Merhaba
Dukan icin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html soyle bir ozet yapmaya calistik buna ek oalrak bu linkte baska neler olmasi gerektigini soylerseniz ekleyelim derli toplu olur.
Not : Sıkı bir dukan uygulayicisi olarak su uyarimi dikkate alin su icmeyi sevmesenizde mutlaka ve mutlaka su icmelisiniz ! Bu bu diyette en onemli ayrinti ama kimse dikkate almiyor....
Bu arada bu konuda destek ve direnc noktalari olusturdum bunuda genis bir vaktimde size anlatacagim. Direnc ve destek kullanarak cok daha basarili olacaginiza eminim....
forever Dukan
Selam kızlar
Yarim geçmiş olsun bende çocukken parmağımı emerdim diğer elimde de saten yada ipekli öyle uyurdum/uyurmuşum :) ama bende çok şükür bir şey olmadı ama dediğin gibi diş önemli bu arada ön dişimi kaybettim dediğin yaş kaçtı benim oğlumda da oldu aynı problem 2 yaşında ön iki diş çürüdü çektirdik dr 4 yaaşına gelince diş takıcam dedi ama nasıl olur nasıl bir şeydir bilmiyorum hani bizlerde kaplama oluyorda çocuklarınıkini bilemiyorum o yüzden sordum sen kaç yaşındaydın diye , bu arada çokda sordum yazdım kusura bakma:)
Bulaşıksuyu başarılar diliyorum
Şu tuvalet bendede ilk denediğim çayda etki ediyor 2. denemede malesef ev ot doldu ama şu 7 otluyu denemedim sıra ona geldi :)
merhaba,
ben diyetimizi bırakmak zorunda kaldım. 5-6 gündür spastik kolon denen lanet şeyle mücadele ediyorum ve dün itibariyle dukan'a veda etmek durumunda kaldım. dukandan çok fazla uzaklaşmadan, sebzeyi arttırarak ve meyve ekleyerek diyete devam edeceğim. çok üzgünüm, çünkü bu diyetle çok güzel kilo veriyordum 59,7'yi gördüm en son, kendimi çok iyi hissediyordum ve bırakmak istemiyordum. ama başka çarem yok gibi, bu ağrı hayatı dar ediyor insana. sebebi diyet mi bilmiyorum, internette lif eksik beslenmeden kaynaklanabileceği yazıyor ya da sinirsel olabileceği, besin intöleransı (ben yumurtadan şüpheleniyorum) olabilceği vs. problemin diyetten kaynaklandığı kesin değil ama riske atmak istemiyorum, tabi eşimin, annemin de baskısı var diyeti bırak diye.
neyse benim durumum bu, sizinle de paylaşmak istedim. diyeti bıraksam da forum da kalacağım.
sevgiler.
çoook geçmiş olsun... allah acil şifalar versin ama benim annemde de spastik kolon var ama evimizde artık siyah çay tüketilmiyor denecek kadar az... bunun yerine yeşil çay yada herhangi bitki çaylarından içiyorlar... e tabi ilaçlarını da düzenli olarak kullanıyor... evet bu diyetin ciddi kabızlık sorunu yaptığı bilinir bi gerçek ama kendimizi kilitleyip alternatif çözümler bulmazsak çok normal bu gibi sıkıntılarla uğraşmamız... ben diyetten önce bile haftada 1 belki wc giderdim... o da belki 10 gün olduğunu hatırlarım... ama çok şükür diyete başladıktan sonra özellikle bitki çayları tüketmeye başladıktan sonra bu sorunum tamamen kayboldu... günde 1 kesin genelde 2 kez wc çıkıyorum artık... bunu her sabah içtiğim 1 kupa 7 otlu çayla yapıyorum sadece....
çok teşekkür ederim. ben hiç siyah çay tüketmem zaten, ayrıca diyet boyunca kabız falan da olmadım, evet düzenim biraz değişti ama hiç gün atlamadım mesela, işte bunlar yüzünden de diyetle ilgili olup olmadığından emin değilim. kabızlık durumu olsa diyeceğim ki evet diyetten oldu ve bunu bırakırsam bitecek içim rahat bırakırdım. neyse bir süre herşeyin yoluna girmesini bekleyeceğim...
off çok dertliyimm =(( uzun zaman duraklamadan sonra yumruk hareketi yapayım dedim 4 gün proteinden sonra tartıda -300 gördüm, normal mi bu? ben en az bi kilo oynar diye düşünüyordum. hayal kırıklığına uğradım biraz =//
Kızlar.... ancak gelebildim bugün:)) Yazıları sonra okuyacağım.
Dün çok kötü olduğumu yazmıştım ya... Heni hem kaçamak meyilli hem depresifim diye... Akşamüzeri 25 yıllık arkadaşımın babasının ani vefat haberi ile yıkıldım.Bilen bilir Cuma günü ankara uçağı ateş pahasıdır. Gidiş-dönüş 800 tutunca uçakla gidemeyeceğimi anladım. Gözüm iş-güç hiçbişey görmüyordu zaten.. Nasıl nasıl gideceğim dedim. Hemen otobüs bileti aldım. Gece binecektim.Eşyamı falan topladım. Ama nasıl kötüyüm anlatamam.. Eşimle konuşuyoruz birden fena oldum...Tansiyon gitmiş..Eşim izin vermedi gitmeme.. Arkadaşımı yalnız bıraktım en zor günüde kendimi çok suçlu hissediyorum:))
Bütün gece ara ara uyanarak çok huzursuz uyudum...Neyse sabah kalktım adet görmeye başladım demek ondanmış.. Biraz rahatladım ama hiç bu kadar beter bişey yaşamamıştım. Ben de herkes gibi biraz aksi agresif, moralsiz ve tatlı diye deliren bi halde olurum ama hiç böyle olmamıştım çok garip geldi.. Gerçi dün gece de (dün beyaz gün yapmıştım biraz da o bozulmasın diye) light meyvalı yoğurt yemedim. Zaten tatlı falan yapacak halim hiç yoktu.Ama niyeti bozdum bu gece meyvalı yoğurt yiyeceğim.
Sizin de adet semptomlarınızda bu tip bi acayiplik var mı? hani ben 4 gün erken olmuş oldum ama zaten mevsim itibari ile normal bir durum.Bu arada sadece 200 gr artmış kilom normalde 1 kg falan fark eder benim..
merhaba,
ben diyetimizi bırakmak zorunda kaldım. 5-6 gündür spastik kolon denen lanet şeyle mücadele ediyorum ve dün itibariyle dukan'a veda etmek durumunda kaldım. dukandan çok fazla uzaklaşmadan, sebzeyi arttırarak ve meyve ekleyerek diyete devam edeceğim. çok üzgünüm, çünkü bu diyetle çok güzel kilo veriyordum 59,7'yi gördüm en son, kendimi çok iyi hissediyordum ve bırakmak istemiyordum. ama başka çarem yok gibi, bu ağrı hayatı dar ediyor insana. sebebi diyet mi bilmiyorum, internette lif eksik beslenmeden kaynaklanabileceği yazıyor ya da sinirsel olabileceği, besin intöleransı (ben yumurtadan şüpheleniyorum) olabilceği vs. problemin diyetten kaynaklandığı kesin değil ama riske atmak istemiyorum, tabi eşimin, annemin de baskısı var diyeti bırak diye.
neyse benim durumum bu, sizinle de paylaşmak istedim. diyeti bıraksam da forum da kalacağım.
sevgiler.
çok teşekkür ederim. ben hiç siyah çay tüketmem zaten, ayrıca diyet boyunca kabız falan da olmadım, evet düzenim biraz değişti ama hiç gün atlamadım mesela, işte bunlar yüzünden de diyetle ilgili olup olmadığından emin değilim. kabızlık durumu olsa diyeceğim ki evet diyetten oldu ve bunu bırakırsam bitecek içim rahat bırakırdım. neyse bir süre herşeyin yoluna girmesini bekleyeceğim...
off çok dertliyimm =(( uzun zaman duraklamadan sonra yumruk hareketi yapayım dedim 4 gün proteinden sonra tartıda -300 gördüm, normal mi bu? ben en az bi kilo oynar diye düşünüyordum. hayal kırıklığına uğradım biraz =//
Aa yazmayı unuttum kızlar.
Ben bu hafta çok kötü bir hafta geçirdim moralim kalmadı, allak bulağım.
Ve bu hafta benim yemediğim şey kalmadı pastalar cipsler sayıları sayılmayacak şeyler.
Dedim kesin kilo aldım bugün tartıldım 100 gram gitmiş.
Bu da koruma döneminin başarılı olacağını düşündürttü bana ..
Sanirim bahar carpti bizi bende öyleyim sabah kalkarken zorlanmayan ben artik alarmi dahi duymuyorum..bu hafta sürekli gec gittim ise..
kızlaaarrr
benim bağırsağım çalışsın diye iş yerinden bir abinin bana 2 tane üzüm gibi birşey getirdiğini söylemiştim.
ben onları yarın içicem yalnız bugün bana ne olduğunu söyle internetten bir araştırıyım dedim.
oda hemen anneciğini aradı ve acı çehreymiş.
anaaaam acı çehre diye google amcaya bir yazdımkii... ben senelerdir bu mucizeyi nasıl keşfetmemişim dedim tabi yazılanlar doğruysa.
kesinlikle hapından bahsetmiyorum bende şuan tohumu doğal halde sapıyla beraber var.
bir çokta faydası olduğunu gördüm. tabiki ayda 8 ila 10 kg olayına inanmadım o kesinlikle 150 kg ve üstündekiler için geçerlidir diye tahmin ettim.
ilk içtiğinizde 1 ila 3 kg arası fark eder diyor. bende o da olmaz bağırsağım çalışsın yeter diye düşünüyorum.
sizlede paylaşmak istedim. yarın içip denicem. eğer özellikle bağırsak konusunda işe yarar ise hepinize tavsiye ederim
merhaba,
sevgiler.
Eh bi yrn öbür günü de bekle bazen 1-2 gün üst üst verebiliyorsun yrn sabah ta ne bileyim bi -400 gr görebilirsin
Dün çok kötü olduğumu yazmıştım ya... Heni hem kaçamak meyilli hem depresifim diye... Akşamüzeri 25 yıllık arkadaşımın babasının ani vefat haberi ile yıkıldım.Bilen bilir Cuma günü ankara uçağı ateş pahasıdır. Gidiş-dönüş 800 tutunca uçakla gidemeyeceğimi anladım. Gözüm iş-güç hiçbişey görmüyordu zaten.. Nasıl nasıl gideceğim dedim. Hemen otobüs bileti aldım. Gece binecektim.Eşyamı falan topladım. Ama nasıl kötüyüm anlatamam.. Eşimle konuşuyoruz birden fena oldum...Tansiyon gitmiş..Eşim izin vermedi gitmeme.. Arkadaşımı yalnız bıraktım en zor günüde kendimi çok suçlu hissediyorum:))
Bütün gece ara ara uyanarak çok huzursuz uyudum...Neyse sabah kalktım adet görmeye başladım demek ondanmış.. Biraz rahatladım ama hiç bu kadar beter bişey yaşamamıştım. Ben de herkes gibi biraz aksi agresif, moralsiz ve tatlı diye deliren bi halde olurum ama hiç böyle olmamıştım çok garip geldi.. Gerçi dün gece de (dün beyaz gün yapmıştım biraz da o bozulmasın diye) light meyvalı yoğurt yemedim. Zaten tatlı falan yapacak halim hiç yoktu.Ama niyeti bozdum bu gece meyvalı yoğurt yiyeceğim.
Sizin de adet semptomlarınızda bu tip bi acayiplik var mı? hani ben 4 gün erken olmuş oldum ama zaten mevsim itibari ile normal bir durum.Bu arada sadece 200 gr artmış kilom normalde 1 kg falan fark eder benim..
Merhaba
Dukan icin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html soyle bir ozet yapmaya calistik buna ek oalrak bu linkte baska neler olmasi gerektigini soylerseniz ekleyelim derli toplu olur.
Not : Sıkı bir dukan uygulayicisi olarak su uyarimi dikkate alin su icmeyi sevmesenizde mutlaka ve mutlaka su icmelisiniz ! Bu bu diyette en onemli ayrinti ama kimse dikkate almiyor....
Bu arada bu konuda destek ve direnc noktalari olusturdum bunuda genis bir vaktimde size anlatacagim. Direnc ve destek kullanarak cok daha basarili olacaginiza eminim....
forever Dukan
Canım, karbonhidrat eksikliği daha sinirli ve gergin yapıyor. Bir de adet döneminin yarattığı depresif durum da olunca bu dönem daha ağır geçiyor. Ben de geçen hafta senin durumundaydım, hiç olmadığım kadar gergindim. Zaten sınırlı alınan yulaf kepeğini kesinlikle ihmal etmememiz gerekiyor diye düşünüyorum.
hatunlarım güzellerimmm....iyi haftasonları olsun kaçamaksız olsun ve pazartesiniz bol - li olsun inşallah ....sorunsuz bir haftasonu geçirmeniz dileğiyleee engüzel günler en güzel geceler en güzel yarınlar sizlerin olsun efenim.....öptüm tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?