tabikide bir tarih verildi... haziranın ilk haftası yada 2. haftası size uygun olan birinde gelelim dendi. ozaman bu düğün yokmuyduu!!!
bence mutlu daha hazır değil. oyalıyor. ve işin komiği ben hiç evliliği düşünmezdim zorla o soktu aklıma!
valla mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama bu iş nisan ayından beri uzatılıyor. sıkıldım. hevesim kaçtı artık.
cidden artık ne burada nede ona bu muhabbeti açmıcam çünkü sıkıldım ben hemde çok.
ama olaya kendi açımdan bakarım çünkü herkese ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. babamın bir tersi tutarsa ozaman sittin sene gelemezler.
cidden kızgın ve kırgınım. bu ayda gitmicem yanına o zaten gelemez işleri yoğun. oh olsun bensiz kalsın. ne zaman ben kendimi çekiyorum ozaman tutuşuyor etekleri birşeyler yapmaya başlıyor. hoş yapsada dediğim gibi bir sonraki seferde biz müsait değiliz....
Gecmis olsun gelen mala gelsin iyiki evde degilmissin..Baskalarinin emeklerini alip yiyip nasil vijdanlari rahat ederki..Kul hakkiyla nasil hesap verecek bakalim..
sağol arkadaşım ya,cideen akıllara zarar.annem de onu diyor,biz birinin 5 lirasına bile dokunamayız korkarız,bunlar nasıl olup da alın teriyle kazandıklarını hiç acımadan cebe indirebiliyorlar diyor.ama hırsız işte,o adamda vicdan olsa zaten bu meslegi yapmazdı.polisimiz desen evlere şenlik,hiç bişey yapacakları yok.zarar ziyan,bomba düşmüş gibi bir ev ve manevi çöküntüden başka bişey kalmadı geriye
Rabbim acil sifalar versin insallah sonuclarinda o illet cikmaz..Tebrik ederim bu aarada güzel kilo vermissin.
üzülme güzelim ertelenmesi hos olmamis gerci ama bundada vardir bir hayir birde böyle düsün olmazmi..
Gecmis olsun oglusuna.
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
Kizlar karnim agriyor benim tuvaletede cikamiyorumadet sancisi gibi sürekli gaz sancisi 4-5 gündür napcam ben böyle ya.
doğadanın 7 otlu çayını bide mate çayını alıp birer tane birlikte demleyip hüplettinmi 1 saat sonra wc desin
meraba kızlar.. dün tartıda gördüğüm +2 kilo belki ödemdir gitmiştir diye heycanla tartıldım bugün ve aynı yerinde duruyornerden geldi niye geldi diyetime devam ederken niye 2 kilo aldım ben hiç bilmiyorum :2: pazartesi yürüyüşe başladım 35 dk yürüyüp ardında 20 dk filan parktaki aletlerle çalışıyorum ve o günden beridir aldım bu kiloları. acaba diyorum sebebi bu mu? sporu mu bırakmalıyım? zaten bi kaç gün daha böyle giderse diyeti bırakıcam çok sinirlerim bozuldu.
Türk marketine bakmistim gecen gittigimde ama yoktu aksama yine bakayim iyi gelse keske..
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
bana da yardım edin kızlaaar spordan olabilir mi bırakayım mı?
Canım yaa sen de kendince haklısın ama biraz sakin ol.Benim de 4.5 senelik bir ilişkim oldu ,biz de ayrı şehirlerdeydik ve uzak olmanın çok dezavantajı oluyor mutlaka.ama sen şu an öfkeyle Mutluya olmadık bişey söylersen inan herşey daha zorlaşır.Sen bize dök içini rahatla bakiiim :) Erkekler ne yaparsak yapalım bizim gibi ince düşünceli ve detaycı olamıyorlar maalesef,bunu kabul etmek lazım.Belki onların da aile içinde meseleleri vardır,azıcık daha sabret kuzum.Hem bak söze kadar daha da kilo vermiş olursun,iyice fıstık olursun :)))
yok yok ben bunu parçalarım :) bizimkilere söylediğimi söyledim ee niye söyledin ayıp olcak habire erteleniyor diyor
ayh sinirimden gülüyorumdedim biz bunu rafa kaldıralım bu konuları bir süre konuşmayalım aynen dedim sevgili olarak devam edelim eee öylede olmaz diyor.
Allahım şu erkeklere azcık daha zeka azcık daha mantık lütfen! ne akım diyo nede b..kum çok afedersiniz :)
neyse boşverin ben şu 5 i bir yerde çayın son 500ml bugün :) 3 günde farkı farkedeceksiniz demiş sayın Saraç. eğer 3 günün sonunda 69u görürsem hepiniizzz kaynatıp içmeye başlıyorsunuzz...kobayınızımmmm
yok yok ben bunu parçalarım :) bizimkilere söylediğimi söyledim ee niye söyledin ayıp olcak habire erteleniyor diyor
ayh sinirimden gülüyorumdedim biz bunu rafa kaldıralım bu konuları bir süre konuşmayalım aynen dedim sevgili olarak devam edelim eee öylede olmaz diyor.
Allahım şu erkeklere azcık daha zeka azcık daha mantık lütfen! ne akım diyo nede b..kum çok afedersiniz :)
neyse boşverin ben şu 5 i bir yerde çayın son 500ml bugün :) 3 günde farkı farkedeceksiniz demiş sayın Saraç. eğer 3 günün sonunda 69u görürsem hepiniizzz kaynatıp içmeye başlıyorsunuzz...kobayınızımmmm
Çok geçmiş olsun arkadaşım ..
Gerçekten çok büyük bir korku.
Kızlar başka tansiyon yükselten neler var ki ?
Ben tuzu oldum olası sevmem yemeklere hiç koymuyorum.
Önceden abur cuburdan alıyordum şimdi onları da yemeyince zaten tansiyonum düşmeye çok müsait ikide bir baş dönmelerim oluyor tavsiyeniz var mı ?
tabikide bir tarih verildi... haziranın ilk haftası yada 2. haftası size uygun olan birinde gelelim dendi. ozaman bu düğün yokmuyduu!!!
bence mutlu daha hazır değil. oyalıyor. ve işin komiği ben hiç evliliği düşünmezdim zorla o soktu aklıma!
valla mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama bu iş nisan ayından beri uzatılıyor. sıkıldım. hevesim kaçtı artık.
cidden artık ne burada nede ona bu muhabbeti açmıcam çünkü sıkıldım ben hemde çok.
ama olaya kendi açımdan bakarım çünkü herkese ben laf anlatmak zorunda kalıyorum. babamın bir tersi tutarsa ozaman sittin sene gelemezler.
cidden kızgın ve kırgınım. bu ayda gitmicem yanına o zaten gelemez işleri yoğun. oh olsun bensiz kalsın. ne zaman ben kendimi çekiyorum ozaman tutuşuyor etekleri birşeyler yapmaya başlıyor. hoş yapsada dediğim gibi bir sonraki seferde biz müsait değiliz....
başlangıç tarihi : 9/03/2012
başlangıç kilo : 112
hedef kilo : 65
geçen hafta kilo : 100,4
güncel kilo : 99,2
kzlar - 800 le gune basladım. sevinemedim bile. oğlum çok hasta. ates 39,1 .
bildirim yapıp kaçıyorum. öptüm hepinizi
canım çok geçmiş olsun... bence hemen doktora götür.. ateş cidden en önemsenecek konu.
valla bilmiyorum ne olacak ama bu işe annem sevindi az önce telde söyledim. oh oh bende nasıl yetiştircem diyordum dedi.
banyo yıkılcak hafta başı adam en az 15 gün demiş. birde ufak tefek işler var. bizimkiler tepki vermedi rahatladım biraz.
Ohh, iyi olmuş canım, herşeyde hayır vardııııır :
bende o 5i bir yerdeyi aktardan ayrı ayrı aldım demleyip içiyorum
çok heyçannandıımmm şu annn
ayrıca şu sinirlendiğin durumları rafa kaldır bak benim gibi daha çok mutlu olucaksın çünkü artık sen değil o bu işlerle ilgilenmeye başlıycak... saldım çayıra modu çok şaaaneymişşş çoookkk
valla bence de iyisimi konuşmayın bir süre bu konuda,boşuna kırmayın birbirinizi de.anlamazlar kuzum yaa erkek milleti işte yapacak bişey yok.inan bana hiç biri birbirinden farklı değil.Allah kadınları heralde bunları büyütüp olgunlaştırsınlar diye yaratmış.bak şimdi ben senin yerinde olsam diyetime daha da çok asılırdım.durumu da gidişatına bırak,elbette güzel günler gelecek sadece küçük bir rötarla,o kadar da olsun napalım :)
ya o çay neymiş,ben de istiyorum.sen p.tesi yazsana sonuçlarını,etkili olduysa hemen toplayalım piyasadaki bütün çayları :)))
Canım, bildiğim kadarıyla madensuyu tansiyonu yükseltiyor. Dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?