Arkadaşlar ben bir türlü diyete başlayamadım.hep bişeyler oldu artık son nokta.yarın anneler günü benim silkelenip kendime gelme günüm olucak yalnız ben çok mutsuz umutsuz depresif bir haldeyim bi yerlerden tutup toparlanmaya çalışıyorum :)lütfen bana moral desteği verin çok ihtiyacım var 1.60 boy 40 yaş ve 99 kilo bakalım neler olucak
allah sabır versin.... allah rahmet eylesin... nur içinde yatsın anacığın babacığın...
ne mutlu ki içimiz rahat diyebiliyorsun... en önemlisi bunu diyebilmek zaten... sizler evlat olarak üzerinize düşeni yaptıktan sonra onlar gittikleri yerde de huzurlu olucaklar...
ölüm dayanılmaz bi acı diye düşünüyoruz hep ama Allah'ım öyle büyük ki; herşeyin sabrını verdiği gibi bunun da veriyo...
Çevrendekiler hep senden destek olmanı bekliyorlar eşine ve ablana... ama kimse sormuyor "peki sana kim destek olucak" diye... bunun tek sebebi etrafa çok güçlü görünmemiz... biz hiç yıkılmayız biz herşeyin üstesinden gelebiliriz sanıyorlar... ama bilmiyorlarki aslında güçsüz görünen insanlardan çok daha fazla yıpranıyoruz... içimizde yaşayıp kendimizi yiyip bitiriyoruz... ama unutmadığımız bişey varki "İNSANOĞLU GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ VE EĞER İSTERSE ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİ HİÇBİŞEY YOK"...
eşin ablan ve sen... allah sizi birbirinize bağışlasın...
umarım canım şu anda nefes alıp verişim bile zor birde küçük erkek var 4 yaşında hiç oturmamı istemiyor
Hoşgeldin aramızaaa ..
Karar vermişsin en önemli kısım bu bak inceldikçe kendini daha iyi ve mutlu hissedeceksin.
bu tür konularda oldum olası konuşamam. yapılcak hiçbirşey, söylencek hiçbir söz yokmuş gibi gelir.
onun için kusura bakma şimdiden. Anneciğinle , babacığın nur içinde yatsın..
bizler hep burdayız gel canım anlat burda herkes dinler yorum yapar, destek verir yalnız bırakmaz.
bizleri hiç görmediğin dostların gibi kabul et.
içinden geçen herşeyi yazabilirsin tabikide yarimin dediği gibi burdaki çoğu kişi dışarıya güçlü görünen ama içinde hep çatışmalar olan kişiler sakın çekinme
Arkadaşlar ben bir türlü diyete başlayamadım.hep bişeyler oldu artık son nokta.yarın anneler günü benim silkelenip kendime gelme günüm olucak yalnız ben çok mutsuz umutsuz depresif bir haldeyim bi yerlerden tutup toparlanmaya çalışıyorum :)lütfen bana moral desteği verin çok ihtiyacım var 1.60 boy 40 yaş ve 99 kilo bakalım neler olucak
günaydın kızlar :)
topiğinize daha önce uğramış ve diyete başlamak istediğimi ama kabızlıktan korktuğumu yazmıştım. bi 20 gün önce nihayet cesaret ettim ve başladım. başlangıç kilom 59.8'di. aradan tam 20 gün geçtiği şu gün, 56.1 kiloyum3,7 kg'ı bu kadar çabuk verebilmeme şaşırıyorum ve çok seviniyorum. inmek istediğim kilo 54. bu gidişle, bi 15-20 gün sonra seyir evrem bitecek inşallah, gidişat beni yanıltmazsa tabi. üstelik hiç spor, yürüyüş vs yapmama rağmen, belim 78'den 73 cm'ye; göbeğim 88 cm'den 82 cm'ye; kalçam da 100'den 95 cm'ye düştü 38 bedendim, şu anda pantolonlarım bol geliyo yakında 36 beden olunca, düğünüme de hazır olmuş olucam :) 7 temmuzda düğünüm var, 7 haziranda gelinlik provam. o yüzden 7 hazirana kadar istediğim kiloya varmış olursam harika olacak.
şimdi kızlar, size sormak istediğim; benim 25 mayıs-1 haziran arasında 8 günlük bi dubai gezim var, iş gezisi. orda otellerde sürünüyo ve iş arkadaşlarım, patronlarımla hareket etmek zorunda olduğum için, diyetimi devam ettirebilmem mümkün değil. ama seyirimi bozmak da hiç istemiyorum. diyorum ki, şu şekilde o 8 günü geçirsem nasıl olur?
sabahları yağsız omlet ve peynirle kahvaltımı yapsam. otelde kahvaltı sırasında, iki dilim tam buğday ekmeğine peynirli, jambonlu, hindi fümeli ya da somonlu sandviç yapsam, yanıma alsam. öğlen yemeği niyetine bunu yesem. akşamları da et, balık ya da tavuk ızgarayla halletsem. arada mecburen yemek zorunda kalacağım diyet dışı yiyecekler de olur muhtemelen. sizce çok geriletir mi bu 8 gün beni
merhabalar. yaklaşık 3 ay önce dukan a başladım. arada bir bozmalarla toplam 8 kilo verdim. ama daha vermem gereken 4-5 kilo var. diyete başlamadan tam kan tahlili yaptırmıştım. temizdi. ama cuma yaptırdım. yani 3 ay sonra kolesterol 215 çıktı. üst sınırın çok çok üstünde. şimdi ne yapcağım konusunda çok kararsızım. benim durumumu yaşayan oldumu? lütfen bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?