Miray nasil oldun insallah daha iyisindir sabaha göre.?
aaa becerirsin neden beceremeyesinkihedef küçük gözükünce güzel oluyor valla:) bende hep dediğim gibi 63-64ü göreyim geçicem hemen güçlendirmeye.
sıkılıyorum artık yani. inseler hemende kurtulsam.
canım bence 8 gün atak çok fazla dukan sitesinden test yaptın mı?
ee kitapta 10 kilo ve üzeri için 10 gün atak demiyo muki yapmadım üye olamadım bir türlü çünkü neden fazla dedim yav şimdi
ee kitapta 10 kilo ve üzeri için 10 gün atak demiyo muki yapmadım üye olamadım bir türlü çünkü neden fazla dedim yav şimdi
benim 16 kilo fazlam vardı bana 3 gün atak verdi. burdan şimdi sana link verir miray ben bilmiyorum nerde diye çünkü Türkçesi var ordan yaparsın.
ama bence sen yarın seyire geç canım.
süperim çok şükür...
Aman sevindim diyet yaparken bas agrisi hic cekilmiyor valla.
merhaba kızlaaar,
5000 küsur sayfalık yazılar bir yerdee, dukan diyet tariflerim sayfası bir yerdeee üç saattir dolanıyorum tarifleri okudukça iştahım kabardı :) ben de pazartesi günü başladım dukan amcaya, bugün atakta 4. günüm. size danışayım dedim bişiler :)) boyum 1.65, kilom 69.5 ile diyete başladım. ilk gün 2 kilo kadar su attım vücudumdan acaip motive oldum :)) şimdi 67 kiloya kadar geriledim...yalnız bazen tartıda sabahları bile 300 gr'a kadar almış gözüküyorum, sebebi de sanırım tuvalete çıkamamam:26: bunun için napsam bilemedim karnım davul gibi oldu...çok yiyorum diye mi böyle oldu dicem ama çok da yememeye çalışıyorum her ne kadar sınırsız olsa da... hepsi içimde birikiyor :)) önerebileceğiniz birşey var mı bunun için? mesela sinameki çayı kaynatsam biraz, diyeti bozar mı? :)
bu ara bilmiyorum ama bi negatif enerji var üstümde... çalışamıyorum içimden bişey gelmiyo mutsuzum halsizim hasta olup duruyorum sinirleniyorum... anatomim bozuldu
günaydın...
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum... dün akşam metroya bindim klimaları çalıştırmaya başlamışlar... ve yol boyunca enseme enseme vurdu... çoook da kalabalıktı başka bi yere de geçemedim... şu an omuzlarımdan tepeme kadar bi ağrı bi kasılma... çook başım ağrıyo... kahvaltı yapıp bi ilaç içmem lazım inşallah fayda eder....
Selam
Sanırım mantıyı sevmeyen yoktur.
2 yumurtayı kaynamış suya kırdım
bayağı katı pişirdim
Üstüne ellerimle yaptığım (yağsız sütten) yoğurdu, az su ve baharatla kavurduğum kıymayı, nane kekik ve kırmızı biberi doldurunca ben MANTI yım siye bağırmaya başladı.
Süperdi
Şimdiden afiyet olsun
arkadaşlar selam, ben dukan diyetiyle 57 kiloya kadar indim. ancak sonra yurtdışına çıktım ve bir süre diyeti yapamadım.
kilo alma gibi bir durumum olmadı hala 57,7 kilodayım ancak o kadar boğuldum ki yumurta peynir vs yemekten bir türlü diyete geri dönemiyorum. Son 5 kilom kaldı ne yapmalıyım yine ataktan mı başlayacağım?
bu ara bilmiyorum ama bi negatif enerji var üstümde... çalışamıyorum içimden bişey gelmiyo mutsuzum halsizim hasta olup duruyorum sinirleniyorum... anatomim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?