mesajını kuzumla paylaştım ve hemen geldi bak
Gelsin tabi ne var bizsiz...Şuracıkta kaç kişiyiz zaten bırakıp bizi gidiyor..
Kızlar, cuma sebze+protein günümdü ama C.tesi annemde salata yiyebileyim diye cuma da saf protein yaptım.C.tesi maç nedeni ile geç yemiştik.Sabahtan da sebze yememiştim c.tesi de saf protein oldu.. Ama pazar yaktı beni pazar kızlar.İlk defa kaçamak yaptım:
Sabah normal kahvaltımı ettim.Ama öğlen ahh o öğlen yemeği!!Yemeği 16:00 da yiyebildik.Kayınvalidemin yazlığına gittik.Giderken koyun yoğurdu aldım. Şimdi hepiniz ıhhh çok kötü kokar o ya vs diyeceksiniz ama ben Kırklareliliyim.Bizim memelkette yapılan koyun yoğurdu kokmaz acayip güzel olur ve yılın 2-3 ayı bu yoğurt çıkar.Dedim ki bi kaşık yiyeyim.Sanki kendimi bilmiyorum... Tam bir kase yoğurt yedim:)) Ama nasıl lezzetliydi yoğurt düşünün 6 kişi toplamda 2,5 kg yoğurt yedik.En son kavga çıktı, sen çok yedin bana kalmadı diye...
Kaçamak bitti mi hayır( Ben .ctesi adet gördüm.Tatlandırıcılı tatlılar yiyemiyorum ben.Bi tek meyvalı light yoğurt.Dayandım onu da yemedim.O yemeğin üzerine canım bir tatlı istedi sormayın.İstanbula geldik ama ben tatlı diye can atıyorum.Kayınpederim market market gezdi hiçbi yerde kalmamış.Sonra başladık light dondurma aramaya.Carte Doorun light dondurması varmış.Dayanamadım ondan 2 yemek kaşığı yedim.Biliyorum aslında o da yasak ama nefsime yenildim resmen..Karnım da acıkmadığından akşam yemeği yemedim umarım telafi olmuştur da duraklama yapmaz..
Bu sabah korka korka tartıya çıktım.Hala adet görüyorum ama geçen perşembe 71,6kg iken bu sabah arkadaşınız 71,1 kg.Perşembeye kadar biter benim reglim umarım 70,5 kg görürüm...Tabi bu kaçamaklar bana + olarak dönmezse(
öncelikle sağolsun herkes...
derdim sizle ya da diyetle değil evet motivasyonum düştü ama diyet devam ediyor.
benim derdim vücudumla benden sonra başlayanlar hedefine ulaştı ve güçlendirmedeler...
uzun zamandır 70in altını göremedim. ve sinir bozucu... öylede inmiyor bari yiyim diyor insan nitekim bende öyle oluyor bu seferde +2,5+3 kg çıkıyorum ve çıldırıyorum....
bu motivasyon düşüklüğünde sizlerinde kafasını bulandırmak istemediğimden çekildim aslında kenara ben.
son 2 aydır verdiğim kilo 1 aldığım 3 hanginiz benim yerimde olsanız sıkılırdınız herşeyden...
hani öyle bir haldeyimki size nasıl destek olabilirim diye düşünüp bıraktım burayı...
ama bende sizleri çok ama çok seviyorummm.
2,2 kilom kaldııııı veremiyorum kızlar yardım, napiyim hopliyim mi zıpliyim mi napiyim :18:
ohoooo kaçamak diye bunu yazmaya utanmalısın.
burda ne kaçamaklar okuduk biiiz.
vicdanını rahat tut.ama bu kaçamakları büyüterek devam etmeni sağlamasın.cunku bır basladımı çığ gibi büyüyerek devam eder.
ben geçen sene ki deneyimlerimden biliyorum.
E canım ne için birlikteyiz.... Motivasyonu düşene destek olmayacaksak.. Olmaz bişey kaç aydır diyettesin sıkıldın tabi haklısın.Bi daha başlamak için bi sebep yaratmak lazım hemen... Çık bakalım bu akşam 1-2 bikini mağazası gez... Dene ama.. çirkin oldu (olacağını sanmam gerçi) diye düşünmeden ben zayıfladığımda bu nasıl da duracak üstümde diye hayal et..
Bi de senin çevre nasıl? Mesela benim kocam bana yaramaz ama kayınpederim, görümcelerim falan gaza geleyim diye hergün kızım bugün daha da mı inceldin sen falan yapıyor yalan da olsa motive ediyor beni.. etrafındaki olumsuz tipleri bi ayıkla bakalım ne olacak
iyide ben 1 kg bile alsam hoop göbeğim çıkıyor aynada belli oluyor insanların birşeyler söylemesine gerek yookki
aman ne bileyim değişik bir psikoloji maalesef...
buarada acı çehre içtim cumartesi ve hiç wcye çıkmadımzaten aktara sordum abla satışı yasaklandı dedi tamam dedim daha uğramam yanına:)
Kızlar güçlendirme evresinde olmama rağmen kilo veriyorum
ve artık kilo vermek istemiyorum
sizde de benzer sorun var mı
belki meyve yemediğimdendir ama ben hayatım boyunca meyve yemedim ki hiç sevmiyorum
sizce serbest öğünleri 2 yerine 3 e çıkarsam durur mu kilo vermem
2,2 kiloyu dert etmeyi bırak güçlendirmeye geç hemen.Güçlendirmeye geçip de buraya yazan arkadaşlar güçlendirmede de kilo verdiklerini, hatta mideleri küçüldüğü için yemek yiyemediklerini yazıyorlar .Mesela ben 62,5 kilo hedefledim ama 64,5 kilo olunca güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum.2 kilo da orada veririm.Çok kasacak olursan sıkılır usanırsın.Zaten güçlendirme de çoook uzun bir evre orada da vereceksen niye seyirle motivasyonunu düşüresin, meyvasız kalasın?
derdini severim ben senin.allahım bize de nasip et.
şaka bir yana istediğinden fazla zayıf olmakta sıkıntılı.
bence bi dene azcık ucundan kaçır bakalım.ama dikkat ederek yap.bu sefer artısa gecme.
sonuçları da paylaş.
bu arada merak ettim boy kılo ne durumda ki?
Durmayacak o ablası akıllıdır.Söz dinler... bazı hafta 1,5-2kg bazı hafta 1 kg verse de yaramazlık yapmaz, üzmez beni.. Mesela sözü var 5 Haziranda 67kg olacak
iyide ben 1 kg bile alsam hoop göbeğim çıkıyor aynada belli oluyor insanların birşeyler söylemesine gerek yookki
aman ne bileyim değişik bir psikoloji maalesef...
buarada acı çehre içtim cumartesi ve hiç wcye çıkmadımzaten aktara sordum abla satışı yasaklandı dedi tamam dedim daha uğramam yanına:)
Kızlar güçlendirme evresinde olmama rağmen kilo veriyorum
ve artık kilo vermek istemiyorum
sizde de benzer sorun var mı
belki meyve yemediğimdendir ama ben hayatım boyunca meyve yemedim ki hiç sevmiyorum
sizce serbest öğünleri 2 yerine 3 e çıkarsam durur mu kilo vermem
Günaydın arkadaşım,
Başın sağolsun. En zor şey bu, ama çaresi yok. Ben de babamı kaybettim, ilgisiz bir babaydı, uzun yıllar ayrı kaldık, sonra o bizi tercih etmedi ve ben küs tüm öldüğünde. Bazen düşünüyorum hangisi daha çok acı verirdi diye ama anlamak, değiştirmek imkansız ve düşündükçe kötü oluyorum.
Siz, ne mutlu elinizden geleni yapmışsınız. Dışarıdan söz söylemek kolaydır her zaman ama Allah sabrını versin inşallah. Seni anlıyorum, insanı, bu acıların yanında diğer sevdiklerine karşı güçlü olmaya çalışmak da çok yoruyor. Bu misyonun altında ezilip pelte gibi yığılmak istiyorsun bazen. Ama hayat devam ediyor ve umarım hayatınızın bundan sonrası hep güneşli ve her gün bir öncekinden daha güzel geçer.
derdim sizle ya da diyetle değil evet motivasyonum düştü ama diyet devam ediyor.
benim derdim vücudumla benden sonra başlayanlar hedefine ulaştı ve güçlendirmedeler...
uzun zamandır 70in altını göremedim. ve sinir bozucu... öylede inmiyor bari yiyim diyor insan nitekim bende öyle oluyor bu seferde +2,5+3 kg çıkıyorum ve çıldırıyorum....
bu motivasyon düşüklüğünde sizlerinde kafasını bulandırmak istemediğimden çekildim aslında kenara ben.
son 2 aydır verdiğim kilo 1 aldığım 3 hanginiz benim yerimde olsanız sıkılırdınız herşeyden...
hani öyle bir haldeyimki size nasıl destek olabilirim diye düşünüp bıraktım burayı...
miska tebrik ederim mutluluklar dilerim şimdiden
benim de 3 kilo kadar kaldı hedefe ulaşmama çoğu gitmiş azı kalmış
bu diyeti dışarda yapmak çok daha kolay bol bol et ürünleri özellikle tavuk ve balık yoğurt peynir yumurtayla çok rahat 8 günü atlatabilirsin.
canim harika gidiyorsun valla bravo . ama seyahatin 8 gün olmasi biraz endiselendirici. Zira az degil. O yüzden sana arkadasimiz simla nin facebook dukan diyeti tarifleri sayfasindan alnti yapiyorum umarim denk gelir okursun,.
Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.
Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.
Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var
Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.
Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.
E daha ne olsun
kızlar şimdi size günah çıkartıcam.Ben bu Dukanın kitabını almıştım,bir heves okumaya başladım çok sürükleyici okudukça okudum,taa kiii seyir evresinin sonuna kadar.Sonra da dedim ki ne de olsa atak seyir bunları öğrendim,geri kalanını sonra okurum.Güçlendirme ve koruma kısmını o zaman geldiğinde okurum deddim
sonradan sizin yazıları takip ettikçe yok beyaz günler geceler bişeyler,yok yumruk harekatı,yok egzersizler bişeyler o ne yaw dedim.anaa kitabın devamında meğer bu aşamadayken dahi yine bana faydalı olabilecek bilgiler varmış da ben saf farkında değilmişim.yemek tarifleri falan var sanmıştım.neyse şimdi yavaştan başladım devamını da okumaya.
yeni başlayan arkadaşlara tavsiye olunur benim yaptığımı yapmayın,baştan sona okuyun sonra gerekirse takıldığınız yerde tekrar geri döner bakarsınız.neyse buna rağmen iyi kilo verdim ama demek ki sonuna kadar okuyup uygulasam iyice güzel olacakmış.mesela sınırlı izinlileri de görmedim ben kitapta henüz,oysa bilsem onları da kullanarak daha keyifli yemekler hazırlayabilirmişim.neyse haftasonuna kadar kalan yarısını bitiricem söz.
bugün de +100 gördüm tartıda ='(( ben nerde yanlış yapıoruummm?? Kilolarım inatçı çıktı ama ben daha inatçıyım hıhh
glshk
ben artı çıktığım zamanlarda hiç o artımı düşünüp kafamı takmıyorum iyi düşünüyorum; son - li kilomu baz alıyorum o bir iki gün diyete sadık kalınca bi bakıyorum önceki - li değerimden çok daha iyi durumdayım.
arkadşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 11. gün ve ben 4.200 verdim :)çifte mutluluk yaşıyorum çarşamba günü öğle saatlerinde nişanlım askerden geliobu arada artık herkes sen zayıfladın mı demeye başladı ayyy umarım hep böyle devam ederim :)bugün patates kızartma yapmama rağmen agzıma 1 tane bile almadım irademe sağlık arkadaşım hehehehe :) bide sucuk tüketmeye azda olsa izin var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?