Kızlar sabahtan beri giremedim. Kendimi eksik hissettim vallahi... Ben alıntıları yapamıyorum o yüzden aklımda kalanları yazayım:
1- Miraycığım, çay için özür dilerim. Ama ben çaydan çok memnunum. Koyu yapmış olabilir misin bilmiyorum, ya da aktar/ot farkı olabilir.Görümcem de ben de gayet rahat içiyoruz.Belki de bünye meselesidir.Çay öyle kafamıza göre, arkadaş söylemesi ile vs yaptırılmış bişey değil. Görümcemin diyetisyeni verdi çayı..Geçmiş olsun canım. Demek herkese yaramıyor.
2- Aliyeciğim oğluna Allah acil şifalar versin...Ahhh ah bilirim Almanyada dr işi ne zordur.O salaklar insan iyileştirmeyi bilmiyor. Şimdi en HAFİF ilaçla deneye deneye çocuğu uzuuuuuuuun süre hasta tutmak sureti ile tedavi ederler.Sen anneden kalma iyileştirme tavsiyelerini de uygula...Alman dr çocuğu haşat etmeden iyileştirmez:))
3- Kaynı kanser şüphesi yaşayan arkadaşım.. Dua ettim sizin için, inşallah şüphe boş çıkar, ne bileyim daha basit bişeyle kurtarırsınız. Ama kanser bile artık çaresiz değil. Allah sabır ve şifalar versin iyi hbrlerini bekliyoruz.
4- Selinciğim arkadaşlar gerekli tavsiyeleri vermiş zaten... Sen gelinlik keyfine bak uğraşma bu işlerle onlar kendi aralarında çözsünler gerçekten..Zaten sonra hep arayı sen bulacaksın
5- Miraycığım, liste için tekrar tşkler...
Canım, hoşgeldin.
Ben sana sormuştum ama çok sayfa var karıştı sanırım. O çayı mikser yapınca toz haline gelir demleyemezsin dedi aktar bana, seninki toz halde mi yoksa sadece hepsini birbirine karıştırıp verdiler mi?
Canım, hoşgeldin.
Ben sana sormuştum ama çok sayfa var karıştı sanırım. O çayı mikser yapınca toz haline gelir demleyemezsin dedi aktar bana, seninki toz halde mi yoksa sadece hepsini birbirine karıştırıp verdiler mi?
Kızlar dün akşamdan beri acayip bir kaçamak isteğim var.36 gündür, canı bezelye hariç bişeycikler çekmeyen ben dünden beri gözü dönmüş vaziyetteyim.Sürekli aklımdan çeşitli yemekler tatlılar geçiyor. Dün akşam kocamın yanımda Nutella yemesine bile tahammül edemedim.Ki normalde hiç etkilenmezdim.Bi de aşırı sinirli ve tahammülsüzüm( Kendimi kötü hissediyorum... Ne oldu bana yaaa adetime de daha 5 gün var..
Canım toz halinde, zaten miktara da dikkat et koyu yapma bi kaşık silme yani doldur sonya üzerinden bıçakla sıyır... Koyu olunca içilmez bence de hani tadı da olsa da içsek denilecek bişey değil zaten
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. birkaç aydır dukan diyeti hakkında araştırma yapıyorum uygulayıp uygulamama konusunda kararsız kalmıştım ancak artık başlamak ve başarmak istiyorum. bu konuda tecrübelerini benimle de paylaşır ve yardımcı olursanız çok mutlu olurumbu topiği de sürekli takip edip yazmak isterim. herkese kaçamaksız günler diliyorummm...
Kızlar sabahtan beri giremedim. Kendimi eksik hissettim vallahi... Ben alıntıları yapamıyorum o yüzden aklımda kalanları yazayım:
1- Miraycığım, çay için özür dilerim. Ama ben çaydan çok memnunum. Koyu yapmış olabilir misin bilmiyorum, ya da aktar/ot farkı olabilir.Görümcem de ben de gayet rahat içiyoruz.Belki de bünye meselesidir.Çay öyle kafamıza göre, arkadaş söylemesi ile vs yaptırılmış bişey değil. Görümcemin diyetisyeni verdi çayı..Geçmiş olsun canım. Demek herkese yaramıyor.
2- Aliyeciğim oğluna Allah acil şifalar versin...Ahhh ah bilirim Almanyada dr işi ne zordur.O salaklar insan iyileştirmeyi bilmiyor. Şimdi en HAFİF ilaçla deneye deneye çocuğu uzuuuuuuuun süre hasta tutmak sureti ile tedavi ederler.Sen anneden kalma iyileştirme tavsiyelerini de uygula...Alman dr çocuğu haşat etmeden iyileştirmez:))
3- Kaynı kanser şüphesi yaşayan arkadaşım.. Dua ettim sizin için, inşallah şüphe boş çıkar, ne bileyim daha basit bişeyle kurtarırsınız. Ama kanser bile artık çaresiz değil. Allah sabır ve şifalar versin iyi hbrlerini bekliyoruz.
4- Selinciğim arkadaşlar gerekli tavsiyeleri vermiş zaten... Sen gelinlik keyfine bak uğraşma bu işlerle onlar kendi aralarında çözsünler gerçekten..Zaten sonra hep arayı sen bulacaksın
5- Miraycığım, liste için tekrar tşkler...
Kızlar dün akşamdan beri acayip bir kaçamak isteğim var.36 gündür, canı bezelye hariç bişeycikler çekmeyen ben dünden beri gözü dönmüş vaziyetteyim.Sürekli aklımdan çeşitli yemekler tatlılar geçiyor. Dün akşam kocamın yanımda Nutella yemesine bile tahammül edemedim.Ki normalde hiç etkilenmezdim.Bi de aşırı sinirli ve tahammülsüzüm( Kendimi kötü hissediyorum... Ne oldu bana yaaa adetime de daha 5 gün var..
kızlar bu çakma nutellayı nasıl yapıyoruz.sütle kakao ve tatlandırı karıştırarak yaptığımız mıydı o?
bir de çakma irmik tatlısı vardı ama bulamadım ben onun tarifini bir türlü,bilen varsa yazar mı bana lütfen.
kızlar bu çakma nutellayı nasıl yapıyoruz.sütle kakao ve tatlandırı karıştırarak yaptığımız mıydı o?
bir de çakma irmik tatlısı vardı ama bulamadım ben onun tarifini bir türlü,bilen varsa yazar mı bana lütfen.
valla o birkac ayi gecirecegine baslasaydin simdiye coktan en az 6-7 kilo vermis olurdun. Neyse zararin neresinden dönsen kardir. Simdi basla barim. Oluruz tabii.
Canim belki alman doktorlari salak olabilir ama en azindan Tr doktorlarindan daha cok ilgileniyorlar.
Arti hemsirelerde öyle. Gerci bu konuda ikimizde genelleme yapmayalim aslinda. Zira her kisi farklidir.
Ama ben Tr ye bu gittigimde babami devlet hastanesinde 1 saat kivranirken gördükce icimden " amca neyin var hastaneyi ayaga kaldirdin hadi hadi bagirma bu kadar " diyerek alaya alan Türk doktoruna ve ayagini sürüyerek yürüyen , yanindakiyle sohbet etmekten iki saatte bir igneyi yapamayan hastabakiciya ve de yerleri paspas yapan yapan temizlikciye herkesin icinde bagirip sira bekleyen insanlari bir nebze olsun korkuttugunu sanan agzindaki sakizi sakkidi cigneyen röntgen hemsiresine hala lanet ve de küfür ediyorum.
Belki alman doktorlar hastayi delik desik ediyor iyilestireyim derken ama en azindan ugrasiyorlar iyi etmek icin.
Ve geldigimden beri hastanelere belki en az kirk kere giden ben ; herseferinde hemsirelerin tatli tatli konusmasiyla karsilasinca hastaneye gitmekten korkmaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?