58.600 :) bu sıralar beni tek mutlu eden şey kilolarımın gitmesi.9.5 ay içerisinde annemle babamı kaybettim. Çok üzüldük çok yıprandık evlendiğimin 1haftası eşim şehir dışına çalışmaya gitti. Evimde kalamıyorum ablamla birlikte annemin ve babamın anılarıyla dolu bu evde kalıyoruz. Yüreğimiz rahat elimizden geleni yaptık. Herşey tenhalaştı sanki bugün annemin 40'ını yaptık Allah kabul etsin. Ablamla kendimize döndük ne yapacağımızı bilemedik önceleri şimdi ise ayların yorgunluğu ve mutsuzluğunu atmaya hayata devam etmeye çalışıyoruz.Kilo çok aldık annemin hastane döneminde sırf güçten düşmemek için yedik.Uykusuzluk yorgunluk iş stresi annemi hayata babamsızda olsa devam etmeye ikna etme çabaları....herşey bitti...Bilmiyorum niye yazıyorum bunları ama güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum sanırım... İnsanlar sen ayakta tut ablanı diyor kocan uzakta ona destek ol diyor,ama gücüm kalmıyor artık. Buradaki herkesi çok sevdim çok içten bilmeden bana yazdıklarınızla destek oluyorsunuz,çok katılamasamda bazen gülüyorum sizlere bazen üzülüyorum, teşekkür ederim:)
Yazdığım tarifi beğenmene çok sevindim. Afiyet olsun
valla tatlım diyetin 8. gününde doğru düzgün bişey yedim diebilirim de sanırım benim beceriksizliğimden soğanlar yağ olmadan pek ölmüyo suyla yapınca o kokusuda içine mi hapsoluyo noluyosa soğan çok agır geldi ama ok lezzetliydi bide ben yoğuru sarımsaklı yaptım ohh bide 1 kaşık fazla yulaf kepeği koydum 2 günde yicem yani bugün de mantı var :) bu arada regl dönemimdeyim 1. gün bugün ve çok halsizim ve bugün seyir e başlıyorum tam da zaamanına denk geldi kilo vermem durcak die korkuyorum zaten şimdiden asıl indiiğim kilodan 100 gr faazla görünüyorum her ihtimale karşı sebzeyi abartmadan yemeye çalışcam :)
ööffffff........ nası yutkundum bi bilsen... canım nasıl kiraz istedi...
ya ben napıcamm.... biliyosunuz ki bizim fabrika köyde ve etrafımda kiraz erik ağaçları dolu... geçenlerde bir iki avuç erik yedim... şimdi kirazlar olgunlaşınca napıcam ben nasıl durdurucam kendimi... :26:
kızlar bişey sormak istiyorum,
bu dukanın sitesinden ilk yaptığım testi bulamıyorum ya,hani hangi evre kaç gün yapılacak olan,onunla ilgili gelen mail duruyordu ama ben dün tekrar yaptım o testten tarihler değişmiş güncel halde var.yani ilk yaptığımı artık bulma şansım yok mu,bilen var mı
ööffffff........ nası yutkundum bi bilsen... canım nasıl kiraz istedi...
ya ben napıcamm.... biliyosunuz ki bizim fabrika köyde ve etrafımda kiraz erik ağaçları dolu... geçenlerde bir iki avuç erik yedim... şimdi kirazlar olgunlaşınca napıcam ben nasıl durdurucam kendimi... :26:
Ya aynı sorun bende de var. Bütün yıl bu dönem için hayal kurarım. Günde 2 kilo erik yerdim. Ölüyorum erik için. Şuan atak evresinin 6. ve son günü. 1 gram bile bozmadım. Çalıştığım firmalar kasayla erik yolladılar yüz vermedim. Hergün tatlı gelir bana hediye İmam çağdaş, Güllüoğlu.. Normalde her geldiğinde yerdim 1 adet te olsa şimdi direk yolluyorum odadan. Tatlıda gözüm yok ama erik ne olacak.
Seyir devresinde sebze yerine sadece erik yesem, şurda ne kadar ki erik sezonu. Hem söz tuzlamadan yiyeceğim. Beni tek mutsuz eden bu erik konusu. Yardım edinnn lütfen
Bu arada 6. günüm ve 2900 gr verdim. Nasıl?? (90 kg ile başladım)
mekikde çekiyorum ama galiba sayılarını biraz arttırmam gerekecek. Of lanet göbek hiç sevmiyorum seni!
Günaydıınnnn
sen yine iyi ben sabah pazar diye uyandımdün 2 günlük çalışmışım gibi
bugün öğlende kaçıp diş filmlerimi çektirmem lazım artıkumarım izin alabilirim
selam dukanistlerrr:) dün tartılmamıştım ben.bu sabah tartıldım 2 gun onceye gore +100 çıktım.58.9 :26:
ama iki gundur aksam cok gec yıyebılıyorum.saat 9.30-10 arası.ona baglıyorum artık.ama bugun yanıma aldım yemegımı saat 6-6.30 gıbı işte yiyecegım aksam yemegımı.esimede soyledım sen birseyler ye diye.baskada aklıma bısı gelmıyor.
bence altta göbek varsa şu ayva göbek denilenden boşu boşuna mekik çekmeyin.cunku mekıkle ust karın çalışır.yani midenin altındaki kaslar.alt karın için sırtüstü yere yatıp bacakları birleştirip bacaklarını kaldırmalısın ve bu pozisyonda bacak çalışmalısın.ancak o zaman alt karın çalışabilirsin.bak bir dene hemen alt karın kasları yanmaya ve acımaya başlıyor.ama belde sıkıntı varsa dikkat etmek lazım.
selam nilesss şu tohum işi noldu?
canım bu akşam denicem ben içicem artık pazartesi sonucu bildiririm size.
birkaç yazı geldi zararlı diye ama bağırsaklarım yine durdu benim maalsef
canım bu akşam denicem ben içicem artık pazartesi sonucu bildiririm size.
birkaç yazı geldi zararlı diye ama bağırsaklarım yine durdu benim maalsef
maalesef canim kayboluyor cünkü hergirdigin gün ilk gün sayiliyor. ama söyle yapabilirsin. eger girdigin bilgileri tam olarak hatirliyorsan zaten asagi yukari ayni sonuc cikar. sadece tarihler degisik olur. sende ona göre basladigin gercek güne ekleyerek hesaplarsin anlatabildi m mi canim? yani atiyorum 3 gün atak ve 100 gün verdiyse seyire sen ilk basladigin tarihe bu süreyi eklersen bulursun.
canlarimm merhabaaa
kocisin uyanmasini bekliyorum insallah kalkarsa kahvalti yapicizz
ya ben 13 haziranda gücllendirmeye geccektim göyaa dukan amcaya göre . amma velakin daha 70 li rakamlari bile göremedim. Simdi arastiriyorum acaba tam 13 hazranda kac olursam olayim gecsemm mi gecmesem mi :26:
gecip de sonra dan veemezsem napicam ben ya ühüüüüüü
siz ne düsünüyrsunuz canlarimmm
valla gecen sene yedigim her kirazdan kurt ciktigi icin nedense canim hiccekmiyor bu sene iyyyyyyk
sende öle düsün. :13:
bugün tartılmıcam dedim ama dayanamadım tartıldım yine veremememişim :S gram oynamamış =// acayip göbeğim şiş zaten, iştahım da açık anlamadım gitti =// duraklama dönemini geçemedim bi türlü, reglim de yeni bitti çok ümitlenmiştim artık bi hafiflik olur bende die olmadı ='((
hallettim kilo çizelgesindeki kusur işini
ah canım yaa bozma moralini. kalk bir zıpla hopla silkin kendine gel.sen öyle öfleyip pöfleyip otururken vücudunda hücreler arası şöyle bir diyalog geçiyor:
-hey sen eski tarihli antika yağ hücresi.defol buradan. ben buraları sizin gibi istenmeyen dokulardan temizlemeye geldim.
-hayır işte gitmicem .bizi burdan atamazsın biz bagdakiyiz,siz dağdaki.bizler ohoooo senelerdiiir buralıyız benım atalarımın kökleri buralara dayanır.hem bak gör seni buraya gönderen varya glshk mıdır nedir.gör bak 2 gune dayanamayıp sizin silahlarınızı elinizden alacak.hahahahaa
-hayır eski kafalı yağ kütlesi seniii.yanılıyorsun.cunku benım sahıbım, efendım, glshk dayanacak ve bizim sizin kökünüzü kurutmamız için sonuna kadar dayanacak.
Anneler,anne adayları şimdiden hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Allah hem annelerimizin yokluğunu göstermesin,hem de isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
kızlar bişey sormak istiyorum,
bu dukanın sitesinden ilk yaptığım testi bulamıyorum ya,hani hangi evre kaç gün yapılacak olan,onunla ilgili gelen mail duruyordu ama ben dün tekrar yaptım o testten tarihler değişmiş güncel halde var.yani ilk yaptığımı artık bulma şansım yok mu,bilen var mı
Ya aynı sorun bende de var. Bütün yıl bu dönem için hayal kurarım. Günde 2 kilo erik yerdim. Ölüyorum erik için. Şuan atak evresinin 6. ve son günü. 1 gram bile bozmadım. Çalıştığım firmalar kasayla erik yolladılar yüz vermedim. Hergün tatlı gelir bana hediye İmam çağdaş, Güllüoğlu.. Normalde her geldiğinde yerdim 1 adet te olsa şimdi direk yolluyorum odadan. Tatlıda gözüm yok ama erik ne olacak.
Seyir devresinde sebze yerine sadece erik yesem, şurda ne kadar ki erik sezonu. Hem söz tuzlamadan yiyeceğim. Beni tek mutsuz eden bu erik konusu. Yardım edinnn lütfen
Bu arada 6. günüm ve 2900 gr verdim. Nasıl?? (90 kg ile başladım)
bugün tartılmıcam dedim ama dayanamadım tartıldım yine veremememişim :S gram oynamamış =// acayip göbeğim şiş zaten, iştahım da açık anlamadım gitti =// duraklama dönemini geçemedim bi türlü, reglim de yeni bitti çok ümitlenmiştim artık bi hafiflik olur bende die olmadı ='((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?