Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın herkesee!

Mutlu, bol zayıflamalı bir hafta olsun inşallah. Hafta sonu internete girmedim yine hiç, ne yaptınız ne ettiniz haberim yoookk Şimdi de çok iş var, okuyamıyorum yazılanları ne yazık ki :106: Boş bir zaman bulup okucam inşallah. Görüşmek üzereeee....!!!

Yuppii kendimi kutluyorum 5 günlük atak evremin 4. gününde bu sabah 3 kg verdiğimi gördüm
biliyorum bu giden su ama olsunnnn yinede çok mutlu etti :)))
yalnız yulaf kepeği kendini baya zorlatıyor yedirirken ha birde kabızlık ve halsizlik cabası...

amin amin amin... dünkü kıyafetimle bi resmimi çeken olsaydı orda daha ciddi farkediliyor... gri dar paça bi pantalon giymiştim... üzerine gri bi bady (ama o artık tişört gibi oluyor)

Nasıl güzel motivasyon değil mi? Önümüze ne koysalar vız gelir. Bunun hazzı hiçbir eyde yokkk. :))

Canım benim, sen onlara bakma. Hem vazgeçiriyor hem de annemler incecik görürler diyor. Kendi içinde çelişiyor garibim aslında, hem zayıflamanı istiyor hem de daha çok kıskanacağı için korkuyor. Daha çok motive ol sen canım, o düşünsün sonrasını :))

bacım kalorisi biraz yüksek değil mi? bir de meyve yerine geçmiyor mu bu şimdi? bir de fruktoz(meyve şekeri) bize ciddi sıkıntı oluşturmaz mı ? ehe....

bence bu güçlendirme de yenilebilir sadece... bizim diyetimizde kalori hesabı yok... evet meyve sebebiyle de güçlendirmede kullanmak mantıklı (bence)

nilesss ciğim, sen şimdi neden atak yapacaksın ki :))

canım 2 hafta ara verdiğim için vücudum çok su tuttu ondan baştan atak ile başladım:)

Hemen güçlendirmeye geçmeliyiizzz....

Yaa kolay gelsin sana arkadaşım, inşallah daha çok kilo verirsin yarın :))

inşşşşşş

dimi yaaa zaten başlamıştı ankaraya gittiğimde bu insanlar niye bize bakıyor sen güzelleştikçe ben çirkin kalıyorum yanında diye

Yaa, gördün mü, doğru yoldasın, devam et devam et :))

Acıktım ben yaaa, yanımda da bir şey yok, aslında yemek yemek için bir yerlere de gidesim yok, ayy bu ne yaman çelişki :S

Süper canım diyet bi yana en büyük sağlık belirtisi bi kız/kadın için... Çok sevindim. Kilo vermen ve bahar etkilemiştir.Bak bundan sonra nasıl hep - hep - göreceksin:))Tbrler

Ben de güne -100 gramla başladım hem de sebze protein gününden sonra. Bugün saf protein günüm daha verimli olur umarım.

bende bu güne -300 ile başladım. haftasonu p günlerimde ama sp yaptım. spor da yapamadım. üstelik de regliyim. uzun süren durgunluğun ardından çok iyi başladım. sanırım içtiğim çayın da etkisi oldu. regl olmama rağmen şişlik falan da yok.

yumurta ve tavuk eti bu diyetin en temel besinleri. bence yol yakınken kendinize başka bir diyet bulun. çok zorlanırsınız hatta hastalanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…