Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba
Dukan icin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html soyle bir ozet yapmaya calistik buna ek oalrak bu linkte baska neler olmasi gerektigini soylerseniz ekleyelim derli toplu olur.

Not : Sıkı bir dukan uygulayicisi olarak su uyarimi dikkate alin su icmeyi sevmesenizde mutlaka ve mutlaka su icmelisiniz ! Bu bu diyette en onemli ayrinti ama kimse dikkate almiyor....

Bu arada bu konuda destek ve direnc noktalari olusturdum bunuda genis bir vaktimde size anlatacagim. Direnc ve destek kullanarak cok daha basarili olacaginiza eminim....

forever Dukan

Sınırlı serbest olan gıdaların duraksamaya neden olabileceğinden ve goji berryden de bahsedilebilir kabızlık problemi için..
Direnç ve desteği de en kısa zamanda öğrenmek isterim ..

şöyle anlatıyım istersen... utanarak söylüyorum ki ben üniversiteye başladığımda parmak emmeyi bırakabildim... :26::26::26::26:
ön dişimi kaybettiğim dönem de bugunden 2 sene önce maximum... dişimde ciddi bir ağrı çekiyodum yıllardır... ama son zamanlarda sallanmaya başlamıştı... ve kökten ciddi hava alıyodu sanki bişi içtikçe de beynime çiviler çakılıyo dişçiye gittim film çekildi... bide o dişimin üstündeki damakta ciddi bi şişkinlik vardı açıp baktığında bembeyaz görünüyor... ordaki enfeksiyonu anlatamam sana... kutu kutu antibiyotik kullandım o iltihapı kurutmak için olmadı... hem antibiyotik hemde kanal tedavisi uygulamaya başladı... ne kadar uyuşturucu iğne de yapsa uyuşmadı ve günlerce kanal tedavisi için gittim geldim deli gibi ağrı/acı çektim... resmen samanlıkta iğne arar gibi ordaki enfeksiyonu temizlemeye çalıştı... amaç dişi kurtarmak çünkü orda yoğun baskıdan oluşan enfeksiyon diş kökünü eritmeye başlamış... sonuç itibariyle temizlenmedi bi avuç iltihap resmen... en son o dişi çektiler... dikiş atıldı günlerce geçici dişle gezdim... sonra dikişler alındı 6 ay kemik gelişimini bekledim... sonra kemik gelişimini tamamladı... implant yapıldı... implant kemiğe vida takılarak yapılan diş şekli... kaplama değil yani... dişimde vida var şu anda... kaplama gibi görünmüyor... tek diş yani...

mplant Nasl Yaplr?

Kızlar.... ancak gelebildim bugün:)) Yazıları sonra okuyacağım.
Dün çok kötü olduğumu yazmıştım ya... Heni hem kaçamak meyilli hem depresifim diye... Akşamüzeri 25 yıllık arkadaşımın babasının ani vefat haberi ile yıkıldım.Bilen bilir Cuma günü ankara uçağı ateş pahasıdır. Gidiş-dönüş 800 tutunca uçakla gidemeyeceğimi anladım. Gözüm iş-güç hiçbişey görmüyordu zaten.. Nasıl nasıl gideceğim dedim. Hemen otobüs bileti aldım. Gece binecektim.Eşyamı falan topladım. Ama nasıl kötüyüm anlatamam.. Eşimle konuşuyoruz birden fena oldum...Tansiyon gitmiş..Eşim izin vermedi gitmeme.. Arkadaşımı yalnız bıraktım en zor günüde kendimi çok suçlu hissediyorum:))

Bütün gece ara ara uyanarak çok huzursuz uyudum...Neyse sabah kalktım adet görmeye başladım demek ondanmış.. Biraz rahatladım ama hiç bu kadar beter bişey yaşamamıştım. Ben de herkes gibi biraz aksi agresif, moralsiz ve tatlı diye deliren bi halde olurum ama hiç böyle olmamıştım çok garip geldi.. Gerçi dün gece de (dün beyaz gün yapmıştım biraz da o bozulmasın diye) light meyvalı yoğurt yemedim. Zaten tatlı falan yapacak halim hiç yoktu.Ama niyeti bozdum bu gece meyvalı yoğurt yiyeceğim.

Sizin de adet semptomlarınızda bu tip bi acayiplik var mı? hani ben 4 gün erken olmuş oldum ama zaten mevsim itibari ile normal bir durum.Bu arada sadece 200 gr artmış kilom normalde 1 kg falan fark eder benim..

merhaba,

ben diyetimizi bırakmak zorunda kaldım. 5-6 gündür spastik kolon denen lanet şeyle mücadele ediyorum ve dün itibariyle dukan'a veda etmek durumunda kaldım. dukandan çok fazla uzaklaşmadan, sebzeyi arttırarak ve meyve ekleyerek diyete devam edeceğim. çok üzgünüm, çünkü bu diyetle çok güzel kilo veriyordum 59,7'yi gördüm en son, kendimi çok iyi hissediyordum ve bırakmak istemiyordum. ama başka çarem yok gibi, bu ağrı hayatı dar ediyor insana. sebebi diyet mi bilmiyorum, internette lif eksik beslenmeden kaynaklanabileceği yazıyor ya da sinirsel olabileceği, besin intöleransı (ben yumurtadan şüpheleniyorum) olabilceği vs. problemin diyetten kaynaklandığı kesin değil ama riske atmak istemiyorum, tabi eşimin, annemin de baskısı var diyeti bırak diye.

neyse benim durumum bu, sizinle de paylaşmak istedim. diyeti bıraksam da forum da kalacağım.

sevgiler.

çoook geçmiş olsun... allah acil şifalar versin ama benim annemde de spastik kolon var ama evimizde artık siyah çay tüketilmiyor denecek kadar az... bunun yerine yeşil çay yada herhangi bitki çaylarından içiyorlar... e tabi ilaçlarını da düzenli olarak kullanıyor... evet bu diyetin ciddi kabızlık sorunu yaptığı bilinir bi gerçek ama kendimizi kilitleyip alternatif çözümler bulmazsak çok normal bu gibi sıkıntılarla uğraşmamız... ben diyetten önce bile haftada 1 belki wc giderdim... o da belki 10 gün olduğunu hatırlarım... ama çok şükür diyete başladıktan sonra özellikle bitki çayları tüketmeye başladıktan sonra bu sorunum tamamen kayboldu... günde 1 kesin genelde 2 kez wc çıkıyorum artık... bunu her sabah içtiğim 1 kupa 7 otlu çayla yapıyorum sadece....

çok teşekkür ederim. ben hiç siyah çay tüketmem zaten, ayrıca diyet boyunca kabız falan da olmadım, evet düzenim biraz değişti ama hiç gün atlamadım mesela, işte bunlar yüzünden de diyetle ilgili olup olmadığından emin değilim. kabızlık durumu olsa diyeceğim ki evet diyetten oldu ve bunu bırakırsam bitecek içim rahat bırakırdım. neyse bir süre herşeyin yoluna girmesini bekleyeceğim...

sağlık herşeyden önemli....

sıkma canını bak kırmışsın en azından 300gramda olsa.bence sen standart diyet programına devam et.bu kırılmanın devamı gelir.:13:

ayyy başınız saolsun arkadasına allah sabır babasına rahmet eylesin.elbette arkadasına destek vermek için gitsen iyi olurdu ama bazen hayat müsade etmez.

cok gecmıs olsun.bence cok abartmadan beslenmeye ve bu arada da rahatsızlıgının tedavısıne ugrasırsan kılo alma olmaz.

sağlıktan ötesi yok.

sağlık herşeyden önemli....

Eh bi yrn öbür günü de bekle bazen 1-2 gün üst üst verebiliyorsun yrn sabah ta ne bileyim bi -400 gr görebilirsin

Süper o zaman, moral oldu bu :))

Sanirim bahar carpti bizi bende öyleyim sabah kalkarken zorlanmayan ben artik alarmi dahi duymuyorum..bu hafta sürekli gec gittim ise..

Ben de öyleyim, bu hafta çok zor geçti, bir 2 2 gece çok geç yattım toparlayamadım ama neyse ki haftasonu geldi :)

Merakla bekliyoruz canım :)

Geçmiş olsun arkadaşım, sağlık herşeyden önemli. Umarım en kısa sürede kavuşursun sağlığına.

Canım, karbonhidrat eksikliği daha sinirli ve gergin yapıyor. Bir de adet döneminin yarattığı depresif durum da olunca bu dönem daha ağır geçiyor. Ben de geçen hafta senin durumundaydım, hiç olmadığım kadar gergindim. Zaten sınırlı alınan yulaf kepeğini kesinlikle ihmal etmememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Merhaba,

Dukan kitabında egzersizler var. Bu egzersizlerin diyete başlandığı andan itibaren mi yoksa belli bir kilo kaybına ulaştıktan sonra mı yapılması gerekiyor? 7 kg dan bahsetmiş ama çok net değil,egzersizle ilgili bir bölüm de olabilir mi?

Arkadaşının da başı sağolsun canım, Allah sabır versin. Gidememende de bir hayır vardır mutlaka, arkadaşın imkanın olsa mutlaka geleceğini bilir zaten.

hatunlarım güzellerimmm....iyi haftasonları olsun kaçamaksız olsun ve pazartesiniz bol - li olsun inşallah ....sorunsuz bir haftasonu geçirmeniz dileğiyleee engüzel günler en güzel geceler en güzel yarınlar sizlerin olsun efenim.....öptüm tek tek

Saol canım önerin için.Ben zaten çok dikkat ediyorum yulaf kepeğine.. Gerçi karbonhidrat alımı için değil, malum besinlerdeki yağ emilimini azalttığı için... Yine de mutlaka hergün hem sabah kahvaltısında 1 kaşık hem de akşam üzeri 1/2 kaşık yiyorum üzerine de bol bol su da içiyorum

Bu gazla güzel olmaz mı zaten anneme gideceğim değme keyfime bakalım -9kg olmuş kızını nasıl bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…