Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin aramızaaa ..
Karar vermişsin en önemli kısım bu bak inceldikçe kendini daha iyi ve mutlu hissedeceksin.

Çok teşekkür ederim,görüyorum ve takip ediyorum ki çok pozitifsin evrene olumlu enerji verirsen güzel şeyler geri döner diyorlar neden bilmem bunu en iyi sen yapıyorsun gibi geliyor, cevaplarını severek okuyorum:) Güçlümüyüm bilmiyorum daha önce desteğe pek ihtiyaç duymazdım,ama artık değişiyorum yaşlanıyorum sanırım ama burayı sevdim desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim...

BU ARADA HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN RABBİM ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE YAŞATSIN...(ben biraz buruk geçiricem kızım benden uzaklarda okuyor ilk kez ayrı olucaz

merhabalar millet bende 1 mayıs itibariyle bu diyete başladım..86.8 olan kilom şu an 81.5 ama ben bi ara karatayın dediklerinide uygulayıp fıstık falan yedim kahavaltıda bakalım bu ara bi durgunlu yaşıyorum..bende 5+5 ten yapıp yarın gen proteine devam eicem..ama şu yulaf kepeğini yiyemiyorum ya midem bulanıyo naapçam .... bide omega 3 takviyesi almayı düşünüyorum oda zayıflatıyomuş.....hedef 65 :))

Bende insanlara başın sağolsun derken bile kıvranırdım,söylemek zor gelirdi,ama söylenmek başka birşey.Desteğinize ilginize zamanınızı bana ayırmanıza çok teşekkür ederim...

Moral ve destek için tam yerine gelmişsin inan, karar vermek önemli sabah kalkınca ilk iş light süt iç kahvaltından öncede iki bardak su ve ben bunu başarırım demen yeterli gerisi geliyor inan...çok kolay gelsin

Herkese günaydın bütün annelerin anneler gününü kutluyorum

Bu sabah tartıda 56.6 yı görüyorum ama çizelgemde bir sorun var çizelge düzenle çıkmıyor bende yapamıyorum. Bir de kk daki herhangi bir sayfayı yenilediğimde pop up reklamın içi boş çıkıyor. Sitede bir sorun var sanırım

günaydın kızlar :)

topiğinize daha önce uğramış ve diyete başlamak istediğimi ama kabızlıktan korktuğumu yazmıştım. bi 20 gün önce nihayet cesaret ettim ve başladım. başlangıç kilom 59.8'di. aradan tam 20 gün geçtiği şu gün, 56.1 kiloyum 3,7 kg'ı bu kadar çabuk verebilmeme şaşırıyorum ve çok seviniyorum. inmek istediğim kilo 54. bu gidişle, bi 15-20 gün sonra seyir evrem bitecek inşallah, gidişat beni yanıltmazsa tabi. üstelik hiç spor, yürüyüş vs yapmama rağmen, belim 78'den 73 cm'ye; göbeğim 88 cm'den 82 cm'ye; kalçam da 100'den 95 cm'ye düştü 38 bedendim, şu anda pantolonlarım bol geliyo yakında 36 beden olunca, düğünüme de hazır olmuş olucam :) 7 temmuzda düğünüm var, 7 haziranda gelinlik provam. o yüzden 7 hazirana kadar istediğim kiloya varmış olursam harika olacak.

şimdi kızlar, size sormak istediğim; benim 25 mayıs-1 haziran arasında 8 günlük bi dubai gezim var, iş gezisi. orda otellerde sürünüyo ve iş arkadaşlarım, patronlarımla hareket etmek zorunda olduğum için, diyetimi devam ettirebilmem mümkün değil. ama seyirimi bozmak da hiç istemiyorum. diyorum ki, şu şekilde o 8 günü geçirsem nasıl olur?

sabahları yağsız omlet ve peynirle kahvaltımı yapsam. otelde kahvaltı sırasında, iki dilim tam buğday ekmeğine peynirli, jambonlu, hindi fümeli ya da somonlu sandviç yapsam, yanıma alsam. öğlen yemeği niyetine bunu yesem. akşamları da et, balık ya da tavuk ızgarayla halletsem. arada mecburen yemek zorunda kalacağım diyet dışı yiyecekler de olur muhtemelen. sizce çok geriletir mi bu 8 gün beni

miska tebrik ederim mutluluklar dilerim şimdiden

benim de 3 kilo kadar kaldı hedefe ulaşmama çoğu gitmiş azı kalmış

bu diyeti dışarda yapmak çok daha kolay bol bol et ürünleri özellikle tavuk ve balık yoğurt peynir yumurtayla çok rahat 8 günü atlatabilirsin.

Hanımlar anneler günümüz kutlu olsun
çocuğu olmayanlarda dahil onlarda birgün olacak inş pesinen tebrik edeyim ::)))

Sizin kilo kontrol çizelgenizden yapamadım rica etsem biri benim için yapabilirmi acaba

bugün tartıya çıktıktan sonraki tepkim aynen şuydu: "hobaaaa!!" 3 gr veriosam 5 gr alıorum nasıl iştir buu, +200'le uyandım bugün yine ='(( geçen regl döneminin sona ermesi akabinde yaptığım yumruk hareketi..hiçbiri işe yaramadı ='(( güçlendirmeye geçmek istiyorum ama veremiyorum bi türlüü, spora ayıracak vaktim de olmadığı için elim kolum bağlı kaldım =((

merhabalar. yaklaşık 3 ay önce dukan a başladım. arada bir bozmalarla toplam 8 kilo verdim. ama daha vermem gereken 4-5 kilo var. diyete başlamadan tam kan tahlili yaptırmıştım. temizdi. ama cuma yaptırdım. yani 3 ay sonra kolesterol 215 çıktı. üst sınırın çok çok üstünde. şimdi ne yapcağım konusunda çok kararsızım. benim durumumu yaşayan oldumu? lütfen bilgi verirmisiniz.

Son düzenleme:

canim harika gidiyorsun valla bravo . ama seyahatin 8 gün olmasi biraz endiselendirici. Zira az degil. O yüzden sana arkadasimiz simla nin facebook dukan diyeti tarifleri sayfasindan alnti yapiyorum umarim denk gelir okursun,.

Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.

Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.

Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var

Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.

Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.

E daha ne olsun

Kızlar inanılmaz motivasyon doluyum. Kafamda bir dolu soru işaretiyle ama kaçamaksızca Dukkan' a devam ediyorum. Bugün diyetimin 11. günü ve ben 3 kg kaybettim bile. Dışarıda diyete uymak daha zor geliyor bana. Izgara köfte istesem içinde ekmek kullanıyor çoğu restorant.Haşlanmış tavuk istesem de uzaylı gibi bakıyorlar ayrıca.Ben de tercihimi kendi yağıyla pişen balıktan yana kullanıyorum. Sanırım bu döngüye vücudum da alıştı. Kabızlık sorunum da yok. İki gündür 20 dakikayı geçtim, saatlerce yürüyüş yaptım hafta sonunun aşkına. E daha ne olsun :)

Dr. ile görüş o bu konuda sana yardımcı olur.Bilinçsiz devam etme bence

Kızlar selam, bende yeni katılcam araniza, yarın ilk işim Pierre Dukan beyimizin kitabını almak olacak. Önce birkaç gün okuyacağım kitabını sonra burdan sizlerle günlüğümü paylaşırım. Yaz gelmeden güzel güzel zayıflayalım, guzelleselim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…