parktaki aletler kas yapmaya yöneliktir... bunun yerine günde yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yaparsan daha fazla etkisini göreceksindir... vücut 15 dk yürüyüş sonrası ısınıp yağ yağmaya başlar... kas yaparken yorulursun ama yürüyüşteki kadar yoğun terleyemezsin... canın acır bu da kaslarının çalıştığına işarettir...
selincim, aynı şeyleri bende yaşadım , hiç umursama canım, ozaman bak nasıl uğraşacak, şaşığ kalırsuın..yarenkciğim süpersin :) büyük başarı ne + ne de -şaka bir yanada iyi bir yola girdin bak vücudun sana karşı koyuyor kırdın mı gidicek bütün kilolar inşşş
selincim, aynı şeyleri bende yaşadım , hiç umursama canım, ozaman bak nasıl uğraşacak, şaşığ kalırsuın..
ayrıca 1 haftalık değil canım bu başarı yaklaşık 40 günlük başarı..gram veremiyorum bakalım bekliyoruz..
yarimcim ellerine sağlık canım benim, ama sen niye yoksun listede onu merak ettim
evet çaydan midem bulandı... bi ben eksiğim içinde... kokusu görüntüsü tadı...ööğğğkkkkkkk
günaydın
bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....
Herkese Günaydın...
dün 74 kiloydum bugün 71,8 vücudum nasıl hemen su tutuyor anlamıyorum. 2-3 kaçamk ya da Dukana uygunsuz beslenmekten hemen 2-3 kilo alıveriyorum.
değişik bir yapım var yaa hayatım boyunca dukanla devam edicem ben
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
amin canım sağol yaa,yalnız yaşayan bir hatun olunca iyice korkutucu oluyormuş,Allahtan evde değildim yoksa beni kimse toparlayamazdı heralde.Ömürcüm sen de çok sağol canım benim.Bu arada yeni evlenecek arkadaşlar vardı aman diim ya kiralayın bir banka kasası rahat uyuyun,benim bu yaşa kadar yaptığım herşeyim gitti çünkü
Günlerdir yazdıklarınızı takip edemedim ama rahatsız arkadaşlar vardı umarım herkes sağlığına kavuşmuştur,herkese geçmiş olsun.
Başlangıç kilomu yazmadım sanırım 92.7
valla kızlar regl olmama ve yaşadığım bu üzüntüye rağmen kilo vermeye devam ettim,bu beni belki de şu süreçte tek mutlu eden şey oldu.Allah razı olsun bu Dukandan hem yüzümüzü güldürdü hem de özgüvenimizi geri kazandırdı.
Benim ortaokuldan beri tek hayalim çoook zayıflayıp beyaz bikini giymekti,neden beyaz bilmiyorum belki de iddialı diye ve her sene bu yaz giycem desem de hiç kısmet olmadı.amaaaa umuyorum bu yazz beyaz bikinilerimle plajlarda şov yapıcam :))))
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
başlangıç tarihi : 23/03/2012
başlangıç kilo : 75
hedef kilo : 62
geçen hafta kilo : 67,5
güncel kilo : 65,9
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
Allah şifa versin. sigara konusunda aynı fikirdeyim. 13 yıl ve günde 1 paketle başlayıp 3 pakete kadar çıktıktan sonra, 2 yıl önce bıraktım. şimdi nasıl içtiğime hayret ediyorum.
yok yok ben bunu parçalarım :) bizimkilere söylediğimi söyledim ee niye söyledin ayıp olcak habire erteleniyor diyor
ayh sinirimden gülüyorumdedim biz bunu rafa kaldıralım bu konuları bir süre konuşmayalım aynen dedim sevgili olarak devam edelim eee öylede olmaz diyor.
Allahım şu erkeklere azcık daha zeka azcık daha mantık lütfen! ne akım diyo nede b..kum çok afedersiniz :)
neyse boşverin ben şu 5 i bir yerde çayın son 500ml bugün :) 3 günde farkı farkedeceksiniz demiş sayın Saraç. eğer 3 günün sonunda 69u görürsem hepiniizzz kaynatıp içmeye başlıyorsunuzz...kobayınızımmmm
günaydın kızlar...
bugun şişkinliğim indi... sebebi de dün akşam o birsürü otla yapılan çayı demledim bir iki yudum içtim ve istifra ettim (çok afedersiniz):26::26::26: midemde ne var ne yok hepsi çıktı giitti... hala kendimi çok kötü hissediyorum ve kendime söz veriyorum ki bi daha bilmediğim bişeyi asla alıp uygulamıycam...
Arkadaşlar bugün itibari ile yapmamak için direndiğim dukan diyetine başladım. Nolur önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Sabah 2 yumurta yedim. Öğlen için tavuk haşladım. Yoğurtla yiycem. Neler yememi önerirsiniz? Atak evresindeyim. İnşallah tamamlarım.
Kızlaaarrr günaydııınnn,
Üzücü bir sebepten dolayı bu hafta aranızda olamadım.Cumartesi akşamı evime hırsız girmiş,dışardaydım bir geldim taş taş üstünde bırakmamış resmen.Maddi zarardan çok psikolojik zararı da çok oldu.Çünkü ben yalnız yaşıyorum ve adam resmen yatağıma kadar girmiş.İnanılmaz irkilmiş durumdayım,o günden beri evde kalamadım,annemlerdeyim
Umarım en kısa zamaanda atlatabilirim bu durumu çünkü günlerdir uyku uyuyamadım,biraz dalsam sıçrayarak uyanıyorum.işyerimden de izin almıştım.Dün annemle evi toparladık,inanılır gibi değildi.adım attığım her yerde gezmiş ya çok ürkütücü bişey bu.neyse bütün bunlara rağmen diyetimi bozmadım tabiki.regl oldum aslında ama yine de tablo oluşturulacaksa geçen p.be 84.2 idim bugün 83 hedef kilo 75,başlangıç tarihim 19 mart.başka bişey lazım mıydı ? bu arada hepinizi çok özlemişim yaa,cidden alışmışım size :)
günaydın hanımlar bugun 7.günün sabahı ve verilen kilo 3.400 şuan fırında dukan usulu lor kurabiyesi yaptım kafama şey takılıyo ya şu sıvı tatlandırıcılarınız bal gibi mi kıvam olarak naturel die bi marka aldım şeker hastaları bile kullanabiliyormus avage şurubuymuş sizinkiler nasıl tüketirken korkuyorum ?
güzeller dukan tatlıları! bugün biraz üzgünüm verdiğim kilonun sevincini yaşayamıyorum...sanırım kaynımda akciğer kanseri var. tam teşhis konulmadı ama öyle görünüyor denildi.... sigarayı bırakın kullanıyorsanız.... kaynım henüz 48 yaşında....elim ayağım tutmuyor şuan.
**************ne olur sigara içmeyin ve içenleri uyarın***************************
sağol canım inş öyle olur
ama canım sıkkın bugün söz tarihi yine ertelendi teyzesinin oğlunun düğünü varmış.
artık sıkıldım valla. daha da konusunu açmıcam. çok zor birşey değilki ortada hazırlancak bi şeyde yok bohça filan istemiyoruz sonuçta.
düğünler bitsin geliriz dedi paşa efendi! son düğün 7 temmuzda. oysa temmuza kadar sözü yapıp nişanıda ramazana kadar çıkacaktık
plan mlan yok valla artık. gelcez diye haber versinler bu seferde biz uygun olmucaz
bu erkekler ne kadar rahat yaa.... her konuda mükemmel olsalar bile rahatlar!! dünya umurlarında değil valla. ben aileme ne derim umurlarında değil. dalgamı geçiyorlar dicekler. ama hep benim öküzün suçu! doğru düzgün konuşmuyorki ailesi ile.
cidden acaip sinirliyim bugün!
Selamlar
Sitede çok yeniyim
İlk mesajımı buraya yazayım dedim
Benim boyum 1,69 ve 66 kilo ile dukan diyetine başladım.
Hedef kilom 57 idi ve o kiloya ulaşınca 3. aşamaya geçtim
Ancak 3. aşamada da kilo veriliyor ve 55,5 um şu anda
daha fazla vermemek için gayret ediyorum ancak midem küçüldüğünden kitapta belirtilen porsiyonları bile yiyemeden doyuyorum
Herkese de bu diyeti tavsiye ediyorum :)
Hoşgeldin, ben de yeni sayılırım sen gelince eskidim :) Ama sen dukanda benden eskisin. Güçlendirmede de kilo vermek güzelmiş :)
Hoşgeldin, ben de yeni sayılırım sen gelince eskidim :) Ama sen dukanda benden eskisin. Güçlendirmede de kilo vermek güzelmiş :)
yarinim ellerine emeğine sağlık güzelim ilk kez tablodayım heycanlı bi durummuş
birşey sormak istiyorum atagımın 4 günündeyim ama vücut ısım yüksek geliyor dün ve bugün sizdede böyle bir şey oldumu? ateşim var gibi sanki :26:
İşte aradım cvp:)) Ben de tam bunu soracak birini arıyordum:)) Arkadaş çıkmış ama yine de çok tşkler kendisine... Zira güçlendirmede durum nedir? Kilo vermeye devam ediyor mu çok merak ediyordum. Aslını düşünürseniz güçlendirme dönemi bile oratalama diyetisyen diyetlerinden sıkı sayılır. Ben 64 kiloya ulaşınca güçlendirmeye geçmek istiyorum çünkü orada da kilo verildiğininın yazıldığını burada görmüştüm.Hani 2 kilo da orada veririm hesabı.
maaşallah bi ben istikrarlı değilim kıskandım resmen
Selamlar
Sitede çok yeniyim
İlk mesajımı buraya yazayım dedim
Benim boyum 1,69 ve 66 kilo ile dukan diyetine başladım.
Hedef kilom 57 idi ve o kiloya ulaşınca 3. aşamaya geçtim
Ancak 3. aşamada da kilo veriliyor ve 55,5 um şu anda
daha fazla vermemek için gayret ediyorum ancak midem küçüldüğünden kitapta belirtilen porsiyonları bile yiyemeden doyuyorum
Herkese de bu diyeti tavsiye ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?