Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarr selaamm,
dün nöbetçiydim diye geç geldim bugün işe.okuyamadım geçmişi.nasılsınız herkes iyi mi bakalım ?
dün çoğumuz için daha sıkıntılı bir gündü,bugün inşallah herkes için çoook daha güzel bir gün olur.
bu arada sabah -600 gördüm,havalar uçtum vallahi :))

Tilaks bitki çayı var ben de bu forumu oku oku ordan bulmuştum. çok ama çok ii gelio inanın. daha içer içmez biraz hareketlenmeye başlıyosunuz zaten. şiddetle öneririm!

bu ara bilmiyorum ama bi negatif enerji var üstümde... çalışamıyorum içimden bişey gelmiyo mutsuzum halsizim hasta olup duruyorum sinirleniyorum... anatomim bozuldu

Sanirim bahar carpti bizi bende öyleyim sabah kalkarken zorlanmayan ben artik alarmi dahi duymuyorum..bu hafta sürekli gec gittim ise..

selam kızlarrr .öncelikle hastalarımıza geçmiş olsun, yeni gelenlerimize haırlı olsun diyorummm.
bu sabah hava kapalı ya kendımı pek ıyı hıssetmiyorum.fiziki olarak degıl ama cok sukur.sadece enerjım zayıf:)
bu nedenle belkıde bu sabah tartılmadım.bırazda korkum var tabı:26:neden mi? dün dışarıda yemek zorunda kaldım.tire köfteciye gittim.'aman extra yağ sos falan dökme.yanına piyaz yerine yoğurt ver sakın ekmekte getırme' dedım.sagolsunlar cok dıkkatlı yaptılar.ama yınede yaglıydı.süze süze yedim ama yinede suçlu hissediyorum kendımı:26:gercı işaret parmağım boyutlarında 4 köfte ve yoğurt.ama yağlıydı yinede

çok geçmiş olsun yaaa bu toplu tasımadakı klımalar benıde acayıp carpıyor.

offf ellerine sağlık süper olmuştur.bende yumurtayı suya kırmıyorum ama hafıf tuzla cırpıp tavada ıncecık pişirip kıymalı karısımı bu ıkı yumurtanın arasına koyup bol yoğurtla yıyorum.

aaa oldu 5 gün atak vermiş bana 3 gün fazladan mı yaptım şimdi bi sorun olmaz sanırım tşk ederim kızlar yardımlarınız için 2013 1. ayın sonunda bitiyo dietim :) düğünümde istediğim kiloda olcam yani yaşasınnnnnn 31.08.2012 70 kilo olcam düğünümde 27.08.2012:)

Son düzenleme:
arkadaşlar selam, ben dukan diyetiyle 57 kiloya kadar indim. ancak sonra yurtdışına çıktım ve bir süre diyeti yapamadım.
kilo alma gibi bir durumum olmadı hala 57,7 kilodayım ancak o kadar boğuldum ki yumurta peynir vs yemekten bir türlü diyete geri dönemiyorum. Son 5 kilom kaldı ne yapmalıyım yine ataktan mı başlayacağım?

Aa yazmayı unuttum kızlar.
Ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim moralim kalmadı, allak bulağım.
Ve bu hafta benim yemediğim şey kalmadı pastalar cipsler sayıları sayılmayacak şeyler.
Dedim kesin kilo aldım bugün tartıldım 100 gram gitmiş.
Bu da koruma döneminin başarılı olacağını düşündürttü bana ..

canım bende aynı durumdaydım ama benim +3+4 hatta +5 çıktım ben 2 gün saf proteinden sonra seyire döncem bence sende öyle yapabilirsin.

Yeşil erik yesem 1PS döneminde ne olur sizce

Son düzenleme:
bu ara bilmiyorum ama bi negatif enerji var üstümde... çalışamıyorum içimden bişey gelmiyo mutsuzum halsizim hasta olup duruyorum sinirleniyorum... anatomim bozuldu

Sanirim bahar carpti bizi bende öyleyim sabah kalkarken zorlanmayan ben artik alarmi dahi duymuyorum..bu hafta sürekli gec gittim ise..

kızlaaarrr

benim bağırsağım çalışsın diye iş yerinden bir abinin bana 2 tane üzüm gibi birşey getirdiğini söylemiştim.
ben onları yarın içicem yalnız bugün bana ne olduğunu söyle internetten bir araştırıyım dedim.
oda hemen anneciğini aradı ve acı çehreymiş.

anaaaam acı çehre diye google amcaya bir yazdımkii... ben senelerdir bu mucizeyi nasıl keşfetmemişim dedim tabi yazılanlar doğruysa.
kesinlikle hapından bahsetmiyorum bende şuan tohumu doğal halde sapıyla beraber var.
bir çokta faydası olduğunu gördüm. tabiki ayda 8 ila 10 kg olayına inanmadım o kesinlikle 150 kg ve üstündekiler için geçerlidir diye tahmin ettim.
ilk içtiğinizde 1 ila 3 kg arası fark eder diyor. bende o da olmaz bağırsağım çalışsın yeter diye düşünüyorum.
sizlede paylaşmak istedim. yarın içip denicem. eğer özellikle bağırsak konusunda işe yarar ise hepinize tavsiye ederim

Selam kızlar

Yarim geçmiş olsun bende çocukken parmağımı emerdim diğer elimde de saten yada ipekli öyle uyurdum/uyurmuşum :) ama bende çok şükür bir şey olmadı ama dediğin gibi diş önemli bu arada ön dişimi kaybettim dediğin yaş kaçtı benim oğlumda da oldu aynı problem 2 yaşında ön iki diş çürüdü çektirdik dr 4 yaaşına gelince diş takıcam dedi ama nasıl olur nasıl bir şeydir bilmiyorum hani bizlerde kaplama oluyorda çocuklarınıkini bilemiyorum o yüzden sordum sen kaç yaşındaydın diye , bu arada çokda sordum yazdım kusura bakma:)

Bulaşıksuyu başarılar diliyorum

Şu tuvalet bendede ilk denediğim çayda etki ediyor 2. denemede malesef ev ot doldu ama şu 7 otluyu denemedim sıra ona geldi :)

merabaaa kızlar. diyet yapmama rağmen alınan kilolar yüzünden tam her şeyi bırakıp yemeğe başlıycaktım kiiii bugün -1 kg neşemi yerine getrdi ohohohoho mutluyum

off çok dertliyimm =(( uzun zaman duraklamadan sonra yumruk hareketi yapayım dedim 4 gün proteinden sonra tartıda -300 gördüm, normal mi bu? ben en az bi kilo oynar diye düşünüyordum. hayal kırıklığına uğradım biraz =//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…