Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

duraklamaların farklı sebepleri olabilir... aklıma gelenleri ben sıralıyım...
* az su tüketimi (günlük su tüketimimiz 2 lt'den az olmamalı)
* yeşil çay tüketilmemesi
* sınırlı izinlilerin hergün tüketilmesi veya sıklıkla tüketilmesi
* tuz tüketimi
* kabızlık sorunu
* ve en önemlisi (hepimizin sıklıkla karşılaştığı) uzun süre korunan kilolarımıza geldiğimizde duraklamalar yaşıyoruz...
eğer 2 haftayı geçerse dukan yumruk yapmamızı önermiş... yumruk ne diye sorarsan 4 gün saf protein...

Günaydın kızlar

Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...

Merhabalar

Günlerdir forumdayım
Aranıza katılayım artık motive olayım iyice dedim.
10 gün kadar önce Dukancığımın kitabını aldım ve pazarteesi günü diete başladım.

Atak evrem 6 gün
Bugün 5. gün

Veeee bu sabah itibariyle toplam kayıp 2600 gr.

Kendimi çok iyi hissediyorum.

ve ve ve hasretle özlemle sabırsızlıkla beklediğim 59.9 u gördümmmmm. iiki duraklama yaşadığımda bırakmamışım iiki kararlı olmuşum iikiii iiki iiiki. ne güzel bu duygudur bu yaaa. inşallahhhhh hepinizzzz bu duyguyu yaşarsınızz tez zamandaa....

sizde durum nasıl

valla ben sınırlı izinlileri tükettim duraklamaya girdim... 3 hafta kadar + çıktım yada sabit beklemedeydim...
sonraaaa sabit kaldığım kiloya ulaşınca da durakladım... hala duraklamadayım... 2 hafta oldu
ama ben mutluyum böyle... yavaş da olsa gidiyo kilolar...

canım benim çok geçmiş olsunnnn
tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşşşşş...
benimde akşam dişim tuttu ihç uyumadım. halada sızlıyor. rakı bastım üstüne anca öyle sakinledim akşam. 2 saat anca öyle uyumuşumdur

Günaydın kızlar

Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...

kuzum benim korkmaaa başarılıaaarr en çok bildiğin yerlerden çıkar inşş

ben varya dişlerimden çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim... öldüm öldüm dirildim resmen yıllarca...en son artık sağlam bi diş operasyonuna başladım... çok şükür diş yapısı olarak muhteşem sağlıklı dişlerim var ama küçüklüğümde yaptığım ciddi bir hata yüzünden ön dişimi kaybettim ammeliyat oldum implant yaptırdım... sonra yetmedi 20 lik dişim kudurttu sonra bi de onun için ameliyat oldum 4 ayda iyileşti tam anlamıyla... komple bakıma girmişken bide lazerle beyazlatma yaptırdım... şimdi çok şükür mis gibi ne ağrı ne sızı muhteşemmm herşey... dişi sakın ihmal etme doğumdan bile fazla can yaktığı söylenir... ayrıca küçüklüğümde yaptığım hata da parmak emmek :26::26: yıllarca işaret parmağım ve orta parmağım ikisini birlikte hep emiyodum elimde bi satenle :26::26::26: ama ben nerden biliyim bu benim ilerde dişimi kaybetmeme sebep olucakmış... aman siz siz olun parmak emen çocuklarınızı bi şekilde engelleyin... ben öyle yapmayı düşünüyorum :26:

bu arada bulaşıksuyu şimdi gördüm bol şans olsun allah sabırla kolaylıkla atlatmanı nasip etsin...

Son düzenleme:

Günaydın canım,

Geçmiş olsun.

Günaydın kızlar

Başarılar canım.

Süpersin, darısı başımıza

Günaydıınnn....

2 gündür iyi yapıyorum dukanı valla ama dün pudng yedim napıyım ya krizim bir tutuyoorrr of diyoruummm
benim en çok zorlandığım şey tatlı cidden. gözüm dönüyoorrr
akşam 20 dk eliptik yaptım + 500 twist :) 2 gün sonra -2500 kg 71,5 oluverdim bugün
şu pudngi filan yemesem belki veririm ama dediğim gibi dayanamıyoruummmm

Canım benim, çok geçmiş olsun.

Herkese günaydın,

Selamsız daldım hemen sabah, sizi görmeden işimi yapamıyorum. Bu hafta benim için çok yorucuydu, cuma bugün, mutluyum. :))

Sizler de varsınız, e daha ne olsun. Herkese güzel bir gün olsun, öpüyorum hepinizi.

benim 20lik önündeki diş kırıldı. doktora gittim film çektir dedi. ama bir türlü izin alıp film çektirmeye gidemedim. normalde bu ağrıyı asla ama asla çekmem ama o da filmi görmeden çekmek istemiyor bu hafta sonu bir şekilde halletmem lazım artık. sadece 1 dişim sorunlu ve ölüyorum. bende beyazlatıcam zamanında içtiğim antibiyotikler yüzünden hep rengi koyuldu ve ya lekelenme oldu

Sevgili arkadaşlar ;
nlhayet söylerken sıkılmayacağım bi kilodayım.94.
Tatlı krlzlerinde algida light dondurma cocacola zero ve meyve olarak çok az erik yedim.spor düzensizde olsa sık yapmaya .çalıştım.-mutlu,gururluyum.

herkese günaydın kızlar umarım güzel istenilen yağların kiloların vücuttan atıldığı bir gün olur :) bu dukan amca bu işi biliyo valla bugün malesef tartıda +200 gördüm ve bugün malum gün çünkü karnım haber veriyo bugün hazırlan die atak evresindeyim bugün 8. gün bu dönemde olması ii mi oldu kötü mü bilemedim :S sizlerinde başına bu geldi dimi arkadaşlar ya bide dün pek beslenemedim dışardaydım akşamda dukan usulu çorba yapayım dedim hiç olmadı o yüzden pek bişey yiyemedim o yüzden artı görmmişmdir dimiiiii:?

protein yoğun tüketince de sararmalar oluyo...

Selam

Sanırım mantıyı sevmeyen yoktur.

2 yumurtayı kaynamış suya kırdım
bayağı katı pişirdim

Üstüne ellerimle yaptığım (yağsız sütten) yoğurdu, az su ve baharatla kavurduğum kıymayı, nane kekik ve kırmızı biberi doldurunca ben MANTI yım siye bağırmaya başladı.

Süperdi

Şimdiden afiyet olsun

Selam

Sanırım mantıyı sevmeyen yoktur.

2 yumurtayı kaynamış suya kırdım
bayağı katı pişirdim

Üstüne ellerimle yaptığım (yağsız sütten) yoğurdu, az su ve baharatla kavurduğum kıymayı, nane kekik ve kırmızı biberi doldurunca ben MANTI yım siye bağırmaya başladı.

Süperdi

Şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…