Çok teşekkür ederim,görüyorum ve takip ediyorum ki çok pozitifsin evrene olumlu enerji verirsen güzel şeyler geri döner diyorlar neden bilmem bunu en iyi sen yapıyorsun gibi geliyor, cevaplarını severek okuyorum:) Güçlümüyüm bilmiyorum daha önce desteğe pek ihtiyaç duymazdım,ama artık değişiyorum yaşlanıyorum sanırımama burayı sevdim desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim...
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
günaydınnn
annelerin ,anne olacakların,ve hepinizin annelerinin gününü kutlyuyorummm.
evet ben döndüm.ve +++ ile döndüm ama kaçamaklarım boldu 2 günde.bu hafta hallederim ben.bu arada reglim henüz bitmedi.acayip gaz sancım var.bakalım bu hafta bir disipline sokayım kendimi...
samsunda kuzenim gördü fotolarımı çekti inanılacak gibi değil deyip deyip durdu:)))
Moral ve destek için tam yerine gelmişsin inan, karar vermek önemli sabah kalkınca ilk iş light süt iç kahvaltından öncede iki bardak su ve ben bunu başarırım demen yeterli gerisi geliyor inan...çok kolay gelsin
günaydıınn...
senin de anneler günün kutlu olsun güzellik....
bende bi işi sıkı tutmayı öğrensem hiç sorun olmıycak aslında... biraz dişimi sıksam çok kolay olucak bunu biliyorum... çünkü son 1 aydır doğru düzgün dukan yapmadım ve ben hala 71-72 lerdeyim... bu kadar şey yememe rağmen en az 80 olmam gerekiyodu ama olmadım... demekki %100 dukanı yapabilsem hakkatten aysonu hedefe ulaşırım...
kendi kendime böyle düşünüp dün akşam karar verdim ve hemen alışverişe koştum... et süt yoğurt yumurta aldım geldim... bu sabah da işe gelir gelmez 7 otlu çayımı içtim... şimdi de 1 fincan çayımla 2 ince dilim dukan ekmeğim ve azıcık lor+beyaz peynirimle kahvaltımı yaptım... kararlıyım bozmıycam... geçen hafta da öyle demiştim ama artık çok eminim çünkü düğün tarihimiz nerdeyse %70 kesinleşti gibi.. riske atmamam lazım kendimi... mis gibi bikini aldım birsürü... ziyan mı olucak o kadar şey... tabiiki hayır... incelip giyicem onu... zaten spore başladım hidrolik fitness geçen gün anlatmıştım çok eğlenceli bişey... bulunduğu bölgede hidrolik fitness olan varsa hiç zaman kaybetmesin bence... bu arada tatlandırıcı kullanmıyorum... splendam bitti... yarım küp esmer şeker kullanıyorum günde 1 adet o da kahvaltı yaparken içtiğim çayda... bu kadarı da öldürmez sanırım dimi...
Olmaz bir şey ondan bence de. Mutlaka kararlı olmak lazım. Gerçekten uyulunca ve sabredilince gidiyo kilolar.Bu haftadan benim pek umudum yok ama :S Olsun. Sabırla devam edicez ve kurtulucaz şu yağlardan
Niles'i de kandırsanaaaa :S Nerelere gidiyomuş da gelmiyomuş da... Sen ikna edersin onuuu! Ne gitmesiymiş yaa! :26:Gitme geeellll!! diye şarkılar söyleyelim :)
yani bu şey gibi değil bence... hani naz yapıyodur da gitme kal durumu değil gibi... kuzum birazcık sıkılmış olabilir... bide böyle denemek istemiş de olabilir... elbette yanımızda olması aramızda olması bizi ve herkesten önce beni çok mutlu edicek ve kendimi daha iyi hissedip güç almama sebep olucak... ama aldığı karara saygı duyuyorum ve ASLA AMA ASLA ONAYLAMIYORUM... çünkü selinimi çok seviyorum ve burda kalıp bize ve en önemlisi bana destek olmasını rica ediyorum...
yahu selinim diyeti bırakıyorum demedi... diyete devam sadece topikte olmıycam dedi... o bizden uzakta da olsa diyetine devam edip incecik bi gelin olucak ben inanıyorum...Günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız bakalım bu sabah ?
Cumartesi günü baba sülalemle buluştum.Babanem,halamlar,kuzenler.H,ç değilse 2 aydır falan görüşmemiştik ve diyet yaptığımız bilmiyorlardı.Beni gördüklerindeki tepkilerini görmeniz lazımdı yaaaa bu süper bir duygu :)
Nolmışsun sen böyşe zayıflamışsın,kızım çook zayıflamışsın yaa bak fıstık gibi olmuşsun,kalk bi daha ayağa bakayım dön etrafında :))))))
bunları duyunca insan acaip motive oluyor.bir de tabi uzun zaman görmeyenler daha iyi farkediyorlar değişimi.
bu arada baba sülalem daha önce de arkamdan konuşuyorlarmış,bunu da itiraf ettiler.yok suratım kocamanmış da yok çok şişmişim de kimbilir daha bana söyleyemedikleri neler neler konuşmuşlardır.neyse ki bu defa yüzüme bakarak oldukça keyifli şeyler söylediler ve sürekli DEVAM dediler.gerçekten de öyle,insan biraz kilo verince mutlu oluyor belki de şımarıyor yada ne de olsa yine istesem yine veririm diyor ya asla onu yapmamak lazım.bu kadar zorlanıyoruz,biraz daha dişimizi sıkıp istediğimiz mutlu sona kavuşmalıyız.
selin özellikle de sana söylüyorum.biliyorum geçen hafta canın sıkıldı falan ama şimdi boşverirsen eğer sonra daha da üzüleceğin sonuçlar olur.hadi arkadaşım ya yolu yarıladın,haa gayret hep beraber dişimizi sıkıp amaçlarımıza ulaşalım.senin incelmiş halinle gelinlikli resimlerini görmek istiyoruz biz :)
burda herkes birbirine destek oluyor,sen de pek çok kişiye yardımcı oldun ama böyle pes edersek olmaz ki dimi ama sonra diğerlerinin de motivasyonu düşer.hem bak ben senin gibi böyle bişeye canımı sıktığımda yemin ederim daha inatla asılıyorum.mesela nisanda erkek arkadaşımdan ayrıldım ( bu arada hayatımda verdiğim en doğru karardı ayrılmak ) ,ayrıldıktan sonra daha da asıldım diyete hatta ayrılmaya yakınken başladım dukana.daha bir hırslandım.senin de canın sıkıldı ama koyverme kendini,bak işte asıl bu stresle sıkıntıyla yediğimiz aburuk cuburtuklar şişirdi bizi hep.bugün biraz hafif ara ver istersen ama yarın sabah seni yine eskisi gibi dinamik,enerjik ve amacının ne olduğunu bilip yolundan sapmayan tuttuğunu koparan selin olarak görmek istiyoruz :))))
Yok, ben de nazdır diye demedim kesinlikle.. ama morali falan bozuktur. Sen daha iyi tanırsın onu. İkna edersin belki, gitmez dedim. Bizi dinlemese de seni dinler belki diye. Yoksa hepimiz sıkılıyoruz zaman zaman. Ben patlıcaktım geçen haftaŞimdi de pek iyi sayılmam.. Ama burda olması hem onun için çok iyi olur, hem de bizim için, diye. İnşallah bırakmaz buraları..
inşallah bırakmaz... kendisi için en doğrusu neyse onu yapsın... kendisi için en hayırlısı neyse o olsun...
seviyorumm "O"nu...
merhaba kızlar...bende yaklaşık 2 aydır devam ediyorum diyete beraberinden haftada 3 gün de spora yapıyorum ve haftasonu spor salonunda ölçüm yapıldı ve ben 6 kg vermişim bu sürede ve tamamı yağdan gitmiş bu beni inanılmaz sevindirdim su ve kas kaybı yok demek ki insanların söylediği gibi değilmiş:))) sonuna kadar sabırla devam etmemiz gerekiyor sanırım kaçamaklar illaki olacak insanız sonuçta canımız çekiyor tatlıdır meyvedir ama bunları sıklaştırmazsak gerçekten gidiyor ben eminim artık ama şöyle bi sıkıntı var göbek pek gitmiyor sanırım ki ben baya mekik hareketi de yapıyorum devam bakalım benim de yaklaşık son5-6 kg kaldı bakalım:)herkese bol sabır ve eksiler diliyorum:)))
Herkese iyi haftalar diliyorum. 150 sayfa olmuş 2 günde, henüz okuyamadım ama umarım herkes iyidir.
Sizleri özledim kızlar, bugün yoğun olacak benim için ama girmeden yapamadım.
Hepinizi öpüyorum.
Sevindim :) Ne güzel! Zaten inanmıyordum kastan gittiğine. İspat olmuş bu da! İnşallah bir an önce kavuşucaz hedeflerimizeMekiğe devam et. Karın gidiyor. Ben de basen eritmeye çalışıyorum, benim de o çok yavaş gidiyooo. Ama olacak olacak İnşallah tamamen gidecek. Oramızı buramızı kapatmadan rahat rahat yaşıcaz inşallah
Ben de okuyamadım valla :S Merak da ediyorum ama :) İşler de var...
Kolay gelsin sanaa! Ben de öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?