Allah yardımcınız olsun.çok zor bir hastalık..bende sigara içiyorum hem de bu aralar acayip abarttım...güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
sakin olmak zorunda olduğunu zaten biliyorsun..ilişkinizi zedelersin sadece olacak olan yine olur tatlım...sağol canım inş öyle olur
ama canım sıkkın bugün söz tarihi yine ertelendi teyzesinin oğlunun düğünü varmış.
artık sıkıldım valla. daha da konusunu açmıcam. çok zor birşey değilki ortada hazırlancak bi şeyde yok bohça filan istemiyoruz sonuçta.
düğünler bitsin geliriz dedi paşa efendi! son düğün 7 temmuzda. oysa temmuza kadar sözü yapıp nişanıda ramazana kadar çıkacaktık
plan mlan yok valla artık. gelcez diye haber versinler bu seferde biz uygun olmucaz
bu erkekler ne kadar rahat yaa.... her konuda mükemmel olsalar bile rahatlar!! dünya umurlarında değil valla. ben aileme ne derim umurlarında değil. dalgamı geçiyorlar dicekler. ama hep benim öküzün suçu! doğru düzgün konuşmuyorki ailesi ile.
cidden acaip sinirliyim bugün!
Günaydın kızlar =)
bende aranıza yeni katıldım. Bugün 5. günüm 78 Kilo ile başlamıştım sabah tartıldım 3 kilo vermişim
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
kuzuummm... bunda sinirlenicek bişey yok... burda biraz objektif düşünmen lazım... tamam sizin için hazırlık yapmıycak olabilirler belki ama teyzesinin oğlunun düğünü için bi hazırlık sözkonusu olabilir neden parlıyosun hemen... ayrıca sizler ayrı şehirlerdesiniz öyle bugun karar verdik nasılsa yarın da olsun bitsin demek çok zor... sen ailene tarih verdin mi ki ne derim aileme diyosun?... sanmıyorum tarihiniz netleşmeden ailene bişey söylediğini... biraz mantıklı düşün bebeğim... en doğru zaman herkesin kendini hazır hissettiği zaman... kendi açından bakma sadece olaya...
tabikide bir tarih verildi... haziranın ilk haftası yada 2. haftası size uygun olan birinde gelelim dendi. ozaman bu düğün yokmuyduu!!!
bence mutlu daha hazır değil. oyalıyor. ve işin komiği ben hiç evliliği düşünmezdim zorla o soktu aklıma!
valla mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama bu iş nisan ayından beri uzatılıyor. sıkıldım. hevesim kaçtı artık.
cidden artık ne burada nede ona bu muhabbeti açmıcam çünkü sıkıldım ben hemde çok.
ama olaya kendi açımdan bakarım çünkü herkese ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. babamın bir tersi tutarsa ozaman sittin sene gelemezler.
cidden kızgın ve kırgınım. bu ayda gitmicem yanına o zaten gelemez işleri yoğun. oh olsun bensiz kalsın. ne zaman ben kendimi çekiyorum ozaman tutuşuyor etekleri birşeyler yapmaya başlıyor. hoş yapsada dediğim gibi bir sonraki seferde biz müsait değiliz....
sağol canım inş öyle olur
ama canım sıkkın bugün söz tarihi yine ertelendi teyzesinin oğlunun düğünü varmış.
artık sıkıldım valla. daha da konusunu açmıcam. çok zor birşey değilki ortada hazırlancak bi şeyde yok bohça filan istemiyoruz sonuçta.
düğünler bitsin geliriz dedi paşa efendi! son düğün 7 temmuzda. oysa temmuza kadar sözü yapıp nişanıda ramazana kadar çıkacaktık
plan mlan yok valla artık. gelcez diye haber versinler bu seferde biz uygun olmucaz
bu erkekler ne kadar rahat yaa.... her konuda mükemmel olsalar bile rahatlar!! dünya umurlarında değil valla. ben aileme ne derim umurlarında değil. dalgamı geçiyorlar dicekler. ama hep benim öküzün suçu! doğru düzgün konuşmuyorki ailesi ile.
ben yeşilçayı da sevmiyorum... tek içebildiğim 7 otlu ona devam artık napıyım geç zayıflıyım ama zayıflıyım... çok halsizim... dünya kadar da işim var bugun...
başlangıç tarihi : 9/03/2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 65
geçen hafta kilo : 100,4
güncel kilo : 99,2
kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi
Hiç canını sıkma bitanem, herşeyde bir hayır vardır, unutma.
Ama erkeklerin bu konularda düşüncesiz olduğu konusunda çok haklısın. Ama onların beyinleri bunları algılayamıyor işte, sen üzülüp sinirlendiğinle kalacaksın.
Söz, nişan arasını yakın tutarsınız, üzme kendini ama biraz acısını çıkarabilirsin sevdiceğinden.
beşi bir yerde çayı var liptonun. o da faydalı zayıflama konusunda. biraz kekik kokusu yoğun ama içiyorum ben
bildirimleri gelmeyenler veya gözümden kaçanlar olduysa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...
eksik olanlar aşağıda;
esoba
bilgeasya
sirkencubin
ddmnrttn
Love01 (sanırım memlekette oldugundan bildirim yapamıycaktı)
deci_dela
mersa
patoloji
aida
stddeviation
bende doğadan beşi bir yerde içiyorum..canım çok geçmiş olsun... bence hemen doktora götür.. ateş cidden en önemsenecek konu.
valla bilmiyorum ne olacak ama bu işe annem sevindi az önce telde söyledim. oh oh bende nasıl yetiştircem diyordum dedi.
banyo yıkılcak hafta başı adam en az 15 gün demiş. birde ufak tefek işler var. bizimkiler tepki vermedi rahatladım biraz.
bende o 5i bir yerdeyi aktardan ayrı ayrı aldım demleyip içiyorum
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
sağol canım inş öyle olur
başlangıç tarihi : 9/03/2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 65
geçen hafta kilo : 100,4
güncel kilo : 99,2
kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?