Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Off işin zor arkadaşım ama sürekli tok gezeceksin benim tavsiyem bu. :))

tamda bugun dukana hasarsız başlama kararlarım vardı...
iki dilim kızarmış kepek ekmeğiyle 5-6 tane zeytin yedim (mecburen) 1 bardakta çay...
hemen ilacımı içtim... inşallah bir an önce geçer tüm ağrılarım...

öyle de sonra duraklamaktan korkuyorum . bir de benim 1kilo verdikten sonraki kilom en son 6 yıl önce falan gördüğüm kilomdu. yani yerleşik bayağı. o yüzden takılacağım korkusu var bayağı :26:.

Ne güzel vermişsin işte, daha öyle birşey olmadan düşünmek olur mu hiç, takılmayacağım de, kaçamak yapma, yürü bişeycik olmaz.

Yaaaa sorma, ben,m de ooğlum yiyor, o yerken kapağını açıp koklayıp kapatıyorum. Şimdilik vukuatım olmadı ama ne kadar dayanırım bilinmez.

kızlar ya bana atak devresının bır ogununde yedıklerınızı yazarmısınız ? benim kafam karştı

Tebrikler canım, daha da gidecek inşallah, tutunamasın kilolar :)

Hoşgeldin yeni dukancı (ben de hemen eskidim )

Kitabı okuduğunuzu tahmin ediyorum çünkü okumadan başlamamalı bence. Sonrası zaten çoook kolay :))

Canım benim, çok fark var gerçekten süper olmuşsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Canım benim, çok fark var gerçekten süper olmuşsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

amin amin amin... dünkü kıyafetimle bi resmimi çeken olsaydı orda daha ciddi farkediliyor... gri dar paça bi pantalon giymiştim... üzerine gri bi bady (ama o artık tişört gibi oluyor)

Tebrikler canım, daha da gidecek inşallah, tutunamasın kilolar :)

imş canımm... valla şok geçiriyordum 2 haftada nasıl bu kadar artar diye:)

erkek arkım bana dukanı bıraktırdı
cuma akşamı dedim tam 74 kiloyum hoşuna gittimi diye çok üzüldü tamam başla dedi:)
dün akşamda annemler seni incenik gördü söze geldiklerinde de inş öyle görürler dedi:26: kırıldım tabi kilolu görseler ne olacakki diye

şunu farkettimki kilo vermemi istemeyen sevgilim aslında içten içe istiyormuş... kendisi mini etekleri , mini elbiseleri , kısa şortları vs çok sevdiği için bende genelde giyerim ama farkettimki kusursuz olup giymemi tercih eder.:26:
onun için dediğim gibi bir nefeste gidecek bu kilolar...
meyveli yoğurt ve puding dışında da kaçamak yapmayı düşünmüyorum.. yeni şeylerde denemicem:26:

Hoşgeldiniz diyelim o halde,

Ben de eşimle yapıyorum diyeti. Eşimde tansiyon ve kolestrol hastası, 1,5 aydır devam ediyoruz ve şu ana kadar bir problem olmadı. Forumcak şüphelendiğimiz kaçamaklarından başka :))

Denersiniz zaten bir rahatsızlık hissettiği anda değerlerine baktırır. Kolay gele

Amaaaan sende, 2 kilo da neymiş. Bu irade ile tutunamaz o da merak etme sen. deneyimlerini merakla ve ağzımız sulanarak bekliyoruz, darısı başımıza :)

hepinize çoooook teşekkürler...
ama bu regl ağrıları beni bitiriyor... ciddi kasık ve başağrısı çekiyorum yanıma da yiyecek bişey almayı unutmuşum geç kalıyodum sabah... şimdi aç sefilim...

mini etek mini şort seven bir sevgilin varsa oh süper ya...benim kocam da güya kıyafetime karışmazdı ama zayıflayınca anammm bir dili çözüldü.
geçende bir höttttttttttttttledim sustu:))))
bu arada koton da yavruağzı derdik eskiden şimdi adı ne oldu bilmiyorum bir pantolon ve adil ışık ta çağla yeşili bir pantolon gördüm onları istiyoruuuuummmmmmm.beyaz tişörtle altına topuklu ya da sandaletle allahımmm istiyoruuummmm...

nilesss ciğim, sen şimdi neden atak yapacaksın ki :))

Yaa kolay gelsin sana arkadaşım, inşallah daha çok kilo verirsin yarın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…