ben atak evresini 3 gün yaptım . 4 gün sebze protein sonrasında 1+1 e döndüm 13 günde 64.5 dan 61.1 e düşmüşüm ama ben yaklaşık 1 haftadır 61.1 deyim zaten yani durdu .Neden acaba?az su içiyorum ve her zaman 20 dk yürüyemiyorum ama evde çok hareketliyimdir
Günaydın kızlar
Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...
sizde durum nasıl
günaydın...
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dün akşam metroya bindim klimaları çalıştırmaya başlamışlar... ve yol boyunca enseme enseme vurdu... çoook da kalabalıktı başka bi yere de geçemedim... şu an omuzlarımdan tepeme kadar bi ağrı bi kasılma... çook başım ağrıyo... kahvaltı yapıp bi ilaç içmem lazım inşallah fayda eder....
Günaydın kızlar
Bugün önemli bir sınavım var, ve ben çok korkuyorummm :18::18::18::18: Geçmişi de çok okuyamadım umarım iyisinizdir...
canım benim çok geçmiş olsunnnn
tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşşşşş...
benimde akşam dişim tuttu ihç uyumadım. halada sızlıyor. rakı bastım üstüne anca öyle sakinledim akşam. 2 saat anca öyle uyumuşumdur
kuzum benim korkmaaa başarılıaaarren çok bildiğin yerlerden çıkar inşş
günaydın...
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dün akşam metroya bindim klimaları çalıştırmaya başlamışlar... ve yol boyunca enseme enseme vurdu... çoook da kalabalıktı başka bi yere de geçemedim... şu an omuzlarımdan tepeme kadar bi ağrı bi kasılma... çook başım ağrıyo... kahvaltı yapıp bi ilaç içmem lazım inşallah fayda eder....
Günaydın kızlar
ve ve ve hasretle özlemle sabırsızlıkla beklediğim 59.9 u gördümmmmm. iiki duraklama yaşadığımda bırakmamışım iiki kararlı olmuşum iikiii iiki iiiki. ne güzel bu duygudur bu yaaa. inşallahhhhh hepinizzzz bu duyguyu yaşarsınızz tez zamandaa....
canım benim çok geçmiş olsunnnn
tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşşşşş...
benimde akşam dişim tuttu ihç uyumadım. halada sızlıyor. rakı bastım üstüne anca öyle sakinledim akşam. 2 saat anca öyle uyumuşumdur
kuzum benim korkmaaa başarılıaaarren çok bildiğin yerlerden çıkar inşş
ben varya dişlerimden çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim... öldüm öldüm dirildim resmen yıllarca...en son artık sağlam bi diş operasyonuna başladım... çok şükür diş yapısı olarak muhteşem sağlıklı dişlerim var ama küçüklüğümde yaptığım ciddi bir hata yüzünden ön dişimi kaybettim ammeliyat oldum implant yaptırdım... sonra yetmedi 20 lik dişim kudurttu sonra bi de onun için ameliyat oldum 4 ayda iyileşti tam anlamıyla... komple bakıma girmişken bide lazerle beyazlatma yaptırdım... şimdi çok şükür mis gibi ne ağrı ne sızı muhteşemmm herşey... dişi sakın ihmal etme doğumdan bile fazla can yaktığı söylenir... ayrıca küçüklüğümde yaptığım hata da parmak emmek :26::26: yıllarca işaret parmağım ve orta parmağım ikisini birlikte hep emiyodum elimde bi satenle :26::26::26: ama ben nerden biliyim bu benim ilerde dişimi kaybetmeme sebep olucakmış... aman siz siz olun parmak emen çocuklarınızı bi şekilde engelleyin... ben öyle yapmayı düşünüyorum :26:
bu arada bulaşıksuyu şimdi gördüm bol şans olsun allah sabırla kolaylıkla atlatmanı nasip etsin...
benim 20lik önündeki diş kırıldı. doktora gittim film çektir dedi. ama bir türlü izin alıp film çektirmeye gidemedim. normalde bu ağrıyı asla ama asla çekmem ama o da filmi görmeden çekmek istemiyorbu hafta sonu bir şekilde halletmem lazım artık. sadece 1 dişim sorunlu ve ölüyorum. bende beyazlatıcam zamanında içtiğim antibiyotikler yüzünden hep rengi koyuldu ve ya lekelenme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?