irmik tatlisi simla nin sayfasindan
MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su bardağı yağsız süt
-2,5 yk toz jelatin
-3 yk toz tatlandırıcı
-6-7 damla vanilya aroması
-3-4 damla tereya aroması(şart değil ama yakışıyor)
Süt tencereye alınıp kepek eklenir ve beraber pişmeye bırakılır.Yaklaşık 10 dk kaynadıktan sonra altı kapatılır ve 1/2 çay brd. su ile eritilmiş jelatin eklenerek iyice karıştırılır.Tatlandırıcı ve aromalar da eklendikten sonra arzu edilen bir kalıp içine dökülür.Dışarda soğuduktan sonra buzdolabına alınır ve en az 3 saat dinlendirildikten sonra ters çevrilerek dilimlenir ve tarçınla servis edilir.
Günaydin Dukancanlar..Dukana basladigimdan beri bu gün ilk kez arti gördüm tartida..hemde 1 kilo dan fazla..hadi hayirlisi..
günaydın...
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dün akşam metroya bindim klimaları çalıştırmaya başlamışlar... ve yol boyunca enseme enseme vurdu... çoook da kalabalıktı başka bi yere de geçemedim... şu an omuzlarımdan tepeme kadar bi ağrı bi kasılma... çook başım ağrıyo... kahvaltı yapıp bi ilaç içmem lazım inşallah fayda eder....
Günaydın kızlar
Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...
valla ben sınırlı izinlileri tükettim duraklamaya girdim... 3 hafta kadar + çıktım yada sabit beklemedeydim...
sonraaaa sabit kaldığım kiloya ulaşınca da durakladım... hala duraklamadayım... 2 hafta oldu
ama ben mutluyum böyle... yavaş da olsa gidiyo kilolar...
canım benim çok geçmiş olsunnnn
tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşşşşş...
benimde akşam dişim tuttu ihç uyumadım. halada sızlıyor. rakı bastım üstüne anca öyle sakinledim akşam. 2 saat anca öyle uyumuşumdur
kuzum benim korkmaaa başarılıaaarren çok bildiğin yerlerden çıkar inşş
protein yoğun tüketince de sararmalar oluyo...
merhabalar arkadaşlar....
ben vanilya aroması bulamıyorum da merak ediyorum normal vanilya koysak ....içindeki azıcık şeker diyetimize çok zarar verir mi? her elimi attığımda acıbadem aroması buluyorum sinir geldi heeee.... bir de toz jelatin? ben dr. oetker in tart jöle diye sanki kabrtmatozu paketi gibi olan ürününü buldum bu toz jelatin midir?
Evet miraycım gerçekten benim dişlerim de sarardı bu diyete başladığımdan beri, zaten yapısı tam beyaz değildi ama şimdi daha kötü oldu. Ne yapılır ki böyle durumda? :44:
Zayıf, çıtır olacağım derken gülünce kaçmasın insanlar benden.
diyet bitince bi diş temizliği yaptırırsın olur biter.
kilolar dayanamıycak eli mahkum gidicekler... dün akşam bi salona gittim hidrolik fitness diye bi spor... aman yarabbi ne kadar eğlenceli ne kadar keyifli... ve eve geldiğimde iç çamaşırımda kuru nokta kadar yer kalmamıştı... hem aletler üzerinde çalışıyosun hemde step tahtası üzerinde aerobik yapıyosun... ama 3er dakika arayla... hemen tarif ediyorum... 10 bayanız toplam... 5 - 5 gruplar şeklinde ayrıldık... 5i step tahtalarındayken diğer 5i aletlerle çalışıyo... 3 dk sonra küçük bi zil sesi çalıyo ve steptekiler aletlere, aletlerle çalışanlar step tahtalarına koşuyo... ve sırayla her egzersiz aletinde tek tek çalışarak 3 tur atıyoruz... çoooooook eğlenceli... ben sandalye kapma yarışına benzettim birazcıkOlsun olsun, şişkinliktir o, geçer canım merak etme.
Çok geçmiş olsun Miraycım, gel sen ben biraz masaj yapayım. :)
Başarılar canım
Olsun canım, iş moralde bitiyor, sen çözmüşsün işi. Kilolar bu motivasyona ne kadar dayanabilir ki?
Of of geçmiş olsun canım, diş ağrısı zordur. Hemen bir çaresine bak.
Evet miraycım gerçekten benim dişlerim de sarardı bu diyete başladığımdan beri, zaten yapısı tam beyaz değildi ama şimdi daha kötü oldu. Ne yapılır ki böyle durumda? :44:
Ben yapısal kalıcı bir sararma olur diye korktum. Diş temizliği yaptırınca hallolursa sorun yok. :))
kilolar dayanamıycak eli mahkum gidicekler... dün akşam bi salona gittim hidrolik fitness diye bi spor... aman yarabbi ne kadar eğlenceli ne kadar keyifli... ve eve geldiğimde iç çamaşırımda kuru nokta kadar yer kalmamıştı... hem aletler üzerinde çalışıyosun hemde step tahtası üzerinde aerobik yapıyosun... ama 3er dakika arayla... hemen tarif ediyorum... 10 bayanız toplam... 5 - 5 gruplar şeklinde ayrıldık... 5i step tahtalarındayken diğer 5i aletlerle çalışıyo... 3 dk sonra küçük bi zil sesi çalıyo ve steptekiler aletlere, aletlerle çalışanlar step tahtalarına koşuyo... ve sırayla her egzersiz aletinde tek tek çalışarak 3 tur atıyoruz... çoooooook eğlenceli... ben sandalye kapma yarışına benzettim birazcıkhergün gidicem pazartesi itibariyle...
Ohhh valla çok güzel. Ben de hep spora başlamış devam edememişimdir. En sadık kaldığım plates oldu o da 2 ay. Valla spor salonundakileri kutlamak lazım, hem eğlenip hem de kalori yakmak harika :)) Tabi seni de
korkma kaçmazlar lazerle beyazlatma yapıyolar... biraz maliyeti yüksek oluyo ama hallediyolar...
E ne yapalım artık, alıştık nasılsa cepten paraların çıkmasına. Hiç kıyafetim olmuyor zaten beslemeler gibi dolaşmaya son vermeliyim artık :))
herkese günaydın kızlar umarım güzel istenilen yağların kiloların vücuttan atıldığı bir gün olur :) bu dukan amca bu işi biliyo valla bugün malesef tartıda +200 gördüm ve bugün malum gün çünkü karnım haber veriyo bugün hazırlan die atak evresindeyim bugün 8. gün bu dönemde olması ii mi oldu kötü mü bilemedim :S sizlerinde başına bu geldi dimi arkadaşlar ya bide dün pek beslenemedim dışardaydım akşamda dukan usulu çorba yapayım dedim hiç olmadı o yüzden pek bişey yiyemedim o yüzden artı görmmişmdir dimiiiii:?
neden kimse bana destek olmuyo yaa msj yazmıyo cvp vermiyo
tickerımı güncelledimmm çoookk sıkıldım aynı şeyi görmekten... tamam pes ediyorum 60 olmıycam.... 65 olsam yeter... ama 65 te geçerim güçlendirmeye 66 da falan diye riske atmamam lazım kendimiii... belki böyle biraz moral bulurum aha da az kalmış 6 kilo ne ki diye...
8. günmüüü
senin kaç kilo fazlan var?
ohh canım hayırlı olsun
bende bugün acaba normal tartıyamı geçsem diye düşünüyordum
hoş 3 kilo 500 gr gibi birşey oynuyorrronu biliyorum en azından öyle kendimi teselli ediyorum
Günaydın kızlar
Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...
canım benim çok geçmiş olsunnnn
tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşşşşş...
benimde akşam dişim tuttu ihç uyumadım. halada sızlıyor. rakı bastım üstüne anca öyle sakinledim akşam. 2 saat anca öyle uyumuşumdur
kuzum benim korkmaaa başarılıaaarren çok bildiğin yerlerden çıkar inşş
hasta olanlar, ağrısı olanlar, sınavı olanlar varmış, hepsine geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulurlar dertlerden...
dünkü tavsiye veren arkadaşlarıma uydum bugün seyre başladım. 69.5la başlayıp 66.5 olmak hoş oldu gerçekten hadi bakalım ne olacak..
çalışıyor olmak bu diyette problem, şimdi öğle yemeği arası ve dışarda yemem lazım. seyrin ilk günü ne yenir kiçok açım neden bilmiyorum ızgara bile alsam yağlı geliyor vıcık vıcık düzgün yapan bi yer bulamadım henüz... güya seyre geçtik ama haaaala sorun haaaala kısıtlama aaa
ton balıklı salata filan yaptırayım bare
sağol valla inşallah becerebilirim... hedefimi küçültürsem daha kolay olur diye düşünüyorum.... biran önce bitsin diye acele ederim... baktım ki hızlanıyor... tekrar çekerim 60 a amaç motivayonu tekrar yakalamak...
8. günmüüü
valla 15 kilo kadar vermek istiyorum cnm neden şaşırdın ki :)
8. günmüüü
valla 15 kilo kadar vermek istiyorum cnm neden şaşırdın ki :)
canım bence 8 gün atak çok fazla dukan sitesinden test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?