Tabi yardımcı oluruz ama; önce kitabı okursan çok iyi olur. Yoksa biz ne kadar anlatsak kitabı okumak gibi olmaz. Ayrıca öyle açık bir zararı yok, anlatılanları doğru uygularsan.Arkadaşlardan kan testi falan yaptıranlar da var, gayet iyi sonuçlar alanlar var ama; tabi kontrolsüz yapılmaması lazım. Belli bir hastalığın falan varsa ona göre uygulaman lazım, ya da sana uygun bir diyet de olmayabilir.. eğer şüphelerin varsa, kendi vücudunu, direncini, sağlık durumunu iyice öğrenmeden başlama. Yoksa kötü körüne başlamak olur bu. Sağlık daha önemli.
Gergin olmasına gergin ama.. Tadını çıkar.. Çok güzel gerginlikler bunlar.. Heyecanlaarr.. ve sonrasında güzel mutluluklar gelsin inşallah..
Hoşgeldin!
Daha yeni başlamışsın herhalde. yeni başlayan biri için az yiyosun.. Çabuk sıkılma sonra.. doyacağın kadar ye. He bunlarla doyuyorsan, sorun yok bence :)
Sen de hoşgeldiinn!! Kolay gelsiinnnn!!!
bugün de +100 gördüm tartıda ='(( ben nerde yanlış yapıoruummm?? Kilolarım inatçı çıktı ama ben daha inatçıyım hıhh
canım hoşbulduk :) valla doyduğumdan değil de iş yerinde bugün hazırlıksız yakalandımyani protein olarak tüketebileceğim bişe yok şu an bir de adliyeye gideceğim .. umarım çıkışta bir yer bulurum da protein alırım acık .. sinyal vermeye başlamadann ben önlemimi alayım :)) tşkr ederim buarada sizinle daha düzgün bir şekilde halledeceğim bu işii:)
bugün de +100 gördüm tartıda ='(( ben nerde yanlış yapıoruummm?? Kilolarım inatçı çıktı ama ben daha inatçıyım hıhh
canım hoşbulduk :) valla doyduğumdan değil de iş yerinde bugün hazırlıksız yakalandımyani protein olarak tüketebileceğim bişe yok şu an bir de adliyeye gideceğim .. umarım çıkışta bir yer bulurum da protein alırım acık .. sinyal vermeye başlamadann ben önlemimi alayım :)) tşkr ederim buarada sizinle daha düzgün bir şekilde halledeceğim bu işii:)
Şeker nabersin.neler yapıyorsun??beni güçlendirme fena değil.h.sonu annemdeydim biraz kaçaırdım ama bu hafta toparlarım diye düşünüyorum bakalım...
Moralini bozma.. Ben tartılmıyorum bile. 100 gr'dan ne olacak. 100 gr'ın eksisi de artısı da bişi olmazMoralin bozuluyo sık tartılma bence. Ben bi kaç gündür şişmiş gibi hissediyorum ve tartılmıyorum. Bu bi kaç gün sporu arttırıcam, Perşembe tartılcam. Yine de eksilmezsem üzülmicem. Önümüzdeki maçlara bakcam
işte böyleduydun mu hani şu 'kökenlerim atalarım buralardaydı benim' diyen yağ kütleleriiiii
ben artı çıktığım zamanlarda hiç o artımı düşünüp kafamı takmıyorum iyi düşünüyorum; son - li kilomu baz alıyorum o bir iki gün diyete sadık kalınca bi bakıyorum önceki - li değerimden çok daha iyi durumdayım.
Kızlar bilgisayarım patates oldu.Çok yavaş çalışıyor o yüzden geçmişe pek bakamadım.Gerçi 150 sayfa olmuş nasıl bakılır onu da bilemiyorum ayrı..
H.sonu ANNEMİ görmeye gittim. 1 ay bir haftadır görmüyordum.Nasıl özlemişim.İçeri girdim. Hemen arzı endam eğledim.Annemin yorumu beni öldürdü:Baktı baktı hakikaten süzülmüşsün biraz demez mi? Ben hemen alt dudağı büktüm. Anne ne süzülmesi 9,4Kg verdim.Buna kurumuşsun denir süzülmüşsün değil diye isyan ettim:)) Demez mi evladım 80 kilonun içinde 9 kilo çok da fark edilmiyor...Hemen yalandan küstüm tabi (sonra eşime söylemiş öyle çok zayıfladın demeyin, bırakmasın rejimi, en az 6 kg daha vermesi lazım.Havaya girip de bırakmasın)
Sizden nbr kızlar h.sonunuz nasıl geçti.. Nişanlılar neler yaptınız? Selin, Miray?
dely, uzun zamandır veremeyince 100grmı bile önemser oldum =(( aslına bakarsan bundan bikaç ay önce 8 kilo fazlalıkla yaşıodumkarşılaştırınca 100gr nedirki dimi =) ben de moralimi bozmamaya çalışıorum elimden geldiğince
cuma aldığım kitabı hala okuyorum .. evet anlatım bozuklukları var .. yazdıklarınızdan da bişeyleri tam olarak anladım gibi
bugün yediklerimi yazıyorum ... 1,5 haşlanmış yumurta , bir kibritkutusu kadar beyaz peynir.. öğren : bir kase yoğurt .. akşam da yarım tavuk göğüsü ızgarası ve yoğurt yemeyi planlıyorm.. bir yanlışlık yapmıyrum dur umarım:) 86 kiloyum ve 63 olmam gerek temmuza kadar...
Kızlar, cuma sebze+protein günümdü ama C.tesi annemde salata yiyebileyim diye cuma da saf protein yaptım.C.tesi maç nedeni ile geç yemiştik.Sabahtan da sebze yememiştim c.tesi de saf protein oldu.. Ama pazar yaktı beni pazar kızlar.İlk defa kaçamak yaptım:
Sabah normal kahvaltımı ettim.Ama öğlen ahh o öğlen yemeği!!Yemeği 16:00 da yiyebildik.Kayınvalidemin yazlığına gittik.Giderken koyun yoğurdu aldım. Şimdi hepiniz ıhhh çok kötü kokar o ya vs diyeceksiniz ama ben Kırklareliliyim.Bizim memelkette yapılan koyun yoğurdu kokmaz acayip güzel olur ve yılın 2-3 ayı bu yoğurt çıkar.Dedim ki bi kaşık yiyeyim.Sanki kendimi bilmiyorum... Tam bir kase yoğurt yedim:)) Ama nasıl lezzetliydi yoğurt düşünün 6 kişi toplamda 2,5 kg yoğurt yedik.En son kavga çıktı, sen çok yedin bana kalmadı diye...
Kaçamak bitti mi hayır( Ben .ctesi adet gördüm.Tatlandırıcılı tatlılar yiyemiyorum ben.Bi tek meyvalı light yoğurt.Dayandım onu da yemedim.O yemeğin üzerine canım bir tatlı istedi sormayın.İstanbula geldik ama ben tatlı diye can atıyorum.Kayınpederim market market gezdi hiçbi yerde kalmamış.Sonra başladık light dondurma aramaya.Carte Doorun light dondurması varmış.Dayanamadım ondan 2 yemek kaşığı yedim.Biliyorum aslında o da yasak ama nefsime yenildim resmen..Karnım da acıkmadığından akşam yemeği yemedim umarım telafi olmuştur da duraklama yapmaz..
Bu sabah korka korka tartıya çıktım.Hala adet görüyorum ama geçen perşembe 71,6kg iken bu sabah arkadaşınız 71,1 kg.Perşembeye kadar biter benim reglim umarım 70,5 kg görürüm...Tabi bu kaçamaklar bana + olarak dönmezse(
Kızlar, cuma sebze+protein günümdü ama C.tesi annemde salata yiyebileyim diye cuma da saf protein yaptım.C.tesi maç nedeni ile geç yemiştik.Sabahtan da sebze yememiştim c.tesi de saf protein oldu.. Ama pazar yaktı beni pazar kızlar.İlk defa kaçamak yaptım:
..........
Bu sabah korka korka tartıya çıktım.Hala adet görüyorum ama geçen perşembe 71,6kg iken bu sabah arkadaşınız 71,1 kg.Perşembeye kadar biter benim reglim umarım 70,5 kg görürüm...Tabi bu kaçamaklar bana + olarak dönmezse(
Şahsen 1 kase normal yoğurt ve 2 kaşık light dondurma mecbur kalındığı için kaçamak sayılmaz. Zaten + olarak dönmemiş ne güzel. :)
Ah canıımm! Seninkiler de kaçamak mı? Olmaz bişeycikBelki seyrin bi kaç gün uzamak zorunda kalır. Olsun varsın. Çok sık olmadıkça olur öyle.. Psikolojisi bozuluyo yemezse yoksa insanın.. Aaa! Ben mesela dün akşam yeşil erik yedim. Unutmuşum bile :) Eriği çok severim ve bu sene ilk defa yedim ve de çok güzeldi kütür kütür :) Erik ne ki yaa!? Ben onu kaçamaktan bile saymadım. Belki bu yaz bi kere daha yerim. O kadar. Dozunda olsun da..
Yine de kısa zamanda kilo vermek istiyorsanız siz bana uymayın. Zamanı uzatır muhtemelen. Ama öyle 2 kaşıktan da bişey olmaz bence.
Off off kızlar ..
Hiç planda yokken evlilik olayı çıktı.
Aileleri ikna etmekle uğraşıyoruz düşündüğümüz gibi olursa ağustos eylüle kadar düğün olacak.
İyiki kilo verme işiyle uğraşmışım bu kış.
Şu stresle bir sürü şey yiyesim var.
Ama tabi ki artık yiyemem.
BAkalım 1-2 haftada 55 e ulaşırsam biraz daha gidebilir gelinliğin içinde incecik olmak istiyorum.
Dukana devam yaniiii ..
Günaydın kızlar...
tabiki hafta sonu diyet yine bozuldu. eskisi kadar istekli ve kararlı yapamıyorum sabah yine 74ü gördüm şaka gibi +2,5 kg kaçamak sonucu ve ben sıkıldım.
dukana belki devam ederim bilemiyorum ama burdan bana müsade bu hafta itibari ile.
hakkıyla zaten yapamıyorum diyeti onun için yerde kaplamıyım.
hepinize bol eksili günler...
günaydıınn...
senin de anneler günün kutlu olsun güzellik....
bende bi işi sıkı tutmayı öğrensem hiç sorun olmıycak aslında... biraz dişimi sıksam çok kolay olucak bunu biliyorum... çünkü son 1 aydır doğru düzgün dukan yapmadım ve ben hala 71-72 lerdeyim... bu kadar şey yememe rağmen en az 80 olmam gerekiyodu ama olmadım... demekki %100 dukanı yapabilsem hakkatten aysonu hedefe ulaşırım...
kendi kendime böyle düşünüp dün akşam karar verdim ve hemen alışverişe koştum... et süt yoğurt yumurta aldım geldim... bu sabah da işe gelir gelmez 7 otlu çayımı içtim... şimdi de 1 fincan çayımla 2 ince dilim dukan ekmeğim ve azıcık lor+beyaz peynirimle kahvaltımı yaptım... kararlıyım bozmıycam... geçen hafta da öyle demiştim ama artık çok eminim çünkü düğün tarihimiz nerdeyse %70 kesinleşti gibi.. riske atmamam lazım kendimi... mis gibi bikini aldım birsürü... ziyan mı olucak o kadar şey... tabiiki hayır... incelip giyicem onu... zaten spore başladım hidrolik fitness geçen gün anlatmıştım çok eğlenceli bişey... bulunduğu bölgede hidrolik fitness olan varsa hiç zaman kaybetmesin bence... bu arada tatlandırıcı kullanmıyorum... splendam bitti... yarım küp esmer şeker kullanıyorum günde 1 adet o da kahvaltı yaparken içtiğim çayda... bu kadarı da öldürmez sanırım dimi...
et ürünlerinde doğru biliyorsun %10 olacak maksimum.geçen gün ben de hindi döner yedim o şekilde.zaten yarı pişmiş olduğundan tekrar tavada pişirmedim mikrodalgada ısıtıp azcık yoğurtla yedim güzel oldu.
bugün ps günüm,sabah 1 bardak süt içtim işyerime gelince 1 bardak süt,peynir ve salatalık yedim kahvaltı niyetine ama başka da bişey yemedim.öğlen kuru fasulye pilav vardı yiyemedim aç kaldım
bilen arkadaşlar cevap verebilir mi ben şekersiz cafe crown latte içiyorum,üstünde kalorisi yazmıyor.kötü bişey mi yapıyorum içmememli miyim,ama kahvesiz de duramıyorum yahu
dukanın zararlı olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum eğer işe yarıyorsa bende yapacam arkadaşlar yardımcı olursanız
Saolun vallahi kızlar en azından vicdan bazında rahatlattınız beni...Ben acayip dikkat ediyorum.Hiç kaçamak yapmadığım gibi sınırlı izinlilere (süt hariç onu neredeyse hergün içiyorum) bile dokunmuyorum.Dünden beri aklımda yediğim yoğurt ve dondurma var.. Bi durursa aman durmasın ne olur ben öyle güçlü bi karater falan değilim o zaman dayanamaz tam bozarım diyeti
Hay maşşallaaahhh!!!:) :112: Onca dikkat etmenin yanında o 2 kaşığın lafı olmaz canım! Hem vücudumuz bizi dinliyo. Ona öyle aman durmasın aman durmasın dersen olmaz. Durmak kelimesini bile duymasın o, şşşşş!! Olumsuz bişeyin olmamasını isterken bile olumlu sözlerle ifade edip söylüceksin. "Hep böyle devam etsin" de mesela Çok güzel zayıflıyorum falan de Oh ohh!! falan de :112:
mesajını kuzumla paylaştım ve hemen geldi bakMiray neredesin niye sesim çıkmıyor? Çok mu yoğunsun? Şu Seline bi el at ya. Dukan, burası olmadan yapılmaz bence.Beni en çok burası motive ediyor. Perşembe tartısı bende diyetisyen randevusu gibi bir his yaratıyor... Bugün canı sıkkındır yrn dönsün Selin.. sende vardır özeLden bi msj falan at..Ben buraya alışmış birinin burası olmadan Dukan yapabileceğine inanmıyorum.Kız iyice bırakması ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?