölemişti.ama ben 55 kg olmayı istiorum.yani 2,5 kg kaldı wermem gereken.haziran başı güçlendirmeye geçmeyi istiyordum,böle giderse hedefime ulaşırım 1 ayda..umarımm giderr hafta sonu bende uzun süredir görüşmediğim arkadaslarla görustum we diyet yaptıgımı bilmiolardı,,gördüklerinde hepsinin nasıl zayıflamıssın tepkilerii beni dahada bi mutlu etti.alışwerise girdik,,bikaç sey denedim artık gobegımın we yanlarımın pörtlemediğini görmek cok cok guseldı..allahımm hepimiz böle duyguları yasayalımmm,,hepimizz bi an önce hedef kilomuza inelim kolaycaa inşş
hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...
valla ben 2 büklüm oturuyorum masada 3. ve 4. gün çekilmez bir ağrı oluyor maalesef
birşeyler söyleebileceğin yada alabileceğin bakkal filan var mı? en azınan süt yoğurt filan ile kahvaltı edip.. öğlende de dışardan söylersin?
Eki Görüntüle 402737
maşşallahhhhh harika olmuşsun ALLAH nazardan saklasınn ikinizide!!!
günaydınn bu arada
miray sayesinde daldım ööle selamsız sabahsızz:/
yumruk hareketi bugün itibariyle bitmiştirr ve ben 73,00üm...
kasık ağrısı çekiorumm muhtemelen hastalanıcamm..
ayrıcana ben bugün beyaz gün yapıorum
yumruk sonrası beyaz gün umarmm bomba etkisi yaparr:s
herkese boll eksili haftalarrr!!!!
ben artık regl olmaktan nefret ediyorum... migrenim tuttu galiba çıldırmak üzereyimm...
Herkese iyi haftalar. Çalışanlar için yarın da tatil, yaşasın işçi bayramı :))
Kızlar eşimin cezasını tam kesecektim ki tartıda 1 kg kadar eksi gördük. Korkudan mı oldu nedendir bilinmez ama şimdilik cezayı rafa kaldırdık.
Motivasyonunuz hiç azalmasın inşallah, gitsin kilolar gelsin bol enerji ve irade. :))
İki gün yazmadım özledim sizleri, bağımlılık yapıyorsunuz bilesiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?