Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim ya çok etkilendim yazdıklarından.biliyorum biz ne söylesek acını hafifletmez ama herşey insanlar için.Allah gecinden verisn hepimiz yaşayacağız bu acıları belki ama seninki çok üstüste gelmiş.Bazen böyle durumlarda ben Allah'ın bizi bir sınavdan geçirdiğini düşünüyorum.Zor günler varsa sonunda mutlaka güzel günler de olacak.Acın hep içinde kalacak belki ama zamanla ablanın çocukları olduğunda yada senin çocukların olduğunda onlara tutunup sarılarak acılarını hafifleteceksin belki.Mesela herkes beni de çok güçlü sanar ve bütün olumsuzluklarını bana yüklerler,ne de olsa kaldırabilir diye ama haklısın en güçlü duran insanların bile içinde fırtınalar kopabiliyor.Kolay ağlayamam ama rahatlamak için ille de o noktaya gelirsem nerde olursam kitlerim kendimi bir odaya ağlayıp rahatlarım,kendi kendimle hesaplaşırım belki de.Allah rahmet eğlesin, nur içinde yatırsın anneni,babanı.İnşallah bundan sonrası için Allah sana çok güzel,çok şanslı,güzelliklerle dolu bir hayat sunar.Yüzünden gülücükler eksik olmaz inşallah.

Yazdığım tarifi beğenmene çok sevindim. Afiyet olsun

valla tatlım diyetin 8. gününde doğru düzgün bişey yedim diebilirim de sanırım benim beceriksizliğimden soğanlar yağ olmadan pek ölmüyo suyla yapınca o kokusuda içine mi hapsoluyo noluyosa soğan çok agır geldi ama ok lezzetliydi bide ben yoğuru sarımsaklı yaptım ohh bide 1 kaşık fazla yulaf kepeği koydum 2 günde yicem yani bugün de mantı var :) bu arada regl dönemimdeyim 1. gün bugün ve çok halsizim ve bugün seyir e başlıyorum tam da zaamanına denk geldi kilo vermem durcak die korkuyorum zaten şimdiden asıl indiiğim kilodan 100 gr faazla görünüyorum her ihtimale karşı sebzeyi abartmadan yemeye çalışcam :)

mantıyı yumurtayla mı yapıyorsunuz,dün görmüştüm öyle bir tarif

kızlar bişey sormak istiyorum,
bu dukanın sitesinden ilk yaptığım testi bulamıyorum ya,hani hangi evre kaç gün yapılacak olan,onunla ilgili gelen mail duruyordu ama ben dün tekrar yaptım o testten tarihler değişmiş güncel halde var.yani ilk yaptığımı artık bulma şansım yok mu,bilen var mı

Ya aynı sorun bende de var. Bütün yıl bu dönem için hayal kurarım. Günde 2 kilo erik yerdim. Ölüyorum erik için. Şuan atak evresinin 6. ve son günü. 1 gram bile bozmadım. Çalıştığım firmalar kasayla erik yolladılar yüz vermedim. Hergün tatlı gelir bana hediye İmam çağdaş, Güllüoğlu.. Normalde her geldiğinde yerdim 1 adet te olsa şimdi direk yolluyorum odadan. Tatlıda gözüm yok ama erik ne olacak.
Seyir devresinde sebze yerine sadece erik yesem, şurda ne kadar ki erik sezonu. Hem söz tuzlamadan yiyeceğim. Beni tek mutsuz eden bu erik konusu. Yardım edinnn lütfen
Bu arada 6. günüm ve 2900 gr verdim. Nasıl?? (90 kg ile başladım)

maalesef canim kayboluyor cünkü hergirdigin gün ilk gün sayiliyor. ama söyle yapabilirsin. eger girdigin bilgileri tam olarak hatirliyorsan zaten asagi yukari ayni sonuc cikar. sadece tarihler degisik olur. sende ona göre basladigin gercek güne ekleyerek hesaplarsin anlatabildi m mi canim? yani atiyorum 3 gün atak ve 100 gün verdiyse seyire sen ilk basladigin tarihe bu süreyi eklersen bulursun.

tutamayacağını ikimizde biliyoruz ben valla arada çilek yiyorum napim can bu ya şişer bir yerim vallaa
geçende ufacık çatal ucuyla karpuz yedimm nefsim körelsin diyee

ya ben eriğin yasak olmasına anlam veremiyorum tamam ben erik çok yemem. hoşnut değilim kendilerinden pek ama onda şeker yokki sebze günlerinde yenebilir bence:44:

selam dukanistlerrr:) dün tartılmamıştım ben.bu sabah tartıldım 2 gun onceye gore +100 çıktım.58.9 :26:

ama iki gundur aksam cok gec yıyebılıyorum.saat 9.30-10 arası.ona baglıyorum artık.ama bugun yanıma aldım yemegımı saat 6-6.30 gıbı işte yiyecegım aksam yemegımı.esimede soyledım sen birseyler ye diye.baskada aklıma bısı gelmıyor.

mekikde çekiyorum ama galiba sayılarını biraz arttırmam gerekecek. Of lanet göbek hiç sevmiyorum seni!

bence altta göbek varsa şu ayva göbek denilenden boşu boşuna mekik çekmeyin.cunku mekıkle ust karın çalışır.yani midenin altındaki kaslar.alt karın için sırtüstü yere yatıp bacakları birleştirip bacaklarını kaldırmalısın ve bu pozisyonda bacak çalışmalısın.ancak o zaman alt karın çalışabilirsin.bak bir dene hemen alt karın kasları yanmaya ve acımaya başlıyor.ama belde sıkıntı varsa dikkat etmek lazım.

Günaydıınnnn
sen yine iyi ben sabah pazar diye uyandım dün 2 günlük çalışmışım gibi
bugün öğlende kaçıp diş filmlerimi çektirmem lazım artık umarım izin alabilirim

selam nilesss şu tohum işi noldu?

canım bu akşam denicem ben içicem artık pazartesi sonucu bildiririm size.
birkaç yazı geldi zararlı diye ama bağırsaklarım yine durdu benim maalsef

bende bu tarz seylerın uzun sure kullanımının zararlı oldugunu dusunenlerdenım.ama bız bunu zayıflamak için sureklı olarak degıl, nadıren bagırsaklarımızı rahatlatmak için kullanacagımız için bende kullanmayı dusunuyorum.

ya bide şu kılonun kusur kısmını ben , ile yazdım onun için mi kusurum cıkmıyor acaba sen . ile mi yazmıstın??

Son düzenleme:

deli cesareti var sende kuzum... hiçbişey demiyorum...hani tilaks işe yaramıştı noldu?... ben onu belki 10 günde 1 içiyorum o da bitki çayı niyetine bağırsaklarımda sorun kalmadı artık her sabah 7 otlu çay içiyorum mutlaka hiçbişey yiyip içmeden...

bugün tartılmıcam dedim ama dayanamadım tartıldım yine veremememişim :S gram oynamamış =// acayip göbeğim şiş zaten, iştahım da açık anlamadım gitti =// duraklama dönemini geçemedim bi türlü, reglim de yeni bitti çok ümitlenmiştim artık bi hafiflik olur bende die olmadı ='((

evet ben de aynen öyle yaptım ama yine de ilk tabloyu bulur muydum dedim,demek ki bulamıyormuşum neyse sağlık olsun,çok teşekkürler cevabın için :)

güçlendirmeye geçen arkadaşlar da yazıyorlar,o evrede de kilo vermeye devam ediyorlarmış az da olsa.yani fazla bir kilon kalmazsa geçebilirsin belki.

Anneler,anne adayları şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Allah hem annelerimizin yokluğunu göstermesin,hem de isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

hallettim kilo çizelgesindeki kusur işini

ah canım yaa bozma moralini. kalk bir zıpla hopla silkin kendine gel.sen öyle öfleyip pöfleyip otururken vücudunda hücreler arası şöyle bir diyalog geçiyor:

-hey sen eski tarihli antika yağ hücresi.defol buradan. ben buraları sizin gibi istenmeyen dokulardan temizlemeye geldim.
-hayır işte gitmicem .bizi burdan atamazsın biz bagdakiyiz,siz dağdaki.bizler ohoooo senelerdiiir buralıyız benım atalarımın kökleri buralara dayanır.hem bak gör seni buraya gönderen varya glshk mıdır nedir.gör bak 2 gune dayanamayıp sizin silahlarınızı elinizden alacak.hahahahaa
-hayır eski kafalı yağ kütlesi seniii.yanılıyorsun.cunku benım sahıbım, efendım, glshk dayanacak ve bizim sizin kökünüzü kurutmamız için sonuna kadar dayanacak.

Güldürdün beni dtsly çok teşekkür ederim, vücudumdaki düşmanların eline koz vermicem pes etmicem ama yine de aklıma takılıo işte niye veremiyorum die, hiç kaçamak bile yapmadığım halde artık zar zor verebiliyorum. Son kilolarım olduğu içindir belki. Haziranda okulum bitsin de spora başlıyayım belki de artık anca spor hakkından gelir yılların kilolarının üstünden

Yaptigin zaman resim olarak kayd etseydin keske ilk yaptigini bulamazsin artik bir dahakine kayd et..

Ben erikten bahsetmeyisini bilmedigi icin bahsetmemistir diyorum onlar nerden bilsin erik ne.. Allah dan eriklerin görünüsleri bile ic acici degil burda erik den yirttim ama Türkiye'ye geldigim de karpuza nasil dayanirim bilmiyorum..

Üzülme bende bu hafta gram veremedim Wc sorunu belli zaten birde ayaklarim ellerim sisti resmen su topladi vucudum..ama ben bu hafta veremedigim halde is yerinde her gün görüstügüm is arkadaslarim günden güne inceliyorsun diyorlar sende de öyledir merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…