Merhabalar!
Çok sıkıldım ççookkk! Ağlıcak gibiyim.Çok da sinirliyim. Regl falan da olmucam. 2 gün çok yorucuydu Neyse ki geçti, ama ben de bittim. Olumlu bakacak olursam: ben bittim, ama neyse ki geçti. Peki neden mutlu değilim.. Bilmiyorum Çok stres yapmıştım herhalde, inşallah ondandır ve geçer Üfff!! Eksiklikler bulundu tabi, hep bulunuyo da.. Ben onları yaptırması gereken kişiyim, yapacak kişi değil. Ne kadar yap desem de yapmayanlar var. Bundan dolayı umarım patron beni başarısız görmez :S Görmez görmesine de, ben kendimi başarısız hissediyorum o zaman, en kötüsü bu zaten Halbuki yapabileceğimin en iyisini de yaptım.. Eldeki imkanlarla bu kadar oluyoo.. Ama işte.. Fazla mükemmeliyetçi olduğum için.. Offf!! Hiç sevmiyorum bu huyumuuuuu!!! Kendime dert ediyorum boşunaaa!! Offf!!! Ama hem böyle söylüyorum, hem de hala suratım asııkk!!! Kendimi inandıramıyorum. Şizofren gibi oldum he iyice..!! Kendimle konuşa konuşa!! Öyle bi sıkıntı var işte içimde ( Ve deee açıııııımm!! Eve gidemedim hala Bugünlerde çok az besleniyorum. Bişey de istemiyo pek canım. Hemen doyucam zaten yesem de, biliyorum. Gözüm aç ama midem hemen doyuyo. Tabi iyi bişey bu aslında. Ama çok da az yememek lazım, dengesiz oluyo! Gidiyim eve de yumurta kıriyim bari kendime. Ne zamandır Dukan ekmeğim de yok, onu da yapiyim bari. Ağliyim mi napiyim :S Aman Allah ağlatmasın.. Her şey yolunda.. Her şey yolundaa...Her şey yolundaa... Kendine geeelll!! diyerekten kendime, gidiyorum. Neler yazdım bilmiyorum bile. Saçmaladım öyle, döktüm içimi.. Burası bana iyi gelir dedim. Topice anlatiyim anlatiyim dedim... Günlük gibi oldu ama... Seviyorum sizi.. İyi akşamlar... Eksiler eksileerrr... Haftasonu giremezsem, beni özleyiinnn!! Byby
oyy nereye gidiyor bizim kız.yok ya ne oldu ki..hasta mı yine??yani bu şey gibi değil bence... hani naz yapıyodur da gitme kal durumu değil gibi... kuzum birazcık sıkılmış olabilir... bide böyle denemek istemiş de olabilir... elbette yanımızda olması aramızda olması bizi ve herkesten önce beni çok mutlu edicek ve kendimi daha iyi hissedip güç almama sebep olucak... ama aldığı karara saygı duyuyorum ve ASLA AMA ASLA ONAYLAMIYORUM... çünkü selinimi çok seviyorum ve burda kalıp bize ve en önemlisi bana destek olmasını rica ediyorum...
58.600 :) bu sıralar beni tek mutlu eden şey kilolarımın gitmesi.9.5 ay içerisinde annemle babamı kaybettim. Çok üzüldük çok yıprandık evlendiğimin 1haftası eşim şehir dışına çalışmaya gitti. Evimde kalamıyorum ablamla birlikte annemin ve babamın anılarıyla dolu bu evde kalıyoruz. Yüreğimiz rahat elimizden geleni yaptık. Herşey tenhalaştı sanki bugün annemin 40'ını yaptık Allah kabul etsin. Ablamla kendimize döndük ne yapacağımızı bilemedik önceleri şimdi ise ayların yorgunluğu ve mutsuzluğunu atmaya hayata devam etmeye çalışıyoruz.Kilo çok aldık annemin hastane döneminde sırf güçten düşmemek için yedik.Uykusuzluk yorgunluk iş stresi annemi hayata babamsızda olsa devam etmeye ikna etme çabaları....herşey bitti...Bilmiyorum niye yazıyorum bunları ama güçlü görünmeye çalışmaktan yoruldum sanırım... İnsanlar sen ayakta tut ablanı diyor kocan uzakta ona destek ol diyor,ama gücüm kalmıyor artık. Buradaki herkesi çok sevdim çok içten bilmeden bana yazdıklarınızla destek oluyorsunuz,çok katılamasamda bazen gülüyorum sizlere bazen üzülüyorum, teşekkür ederim:)
deli cesareti var sende kuzum... hiçbişey demiyorum...hani tilaks işe yaramıştı noldu?... ben onu belki 10 günde 1 içiyorum o da bitki çayı niyetine bağırsaklarımda sorun kalmadı artık her sabah 7 otlu çay içiyorum mutlaka hiçbişey yiyip içmeden...
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
Günaydın herkesee!
Yoğun ve uyuz bir kaç günden sonra yine günaydın diyebiliyorum size. Bugün evliliğimin 1. yıl dönümü. Ama biz Cumartesi akşamı yemeğe çıktık, bugüne kutlama kalmadı.. ve Cumartesi akşamı şahane bi çikolatalı sufle yedim :) Bi çatal aliyim dedim önce.. Sonra yarısını yiyim dedim.. sonra bi lokma bırakabildim ancak. O kadar hafif ve güzeldi ki... İncecik bir keki vardı, üstünde böyle 3-4 cm kalınlığında çikolatalı dondurma vardı. Ama herhalde kendileri yapmışlar dondurmasını da, bayıldıımmYa da uzun zamandır tatlı yemediğim için öyle geldi ama.. Sonuçta bayıldım yani Neyse.. diyet 1 hafta uzasa bile, buna değer diye düşündüm. Geçiştirdim. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum
Aaaa!! O da ne demekmiş öyleee!! Biz burda sizi örnek alıyoruuzz :S Nereye yaaa!!?
günaydınnn
annelerin ,anne olacakların,ve hepinizin annelerinin gününü kutlyuyorummm.
evet ben döndüm.ve +++ ile döndüm ama kaçamaklarım boldu 2 günde.bu hafta hallederim ben.bu arada reglim henüz bitmedi.acayip gaz sancım var.bakalım bu hafta bir disipline sokayım kendimi...
samsunda kuzenim gördü fotolarımı çekti inanılacak gibi değil deyip deyip durdu:)))
Günaydın canım,
O anda okuyup destek olamadım ama çok tatlısın, şimdi nasılsın canım? :))
[FONT=Arial Black]herkeslere kocaman günaydın.
berbat geçen bi haftadan sonra döndüm yine pc başına.
haftasonu check-up yaptırdımö.öğleden sonrada tamamen sonuçlarımı almaya gidicem. kilomda değişiklik yok. güçlendirme gibi de yapmıyorum zaten. ödüm kopuyor gram alacam diye. 2 kilo daha vereydim ne iyiydi yaaaa.
sizler ne alemdesiniz hanımlar?[/FONT]
Kızlar, söylemeyi unuttum.
Geçen hafta tahlillerimi yaptırmıştım. Bildiğiniz gibi tiroidim yok hormonu dışardan alıyorum. Doktorum dukan yaptığımı biliyordu zaten 45 gün sonrasındaki sonuçları paylaşıyorum sizinle.
Böbrekler tertemiz,
Kolesterol 45 güne göre düşmüş,
İyi huylu olan kolestrol artmış,
Sadece ve benim kronik sorunum olan tirod hormonu 4 olması gerekirken 25 di, şimdi 41. Doktorum 41 kere maşallah dedi
İlacımı içtiğim halde artmasının tek nedeni var, vücudum eskiye oranla yediğim proteinleri sindirmek için daha fazla enerji harcıyor. Şimdi ilaç dozunu artırdık, o sorun da çözülecek sanırım. (sorun değil aslında güzel bişey bu)
Bunu da paylaşmak istedim, yani dukan a tam gaz devam
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
Günaydın herkesee!
Yoğun ve uyuz bir kaç günden sonra yine günaydın diyebiliyorum size. Bugün evliliğimin 1. yıl dönümü. Ama biz Cumartesi akşamı yemeğe çıktık, bugüne kutlama kalmadı.. ve Cumartesi akşamı şahane bi çikolatalı sufle yedim :) Bi çatal aliyim dedim önce.. Sonra yarısını yiyim dedim.. sonra bi lokma bırakabildim ancak. O kadar hafif ve güzeldi ki... İncecik bir keki vardı, üstünde böyle 3-4 cm kalınlığında çikolatalı dondurma vardı. Ama herhalde kendileri yapmışlar dondurmasını da, bayıldıımmYa da uzun zamandır tatlı yemediğim için öyle geldi ama.. Sonuçta bayıldım yani Neyse.. diyet 1 hafta uzasa bile, buna değer diye düşündüm. Geçiştirdim. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum
Kızlar, söylemeyi unuttum.
Geçen hafta tahlillerimi yaptırmıştım. Bildiğiniz gibi tiroidim yok hormonu dışardan alıyorum. Doktorum dukan yaptığımı biliyordu zaten 45 gün sonrasındaki sonuçları paylaşıyorum sizinle.
Böbrekler tertemiz,
Kolesterol 45 güne göre düşmüş,
İyi huylu olan kolestrol artmış,
Sadece ve benim kronik sorunum olan tirod hormonu 4 olması gerekirken 25 di, şimdi 41. Doktorum 41 kere maşallah dedi
İlacımı içtiğim halde artmasının tek nedeni var, vücudum eskiye oranla yediğim proteinleri sindirmek için daha fazla enerji harcıyor. Şimdi ilaç dozunu artırdık, o sorun da çözülecek sanırım. (sorun değil aslında güzel bişey bu)
Bunu da paylaşmak istedim, yani dukan a tam gaz devam
pksnmz tebrik edrim gerçekten güzel vermişsin
benim hatırladığıma göre yağ oranı %1 i geçmeyecek şekilde olması gerekiyordu ama emin değilim. Arkadaşlar bu konuda beni de düzeltirlerse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?