Arkadaşının da başı sağolsun canım, Allah sabır versin. Gidememende de bir hayır vardır mutlaka, arkadaşın imkanın olsa mutlaka geleceğini bilir zaten.
ben atak evresini 3 gün yaptım . 4 gün sebze protein sonrasında 1+1 e döndüm 13 günde 64.5 dan 61.1 e düşmüşüm ama ben yaklaşık 1 haftadır 61.1 deyim zaten yani durdu .Neden acaba?az su içiyorum ve her zaman 20 dk yürüyemiyorum ama evde çok hareketliyimdir
Merhabalar
Günlerdir forumdayım
Aranıza katılayım artık motive olayım iyice dedim.
10 gün kadar önce Dukancığımın kitabını aldım ve pazarteesi günü diete başladım.
Atak evrem 6 gün
Bugün 5. gün
Veeee bu sabah itibariyle toplam kayıp 2600 gr.
Kendimi çok iyi hissediyorum.
Günaydıınnn....
2 gündür iyi yapıyorum dukanı valla ama dün pudng yedim napıyım ya krizim bir tutuyoorrr of diyoruummm
benim en çok zorlandığım şey tatlı cidden. gözüm dönüyoorrr
akşam 20 dk eliptik yaptım + 500 twist :) 2 gün sonra -2500 kg 71,5 oluverdim bugün
şu pudngi filan yemesem belki veririm ama dediğim gibi dayanamıyoruummmm
hasta olanlar, ağrısı olanlar, sınavı olanlar varmış, hepsine geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulurlar dertlerden...
dünkü tavsiye veren arkadaşlarıma uydum bugün seyre başladım. 69.5la başlayıp 66.5 olmak hoş oldu gerçekten hadi bakalım ne olacak..
çalışıyor olmak bu diyette problem, şimdi öğle yemeği arası ve dışarda yemem lazım. seyrin ilk günü ne yenir kiçok açım neden bilmiyorum ızgara bile alsam yağlı geliyor vıcık vıcık düzgün yapan bi yer bulamadım henüz... güya seyre geçtik ama haaaala sorun haaaala kısıtlama aaa
ton balıklı salata filan yaptırayım bare
arkadaşlar selam, ben dukan diyetiyle 57 kiloya kadar indim. ancak sonra yurtdışına çıktım ve bir süre diyeti yapamadım.
kilo alma gibi bir durumum olmadı hala 57,7 kilodayım ancak o kadar boğuldum ki yumurta peynir vs yemekten bir türlü diyete geri dönemiyorum. Son 5 kilom kaldı ne yapmalıyım yine ataktan mı başlayacağım?
kızlaaarrr
benim bağırsağım çalışsın diye iş yerinden bir abinin bana 2 tane üzüm gibi birşey getirdiğini söylemiştim.
ben onları yarın içicem yalnız bugün bana ne olduğunu söyle internetten bir araştırıyım dedim.
oda hemen anneciğini aradı ve acı çehreymiş.
anaaaam acı çehre diye google amcaya bir yazdımkii... ben senelerdir bu mucizeyi nasıl keşfetmemişim dedim tabi yazılanlar doğruysa.
kesinlikle hapından bahsetmiyorum bende şuan tohumu doğal halde sapıyla beraber var.
bir çokta faydası olduğunu gördüm. tabiki ayda 8 ila 10 kg olayına inanmadım o kesinlikle 150 kg ve üstündekiler için geçerlidir diye tahmin ettim.
ilk içtiğinizde 1 ila 3 kg arası fark eder diyor. bende o da olmaz bağırsağım çalışsın yeter diye düşünüyorum.
sizlede paylaşmak istedim. yarın içip denicem. eğer özellikle bağırsak konusunda işe yarar ise hepinize tavsiye ederim
Kızlar.... ancak gelebildim bugün:)) Yazıları sonra okuyacağım.
Dün çok kötü olduğumu yazmıştım ya... Heni hem kaçamak meyilli hem depresifim diye... Akşamüzeri 25 yıllık arkadaşımın babasının ani vefat haberi ile yıkıldım.Bilen bilir Cuma günü ankara uçağı ateş pahasıdır. Gidiş-dönüş 800 tutunca uçakla gidemeyeceğimi anladım. Gözüm iş-güç hiçbişey görmüyordu zaten.. Nasıl nasıl gideceğim dedim. Hemen otobüs bileti aldım. Gece binecektim.Eşyamı falan topladım. Ama nasıl kötüyüm anlatamam.. Eşimle konuşuyoruz birden fena oldum...Tansiyon gitmiş..Eşim izin vermedi gitmeme.. Arkadaşımı yalnız bıraktım en zor günüde kendimi çok suçlu hissediyorum:))
Bütün gece ara ara uyanarak çok huzursuz uyudum...Neyse sabah kalktım adet görmeye başladım demek ondanmış.. Biraz rahatladım ama hiç bu kadar beter bişey yaşamamıştım. Ben de herkes gibi biraz aksi agresif, moralsiz ve tatlı diye deliren bi halde olurum ama hiç böyle olmamıştım çok garip geldi.. Gerçi dün gece de (dün beyaz gün yapmıştım biraz da o bozulmasın diye) light meyvalı yoğurt yemedim. Zaten tatlı falan yapacak halim hiç yoktu.Ama niyeti bozdum bu gece meyvalı yoğurt yiyeceğim.
Sizin de adet semptomlarınızda bu tip bi acayiplik var mı? hani ben 4 gün erken olmuş oldum ama zaten mevsim itibari ile normal bir durum.Bu arada sadece 200 gr artmış kilom normalde 1 kg falan fark eder benim..
ee kitapta 10 kilo ve üzeri için 10 gün atak demiyo muki yapmadım üye olamadım bir türlü çünkü neden fazla dedim yav şimdi
sağlık sorunun yoksa 10 gün atak yapabilirsin 15 kg vermek için.
Bir yakınınızı kaybettiniz mi bilmiyorum ama o anda insanın çok desteğe ihtiyacı oluyor...ben arkadaşımın babasının çok sofrasına oturdum, evlerinde bile kaldım.Bence gerçek arkadaşlık düğünde cenazede görülüyor.Paranın gözü kör olsun böyle acil durumlarda param suyunu çekince uyuz oluyorum. Bu durumda hiç gözüm görmez 800-1500 falan aslında ama yok olunca yapılacak bişey yok.3-4 gün önce olsa iyiydim de, atlar otobüse giderdim... Vicdanım rahatlamaz benim şans mıdır bilmem ama k.kartı da doldu 2 gün önce eşim fulledi.. aksilik öyle üzüldüm ki yapayalnız bıraktım arkadaşımı:.((
Tabi ki anlıyorum arkadaşım, ama hayat şartları bazen önümüze engeller koyuyor. Aynı şehirde değilsiniz ki, imkanın olup da gitmeseydin o zaman suçluluk duyabilirsin ama şartları zorlayıp gidememişsin ve şu an yapacak bir şey yok, kendini gereksiz yere harap etmekten başka işe yaramaz.
Sen de şu an özel durumundan dolayı daha hassassın, kendini gereksiz yere üzme.
Allah rahmet eylesin. Allah arkadaşına sabır versin, acısı çok geçmeden en kısa zamanda gidersin.
valla bende böyle bir süzüleyim geri almamak için elimden geleni yaparımmm
ben bu mereti ilk defa duydum daha önce duysaydım kesin denerdim
hap map olayına karşıyım ama bunun zaten tohumlarını koyuyorlarmış kutuya sanırım. hoş yine almam aktardan kiloyla bulmak lazım
diyete daha önce başlamış arkadaşlara bir sorum olacak hatta iki sorum
1-sınırlı izinliler neler tam anlamıyla
2-regl dönemindeyim (2.gün)çok sinirliyim ve benim kilolar borsa gibi bir -400 oluyor sonra birden +600 oluyor neden yaaa
Kızlar hepinize günaydın, öncelikle şişlik konusundan ben geçen hafta muzdariptim.Perşembe tartısına ağlayarak çıktım. 3. haftamda (-ki bir hafta atak vermişti bana Dukan amca) sadece 500gr vermiştim.Ertesi sabah tuvalete gittim. Ama ne gitmek, ishalsiz 5 defa= hoooooooop 1,8 kg.Siz, karın şişliğini, çektiğim ağrıları bir düşünün.... Malum bana şu listesini yazdığım karışık bitki çayı mucize etkisi yaptı.Sanırım çoğunuzun benim gibi kabızlığı var o yüzden gitmiyormuş gibi geliyor kilolar..Tuvaletle buluşun öyle konuşalım:))
Benim yeni sorunum gece krampları, 2 gecedir uykumdan kramplarla uyanıyorum. P.tesi akşamı 2 defa çok ağır olmayan kramplar girdi bacaklarıma.Dün gece 2 defa ama 1. sağ bacağıma girdi hafifti hemen çıktı tam daldım uykuya, 2. sol bacağıma girdi, çok kötüydü inletti beni ve bu sabah sol bacağım hala topal topal yürüyorum.
Aşırı yorgunluktan olur benim bazen ama, dün hiç yorulmamıştım. Malum ben spor yürüyüş vs de yapmıyorum.Açtım interneti baktım, su kaybı, mineral kaybı, potasyum eksikliği falan yazmış.Sanırım 9 kilo veren vücudum biraz vitaminsiz kaldı.Vitamin önerilerinizi bekliyorum.Mümkünse iştah açmayan bi şey olsun:))
Bu arada kızlar bu sabah da 200 gr - ile uyandım 71,6Kg:))
Eh bi yrn öbür günü de bekle bazen 1-2 gün üst üst verebiliyorsun yrn sabah ta ne bileyim bi -400 gr görebilirsin
inşalllah:) degil mi glshk:13:
Merhabalar!
Çok sıkıldım ççookkk! Ağlıcak gibiyim.Çok da sinirliyim. Regl falan da olmucam. 2 gün çok yorucuydu Neyse ki geçti, ama ben de bittim. Olumlu bakacak olursam: ben bittim, ama neyse ki geçti. Peki neden mutlu değilim.. Bilmiyorum Çok stres yapmıştım herhalde, inşallah ondandır ve geçer Üfff!! Eksiklikler bulundu tabi, hep bulunuyo da.. Ben onları yaptırması gereken kişiyim, yapacak kişi değil. Ne kadar yap desem de yapmayanlar var. Bundan dolayı umarım patron beni başarısız görmez :S Görmez görmesine de, ben kendimi başarısız hissediyorum o zaman, en kötüsü bu zaten Halbuki yapabileceğimin en iyisini de yaptım.. Eldeki imkanlarla bu kadar oluyoo.. Ama işte.. Fazla mükemmeliyetçi olduğum için.. Offf!! Hiç sevmiyorum bu huyumuuuuu!!! Kendime dert ediyorum boşunaaa!! Offf!!! Ama hem böyle söylüyorum, hem de hala suratım asııkk!!! Kendimi inandıramıyorum. Şizofren gibi oldum he iyice..!! Kendimle konuşa konuşa!! Öyle bi sıkıntı var işte içimde ( Ve deee açıııııımm!! Eve gidemedim hala Bugünlerde çok az besleniyorum. Bişey de istemiyo pek canım. Hemen doyucam zaten yesem de, biliyorum. Gözüm aç ama midem hemen doyuyo. Tabi iyi bişey bu aslında. Ama çok da az yememek lazım, dengesiz oluyo! Gidiyim eve de yumurta kıriyim bari kendime. Ne zamandır Dukan ekmeğim de yok, onu da yapiyim bari. Ağliyim mi napiyim :S Aman Allah ağlatmasın.. Her şey yolunda.. Her şey yolundaa...Her şey yolundaa... Kendine geeelll!! diyerekten kendime, gidiyorum. Neler yazdım bilmiyorum bile. Saçmaladım öyle, döktüm içimi.. Burası bana iyi gelir dedim. Topice anlatiyim anlatiyim dedim... Günlük gibi oldu ama... Seviyorum sizi.. İyi akşamlar... Eksiler eksileerrr... Haftasonu giremezsem, beni özleyiinnn!! Byby
Ya kızlar! Bunu çok dert ediyorum. Biliyorum kafanızı şişiriyorum ama dukan ın önerdiği kiloya çok az kalmasına rağmen (59)ben elli beş hedefliyorum kocaman bir göbeğim var hala şu alttaki ayva göbek dediğimiz. Sanki oradan hiç gitmiyor! Hep bacaklarımdan yürüyüşü günde 2 saat yapıyorum neredeyse nerede yanlış yapıyorum ben bilemiyorum ki! Var mı böyle bi problem yasayaniniz?
benimde dukana göre ideal kilom 60, şu anda da 62.5 kilodayım ve dediğin gibi göbeğim hala var kalçalarım bayağı inceldi bacaklarım zaten inceydi üstümde inceldi ama göbek çok yavaş gidiyor heleki akşamları şişiyor sanırsın 4 aylık, diğer arkadaşlar göbeğin sadece mekik ile gideceğini söylüyorlar ama bende bel fıtığı var o yüzden yapamıyorum
58.600 :) bu sıralar beni tek mutlu eden şey kilolarımın gitmesi.9.5 ay içerisinde annemle babamı kaybettim. Çok üzüldük çok yıprandık evlendiğimin 1haftası eşim şehir dışına çalışmaya gitti. Evimde kalamıyorum ablamla birlikte annemin ve babamın anılarıyla dolu bu evde kalıyoruz. Yüreğimiz rahat elimizden geleni yaptık. Herşey tenhalaştı sanki bugün annemin 40'ını yaptık Allah kabul etsin. Ablamla kendimize döndük ne yapacağımızı bilemedik önceleri şimdi ise ayların yorgunluğu ve mutsuzluğunu atmaya hayata devam etmeye çalışıyoruz.Kilo çok aldık annemin hastane döneminde sırf güçten düşmemek için yedik.Uykusuzluk yorgunluk iş stresi annemi hayata babamsızda olsa devam etmeye ikna etme çabaları....herşey bitti...Bilmiyorum niye yazıyorum bunları ama güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum sanırım... İnsanlar sen ayakta tut ablanı diyor kocan uzakta ona destek ol diyor,ama gücüm kalmıyor artık. Buradaki herkesi çok sevdim çok içten bilmeden bana yazdıklarınızla destek oluyorsunuz,çok katılamasamda bazen gülüyorum sizlere bazen üzülüyorum, teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?