Slm kızlar...
Seyir evresinin 2. gününü yaşıyorum ve toplamda 3400 gr verdim 1 haftada. Acayip moralim iyi.
Dün PS gününde korkudan sadece marul yedim kıt kıt tavşan gibi. Oldum olası çok severim sabah kahvaltımda süper oldu.
Benim derdim canımın birşey istememsi.
Örneğin bu sabah 1,5 yumurta ve 1 bardak yağsız süt içtim. Öğle yemeği saati geldiğinde açıkmamıştım henüz. Ara öğünleri atlamak iyimi değilmi bilemedim. Sonuçta aç kalmıyorum acıksam içecem sütümü. Sorun olurmu.
Şİmdi öğlen de mevburen yemeğe gittim. Yemektede kavurma vardı. 100 gr falan yedim zaten yağlı kısımlarını ayırınca 2 kaşık kaldı. O bile fazle geldi. Cacık vardı bugün şansıma yiyemedim P günümde olduğum için.
Şimdi akşama kadar acıkmam akşamada kutusunda %8 yağ olduğunu söyleyen hazır dönerim var. Anladığım kadarıyla % 10 a kadar hazır et ürünleri serbest.
Forum çok güzel paylaşımlar süper. Sizden ricam birazda günlük yediklerinimizi paylaşsak hepimize örnek teşkil eder.
pksnmz tebrik edrim gerçekten güzel vermişsin
benim hatırladığıma göre yağ oranı %1 i geçmeyecek şekilde olması gerekiyordu ama emin değilim. Arkadaşlar bu konuda beni de düzeltirlerse sevinirim.
Amanınn
Mahfolurum deme sakın %1 falan :)
Birde benim göstergedeki köpecik neden hedef kilomda. Sizinkiler şuan ki kilonuzda. Benim köpüş almış başını gidiyormu yoksaa....
Off off kızlar ..
Hiç planda yokken evlilik olayı çıktı.
Aileleri ikna etmekle uğraşıyoruz düşündüğümüz gibi olursa ağustos eylüle kadar düğün olacak.
İyiki kilo verme işiyle uğraşmışım bu kış.
Şu stresle bir sürü şey yiyesim var.
Ama tabi ki artık yiyemem.
BAkalım 1-2 haftada 55 e ulaşırsam biraz daha gidebilir gelinliğin içinde incecik olmak istiyorum.
Dukana devam yaniiii ..
ben acaba çok mu yiyorum ya =// öğünlerimin miktarından dolayı mı kilo veremiyorum ben acaba :S bugün çok fazla lor peyniri yedim mesela, hindi yedim 500grmı bulmuştur öğlen ve akşam olmak üzere, 500gr ve fazlası kadar da yoğurt tüketiyorum. sebze günlerinde de bi öğün olmak üzere 3 domates, kabak ya da patlıcan yiyorum ya da bi tabak kadar ıspanak.Gün içinde yediğim başka bi şey de yok aslında dikkate değecek kadar sizce bu oranlar çok mu? bazen de bunlara ek olarak 250gr kadar kıyma kavurup yiyorum. Emin olamadım çok yiyomuşum gibi gelio bazen =//
merhabalar. yaklaşık 3 ay önce dukan a başladım. arada bir bozmalarla toplam 8 kilo verdim. ama daha vermem gereken 4-5 kilo var. diyete başlamadan tam kan tahlili yaptırmıştım. temizdi. ama cuma yaptırdım. yani 3 ay sonra kolesterol 215 çıktı. üst sınırın çok çok üstünde. şimdi ne yapcağım konusunda çok kararsızım. benim durumumu yaşayan oldumu? lütfen bilgi verirmisiniz.
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
Şeker nabersin.neler yapıyorsun??beni güçlendirme fena değil.h.sonu annemdeydim biraz kaçaırdım ama bu hafta toparlarım diye düşünüyorum bakalım...[FONT=Arial Black]herkeslere kocaman günaydın.
berbat geçen bi haftadan sonra döndüm yine pc başına.
haftasonu check-up yaptırdımö.öğleden sonrada tamamen sonuçlarımı almaya gidicem. kilomda değişiklik yok. güçlendirme gibi de yapmıyorum zaten. ödüm kopuyor gram alacam diye. 2 kilo daha vereydim ne iyiydi yaaaa.
sizler ne alemdesiniz hanımlar?[/FONT]
Slm kızlar...
Seyir evresinin 2. gününü yaşıyorum ve toplamda 3400 gr verdim 1 haftada. Acayip moralim iyi.
Dün PS gününde korkudan sadece marul yedim kıt kıt tavşan gibi. Oldum olası çok severim sabah kahvaltımda süper oldu.
Benim derdim canımın birşey istememsi.
Örneğin bu sabah 1,5 yumurta ve 1 bardak yağsız süt içtim. Öğle yemeği saati geldiğinde açıkmamıştım henüz. Ara öğünleri atlamak iyimi değilmi bilemedim. Sonuçta aç kalmıyorum acıksam içecem sütümü. Sorun olurmu.
Şİmdi öğlen de mevburen yemeğe gittim. Yemektede kavurma vardı. 100 gr falan yedim zaten yağlı kısımlarını ayırınca 2 kaşık kaldı. O bile fazle geldi. Cacık vardı bugün şansıma yiyemedim P günümde olduğum için.
Şimdi akşama kadar acıkmam akşamada kutusunda %8 yağ olduğunu söyleyen hazır dönerim var. Anladığım kadarıyla % 10 a kadar hazır et ürünleri serbest.
Forum çok güzel paylaşımlar süper. Sizden ricam birazda günlük yediklerinimizi paylaşsak hepimize örnek teşkil eder.
Nice mutlu yıllara, özel günlerde olacak tabi o kadarcık ..
Off off kızlar ..
Hiç planda yokken evlilik olayı çıktı.
Aileleri ikna etmekle uğraşıyoruz düşündüğümüz gibi olursa ağustos eylüle kadar düğün olacak.
İyiki kilo verme işiyle uğraşmışım bu kış.
Şu stresle bir sürü şey yiyesim var.
Ama tabi ki artık yiyemem.
BAkalım 1-2 haftada 55 e ulaşırsam biraz daha gidebilir gelinliğin içinde incecik olmak istiyorum.
Dukana devam yaniiii ..
et ürünlerinde doğru biliyorsun %10 olacak maksimum.geçen gün ben de hindi döner yedim o şekilde.zaten yarı pişmiş olduğundan tekrar tavada pişirmedim mikrodalgada ısıtıp azcık yoğurtla yedim güzel oldu.
bugün ps günüm,sabah 1 bardak süt içtim işyerime gelince 1 bardak süt,peynir ve salatalık yedim kahvaltı niyetine ama başka da bişey yemedim.öğlen kuru fasulye pilav vardı yiyemedim aç kaldım
bilen arkadaşlar cevap verebilir mi ben şekersiz cafe crown latte içiyorum,üstünde kalorisi yazmıyor.kötü bişey mi yapıyorum içmememli miyim,ama kahvesiz de duramıyorum yahu
Hayırlı uğurlu olsun inşallah!! Her şey gönlünüze göre olsun!!
cuma aldığım kitabı hala okuyorum .. evet anlatım bozuklukları var .. yazdıklarınızdan da bişeyleri tam olarak anladım gibi
bugün yediklerimi yazıyorum ... 1,5 haşlanmış yumurta , bir kibritkutusu kadar beyaz peynir.. öğren : bir kase yoğurt .. akşam da yarım tavuk göğüsü ızgarası ve yoğurt yemeyi planlıyorm.. bir yanlışlık yapmıyrum dur umarım:) 86 kiloyum ve 63 olmam gerek temmuza kadar...
miray dvd elime şimdi ulaştı teşekkür ederim canım:)
cuma aldığım kitabı hala okuyorum .. evet anlatım bozuklukları var .. yazdıklarınızdan da bişeyleri tam olarak anladım gibi
bugün yediklerimi yazıyorum ... 1,5 haşlanmış yumurta , bir kibritkutusu kadar beyaz peynir.. öğren : bir kase yoğurt .. akşam da yarım tavuk göğüsü ızgarası ve yoğurt yemeyi planlıyorm.. bir yanlışlık yapmıyrum dur umarım:) 86 kiloyum ve 63 olmam gerek temmuza kadar...
ayyy baktım da çok fena :)))rica ederim... sana kolaylıklar dilerim şekerim
dukanın zararlı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum eğer işe yarıyorsa bende yapacam arkadaşlar yardımcı olursanız
İnşallah bakalım çok gergin bir dönem ama burada kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte ..
merhaba kızlar bende bugun alışverişe çıkıp yarın sabahtan başlıyorum bakalım nasıl olacak
ayyy baktım da çok fena :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?