Bu sabah tartıda 56.8 i gördümgözlerime inanamadım biraz durdum bir daha tartıldım yine aynı değer eşimi çağırdım onu çıkarttım tartıya acaba tartı mı bozulmuş diye düşündüm o aynı kilosunda ama ben 56.8 Uzuuun aradan sonra ilk defa tartıda 56 lı değerleri görüyorum
merhaba kızlar nasılsınız
ben bugün çok kötü bir şey yaptım dışarıda köfte yanında 5 tane patates kızartması yedim üzerinede irmik helvası yarım porsiyon çoook kötüyüm
bu arada ender saraçtan alıntıdır
YEŞİL ERİK DİYETİN DOSTU
Şu an tam da yeşil, kütür can eriğin zamanı. Midesi sağlam olanlara diyette eriği özellikle ara öğünlerde veriyorum. Büyük ölçüde su içeren eriğin şeker oranı düşüktür. Canlandırıcı, susuzluğu giderici özellikleri vardır. Ancak diyetlerde erik yerken yapılan bir hata var. O da bol miktarda tuza banmak. Benim burada verdiğim ve bahsettiğim, sararıp tatlanıp şeker içeriği yükselmiş olan erik değil. Taze kütür kütür mevsimin diri can eriğidir. Eriğin içinde bol miktarda B vitamini vardır. Eriğin bağırsakları yumuşatıcı bir etkisi de bulunur. Bence en önemli etkisi içindeki potasyum ve magnezyum. Egzersiz yapanlara, kas yorgunluğuna ve kramplara karşı içindeki potasyum birebirdir. Erik ne kadar ekşi ise içindeki C vitamini oranı da o kadar yüksektir. Erik aynı zamanda iyi bir C vitamini kaynağıdır. Ayrıca içinde az miktarda da olsa A vitamini bulunur. Eriği yerken iyicene çiğnemenizi öneririm.
Merhaba arkadaşlar. Bu siteye üye olmamda ki sebep dukan diyetiyle ilgili olup, sizlerin bilgilerine ihtiyaç duymamdır. Bu diyete başlayalı 4 gün oldu. Başlangıç kilom 54.600 kg. Hedef kilom 52 (Bu arada hemen belirteyim zayıflama takıntı oldu bende) Şu anda seyir dönemindeyim ve 1+1' i uyguluyorum. Benim öğrenmek istediğim protein+sebze günlerinde; sebzeyi çiğ olarak mı tüketiyorsunuz, veya etle karışık tencere yemeği yapalirmiyiz. Proteini nasıl tüketiyorsunuz. Biraz tarif yazarsanız çok memnun olurum. Birde şu sorum olacaktı. bu süreçleri geçtikten sonra bölgesel zayıflama diyetini yapabilirmiyim. (Yani 2 gün protein ve herşeyden az yemek:) Beni bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum. Sevgiyle kalın
ataktan sonrası malesef öyle oluyor suçlulukmuş gibi sebze yiyorsun , menünde de bence anormallik yok sadece akşam yemeğinde sebze yememeye dikkat ediyoruzyav arkadşlar şimdi proteinle beslendikten sonra şimdi sebze yemek tuaf gelio sanki yememem gerekiyo muş gibi gelio suçluluk duyuyorum ve korkuyorum bugün kahvaltıda yumurta peynir biraz yoğurt ve 1 adet salatalık ve domatesi bitiremedim bile öğle yemegini sebzesiz geçirdim akşam yemeğinde dukan mantımın dünden kalan yarısını yedim ve marul kırmızı lahana ve domatesten oluşam biraz tuz biraz limon ve bir çay kaşığıyla yağ koydum yanındada light kola 10 gündğr ilk defa ağzıma bu kadar şeker tadı veren bişey girdi bi sorun olmaz dimi kızlarrrrrr menümde bi anormallik yok dimiiiiii hiç kaçamakta yapmıyorum bu arada bizimkiler şaşırıyo valla:)
iii akşammlaarrr kııssslaaarrrr
şu anda kocamm kahrolmuşş şekilde maç yorumlarını izliiooo...
ewde çıt yok bişeyy soramıomm korkudann yüzünün rengi attı adamınn(
fanatikk fenerbahçeli bitik durumdaa!!
duymasınn da tüm galatasaraylıları tebrikk edioruummmmmm
Bu sabah tartıda 56.8 i gördümgözlerime inanamadım biraz durdum bir daha tartıldım yine aynı değer eşimi çağırdım onu çıkarttım tartıya acaba tartı mı bozulmuş diye düşündüm o aynı kilosunda ama ben 56.8 Uzuuun aradan sonra ilk defa tartıda 56 lı değerleri görüyorum
merhaba kızlar nasılsınız
ben bugün çok kötü bir şey yaptım dışarıda köfte yanında 5 tane patates kızartması yedim üzerinede irmik helvası yarım porsiyon çoook kötüyüm
bu arada ender saraçtan alıntıdır
YEŞİL ERİK DİYETİN DOSTU
Şu an tam da yeşil, kütür can eriğin zamanı. Midesi sağlam olanlara diyette eriği özellikle ara öğünlerde veriyorum. Büyük ölçüde su içeren eriğin şeker oranı düşüktür. Canlandırıcı, susuzluğu giderici özellikleri vardır. Ancak diyetlerde erik yerken yapılan bir hata var. O da bol miktarda tuza banmak. Benim burada verdiğim ve bahsettiğim, sararıp tatlanıp şeker içeriği yükselmiş olan erik değil. Taze kütür kütür mevsimin diri can eriğidir. Eriğin içinde bol miktarda B vitamini vardır. Eriğin bağırsakları yumuşatıcı bir etkisi de bulunur. Bence en önemli etkisi içindeki potasyum ve magnezyum. Egzersiz yapanlara, kas yorgunluğuna ve kramplara karşı içindeki potasyum birebirdir. Erik ne kadar ekşi ise içindeki C vitamini oranı da o kadar yüksektir. Erik aynı zamanda iyi bir C vitamini kaynağıdır. Ayrıca içinde az miktarda da olsa A vitamini bulunur. Eriği yerken iyicene çiğnemenizi öneririm.
Merhaba arkadaşlar. Bu siteye üye olmamda ki sebep dukan diyetiyle ilgili olup, sizlerin bilgilerine ihtiyaç duymamdır. Bu diyete başlayalı 4 gün oldu. Başlangıç kilom 54.600 kg. Hedef kilom 52 (Bu arada hemen belirteyim zayıflama takıntı oldu bende) Şu anda seyir dönemindeyim ve 1+1' i uyguluyorum. Benim öğrenmek istediğim protein+sebze günlerinde; sebzeyi çiğ olarak mı tüketiyorsunuz, veya etle karışık tencere yemeği yapalirmiyiz. Proteini nasıl tüketiyorsunuz. Biraz tarif yazarsanız çok memnun olurum. Birde şu sorum olacaktı. bu süreçleri geçtikten sonra bölgesel zayıflama diyetini yapabilirmiyim. (Yani 2 gün protein ve herşeyden az yemek:) Beni bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum. Sevgiyle kalın
yav arkadşlar şimdi proteinle beslendikten sonra şimdi sebze yemek tuaf gelio sanki yememem gerekiyo muş gibi gelio suçluluk duyuyorum ve korkuyorum bugün kahvaltıda yumurta peynir biraz yoğurt ve 1 adet salatalık ve domatesi bitiremedim bile öğle yemegini sebzesiz geçirdim akşam yemeğinde dukan mantımın dünden kalan yarısını yedim ve marul kırmızı lahana ve domatesten oluşam biraz tuz biraz limon ve bir çay kaşığıyla yağ koydum yanındada light kola 10 gündğr ilk defa ağzıma bu kadar şeker tadı veren bişey girdi bi sorun olmaz dimi kızlarrrrrr menümde bi anormallik yok dimiiiiii hiç kaçamakta yapmıyorum bu arada bizimkiler şaşırıyo valla:)
Off off kızlar ..
Hiç planda yokken evlilik olayı çıktı.
Aileleri ikna etmekle uğraşıyoruz düşündüğümüz gibi olursa ağustos eylüle kadar düğün olacak.
İyiki kilo verme işiyle uğraşmışım bu kış.
Şu stresle bir sürü şey yiyesim var.
Ama tabi ki artık yiyemem.
BAkalım 1-2 haftada 55 e ulaşırsam biraz daha gidebilir gelinliğin içinde incecik olmak istiyorum.
Dukana devam yaniiii ..
ben acaba çok mu yiyorum ya =// öğünlerimin miktarından dolayı mı kilo veremiyorum ben acaba :S bugün çok fazla lor peyniri yedim mesela, hindi yedim 500grmı bulmuştur öğlen ve akşam olmak üzere, 500gr ve fazlası kadar da yoğurt tüketiyorum. sebze günlerinde de bi öğün olmak üzere 3 domates, kabak ya da patlıcan yiyorum ya da bi tabak kadar ıspanak.Gün içinde yediğim başka bi şey de yok aslında dikkate değecek kadar sizce bu oranlar çok mu? bazen de bunlara ek olarak 250gr kadar kıyma kavurup yiyorum. Emin olamadım çok yiyomuşum gibi gelio bazen =//
Bencede devam hic birakilirmiRabbim gönlüne göre versin sevdigine kavustursun...
Pek özletemedim kendimi. Sıkılıyorum hala, buralara bir bakiyim dedim.. Bilgisayarı açınca, siteyi açmadan duramıyorum. Alışkanlık oldunuz..
Mesajını gördüm. Çook teşekkür ederim. Eksik olma.. İnşallah dinlenicem. Senin de gönlünce olsun. Saooll!!
Ay canııım.. Başınız saolsun. Çok üzüldümNur içinde yatsınlar inşallah! Hayat zor da olsa devam edecek Allah en başta sizlere, sonra annenizin babanızın sevenlerine, sevdiklerinize sabırlar versin!
Çok teşekkür ederim umarım o güzel günler gelir,çocuğumu kucağıma alabilirim inşallah ama eşimdede bendede talasemi var maalesef. Evlenirken bunu öğrendik tetkikleri tekrarlamamızı önerdiler eşim dönünce cesaret edebilirsem dr gideceğiz.Dualarınızı eksik etmeyin tekrar teşekkür ederimcanım benim ya çok etkilendim yazdıklarından.biliyorum biz ne söylesek acını hafifletmez ama herşey insanlar için.Allah gecinden verisn hepimiz yaşayacağız bu acıları belki ama seninki çok üstüste gelmiş.Bazen böyle durumlarda ben Allah'ın bizi bir sınavdan geçirdiğini düşünüyorum.Zor günler varsa sonunda mutlaka güzel günler de olacak.Acın hep içinde kalacak belki ama zamanla ablanın çocukları olduğunda yada senin çocukların olduğunda onlara tutunup sarılarak acılarını hafifleteceksin belki.Mesela herkes beni de çok güçlü sanar ve bütün olumsuzluklarını bana yüklerler,ne de olsa kaldırabilir diye ama haklısın en güçlü duran insanların bile içinde fırtınalar kopabiliyor.Kolay ağlayamam ama rahatlamak için ille de o noktaya gelirsem nerde olursam kitlerim kendimi bir odaya ağlayıp rahatlarım,kendi kendimle hesaplaşırım belki de.Allah rahmet eğlesin, nur içinde yatırsın anneni,babanı.İnşallah bundan sonrası için Allah sana çok güzel,çok şanslı,güzelliklerle dolu bir hayat sunar.Yüzünden gülücükler eksik olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?