Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok sağolasın yaa,kör istedi bir göz ,Allah verdi iki göz,ne varsa yazmışsın :)
face'e girmek yasak işyerimde giremiyorum maalesef

Geçmiş olsun canım umarım birdaha karşılaşmazsın canım çok merak ettim senin boyun kaç şimdi kaç kilodasın kilo çizelgene göre hedefine ulaşına kadar eririyip biteceksin sevgilerimle...

gördüm canım kilo çizelgesinden boyunu yanlış girmişsin galiba vücüt kitle indeksine göre 16 yı görünce bu hatun ne yapıyor dedim sıfır beden olacak şaştım kalmıştım :) sevgilerimle ...

Son düzenleme:
puding olarak bulamadim ya yanlis yerlere bakiyorum sanirim. simdilik bunlarla idare ediverin. bende pancake yapiyorum canimi cektirdiniz yawww

Geçmiş olsun canım umarım birdaha karşılaşmazsın canım çok merak ettim senin boyun kaç şimdi kaç kilodasın kilo çizelgene göre hedefine ulaşına kadar eririyip biteceksin sevgilerimle...

bana mı sordun ? :)

tekrar geçmiş olsun canım hem sordum hem cevapladım canım :) 16 görünce birden nevrim döndü niye bukadar zayıflamak istiyor diye sonra kilo çizelgesinden gördüm

çok teşekkür ederim canım ya,Allah kimsenin başına vermesin bu kadar etkilenebileceğimi tahmin etmezdim.Cumartesiden beri evimde kalamıyorum.Yalnız yaşıyordum,bundan sonra nasıl devam edicem hayatıma bilemiyorum.
Neyse başlangıç kilom 92.7 idi,şu an 83'ü gördüm :)
Boyum 1.76
valla süper gidiyor yaa,ilk defa bir diyette bu kadar irade gösteriyorum.Hem sıkılmıyorum hem de kilo kaybımı gördükçe daha da motive olup asılıyorum.Beyaz bikini giyene kadar zayıflayacağım inşallah :)))))

benim nöbet biter,ben kaçar :)))
iyi akşamlar kızlar,yarın güne bol eksilerle başlayalım inşallah,öpüldünüzzzz :)))))

Merabaa!

Neler olmuş merak ettim, akşam akşam girdim baktım. Hepsini de okuyamadım yinee.

kocaman alkış herkeseeee

Yarim geçmiş olsun hastaymışsın. Şimdi daha iyisin galiba.. Ve de teşekkürler. Yolu yarıladım sonunda ben de :)

bana da yardım edin kızlaaar spordan olabilir mi bırakayım mı?
Spora ilk başladığımda benim de biraz artış olmuş gibi olmuştu. Sanırım vücut alışmaya çalışıyor. Sonra düzelecek bence. Diyeti bırakma sakın.

Kizlar karnim agriyor benim tuvaletede cikamiyorum adet sancisi gibi sürekli gaz sancisi 4-5 gündür napcam ben böyle ya.
Geçmiş olsun! Bana doğadan kayısılı karışık bitki çayı iyi geliyor. Hatta her gün içemiyorum. içtikten sonra ertesi gün içimde bişi kalmıyo

Medesa sana da geçmiş olsun! Cana geleceğine mala gelsin tabi ama; insan canı kurtarınca mala da üzülüyo elde değil O kadar emek ediyosun... İnşallah daha çok olarak hızla yeniden oluşur birikimin.. Onlara da hayrı olmasın senin emeklerinin..

Ah canım yaa!! Çok üzüldüümmm İnşallah ilk teşhis doğru değildir Bu teşhis sigarayı bırakması için de vesile olsun, bir daha da böyle bir şey olmasın inşallah! Böyle şeylerin yanında kilonun ne önemi kalıyo ki!! Her şeyin başı sağlık!! Kötü bir şey yoktur umarım

Senin de oğluşuna çok geçmiş olsun... Bir an önce iyileşir inşallah!!!:2:

merhaba kızlaaar,

5000 küsur sayfalık yazılar bir yerdee, dukan diyet tariflerim sayfası bir yerdeee üç saattir dolanıyorum tarifleri okudukça iştahım kabardı :) ben de pazartesi günü başladım dukan amcaya, bugün atakta 4. günüm. size danışayım dedim bişiler :)) boyum 1.65, kilom 69.5 ile diyete başladım. ilk gün 2 kilo kadar su attım vücudumdan acaip motive oldum :)) şimdi 67 kiloya kadar geriledim...yalnız bazen tartıda sabahları bile 300 gr'a kadar almış gözüküyorum, sebebi de sanırım tuvalete çıkamamam :26: bunun için napsam bilemedim karnım davul gibi oldu...çok yiyorum diye mi böyle oldu dicem ama çok da yememeye çalışıyorum her ne kadar sınırsız olsa da... hepsi içimde birikiyor :)) önerebileceğiniz birşey var mı bunun için? mesela sinameki çayı kaynatsam biraz, diyeti bozar mı? :)

bir de, 10 kilodan az hedefler için 3 günlük atak denmiş.. ben dukan.co.uk sitesinde hesaplattım 3 gün atak demişti ama 4. günüm bugün, 7ye kadar devam mı etsem yoksa yarın 1+1e mi geçsem diye karar veremedim :)

Çok sevindim, hem senin adına hem bizim adımıza :)) İnşallah bizde de öyle olur. Ve de hoşgeldin :)

kizlar felaket mesgulum ama sunu gordum paylasmadan duramiciim
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lytlqncQax1qdllwvo1_500.jpg

Hahaahaha Çok komik yaa hahahah

Heheheheh Çok tatlı yaaa

Hoşgeldin! Öncelikle kitabı okumanı tavsiye ederim okumadıysan; burda da elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi

olurmu yaa... aroma demek tat demek... vanilya düşün vanilyanın kendisi sırf şeker ama aroma olarak kullanırsan vanilya tadını alırsın hemde sıfır şekerle...

Starbucks'da yağsız sütlü, şekersiz vanilya aromalı latte içiyorum. Sıcak veya soğuk. Çok da güzel oluyooo Karnımı doyuruyo sanki hem de :))

Ben de hiç tatlıya yakıştıramıyorum kepeği.. :S
Krebin tadı bile bir tuhaf oluyo bazen gerçekten.. Benim de bitiyo ru-sheim kepeğim. Doğalsan alıp bi de onu deniyim bakalım bundan sonraki sefere. Migros'da görmüştüm. Saol.

Sinameki bende kullandım ama bir kereye mahsus çünkü uzun süre kullanımda bağırsak tembelliği yapıyor... Yulaf kepeğine devam et bir süre sonra düzene giriyor...Ayrıca bendede 3gün atak çıkmıştı ama ben 5gün yaptım,benim için 5gün yeterli geldi sanki.

bir de, 10 kilodan az hedefler için 3 günlük atak denmiş.. ben dukan.co.uk sitesinde hesaplattım 3 gün atak demişti ama 4. günüm bugün, 7ye kadar devam mı etsem yoksa yarın 1+1e mi geçsem diye karar veremedim :)
n

Hosgeldin bence 3.gün ciktiysa bir günde fazla yaptinsa 1+1 gec derim..Tuvalet sorunu icinde arkadaslar dogadan form kayisi cayini öneriliyorlar..

Merhaba, sen de hoşgeldin!
Bu tuvalet konusu çok konuşulmuştu. Aslında son sayfalara doğru da vardır, denk gelirsen tabi :) 7 otlu çay var Doğadan'ın onu içebilirsin. Tilaks çay varmış aktarlarda, ben kullanmadım ama, işe yaradığı söyleniyor Ben de yine Doğadan'ın kayısılı form çayı ve mısır püsküllü form çaylarını kullanıyorum. İşe yarıyor Hatta bir gün 2 tane içtim de fazla işe yaradı Artık bir gün ara verip içiyorum. Bunların da içinde sinameki var. Sinameki çayı diyeti bozmaz tabiki de, yok öyle bir şey. Bitki çayı içebilirsin. Ama sinameki tek başına içildiğinde biraz fazla çalıştırıyor ve sık sık kullanımı önerilmiyor. Uzun zamandır devam eden bir sorunsa 1 kereye mahsus iç istersen, sonra bu diğer çaylarla devam edebilirsin. Senin bünyene hangisi iyi gelirse.. Her çay, herkeste aynı ekiyi yapmıyor.

Atağı da 4 gün yapmak istiyorsan peki öyle yap ama; 7 gün yapma bence. Öyle çok fazla bi obezlik durumun da yok. Boşuna vücudunu daha diyetin başında yorma. Vücudun direnç göstermeye erkenden başlamasın.

Herkese iyi geceler. Yarın girebilirsem görüşürüz.. Gece gece gaza geldim yazdım da durdum.. :S :)) Bybyy

canim o kadar cok cözüm denedi ki herkes. kime ne iyi gelecegi belli olmuyo. bu yüzden sana da söyliyim sende hepsini dene bakalim hangisi iyi gelecek

-- goji berry diye bir meyve. gurmenet sitesinde filan da var.
-- kaayisili form cay diyorlar ondan
-- sabah uyanir uyanmaz bir bardak soda
--bugün niless isimli arkadasimizin paylastigi bir bitki cayi tarfi vaerdi. sanirim ender saraci n mis bir arastir istersen
-- yer elmasi diye bir sebze var ondan yiyenler de sonuc almislar.

ayrica bu konuya diukan in verdigi cevap :

Müshil türevleri kullanmadan önce günde 2 lt sıvı aldığından emin ol.Sabah uyanınca aç karnına su iç ve özellikle karın hareketleri içeren egzersizler yapmaya dikkat et.Yulaf kepeğine ek olarak buğday kepeği(1 kaşık yulaf kepeği yerine) mutlaka kullan.Sebze günlerinde 100gr kadar rhubarb bitkisi(türkiye’de bulunmuyor.doğuda benzeri olan ışgın mevcut) yiyebilirsin.Hala devam ederse 1 yemek kaşığı paraffin yağı kullanabilirsin.(Dr.una mutlaka danış)

ve de canimcim karninin sisligi cok yediginden degil WC sorunundan, bence o yüzden kisa zamanda cözüm bulmaya calis.

sakin ama sakin dukan in söylediginden fazla uzatma atak dönemini. 4. güne bile gerek yokmus yani. direk seyir e gec .

Günaydin Dukancanlar.. Dukana basladigimdan beri bu gün ilk kez arti gördüm tartida..hemde 1 kilo dan fazla..hadi hayirlisi..

günaydın...
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dün akşam metroya bindim klimaları çalıştırmaya başlamışlar... ve yol boyunca enseme enseme vurdu... çoook da kalabalıktı başka bi yere de geçemedim... şu an omuzlarımdan tepeme kadar bi ağrı bi kasılma... çook başım ağrıyo... kahvaltı yapıp bi ilaç içmem lazım inşallah fayda eder....

insallah ilac iyi gelir gecmis olsun canim.

ben atak evresini 3 gün yaptım . 4 gün sebze protein sonrasında 1+1 e döndüm 13 günde 64.5 dan 61.1 e düşmüşüm ama ben yaklaşık 1 haftadır 61.1 deyim zaten yani durdu .Neden acaba?az su içiyorum ve her zaman 20 dk yürüyemiyorum ama evde çok hareketliyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…