Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün sadece yürüyüş yapıp bırakayım o zaman bi kaç güne düşüş yaşarsam anlıycam ki o aletler yüzünden. çok teşekkürler yarim

bir de bu bahsettiğiniz çay hani liptonun da var 5i bir arada çayı diye onun aynısı sanırım içindekilere baktım. her gün çay yerine kahvaltıda ben onu içiyorum tadı çok güzel çünkü liptonun olanının ama günde 1 litre içebiliceğimi sanmıyorum bir de yürüyüşten sonra maden suyu içiyorum ben bir komşumuz vardı geçen sene spor yapıp ardından maden suyu içmiş kilo vermesine yardımcı olduğunu söylemişti. ne duysam deniyorum bakalım. :13:

yarenkciğim süpersin :) büyük başarı ne + ne de - şaka bir yanada iyi bir yola girdin bak vücudun sana karşı koyuyor kırdın mı gidicek bütün kilolar inşşş
selincim, aynı şeyleri bende yaşadım , hiç umursama canım, ozaman bak nasıl uğraşacak, şaşığ kalırsuın..

ayrıca 1 haftalık değil canım bu başarı yaklaşık 40 günlük başarı..gram veremiyorum bakalım bekliyoruz..

yarimcim ellerine sağlık canım benim, ama sen niye yoksun listede onu merak ettim

kırılır kırılır
yaza hepimiz fıstık gibim olucaz
yarimde bende yokuz bir çıktık bir daha girmek nasip olmadı ama ben en az gördüğüm 68.5 e indiğim anda giricem listeye tekrardan

evet çaydan midem bulandı... bi ben eksiğim içinde... kokusu görüntüsü tadı...ööğğğkkkkkkk

Geçmiş olsun şekerim, dikkat et kendine.

günaydın

bugün Samsun'a gidiyorum.
dün başarılı bir sp günü yaptım.ama yine söylüyorum güçlendirmede çok dikkat etmek gerekiyor.ipin ucu kaçtı mı yandın....

İyi yolculuklar canım.

Süpersin canım maşallah, bana da değişik değişik yemeklerimi görünce sen ömür boyu çıkmayacaksın diyetten diyorlar. Şu ana kadar hiç zorlanmadım.

Çok geçmiş olsun canım, iyi ki sen yokken olmuş. Mal canın yongası elbette ama canın sağ olsun, tekrar yaşatmasın Allah.

Kilo vermene de sevindim en azından moral olmuştur. Sen kilolarını ver, beyaz bikinini alırız biz sana

Çok geçmiş olsun canım, umarım o teşhis konulmaz. Allah herkese yardımcı olup, kimseyi çaresiz bırakmasın.

Allah şifa versin. sigara konusunda aynı fikirdeyim. 13 yıl ve günde 1 paketle başlayıp 3 pakete kadar çıktıktan sonra, 2 yıl önce bıraktım. şimdi nasıl içtiğime hayret ediyorum.

Çok iyi yapmışsın arkadaşım, ne mutlu sana.

Ben hiç içmedim, darısı bırakmak isteyen herkesin başına. Bırakmak istemeyenlere de bırakma isteği gelsin inşallah.

ben 5 i bi yerde çayı 2 aydır içiyorum günde 1.lt. inanın çok işe yario.bugün diyette 50. günüm 10.5 kg gitti benden. şiddetle tavsiye ederim.

yarim emeğine sağlık tablo için tşk ederim.

bu arada meşhur öncesi sonrası fotomu paylaşiim bende nasıl yapcaz nerden ekleyebilirim???

yarimcim Allah allah cok ilginc demek ki her bünyeye iyi gelmiyormus . gecmis olsun canim icme sen zaten

kitabi okursan sekerim iyi olur. ayrica facebook kullaniyorsan da dukan diyet tariflerim diye bir sayfa var tarifler icin.

ay inanilmaz bir sey. gecmis olsun. cana gelmemis allahtan . öle diyoruz ama cana bisi olmayinca da busefer mal a ici yaniyo insanin. Hayatim helal mal geri gelir merak etme bol dua et.

sivi tatlandiricilar normalde su kadar sivi. yani bal kivaminda degil senin aldigin bambaska birsey ve de ne oldugunu bilmiyorum ama seker hastalari kullaniyorsa demek ki gercek seker den degil bilemiycem canim

gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah kimsenin basina vermesin

tatlim nbenim vvalla bende iki laf etmeden duramiycam. seni gaza getirmek icin de söylemiyorum ama hadi sevgilin düsünemedi ailesi de mi düsünemiyor ?
sonucta sende ailene haber verdin. hemde gün belirlenmis bile. bence ayip olmus. ve eminim bizde de olsaydi babam parlayabilirdi.
Sen baktin senin baban parlamak üzere sakinlestiriceksin güzelim bi sekilde napalim artik.

Hem ayri sehirlerde olmak evet cok zor bizde de öyleydi
. Karda kis ta tanismaya gelmislerdi ailesi bizimkilerle... valla bizimkilerde yazik yasli insanlar bida gidip gelmesinler diye.... isteme de olsun dedik hepsi bir günde oldu bitti. En güzeli valla.

Burda kayinvalidenin aslinda demesi lazim. o zaman niye bastan demediler yaz sonunda dügünler bitince geliriz diye. aaa

hee eger seninkinin elinde olan birsey degilse yapacak birseyin yok.
ama eger o tam olarak yansitmiyorsaa ailesine gelmeleri gerektigini, o zaman tatli tatli söylersin sevgiline . bisi olmaz. o da anlar o zaman ama hemen yorgani yakma yani fevri davranma güzelim

Selamlar
Sitede çok yeniyim
İlk mesajımı buraya yazayım dedim

Benim boyum 1,69 ve 66 kilo ile dukan diyetine başladım.
Hedef kilom 57 idi ve o kiloya ulaşınca 3. aşamaya geçtim
Ancak 3. aşamada da kilo veriliyor ve 55,5 um şu anda
daha fazla vermemek için gayret ediyorum ancak midem küçüldüğünden kitapta belirtilen porsiyonları bile yiyemeden doyuyorum

Herkese de bu diyeti tavsiye ediyorum :)

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. birkaç aydır dukan diyeti hakkında araştırma yapıyorum uygulayıp uygulamama konusunda kararsız kalmıştım ancak artık başlamak ve başarmak istiyorum. bu konuda tecrübelerini benimle de paylaşır ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum bu topiği de sürekli takip edip yazmak isterim. herkese kaçamaksız günler diliyorummm...

Hoşgeldin, ben de yeni sayılırım sen gelince eskidim :) Ama sen dukanda benden eskisin. Güçlendirmede de kilo vermek güzelmiş :)

yarinim ellerine emeğine sağlık güzelim ilk kez tablodayım heycanlı bi durummuş
birşey sormak istiyorum atagımın 4 günündeyim ama vücut ısım yüksek geliyor dün ve bugün sizdede böyle bir şey oldumu? ateşim var gibi sanki :26:

Hoşgeldin, ben de yeni sayılırım sen gelince eskidim :) Ama sen dukanda benden eskisin. Güçlendirmede de kilo vermek güzelmiş :)

evet baya bi uzmanı oldum
Benim kardeşimde dukan yapıyor ve vermesi gereken 22 kilodan 14 ünü verdi. Onun kilo problemi ciddi boyuttaydı. Destek olayım diye başladım ve çok memnun kaldım :)
Evet güçlendirmede de 1-2 kilo veriliyor aklınızda bulunsun :)

İşte aradım cvp:)) Ben de tam bunu soracak birini arıyordum:)) Arkadaş çıkmış ama yine de çok tşkler kendisine... Zira güçlendirmede durum nedir? Kilo vermeye devam ediyor mu çok merak ediyordum. Aslını düşünürseniz güçlendirme dönemi bile oratalama diyetisyen diyetlerinden sıkı sayılır. Ben 64 kiloya ulaşınca güçlendirmeye geçmek istiyorum çünkü orada da kilo verildiğininın yazıldığını burada görmüştüm.Hani 2 kilo da orada veririm hesabı.

evet canım 15 gündür güçlendirmedeyim ve verdim kilo

öncelikle hoşgeldi iiki geldin aramıza..

ve benim için çok güzel oldu valla güçlendirme benim ve birçoğumuz için tam bir muamma ama yazdıklarını okuduktan sonra kocaman bir ohhhh çektim. çünkü ben güçlendirmeye geçince hani bir miktar arttırıoruzya yediklerimizi duramam gibi geliodu. ama haklısın mide küçülüo. ister istemez doyuyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…