Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah yardımcınız olsun.çok zor bir hastalık..bende sigara içiyorum hem de bu aralar acayip abarttım...
sakin olmak zorunda olduğunu zaten biliyorsun..ilişkinizi zedelersin sadece olacak olan yine olur tatlım...

Günaydın kızlar =)

bende aranıza yeni katıldım. Bugün 5. günüm 78 Kilo ile başlamıştım sabah tartıldım 3 kilo vermişim

Hoşgeldin canım.

Arkadaşım çok geçmiş olsun, gerçekten manevi zararı daha çok oluyor. Alarm taktır ya da daha güvenlikli bir yere taşın eğer imkanın varsa. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın, hiçkimseye.

tabikide bir tarih verildi... haziranın ilk haftası yada 2. haftası size uygun olan birinde gelelim dendi. ozaman bu düğün yokmuyduu!!!
bence mutlu daha hazır değil. oyalıyor. ve işin komiği ben hiç evliliği düşünmezdim zorla o soktu aklıma!
valla mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama bu iş nisan ayından beri uzatılıyor. sıkıldım. hevesim kaçtı artık.
cidden artık ne burada nede ona bu muhabbeti açmıcam çünkü sıkıldım ben hemde çok.
ama olaya kendi açımdan bakarım çünkü herkese ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. babamın bir tersi tutarsa ozaman sittin sene gelemezler.
cidden kızgın ve kırgınım. bu ayda gitmicem yanına o zaten gelemez işleri yoğun. oh olsun bensiz kalsın. ne zaman ben kendimi çekiyorum ozaman tutuşuyor etekleri birşeyler yapmaya başlıyor. hoş yapsada dediğim gibi bir sonraki seferde biz müsait değiliz....

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun...

çok sıkıldım artık ya rejımden omrum rejımle geciyo valbide yine 15 günde sadece -500 gr mı görünce iyice sıkılıyorum 5 kilo daha var ama güçlendirmeye mi geçsem diorum artık

Hiç canını sıkma bitanem, herşeyde bir hayır vardır, unutma.

Ama erkeklerin bu konularda düşüncesiz olduğu konusunda çok haklısın. Ama onların beyinleri bunları algılayamıyor işte, sen üzülüp sinirlendiğinle kalacaksın.

Söz, nişan arasını yakın tutarsınız, üzme kendini ama biraz acısını çıkarabilirsin sevdiceğinden.

başlangıç tarihi : 9/03/2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 65
geçen hafta kilo : 100,4
güncel kilo : 99,2

kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi

...................................
tekrar

Son düzenleme:
.........................
yne tekrar

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bol eksili birgün dilerim
benim için pek öyle olmadı tabi ama neyse

başlangıç tarih: 28.04.2012
başlangıç kilo : 75.9
hedef kilo : 55
geçen hafta kilo: 74.1
güncel kilo : 73.4

Başlangıç tarihi:16.nisan başlangıç kilo:66.6 hedef kilo:55 geçen perşembe:62.2 bu haftaki kilo:61.7 üzgünüm üzgünüm sadece-500 öğrenci haliyle yurtta ancak bu kadar oluyor galiba eve bir gideyim haftada 5 kilo vereceğim:-D çok hırslandım.

Baslangic tar :28.03.2012
Baslangic kilo: 110
Hedef kilo : 65
Geçen Perşembe : 96,800
Güncel Kilo: 96,200

Gece calisip gündüz uyumak hic iyi gelmemis..
Saglik olsun bunada sükür..

meraba kızlar.. dün tartıda gördüğüm +2 kilo belki ödemdir gitmiştir diye heycanla tartıldım bugün ve aynı yerinde duruyor nerden geldi niye geldi diyetime devam ederken niye 2 kilo aldım ben hiç bilmiyorum :2: pazartesi yürüyüşe başladım 35 dk yürüyüp ardında 20 dk filan parktaki aletlerle çalışıyorum ve o günden beridir aldım bu kiloları. acaba diyorum sebebi bu mu? sporu mu bırakmalıyım? zaten bi kaç gün daha böyle giderse diyeti bırakıcam çok sinirlerim bozuldu.

bildirimleri gelmeyenler veya gözümden kaçanlar olduysa yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...
eksik olanlar aşağıda;
esoba
bilgeasya
sirkencubin
ddmnrttn
Love01 (sanırım memlekette oldugundan bildirim yapamıycaktı)
deci_dela
mersa
patoloji
aida
stddeviation

canım çok geçmiş olsun... bence hemen doktora götür.. ateş cidden en önemsenecek konu.

valla bilmiyorum ne olacak ama bu işe annem sevindi az önce telde söyledim. oh oh bende nasıl yetiştircem diyordum dedi.
banyo yıkılcak hafta başı adam en az 15 gün demiş. birde ufak tefek işler var. bizimkiler tepki vermedi rahatladım biraz.

beşi bir yerde çayı var liptonun. o da faydalı zayıflama konusunda. biraz kekik kokusu yoğun ama içiyorum ben

bende o 5i bir yerdeyi aktardan ayrı ayrı aldım demleyip içiyorum

bilgeasyada karataya geçti canım.

bende doğadan beşi bir yerde içiyorum..

Gecmis olsun gelen mala gelsin iyiki evde degilmissin..Baskalarinin emeklerini alip yiyip nasil vijdanlari rahat ederki..Kul hakkiyla nasil hesap verecek bakalim..

Rabbim acil sifalar versin insallah sonuclarinda o illet cikmaz..Tebrik ederim bu aarada güzel kilo vermissin.

üzülme güzelim ertelenmesi hos olmamis gerci ama bundada vardir bir hayir birde böyle düsün olmazmi..

Gecmis olsun oglusuna.

selam zayıflayan fıstıklarrrrr
ben bıraktım dedim ama , bırakamadım hala

yarim kızmazsan bildirim yapacağım..ee malum sürekli burdan kopuyorum yaaa

başlangıç tarih : 10/01/2012
başlangıç kilo 92
hedef kilo 70
geçen hafta kilo 78,5
güncel kilo 78,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…