insallah güzelim ben izinde ne yapacagim kara kara onu düsünüyorum bizim kaldigimiz yer ilce yulaf kepegi bulamam kesin yanimda götürmeyi düsünüyorum ciddi ciddi.istanbulda ne nerden alinir burdan takip ediyorum da benim bi bildigim bim :))) Kendi memleketime gidecegim Sinop yöresel yemeklere nasil dayanacagim hele bayram kazanlarla yemek pisirilir bayramda bazen tikanip kaliyorum..
tamda bugun dukana hasarsız başlama kararlarım vardı...canımm ya ilaç al çekme o eziyetii!!!
bi de aynı ortamlarda olan hanımların regli aynı dönemlere gelirmişş misall bizim okulda bayan öğretmenler sıradan adett oluruzz..(nerden biliormm çünkü herkess çocuk istioo:) her ay bunun muhabbeti dönüoo ''ayy yine hastalandımm'' falan)
aynı topicteki kadınlara da ööle oluoo herhallD
bizde sıradan gidioss...
öyle de sonra duraklamaktan korkuyorum. bir de benim 1kilo verdikten sonraki kilom en son 6 yıl önce falan gördüğüm kilomdu. yani yerleşik bayağı. o yüzden takılacağım korkusu var bayağı :26:.
4 ay bitti ben bittim artık valla..kızıma krep yapmıştım nutella sürüp yediriyordum kiiiiii 1 tatlı kaşığı attım ağzıma.Allahım ne kadar çabuk bitt eridi ağzımda.vicdanımın azabından kurtulamadım ama 4 ay sonra nutella muhteşemmmmmmmmmmdi
kızçelerim son 2 haftadır aldığım kilolar gidiyoorrr
biliyorsunuz dün 74'e yakın görünce tartıda gidişata dur dedim ve hemen U dönüşü yapıp dukana başladım :)
atak döneminde hergün tartılmayı tercih ediyorum nedense :)
sabah bir uyandan 72.4 :) 1,6 kg :) inanın fazlalıklarımın gitmesine bile mutlu oluyoruummm :)
reglide oldum ona rağmen çıktığım kilo bu :) oh be 1 haftadır işkence çekmişim 73-73.5-73.7-74 :)
bugün atak 2. günüm ve tabiki kaçamaksız :)
sabah: krep + peynir + jambon
ara: yoğurt
az önce ciğer + yoğurt yedim
akşam yemeği yemem bir daha yoğurt yerim geçer gider :) yarında 72 görürsem süper olur :)
merhaba kızlar bende yarın kısmetse dukan diyetine başlıcam ve burdan sizin desteklerinize ihtiyacım var.eşimle birlikte başlıyoruz..
biz 10 aylık evliyiz düğünümde 75 kiloydum şimdi 99.800 boyumda 1.63yaz geldi malum kıyafetim yok alamıyorum çünkü beden bulamıyorum.
doktora gittim bütün tahlillerim tertemiz maşallah.sadece kansızlık var b12 ve kan hapı kullanıyorum.yalnız eşimin kolst.trigle. yüksek sakıncalı olurmu bu diyet acaba?
mükemmel bir haftasonu geçirdim...
sevdiğim herkes yanımda... misss gibi istanbul... güzelim bahar ve güneş... harikaydı... daha da güzel olan bişey var ki; herkes inanılmaz şaşırdı kilo vermeme... hem de bu kadar kilo vermiş olmama çok şaşırdılar... güzel halamın miss gibi bi bahçesi var apartman girişinde... oturmuş orda yemek hazırlığı yapıyodu... bahçeye girdim yüzüme bakıyo garip garip güneş gözlüğümü çıkardım... mirayyy!!!!!!! bende yan komşuya biri geliyo sandım diyo tanımamış meğersem beni... çooook güzel olmuşsun aferin sana fıstık gibisin maşallah dedi... sonra kuzenlerim gördü... naptın kızım sen böyle artis olmuşsun ya falan demeye başladılar... aman da aman benim toto tavan yaptı... bide regl oldum olucam diye acayip şişkinlik var üstümde... sonra amcamlar falan... uçtum gittim ben... sevgilim geldi bizi aldı gesmelere gittik adam daha yeni görmüş olmasına rağmen o da şaşırdı...nedense bana da hiç kilo verememişim gibi geliyo... pazar günü regl oldum... mevlide katılamadım... ama sonra servis için yardıma gittiğimde beni 20 senedir - 3 senedir - 5 senedir görmeyen komşularımız vardı... tabi faceden tüm gelişmeleri takip ettikleri için... üüffffffffffffff çoooook güzel olmuşssun ne kiloluydun ablanın düğününde diyolar... aman yarabbi dukannnnnnnnnn nesin sen böyle... bu arada dukana göre 66 olmam gerekiyo ya benim 8 kilo daha verdimmi püüffff yani... çooookkk mutluyum çoookk... reglim şişkinim!!!!
Eki Görüntüle 402737
Canım benim, çok fark var gerçekten süper olmuşsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Tebrikler canım, daha da gidecek inşallah, tutunamasın kilolar :)
merhaba kızlar bende yarın kısmetse dukan diyetine başlıcam ve burdan sizin desteklerinize ihtiyacım var.eşimle birlikte başlıyoruz..
biz 10 aylık evliyiz düğünümde 75 kiloydum şimdi 99.800 boyumda 1.63yaz geldi malum kıyafetim yok alamıyorum çünkü beden bulamıyorum.
doktora gittim bütün tahlillerim tertemiz maşallah.sadece kansızlık var b12 ve kan hapı kullanıyorum.yalnız eşimin kolst.trigle. yüksek sakıncalı olurmu bu diyet acaba?
3 haftadır değişmeyen kilosu dolayısıyla ömür artık güçlendirmeye geçer bu böyle biline:))
valla gitmiyor erimiyor 2 kilo ne etcem bilmiyorum.ama güçlendirmede de kilo verebilieceğimi düşünerek gün itibariyle sizlerele güçlendirme deneyimlerimi paylaşacağım.bakalım kilo verebilecek miyim???
bu arada hepinize kocaman günaydın...
hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...
mini etek mini şort seven bir sevgilin varsa oh süper ya...benim kocam da güya kıyafetime karışmazdı ama zayıflayınca anammm bir dili çözüldü.imş canımm... valla şok geçiriyordum 2 haftada nasıl bu kadar artar diye:)
erkek arkım bana dukanı bıraktırdı
cuma akşamı dedim tam 74 kiloyum hoşuna gittimi diye çok üzüldü tamam başla dedi:)
dün akşamda annemler seni incenik gördü söze geldiklerinde de inş öyle görürler dedi:26: kırıldım tabi kilolu görseler ne olacakki diye
şunu farkettimki kilo vermemi istemeyen sevgilim aslında içten içe istiyormuş... kendisi mini etekleri , mini elbiseleri , kısa şortları vs çok sevdiği için bende genelde giyerim ama farkettimki kusursuz olup giymemi tercih eder.:26:
onun için dediğim gibi bir nefeste gidecek bu kilolar...
meyveli yoğurt ve puding dışında da kaçamak yapmayı düşünmüyorum.. yeni şeylerde denemicem:26:
kesinlikle yazıcam hem ben burdan kolay ayrılamam kovsanız belki...Amaaaan sende, 2 kilo da neymiş. Bu irade ile tutunamaz o da merak etme sen. deneyimlerini merakla ve ağzımız sulanarak bekliyoruz, darısı başımıza :)
Herkese iyi haftalar diliyorum. Bol eksili bol motivasyonlu haftalar.[/QUOTEben kendimi iyi hissetmiyorum kızlar ya uygulayamadımmı ne yapstım bu atak için nasıl yemem gerekıyor
Herkese iyi haftalar diliyorum. Bol eksili bol motivasyonlu haftalar.[/QUOTEben kendimi iyi hissetmiyorum kızlar ya uygulayamadımmı ne yapstım bu atak için nasıl yemem gerekıyor
bak bende atakta 3. günüm
hemen örnek menü yazayım ;
sabah : 1 yumurta + lor peynir
şimdi : yeşil çay
öğlen: tavuk köftesi + lor peynir + krep var yanımda bir de soda :)
ara: meyveli yoğurt
akşam : tavuk haşlama + yoğurt
Günaydın dukaniçelerr bende durumlar iyi gidiyor valaaa
74 ile başladığım tekrar dukan macerama regli olarak başlamış olsamda - görüyorum amma şişmiş vücudum iki haftada ya :)
ilk gün 74 . . . -1600 . . .72,4 :)
ikinci gün 72.4 . . -900 . . 71,5 :)
4 gün atak yapıcağım düşünülürse inş durmaz ve eski kilomla devam ederim seyire :) hım birde reglim bitip şişliğimde inerse değmeyin keyfime
hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...
Kıyamam sana ben, neredesin hemen getireyim bişeyler.
adamın içi erimiş korkuda
tebrik ettim kendisiniii
Eşimi mi beni mi tebrik ediyorsun anlamadım da ben
işçi bayramında çalışıyor olmakta bir başka husus tabi?? ağlamaaaak istiyorum sayın seyircileeeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?