Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canım,

O anda okuyup destek olamadım ama çok tatlısın, şimdi nasılsın canım? :))

oyy nereye gidiyor bizim kız.yok ya ne oldu ki..hasta mı yine??

Günaydın arkadaşım,

Başın sağolsun. En zor şey bu, ama çaresi yok. Ben de babamı kaybettim, ilgisiz bir babaydı, uzun yıllar ayrı kaldık, sonra o bizi tercih etmedi ve ben küs tüm öldüğünde. Bazen düşünüyorum hangisi daha çok acı verirdi diye ama anlamak, değiştirmek imkansız ve düşündükçe kötü oluyorum.

Siz, ne mutlu elinizden geleni yapmışsınız. Dışarıdan söz söylemek kolaydır her zaman ama Allah sabrını versin inşallah. Seni anlıyorum, insanı, bu acıların yanında diğer sevdiklerine karşı güçlü olmaya çalışmak da çok yoruyor. Bu misyonun altında ezilip pelte gibi yığılmak istiyorsun bazen. Ama hayat devam ediyor ve umarım hayatınızın bundan sonrası hep güneşli ve her gün bir öncekinden daha güzel geçer.

Miraycım,

7 otlu çay istedim aktardan 5 otu bir poşete koymuşlar onu gösterdi bana :) Sen nasıl alıyorsun?

Senin 7 otun isimleri neler?

kızlar şimdi size günah çıkartıcam.Ben bu Dukanın kitabını almıştım,bir heves okumaya başladım çok sürükleyici okudukça okudum,taa kiii seyir evresinin sonuna kadar.Sonra da dedim ki ne de olsa atak seyir bunları öğrendim,geri kalanını sonra okurum.Güçlendirme ve koruma kısmını o zaman geldiğinde okurum deddim

sonradan sizin yazıları takip ettikçe yok beyaz günler geceler bişeyler,yok yumruk harekatı,yok egzersizler bişeyler o ne yaw dedim.anaa kitabın devamında meğer bu aşamadayken dahi yine bana faydalı olabilecek bilgiler varmış da ben saf farkında değilmişim.yemek tarifleri falan var sanmıştım.neyse şimdi yavaştan başladım devamını da okumaya.
yeni başlayan arkadaşlara tavsiye olunur benim yaptığımı yapmayın,baştan sona okuyun sonra gerekirse takıldığınız yerde tekrar geri döner bakarsınız.neyse buna rağmen iyi kilo verdim ama demek ki sonuna kadar okuyup uygulasam iyice güzel olacakmış.mesela sınırlı izinlileri de görmedim ben kitapta henüz,oysa bilsem onları da kullanarak daha keyifli yemekler hazırlayabilirmişim.neyse haftasonuna kadar kalan yarısını bitiricem söz.

[FONT=Arial Black]herkeslere kocaman günaydın.

berbat geçen bi haftadan sonra döndüm yine pc başına.

haftasonu check-up yaptırdımö.öğleden sonrada tamamen sonuçlarımı almaya gidicem. kilomda değişiklik yok. güçlendirme gibi de yapmıyorum zaten. ödüm kopuyor gram alacam diye. 2 kilo daha vereydim ne iyiydi yaaaa.

sizler ne alemdesiniz hanımlar?[/FONT]

Selincim günaydın,

Anlık bir karar diye düşünüyorum çünkü bizi burada bırakıp gidemezsin. Burası mafya gibi, giriş var çıkış yok.

Afiyet bal olsun, sana kattığı psikolojik destek yeter :) Her zaman yapma ama

Ömmür hoşgeldin canım,

Gezip geldin, zayıfladığını gördüler ya azıcık ++ nın lafı mı olur :)

Halledersin bu hafta sennn

Günaydın canım,

O anda okuyup destek olamadım ama çok tatlısın, şimdi nasılsın canım? :))

Ayyy Çok teşekkürler canım!! Görüp de sorman yeter Çok mutlu oldum bir anda :116: bu küçücük gibi görünen şeyler insanın gününü aydınlatıyo bi anda :13:

Hala çok iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyorum. Hayat işte.. Stres dert ve küçük mutluluklar... :101: Onlarla idare etcez.. Nerde benim pembe gözlüklerim... :103: Hehh!!

Geçmiş olsun canım! İnşallah her şey iyi çıkar! Merak etme.. Böyle devam edersen verirsin mutlaka..

Kızlar, söylemeyi unuttum.
Geçen hafta tahlillerimi yaptırmıştım. Bildiğiniz gibi tiroidim yok hormonu dışardan alıyorum. Doktorum dukan yaptığımı biliyordu zaten 45 gün sonrasındaki sonuçları paylaşıyorum sizinle.

Böbrekler tertemiz,
Kolesterol 45 güne göre düşmüş,
İyi huylu olan kolestrol artmış,
Sadece ve benim kronik sorunum olan tirod hormonu 4 olması gerekirken 25 di, şimdi 41. Doktorum 41 kere maşallah dedi

İlacımı içtiğim halde artmasının tek nedeni var, vücudum eskiye oranla yediğim proteinleri sindirmek için daha fazla enerji harcıyor. Şimdi ilaç dozunu artırdık, o sorun da çözülecek sanırım. (sorun değil aslında güzel bişey bu)

Bunu da paylaşmak istedim, yani dukan a tam gaz devam

Geçmiş olsun!! Nazar değmesin.. Devaaamm

Canım nereden çıktı şimdi bu bak zaman zaman hepimiz bozabiliyoruz 2 gün saf protein yaptın mı pat diye gidecek bak o kilo lütfen ayrılma buradan ..

Nice mutlu yıllara, özel günlerde olacak tabi o kadarcık ..

Ne güzel sonuçlar bunlar inşallah tiroidin hakkında da en kısa zamanda aynı şeyi duyarız ..

niless

öyle bir iki kaçamakla diyet gitseydi ohooo ben şimdiye kadar kırk kere gitmiştim. Haftasonları malesef kaçamaklı geçebiliyor ama bunu ertesi günler dikkat ederek telafi etmek bizim elimizde. Benim de dün kaçamaklı geçti kırmızı mercimek çorbası ve 4 tane yaprak ve biraz çilek yemek zorunda kaldım ama bu hafta beyazları yersem o fazlalık gidebilir. Ben kaçamakla 1 ayda 4.7 kilo vermiş oldum bir de tam dikkat edip sporumu düzenli yapabilseydim sonuç çok daha iyi mi olurdu ki?

Slm kızlar...

Seyir evresinin 2. gününü yaşıyorum ve toplamda 3400 gr verdim 1 haftada. Acayip moralim iyi.
Dün PS gününde korkudan sadece marul yedim kıt kıt tavşan gibi. Oldum olası çok severim sabah kahvaltımda süper oldu.
Benim derdim canımın birşey istememsi.
Örneğin bu sabah 1,5 yumurta ve 1 bardak yağsız süt içtim. Öğle yemeği saati geldiğinde açıkmamıştım henüz. Ara öğünleri atlamak iyimi değilmi bilemedim. Sonuçta aç kalmıyorum acıksam içecem sütümü. Sorun olurmu.
Şİmdi öğlen de mevburen yemeğe gittim. Yemektede kavurma vardı. 100 gr falan yedim zaten yağlı kısımlarını ayırınca 2 kaşık kaldı. O bile fazle geldi. Cacık vardı bugün şansıma yiyemedim P günümde olduğum için.
Şimdi akşama kadar acıkmam akşamada kutusunda %8 yağ olduğunu söyleyen hazır dönerim var. Anladığım kadarıyla % 10 a kadar hazır et ürünleri serbest.

Forum çok güzel paylaşımlar süper. Sizden ricam birazda günlük yediklerinimizi paylaşsak hepimize örnek teşkil eder.

pksnmz tebrik edrim gerçekten güzel vermişsin

benim hatırladığıma göre yağ oranı %1 i geçmeyecek şekilde olması gerekiyordu ama emin değilim. Arkadaşlar bu konuda beni de düzeltirlerse sevinirim.

pksnmz tebrik edrim gerçekten güzel vermişsin

benim hatırladığıma göre yağ oranı %1 i geçmeyecek şekilde olması gerekiyordu ama emin değilim. Arkadaşlar bu konuda beni de düzeltirlerse sevinirim.

Amanınn
Mahfolurum deme sakın %1 falan :)

Birde benim göstergedeki köpecik neden hedef kilomda. Sizinkiler şuan ki kilonuzda. Benim köpüş almış başını gidiyormu yoksaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…