Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başın sağolsun canım çok üzüldüm, yaşadıkların çok zor anne baba acısı hemde çok kısa bir süre içinde Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah

Çok teşekkür ederim,cevap yazılınca duygulandım nedense :) tanımasanda dost bir ses nefes iyi geliyor teşekkür ederim:)

Selam kızlar,
Forumun en yeni üyelerinden biri olarak, sağlığımızdan kaybetmeden kilolarımızı kaybetmeyi diliyorum.
Bugün Seyir evresinin3. günündeyim. Aslında dün çok fena dağıttım, ne yüzle Dukkan diyetine devam ediyorum bilsem :) Diyet sütle de yapılmış olsa da iki tabak sakızlı muhallebiyi afiyetle yemiş bulunuyorum arkadaşlar. Peki neden? Düne kadar iyi kötü giden diyet hali dün akşam saatlerinde nasıl oldu da tepetaklak geldi.Açıklıyorum: Regl öncesi tatlı krizi. E zaten bu fazlalıkları da bu patlamalar yüzünden almadım mı sanki ben. Sabah uyandım, hiçbirşey olmamış gibi yola devam. Yenile yenile yenmesini öğreneceğiz ne de olsa... Şu splendayı filan kullanmadan tatlı meselesi nasıl çözülür, önerisi olan var mı? Katkı maddelerine karşı psikolojik olarak alerjim var. Tatlandırıcılar vs. Bir de Dukkan diyetini kendince esneten bir arkadaşım var her gün sebze yiyerek bir buçuk ayda 12 kilo verdi. Kabızlık sorunu ürkütüyor beni, sebzeyi her gün az da olsa bünyeye katarak gitsem diyorum...

öncelikle daha bir hafta olmadan/ olmusken( seyir in ücüncü günü dedigin icin böyle varsayiyorum ) iki tabak muhallebiyi hemde afiyetle mideye indirmek her yigidin harci degil kutlarim. yaa demek istedigim mesela ben 6 ay oldu daha yeni yeni kacamak yapma hakki görürken kendimde daha yepyeni baslamisken nasil hemen kacamak yapiyorsunuz sasiyorum.
yagsiz süt önemli degil hatta yagli süt olsaydi ama yeterki sekersiz olsaydi ( tatlandiricili yani.)

tatlandirici kullanmadan mesele cözülemez maalesef. Ve emin ol kimse katki maddesi iceren ürünler kullanmayi istemez. Ayrica yine emin ol ki gercek seker tatlandiricidan daha fazla zararlidir. söyle ki , eger splendanin icerigini arastirirsan diger bütün tatlandiriclardan daha az zararlidir. Hatta stevia yi incelersen görürsün ki 100% stevia bitkisinden imal edilmistir ancak tadi biraz acimsidir..
Göze alirsan ondan al derim. ama en mantiklisi splenda oluyor su durumda.

Dukan diyeti kendine has bir diyettir her diyet gibi. Yani esnetilmisi olamaz. Arkadasin bambaska bir diyet uygulamis aslinda. Ama hep diyoruz zaten, kim bünyesine hangisi uyuyorsa onu yapsin.

Kabizlik sorununa gelince ; evet ilk baslarda SIKINTI cektik ama bir süre sonra normale dönüyor. Ama aramizda hala dönmeyen arkadaslar var ama kendilerince cözüm buldular bir sekilde. Hee fazla verecek kilon yoktur , ya da uzun zamanda vermek seni SIKINTIYA sokmayacaksa sebze agirlikli beslenebilirsin. ama bu dukan diyeti olmaz. Yani kendini yaniltma demek istiyorum.

Pek özletemedim kendimi. Sıkılıyorum hala, buralara bir bakiyim dedim.. Bilgisayarı açınca, siteyi açmadan duramıyorum. Alışkanlık oldunuz..

sanki çalıştığım ve denetim sonrasındaki günler gibi hissettim kendimi ve seni çoook iyi anlıyorum, anlat boşver insan rahatlıyor umarım hafta sonu iyice dinlenirsin herşey gönlünce olsun

Mesajını gördüm. Çook teşekkür ederim. Eksik olma.. İnşallah dinlenicem. Senin de gönlünce olsun. Saooll!!

Ay canııım.. Başınız saolsun. Çok üzüldüm Nur içinde yatsınlar inşallah! Hayat zor da olsa devam edecek Allah en başta sizlere, sonra annenizin babanızın sevenlerine, sevdiklerinize sabırlar versin!

allah sabır versin.... allah rahmet eylesin... nur içinde yatsın anacığın babacığın...
ne mutlu ki içimiz rahat diyebiliyorsun... en önemlisi bunu diyebilmek zaten... sizler evlat olarak üzerinize düşeni yaptıktan sonra onlar gittikleri yerde de huzurlu olucaklar...
ölüm dayanılmaz bi acı diye düşünüyoruz hep ama Allah'ım öyle büyük ki; herşeyin sabrını verdiği gibi bunun da veriyo...
Çevrendekiler hep senden destek olmanı bekliyorlar eşine ve ablana... ama kimse sormuyor "peki sana kim destek olucak" diye... bunun tek sebebi etrafa çok güçlü görünmemiz... biz hiç yıkılmayız biz herşeyin üstesinden gelebiliriz sanıyorlar... ama bilmiyorlarki aslında güçsüz görünen insanlardan çok daha fazla yıpranıyoruz... içimizde yaşayıp kendimizi yiyip bitiriyoruz... ama unutmadığımız bişey varki "İNSANOĞLU GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ VE EĞER İSTERSE ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİ HİÇBİŞEY YOK"...
eşin ablan ve sen... allah sizi birbirinize bağışlasın...

bu tür konularda oldum olası konuşamam. yapılcak hiçbirşey, söylencek hiçbir söz yokmuş gibi gelir.
onun için kusura bakma şimdiden. Anneciğinle , babacığın nur içinde yatsın..
bizler hep burdayız gel canım anlat burda herkes dinler yorum yapar, destek verir yalnız bırakmaz.
bizleri hiç görmediğin dostların gibi kabul et.
içinden geçen herşeyi yazabilirsin tabikide yarimin dediği gibi burdaki çoğu kişi dışarıya güçlü görünen ama içinde hep çatışmalar olan kişiler sakın çekinme

GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN....
bugun cumartesiymiş... ben işe cuma diye geldim... hala çok işim var... delirmek üzereyim...

GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN....
bugun cumartesiymiş... ben işe cuma diye geldim... hala çok işim var... delirmek üzereyim...

Günaydıınnnn
sen yine iyi ben sabah pazar diye uyandım dün 2 günlük çalışmışım gibi
bugün öğlende kaçıp diş filmlerimi çektirmem lazım artık umarım izin alabilirim

Günaydin dukancanlar.. Benim vucudum ciddi bir sekilde su topladi..Ayaklarim sis coraplarim iz yapacak kadar.Bunun icin ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..Cay ve su cok iciyorum ama ona göre WC ye cikiyorum her 10 dk bir diyebilirim..Buna ragmen vucudum niye su topladi anlamis degilim.. isirgan hapi önerdiler eczaneden onu alacagim günde 3 kez bakalim nolcak insallah gecer..

Allah sabir versin Anneciginin Babaciginin Mekani cennet olsun..Acin cok büyük ama elden birsey gelmiyor bol bol dua etmekten baska..

yaaa alma öyle hap falan...
git kirazsapı kaynat geçer...
O NASI Bİ CÜMLE KURMA ŞEKLİDİR YAA....
kirazsapını alıp kaynatınca geçmez onu bide içmek lazım tabi :)))))))

Son düzenleme:

:)))) hos olmus ama.. canim kirazsapi bulamamki ben burda bu hap da isirgan cayinin hapi cayini iciyorum dedim hap daha etkili dedi ezzaci bayan..dün avuclarimi sykarken aciyordu bugünde ayaklarim..Gece calistim hareketsiz kaldim sanirim o yapti neyse sabah yürüyüsü arttirayim bari..:122:

ahahahahaha ciddi güldüm yaaa
bir an gözümde canlandı kiraz sapını kaynatıyorsun sonra da kendisiyle bakışıyorsun

kirazin kendisi olsa bakmazdim da sapi dedi diye bakar dururdum

ööffffff........ nası yutkundum bi bilsen... canım nasıl kiraz istedi...
ya ben napıcamm.... biliyosunuz ki bizim fabrika köyde ve etrafımda kiraz erik ağaçları dolu... geçenlerde bir iki avuç erik yedim... şimdi kirazlar olgunlaşınca napıcam ben nasıl durdurucam kendimi... :26:

'kiraz sapı iç bana da ööle olmuştuu' demek için alıntı yaptm ama yarimde aynı fikirdeymişşş

bulursun aktarlarda varr..

bu arada GÜNAYYYDINNNN

bugün dietimin taaaammm 60. günü ve 70.500 üm!!!

2 ayda 10 kiloo:)) I LOVE YOU DUKANNNN

60'lı bi rakam göreyimde tickerimi deiştirmeye değsinn yawww:/

ahahahahaha ciddi güldüm yaaa
bir an gözümde canlandı kiraz sapını kaynatıyorsun sonra da kendisiyle bakışıyorsun

Tesekkür ederim canim Almanya da aktarda yok malesef cay cesitleri satan bir yer var belki orda bulabilirim..Annem suan Türkiye'de bari bu sene kirazlarin saplarini toplasin..

2 ayda süper kilo vermissin tebrik ederim..

Senin isin zormus valla Allah yardimcin olsun ama kiraz kabizliga iyi gelir sifa niyetine yersin.. Ben en son 9 sene önce hamileyken as ermistim mevsimi degildi cok fenaidim

canlarimm merhabaaa

kocisin uyanmasini bekliyorum insallah kalkarsa kahvalti yapicizz

ya ben 13 haziranda gücllendirmeye geccektim göyaa dukan amcaya göre . amma velakin daha 70 li rakamlari bile göremedim. Simdi arastiriyorum acaba tam 13 hazranda kac olursam olayim gecsemm mi gecmesem mi :26:

gecip de sonra dan veemezsem napicam ben ya ühüüüüüü

siz ne düsünüyrsunuz canlarimmm

valla gecen sene yedigim her kirazdan kurt ciktigi icin nedense canim hiccekmiyor bu sene iyyyyyyk

sende öle düsün. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…