Yaa kolay gelsin sana arkadaşım, inşallah daha çok kilo verirsin yarın :))
amin amin amin... dünkü kıyafetimle bi resmimi çeken olsaydı orda daha ciddi farkediliyor... gri dar paça bi pantalon giymiştim... üzerine gri bi bady (ama o artık tişört gibi oluyor)
imş canımm... valla şok geçiriyordum 2 haftada nasıl bu kadar artar diye:)
erkek arkım bana dukanı bıraktırdı
cuma akşamı dedim tam 74 kiloyum hoşuna gittimi diye çok üzüldü tamam başla dedi:)
dün akşamda annemler seni incenik gördü söze geldiklerinde de inş öyle görürler dedi:26: kırıldım tabi kilolu görseler ne olacakki diye
şunu farkettimki kilo vermemi istemeyen sevgilim aslında içten içe istiyormuş... kendisi mini etekleri , mini elbiseleri , kısa şortları vs çok sevdiği için bende genelde giyerim ama farkettimki kusursuz olup giymemi tercih eder.:26:
onun için dediğim gibi bir nefeste gidecek bu kilolar...
meyveli yoğurt ve puding dışında da kaçamak yapmayı düşünmüyorum.. yeni şeylerde denemicem:26:
kesinlikle yazıcam hem ben burdan kolay ayrılamam kovsanız belki...
tatlım bunlar hep kuruyemiş ve meyve ama...
Bursadayım bebemm.... patronumun dukan dışı mamalarından yedim valla napim...
bacım kalorisi biraz yüksek değil mi? bir de meyve yerine geçmiyor mu bu şimdi? bir de fruktoz(meyve şekeri) bize ciddi sıkıntı oluşturmaz mı ? ehe....
tatlım bunlar hep kuruyemiş ve meyve ama...
nilesss ciğim, sen şimdi neden atak yapacaksın ki :))
Yaa kolay gelsin sana arkadaşım, inşallah daha çok kilo verirsin yarın :))
Canım benim, sen onlara bakma. Hem vazgeçiriyor hem de annemler incecik görürler diyor. Kendi içinde çelişiyor garibim aslında, hem zayıflamanı istiyor hem de daha çok kıskanacağı için korkuyor. Daha çok motive ol sen canım, o düşünsün sonrasını :))
canım 2 hafta ara verdiğim için vücudum çok su tuttu ondan baştan atak ile başladım:)
Hemen güçlendirmeye geçmeliyiizzz....
inşşşşşş
dimi yaaazaten başlamıştı ankaraya gittiğimde bu insanlar niye bize bakıyor sen güzelleştikçe ben çirkin kalıyorum yanında diye
ve bu kız sonunda regli oldu
vücudum diyete başlamamı bekliyormuş regli olmak için valla tam 7 gün gecikti
oh nasıl mutlu oldum anlatamam tartıda 73,4 görmemim sebebide belliymiş
hadi bakalım 4 gün sonra hem atak bitimim hemde regli bitimim sonucu merak ediyoruummm:119::119::124::124:
yani ben yiyebilirim...kuruyemiş de yasak ama olsun:)))bence bu güçlendirme de yenilebilir sadece... bizim diyetimizde kalori hesabı yok... evet meyve sebebiyle de güçlendirmede kullanmak mantıklı (bence)
Ben de güne -100 gramla başladım hem de sebze protein gününden sonra. Bugün saf protein günüm daha verimli olur umarım.
Arkadaşlar tatlı olarak carte dor un light dondurmasını yıyebılıyomuyuz acaba. İçinde şeker yok .
ben yagsız dan aetını kıyma yaptırdım sonra ıcıne bır yumurta ve yulaf kepegı koydum bırazda baharatladım ogle yemegı olarak benım yumurtadan mıgdem bulanıyor tavuk etıde bana kokuyor gıbı gelıyor pek yıyemıyorum nasıl yapıcam bılemıyorum hergunde peynır yenmezya
aaaaaaaaa. Süper hemen başlamam lazım . Emziren anneler bana yardım edin neler yapıyosunuz.82 kiloyum yani çok şişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?