Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar arkadaşlar....
ben vanilya aroması bulamıyorum da merak ediyorum normal vanilya koysak ....içindeki azıcık şeker diyetimize çok zarar verir mi? her elimi attığımda acıbadem aroması buluyorum sinir geldi heeee.... bir de toz jelatin? ben dr. oetker in tart jöle diye sanki kabrtmatozu paketi gibi olan ürününü buldum bu toz jelatin midir?

Günaydin Dukancanlar.. Dukana basladigimdan beri bu gün ilk kez arti gördüm tartida..hemde 1 kilo dan fazla..hadi hayirlisi..

Olsun olsun, şişkinliktir o, geçer canım merak etme.

Çok geçmiş olsun Miraycım, gel sen ben biraz masaj yapayım. :)

Günaydın kızlar

Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...

Başarılar canım

Olsun canım, iş moralde bitiyor, sen çözmüşsün işi. Kilolar bu motivasyona ne kadar dayanabilir ki?

Of of geçmiş olsun canım, diş ağrısı zordur. Hemen bir çaresine bak.

protein yoğun tüketince de sararmalar oluyo...

Evet miraycım gerçekten benim dişlerim de sarardı bu diyete başladığımdan beri, zaten yapısı tam beyaz değildi ama şimdi daha kötü oldu. Ne yapılır ki böyle durumda? :44:

Zayıf, çıtır olacağım derken gülünce kaçmasın insanlar benden.

Ne kadar az olsa da şekeri etkileyecektir muhtemelen, en ufak bir kaçamak bile etkiliyor çünkü.
İnternetten sipariş verebilirsin.
jelatin konusunda bir fikrim yok ben aktardan almıştım.

diyet bitince bi diş temizliği yaptırırsın olur biter.

hasta olanlar, ağrısı olanlar, sınavı olanlar varmış, hepsine geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulurlar dertlerden...

dünkü tavsiye veren arkadaşlarıma uydum bugün seyre başladım. 69.5la başlayıp 66.5 olmak hoş oldu gerçekten hadi bakalım ne olacak..

çalışıyor olmak bu diyette problem, şimdi öğle yemeği arası ve dışarda yemem lazım. seyrin ilk günü ne yenir ki çok açım neden bilmiyorum ızgara bile alsam yağlı geliyor vıcık vıcık düzgün yapan bi yer bulamadım henüz... güya seyre geçtik ama haaaala sorun haaaala kısıtlama aaa

ton balıklı salata filan yaptırayım bare

kilolar dayanamıycak eli mahkum gidicekler... dün akşam bi salona gittim hidrolik fitness diye bi spor... aman yarabbi ne kadar eğlenceli ne kadar keyifli... ve eve geldiğimde iç çamaşırımda kuru nokta kadar yer kalmamıştı... hem aletler üzerinde çalışıyosun hemde step tahtası üzerinde aerobik yapıyosun... ama 3er dakika arayla... hemen tarif ediyorum... 10 bayanız toplam... 5 - 5 gruplar şeklinde ayrıldık... 5i step tahtalarındayken diğer 5i aletlerle çalışıyo... 3 dk sonra küçük bi zil sesi çalıyo ve steptekiler aletlere, aletlerle çalışanlar step tahtalarına koşuyo... ve sırayla her egzersiz aletinde tek tek çalışarak 3 tur atıyoruz... çoooooook eğlenceli... ben sandalye kapma yarışına benzettim birazcık hergün gidicem pazartesi itibariyle...

korkma kaçmazlar lazerle beyazlatma yapıyolar... biraz maliyeti yüksek oluyo ama hallediyolar...

Ben yapısal kalıcı bir sararma olur diye korktum. Diş temizliği yaptırınca hallolursa sorun yok. :))

Açıkçası ben de okuyunca kalıcı bir sararma olacağından tedirgin oldum, sonuçta bu diş plağı veya dış etmenlerden olan bir sararma değil ki yapısal oluyor acaba nasıl normale döner :26:

E ne yapalım artık, alıştık nasılsa cepten paraların çıkmasına. Hiç kıyafetim olmuyor zaten beslemeler gibi dolaşmaya son vermeliyim artık :))

neden kimse bana destek olmuyo yaa msj yazmıyo cvp vermiyo

tickerımı güncelledimmm çoookk sıkıldım aynı şeyi görmekten... tamam pes ediyorum 60 olmıycam.... 65 olsam yeter... ama 65 te geçerim güçlendirmeye 66 da falan diye riske atmamam lazım kendimiii... belki böyle biraz moral bulurum aha da az kalmış 6 kilo ne ki diye...

neden kimse bana destek olmuyo yaa msj yazmıyo cvp vermiyo

8. günmüüü
senin kaç kilo fazlan var?

ohh canım hayırlı olsun
bende bugün acaba normal tartıyamı geçsem diye düşünüyordum
hoş 3 kilo 500 gr gibi birşey oynuyorrr onu biliyorum en azından öyle kendimi teselli ediyorum

sağol valla inşallah becerebilirim... hedefimi küçültürsem daha kolay olur diye düşünüyorum.... biran önce bitsin diye acele ederim... baktım ki hızlanıyor... tekrar çekerim 60 a amaç motivayonu tekrar yakalamak...

Günaydın kızlar

Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...

Canim basarilar Allah yardimcin olsun kolaylik versin..

Selincim gecmis olsun canim dis agrisi hic birseye benzemiyor..

insallah dedigin gibi su toplamistir vucudum gerci kendim de fark ediyorum ellerimi yumarken acidigini hissesiyorum..isirgan cayi icmeye basladim bugün bakalim..insallah dislerin sararmasida gecici bir durumdur..

Hadi hayirlisi bakalim valla ben Türkiye'de yasayanlara imreniyorum adim basi restorant izgara köfte secenekleri buradan daha cok.Burda bir yemege gitsen 4 kisi 50 euro dan asagiya cikamiyorsun coluk cocuk koca bebek evdeyken kendi basimada ocak basina gidilmiyorki..

aaa becerirsin neden beceremeyesinki hedef küçük gözükünce güzel oluyor valla:) bende hep dediğim gibi 63-64ü göreyim geçicem hemen güçlendirmeye.
sıkılıyorum artık yani. inseler hemende kurtulsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…