Başın sağolsun canım çok üzüldüm, yaşadıkların çok zor anne baba acısı hemde çok kısa bir süre içinde Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah
Selam kızlar,
Forumun en yeni üyelerinden biri olarak, sağlığımızdan kaybetmeden kilolarımızı kaybetmeyi diliyorum.
Bugün Seyir evresinin3. günündeyim. Aslında dün çok fena dağıttım, ne yüzle Dukkan diyetine devam ediyorum bilsem :) Diyet sütle de yapılmış olsa da iki tabak sakızlı muhallebiyi afiyetle yemiş bulunuyorum arkadaşlar. Peki neden? Düne kadar iyi kötü giden diyet hali dün akşam saatlerinde nasıl oldu da tepetaklak geldi.Açıklıyorum: Regl öncesi tatlı krizi. E zaten bu fazlalıkları da bu patlamalar yüzünden almadım mı sanki ben. Sabah uyandım, hiçbirşey olmamış gibi yola devam. Yenile yenile yenmesini öğreneceğiz ne de olsa... Şu splendayı filan kullanmadan tatlı meselesi nasıl çözülür, önerisi olan var mı? Katkı maddelerine karşı psikolojik olarak alerjim var. Tatlandırıcılar vs. Bir de Dukkan diyetini kendince esneten bir arkadaşım var her gün sebze yiyerek bir buçuk ayda 12 kilo verdi. Kabızlık sorunu ürkütüyor beni, sebzeyi her gün az da olsa bünyeye katarak gitsem diyorum...
sanki çalıştığım ve denetim sonrasındaki günler gibi hissettim kendimi ve seni çoook iyi anlıyorum, anlat boşver insan rahatlıyor umarım hafta sonu iyice dinlenirsin herşey gönlünce olsun
58.600 :) bu sıralar beni tek mutlu eden şey kilolarımın gitmesi.9.5 ay içerisinde annemle babamı kaybettim. Çok üzüldük çok yıprandık evlendiğimin 1haftası eşim şehir dışına çalışmaya gitti. Evimde kalamıyorum ablamla birlikte annemin ve babamın anılarıyla dolu bu evde kalıyoruz. Yüreğimiz rahat elimizden geleni yaptık. Herşey tenhalaştı sanki bugün annemin 40'ını yaptık Allah kabul etsin. Ablamla kendimize döndük ne yapacağımızı bilemedik önceleri şimdi ise ayların yorgunluğu ve mutsuzluğunu atmaya hayata devam etmeye çalışıyoruz.Kilo çok aldık annemin hastane döneminde sırf güçten düşmemek için yedik.Uykusuzluk yorgunluk iş stresi annemi hayata babamsızda olsa devam etmeye ikna etme çabaları....herşey bitti...Bilmiyorum niye yazıyorum bunları ama güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum sanırım... İnsanlar sen ayakta tut ablanı diyor kocan uzakta ona destek ol diyor,ama gücüm kalmıyor artık. Buradaki herkesi çok sevdim çok içten bilmeden bana yazdıklarınızla destek oluyorsunuz,çok katılamasamda bazen gülüyorum sizlere bazen üzülüyorum, teşekkür ederim:)
58.600 :) bu sıralar beni tek mutlu eden şey kilolarımın gitmesi.9.5 ay içerisinde annemle babamı kaybettim. Çok üzüldük çok yıprandık evlendiğimin 1haftası eşim şehir dışına çalışmaya gitti. Evimde kalamıyorum ablamla birlikte annemin ve babamın anılarıyla dolu bu evde kalıyoruz. Yüreğimiz rahat elimizden geleni yaptık. Herşey tenhalaştı sanki bugün annemin 40'ını yaptık Allah kabul etsin. Ablamla kendimize döndük ne yapacağımızı bilemedik önceleri şimdi ise ayların yorgunluğu ve mutsuzluğunu atmaya hayata devam etmeye çalışıyoruz.Kilo çok aldık annemin hastane döneminde sırf güçten düşmemek için yedik.Uykusuzluk yorgunluk iş stresi annemi hayata babamsızda olsa devam etmeye ikna etme çabaları....herşey bitti...Bilmiyorum niye yazıyorum bunları ama güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum sanırım... İnsanlar sen ayakta tut ablanı diyor kocan uzakta ona destek ol diyor,ama gücüm kalmıyor artık. Buradaki herkesi çok sevdim çok içten bilmeden bana yazdıklarınızla destek oluyorsunuz,çok katılamasamda bazen gülüyorum sizlere bazen üzülüyorum, teşekkür ederim:)
GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN....
bugun cumartesiymiş... ben işe cuma diye geldim... hala çok işim var... delirmek üzereyim...
Günaydin dukancanlar..Benim vucudum ciddi bir sekilde su topladi..Ayaklarim sis coraplarim iz yapacak kadar.Bunun icin ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..Cay ve su cok iciyorum ama ona göre WC ye cikiyorum her 10 dk bir diyebilirim..Buna ragmen vucudum niye su topladi anlamis degilim.. isirgan hapi önerdiler eczaneden onu alacagim günde 3 kez bakalim nolcak insallah gecer..
Allah sabir versin Anneciginin Babaciginin Mekani cennet olsun..Acin cok büyük ama elden birsey gelmiyor bol bol dua etmekten baska..
yaaa alma öyle hap falan...
git kirazsapı kaynat geçer...
O NASI Bİ CÜMLE KURMA ŞEKLİDİR YAA....
kirazsapını alıp kaynatınca geçmez onu bide içmek lazım tabi :)))))))
ahahahahahaciddi güldüm yaaa
bir an gözümde canlandı kiraz sapını kaynatıyorsun sonra da kendisiyle bakışıyorsun
bir an gözümde canlandı kiraz sapını kaynatıyorsun sonra da kendisiyle bakışıyorsun
kirazin kendisi olsa bakmazdim da sapi dedi diye bakar dururdum
Günaydin dukancanlar..Benim vucudum ciddi bir sekilde su topladi..Ayaklarim sis coraplarim iz yapacak kadar.Bunun icin ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..Cay ve su cok iciyorum ama ona göre WC ye cikiyorum her 10 dk bir diyebilirim..Buna ragmen vucudum niye su topladi anlamis degilim.. isirgan hapi önerdiler eczaneden onu alacagim günde 3 kez bakalim nolcak insallah gecer..
Allah sabir versin Anneciginin Babaciginin Mekani cennet olsun..Acin cok büyük ama elden birsey gelmiyor bol bol dua etmekten baska..
'kiraz sapı iç bana da ööle olmuştuu' demek için alıntı yaptm ama yarimde aynı fikirdeymişşş
bulursun aktarlarda varr..
bu arada GÜNAYYYDINNNN
bugün dietimin taaaammm 60. günü ve 70.500 üm!!!
2 ayda 10 kiloo:)) I LOVE YOU DUKANNNN
60'lı bi rakam göreyimde tickerimi deiştirmeye değsinn yawww:/
ööffffff........ nası yutkundum bi bilsen... canım nasıl kiraz istedi...
ya ben napıcamm.... biliyosunuz ki bizim fabrika köyde ve etrafımda kiraz erik ağaçları dolu... geçenlerde bir iki avuç erik yedim... şimdi kirazlar olgunlaşınca napıcam ben nasıl durdurucam kendimi... :26:
buakşam kendime dukan mantısı yaptım çokta lezzettiydi:)
ööffffff........ nası yutkundum bi bilsen... canım nasıl kiraz istedi...
ya ben napıcamm.... biliyosunuz ki bizim fabrika köyde ve etrafımda kiraz erik ağaçları dolu... geçenlerde bir iki avuç erik yedim... şimdi kirazlar olgunlaşınca napıcam ben nasıl durdurucam kendimi... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?