Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım yaa sen de kendince haklısın ama biraz sakin ol.Benim de 4.5 senelik bir ilişkim oldu ,biz de ayrı şehirlerdeydik ve uzak olmanın çok dezavantajı oluyor mutlaka.ama sen şu an öfkeyle Mutluya olmadık bişey söylersen inan herşey daha zorlaşır.Sen bize dök içini rahatla bakiiim :) Erkekler ne yaparsak yapalım bizim gibi ince düşünceli ve detaycı olamıyorlar maalesef,bunu kabul etmek lazım.Belki onların da aile içinde meseleleri vardır,azıcık daha sabret kuzum.Hem bak söze kadar daha da kilo vermiş olursun,iyice fıstık olursun :)))

çok geçmiş olsun neyseki sen evdeyken denk gelmemiş

Kizlar karnim agriyor benim tuvaletede cikamiyorum adet sancisi gibi sürekli gaz sancisi 4-5 gündür napcam ben böyle ya.

Kizlar karnim agriyor benim tuvaletede cikamiyorum adet sancisi gibi sürekli gaz sancisi 4-5 gündür napcam ben böyle ya.

bana da yardım edin kızlaaar spordan olabilir mi bırakayım mı?

Çok geçmiş olsun canım, umarım öyle birşey yoktur ama varsa da Allah şifasını versin. Bu durumda olan herkese yardım etsin, kimsenin canını yakmasın.

bana da yardım edin kızlaaar spordan olabilir mi bırakayım mı?

parktaki aletler kas yapmaya yöneliktir... bunun yerine günde yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yaparsan daha fazla etkisini göreceksindir... vücut 15 dk yürüyüş sonrası ısınıp yağ yağmaya başlar... kas yaparken yorulursun ama yürüyüşteki kadar yoğun terleyemezsin... canın acır bu da kaslarının çalıştığına işarettir...

yok yok ben bunu parçalarım :) bizimkilere söylediğimi söyledim ee niye söyledin ayıp olcak habire erteleniyor diyor
ayh sinirimden gülüyorum dedim biz bunu rafa kaldıralım bu konuları bir süre konuşmayalım aynen dedim sevgili olarak devam edelim eee öylede olmaz diyor.
Allahım şu erkeklere azcık daha zeka azcık daha mantık lütfen! ne akım diyo nede b..kum çok afedersiniz :)

neyse boşverin ben şu 5 i bir yerde çayın son 500ml bugün :) 3 günde farkı farkedeceksiniz demiş sayın Saraç. eğer 3 günün sonunda 69u görürsem hepiniizzz kaynatıp içmeye başlıyorsunuzz... kobayınızımmmm

çok heyçannandıımmm şu annn
ayrıca şu sinirlendiğin durumları rafa kaldır bak benim gibi daha çok mutlu olucaksın çünkü artık sen değil o bu işlerle ilgilenmeye başlıycak... saldım çayıra modu çok şaaaneymişşş çoookkk

valla bence de iyisimi konuşmayın bir süre bu konuda,boşuna kırmayın birbirinizi de.anlamazlar kuzum yaa erkek milleti işte yapacak bişey yok.inan bana hiç biri birbirinden farklı değil.Allah kadınları heralde bunları büyütüp olgunlaştırsınlar diye yaratmış.bak şimdi ben senin yerinde olsam diyetime daha da çok asılırdım.durumu da gidişatına bırak,elbette güzel günler gelecek sadece küçük bir rötarla,o kadar da olsun napalım :)
ya o çay neymiş,ben de istiyorum.sen p.tesi yazsana sonuçlarını,etkili olduysa hemen toplayalım piyasadaki bütün çayları :)))

Canım, bildiğim kadarıyla madensuyu tansiyonu yükseltiyor. Dene istersen.

en iyisi alıp karşına konuşmak aynen yazdığın gibi aklımda yokken evlilik hazırlığına girdirdin şimdi de sürekli erteleniyor aileler girince iş ciddileşiyor kesin kararımızı verip ona göre hareket edelim insanları da boşuna hazırolda tutmayalım diyebilirsin. eminim herşey yoluna girecek. hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım, acil şifalar.

Ben de olsam iyi bir çemkirirdim tam destek sana azıcık düşüncesiz oluyor işte beyefendiler ..

Hadi bakalım görelim sonuçları bu bildiğimiz 5'i bir arada çay değil mi ?

aynen öyle yapıyorum :) hatta bu sene sınava girip yüksek lisansa başlıyorum evlencem ankaraya gitcem diye erteleyip duruyordum
ahahah şaka maka dünle bugün arası 2,2 kg fark etti ama çaktırmıyorum
çok su birikmiş vücudumda ondan diyorum 3 gün sonra bakalım ne olcak

valla canım bir adı yok ben aktardan aldım şu 5i bir yerde çayın içindekiler sabah 20 dk demlendiriyorum kaynar suda. 1 lt hazırlıyorum koyuyorum 2 ufak şişeye öyle gün içinde yudumluyorum yanında suda içiyorum tabi Allahtan wc yakın. habire gidip geliyorum

herkese tebrikleeeerr
şeker kıza 2 kere alkış en fazla o vermişşş

yarenkciğim süpersin :) büyük başarı ne + ne de - şaka bir yanada iyi bir yola girdin bak vücudun sana karşı koyuyor kırdın mı gidicek bütün kilolar inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…