Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok güzel vermişsin maşallah.
Açıkçası aynı problemi ben de yaşıyorum canım istemiyor ve 2 öğün yapıyorum.
Önceden karatay diyetini yaptım ve bilimsel açıklamalarla zaten öğün aralarının uzun tutulmasının aksine kilo vermeye leptin hormonunun sağlanmasına yardımcı olduğu açıklanmış o yüzden problem olacağını zannetmiyorum.

pksnmz tebrik edrim gerçekten güzel vermişsin

benim hatırladığıma göre yağ oranı %1 i geçmeyecek şekilde olması gerekiyordu ama emin değilim. Arkadaşlar bu konuda beni de düzeltirlerse sevinirim.

Arkadaşım %1 olan oradan süt ve süt ürünleri için geçerli ..

Amanınn
Mahfolurum deme sakın %1 falan :)

Birde benim göstergedeki köpecik neden hedef kilomda. Sizinkiler şuan ki kilonuzda. Benim köpüş almış başını gidiyormu yoksaa....

Şimdi kitaptan kontrol ettim emin olamayınca %10 a kadar problem yok.

Bu bir işarettir belki köpekciğin geldiği noktaya sen de en kısa zamanda geleceksin ..

Küçük bir tüyoo

Yoga eğitmeni bir arkadaşım var O söyledi.

Aklımıza geldiği her an koltuk altlarımız gösteriyoruz :)

Hadi kaldırın elleri havaya. Tutun yukarda. Gerinin arkaya doğru. Bunu gün içinde ofiste, kırmızı ışıkta arabada, hatta wc de bile yapabiliriz.

Sonuç mu??

MUHTEŞEM SIRTLAR....

selam kızlaaar.herkesin geçmiş anneler gününü kutluyoruum.
pazar gunu kayınvalıdemlere gıttık.dıyetteyız ya bılıyorlar ama kızı ve damadı da gelecek dıye dokturmus.bır yaprak sarmıs akıllara ziyan.cok guzel yapar.neyse'kızım babana bır tabak koysana oglen bırsey yemedı o. aksama kadar bıraz tutsun onu'dedi.tamam deyip koydum.kayınbabam demez mi ' kızım cok guzel yapmış annen,hadı bak bır tane tadına.'yok desem bılıyorum ısrar edip işi senin diyetlik neren vara laf gelecek.tecrubeyle sabit(ki kayınbabam bır keresınde asıl senın ıdeal kılon 70 demeye kadar getirdi işi)aldım elime bir tane (bu arada balkondaydık)ben size yoğurtta getireyim diyerek içeri girerken ağzına attım bir yandan çiğneyip'ooo süper olmuş annecim ekşili ekşili' diyerek içeri girdim.ama yutamadım gönlüm el vermedi pirinçler dişlerime dokundukça korktum ve o nimeti yutmadan çıkardım agzımdan, ama sonrasında bır yalanıp yutkunmadım değil hani

bu sabahta tartılmadım 3-4 gundur yerımde sayıyorum zaten.birde dün sebzeli günümdü ya enginar yedim biraz.ondan dolayı + görmemek için tartıya cıkmadım.

bu arada bir arkadasımız yedıklerımızı yazalım demiş hemen yazayım.
bugun sabah kahvaltıda 1.5 yumurta haşlaması 1 bardak light süt götürdüm.çayda içtim şekersiz.
saat 12 gibi 1 light ton balığı yedim. öğlene bir ton balıgı ve yogurt yemeyı dusunuyorum..aksamada kırmızı etım var onu sabahtan marine ettim:))aralarda yeşil çay ve bol suuuuu:))

tebrikler.allah hayırlı uğurlu etsın.güzel dönemlerdir bunlar tadını cıkar:)tabıkı dukana devam

glshk canım ya. bende duruyorum öylece yerimde hiç hiç kaçamağım olmadığı halde.dayan canım .içinde geçen diyalogları unutma yazmıştım sana hani.

benim eşimin sistemik bir problemi dolayısıyla karaciğer fonksiyon değerlerinden kolestrolüne kadar birçok değeri yüksektir.gecen sene dukan yapıpta 13 kilo verdiğinde doktoruna gitti ve tahlilleri yenilendi.doktor zaten zayıfladığını görünce şaşırmıştı.tahlil sonuçlarını görünce ağzı açık kaldı resmen.hastalık gecen bır hastalık degıl genetık ve kalıcı.yanı degerlerde dusme hiiiç beklenen birşey değilken normal sınırlara inmişti.ama sen yınede doktor kontrolunde ol bence.

nilesss ne dediğinin farkında değilsin sanırım.ne sen söyledin. ne de biz duyduk.ok mi??

bu arada ne oldu senin şu tohum??

Şeker nabersin.neler yapıyorsun??beni güçlendirme fena değil.h.sonu annemdeydim biraz kaçaırdım ama bu hafta toparlarım diye düşünüyorum bakalım...

et ürünlerinde doğru biliyorsun %10 olacak maksimum.geçen gün ben de hindi döner yedim o şekilde.zaten yarı pişmiş olduğundan tekrar tavada pişirmedim mikrodalgada ısıtıp azcık yoğurtla yedim güzel oldu.
bugün ps günüm,sabah 1 bardak süt içtim işyerime gelince 1 bardak süt,peynir ve salatalık yedim kahvaltı niyetine ama başka da bişey yemedim.öğlen kuru fasulye pilav vardı yiyemedim aç kaldım
bilen arkadaşlar cevap verebilir mi ben şekersiz cafe crown latte içiyorum,üstünde kalorisi yazmıyor.kötü bişey mi yapıyorum içmememli miyim,ama kahvesiz de duramıyorum yahu

Nice mutlu yıllara, özel günlerde olacak tabi o kadarcık ..

Teşekkür ederim canım :)) Amin

Ben de bunu görmemişim..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah!! Her şey gönlünüze göre olsun!!

içinde krema varsa iyi değil; onun yerine diyet sütümüzden yanımızda taşıyıp neskafe ile tüketmek daha masumane olur bence.

dukanın zararlı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum eğer işe yarıyorsa bende yapacam arkadaşlar yardımcı olursanız

cuma aldığım kitabı hala okuyorum .. evet anlatım bozuklukları var .. yazdıklarınızdan da bişeyleri tam olarak anladım gibi
bugün yediklerimi yazıyorum ... 1,5 haşlanmış yumurta , bir kibritkutusu kadar beyaz peynir.. öğren : bir kase yoğurt .. akşam da yarım tavuk göğüsü ızgarası ve yoğurt yemeyi planlıyorm.. bir yanlışlık yapmıyrum dur umarım:) 86 kiloyum ve 63 olmam gerek temmuza kadar...

yoğurt tek başına ana öğün olarak tüketmek doğru değil... yoğurt tek başına ara öğün olarak tüketilebilir...

Çok az değilmi sadece yoğurt. Aç kalmadan yapmak lazım bu işi . Yoksa vucut vıdı vıdı yapıp yanlış yerden yiyorr :)
Sınırsız yemenin tadıı çıkarırsak ömür boyu yapabiliriz bu dieti. Yoksa normale döndüğümüzde gelsin kilolarr durumu olur...

dukanın zararlı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum eğer işe yarıyorsa bende yapacam arkadaşlar yardımcı olursanız

Tabi yardımcı oluruz ama; önce kitabı okursan çok iyi olur. Yoksa biz ne kadar anlatsak kitabı okumak gibi olmaz. Ayrıca öyle açık bir zararı yok, anlatılanları doğru uygularsan.Arkadaşlardan kan testi falan yaptıranlar da var, gayet iyi sonuçlar alanlar var ama; tabi kontrolsüz yapılmaması lazım. Belli bir hastalığın falan varsa ona göre uygulaman lazım, ya da sana uygun bir diyet de olmayabilir.. eğer şüphelerin varsa, kendi vücudunu, direncini, sağlık durumunu iyice öğrenmeden başlama. Yoksa kötü körüne başlamak olur bu. Sağlık daha önemli.

İnşallah bakalım çok gergin bir dönem ama burada kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte ..

Gergin olmasına gergin ama.. Tadını çıkar.. Çok güzel gerginlikler bunlar.. Heyecanlaarr.. ve sonrasında güzel mutluluklar gelsin inşallah..

Hoşgeldin!
Daha yeni başlamışsın herhalde. yeni başlayan biri için az yiyosun.. Çabuk sıkılma sonra.. doyacağın kadar ye. He bunlarla doyuyorsan, sorun yok bence :)

merhaba kızlar bende bugun alışverişe çıkıp yarın sabahtan başlıyorum bakalım nasıl olacak

Sen de hoşgeldiinn!! Kolay gelsiinnnn!!!

ayyy baktım da çok fena :)))

ben yapmıyorum valla yapamıyorum...
ama senin de yapabiliceğini sanmıyorum (yanlış anlama sakın)... spor salonlarına gittiğinde bile o hocaya dünya kadar saydırdığın için böyle bi yorum yapıyorum... çok zor bu iş bende onu yapıcak toto oluşmadı henüz...

bugün de +100 gördüm tartıda ='(( ben nerde yanlış yapıoruummm?? Kilolarım inatçı çıktı ama ben daha inatçıyım hıhh

merhaba kızlar birkaç günlük aradan ve kuzenimi evlendirdikten sonra tekrar döndüm aranıza ve bu bir kaç günde kaçamak ne kelime çıldırdım resmen düğün telaşı misafirler alkol derken bu düğünü +1kgla kapattım ya o kadar şeyden sonra şükrediyorum diyebilirim :))) 2-3 gün atak yapıp kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum :)) bu arada düğünde uzun zamandır görmediğim insanlardan aldığım tepkiler süperdi motivasyon tavan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…