Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle sağolsun herkes...
derdim sizle ya da diyetle değil evet motivasyonum düştü ama diyet devam ediyor.
benim derdim vücudumla benden sonra başlayanlar hedefine ulaştı ve güçlendirmedeler...
uzun zamandır 70in altını göremedim. ve sinir bozucu... öylede inmiyor bari yiyim diyor insan nitekim bende öyle oluyor bu seferde +2,5+3 kg çıkıyorum ve çıldırıyorum....
bu motivasyon düşüklüğünde sizlerinde kafasını bulandırmak istemediğimden çekildim aslında kenara ben.
son 2 aydır verdiğim kilo 1 aldığım 3 hanginiz benim yerimde olsanız sıkılırdınız herşeyden...
hani öyle bir haldeyimki size nasıl destek olabilirim diye düşünüp bıraktım burayı...

ama bende sizleri çok ama çok seviyorummm.

ohoooo kaçamak diye bunu yazmaya utanmalısın.
burda ne kaçamaklar okuduk biiiz.

vicdanını rahat tut.ama bu kaçamakları büyüterek devam etmeni sağlamasın.cunku bır basladımı çığ gibi büyüyerek devam eder.
ben geçen sene ki deneyimlerimden biliyorum.

E canım ne için birlikteyiz.... Motivasyonu düşene destek olmayacaksak.. Olmaz bişey kaç aydır diyettesin sıkıldın tabi haklısın.Bi daha başlamak için bi sebep yaratmak lazım hemen... Çık bakalım bu akşam 1-2 bikini mağazası gez... Dene ama.. çirkin oldu (olacağını sanmam gerçi) diye düşünmeden ben zayıfladığımda bu nasıl da duracak üstümde diye hayal et..

Bi de senin çevre nasıl? Mesela benim kocam bana yaramaz ama kayınpederim, görümcelerim falan gaza geleyim diye hergün kızım bugün daha da mı inceldin sen falan yapıyor yalan da olsa motive ediyor beni.. etrafındaki olumsuz tipleri bi ayıkla bakalım ne olacak

2,2 kilom kaldııııı veremiyorum kızlar yardım, napiyim hopliyim mi zıpliyim mi napiyim :18:

2,2 kilom kaldııııı veremiyorum kızlar yardım, napiyim hopliyim mi zıpliyim mi napiyim :18:

2,2 kiloyu dert etmeyi bırak güçlendirmeye geç hemen.Güçlendirmeye geçip de buraya yazan arkadaşlar güçlendirmede de kilo verdiklerini, hatta mideleri küçüldüğü için yemek yiyemediklerini yazıyorlar .Mesela ben 62,5 kilo hedefledim ama 64,5 kilo olunca güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum.2 kilo da orada veririm.Çok kasacak olursan sıkılır usanırsın.Zaten güçlendirme de çoook uzun bir evre orada da vereceksen niye seyirle motivasyonunu düşüresin, meyvasız kalasın?

Saol canım da verilecek kilom çok.Yaza az kaldı. Bi de ben öyle pek sık diyet yapabilen biri değilim.O yüzden hiç delmeden yapmaktı hedefim.İpin ucunu kaçırırım hemen..

iyide ben 1 kg bile alsam hoop göbeğim çıkıyor aynada belli oluyor insanların birşeyler söylemesine gerek yookki
aman ne bileyim değişik bir psikoloji maalesef...

buarada acı çehre içtim cumartesi ve hiç wcye çıkmadım zaten aktara sordum abla satışı yasaklandı dedi tamam dedim daha uğramam yanına:)

Senin derdin diyet değil zaten belli.Yoksa 1 kgda çıkanın göbek olmadığını bilirdin..Ona bakarsan tuvalet sorunu nedeni ile haftada 2-3 gün göbeğim fırlıyor kocaman..Bi değişiklik yap kendine.. acaba çok mu sınırlı izinli var öğünlerinde.Yoksa bu kadar kiloyu hop diye vermişsin niye dursun..

Kızlar güçlendirme evresinde olmama rağmen kilo veriyorum
ve artık kilo vermek istemiyorum
sizde de benzer sorun var mı

belki meyve yemediğimdendir ama ben hayatım boyunca meyve yemedim ki hiç sevmiyorum

sizce serbest öğünleri 2 yerine 3 e çıkarsam durur mu kilo vermem

derdini severim ben senin.allahım bize de nasip et.
şaka bir yana istediğinden fazla zayıf olmakta sıkıntılı.
bence bi dene azcık ucundan kaçır bakalım.ama dikkat ederek yap.bu sefer artısa gecme.
sonuçları da paylaş.

bu arada merak ettim boy kılo ne durumda ki?

Son düzenleme:

ya veremezsem :18: benim boyum 168, o yüzden 58 kilo olmalıyım diye düşünüyorum dukan amcaya kalsa 59 diyor bana. ama sanki 2 kilo verdiğimde de istediğim gibi olmayacağım. temmuzda düğünüm var ya çok güzel olmalıyımm

sağol canım ben de azcık kaçırmayı düşünüyorum
boyum 1,70
kilomu sayfasındaki testte 58 vermişti, ben 57 de bıraktım güçlendirmeye geçtim
şimdi 55 kiloyum
ama daha da vermek istemiyorum açıkçası
çok zayıflık da yakışmıyor ki

Durmayacak o ablası akıllıdır.Söz dinler... bazı hafta 1,5-2kg bazı hafta 1 kg verse de yaramazlık yapmaz, üzmez beni.. Mesela sözü var 5 Haziranda 67kg olacak

Hah şöyleeee :112: hihih

Hehhe :)) Uğrama sakıınn :) Hoşgeldiiinn! Gitme biyereee! Olacak olacaaaakkk!!! Benim göbeğim bi tek sabahları yok gibi. Onun dışında hep şişik gibii :S

Amanıınnn!! Darısı başımaa :)) Gerçi pek iyi bi durum değil, haklısın da.. Bence diyet psikolojisi. Böyle yemeğe alışınca her şeyi kaçamak görüyoruz. Ben de normal yemeye dönemicekmişim gibi geliyo.. Ama bi zayıflasam, orasını sonra düşüncem.. Bence sen arttır yemeni birazcııkk

İyi akşamlar herkeseeee....

Bizde babamla çok yakın değildik ama hastalığını öğrendiğimde çok şaşırdım sonra zayıflamaya başladı ne acıki beni yaşadığımız o kısacık dönemde öptü ve sarıldı ona hiç yaklaşamadığım kadar yaklaştığım bebek gibi kollayıp baktığım bir 4ay yaşadım.Ama eski kafalıydı babam mezhep farklılıklarına takılıp bana hakkını helal etmeden gitti,o adamla evlenirsen ben yokum dedi, canın sağolsun dedim ama pamuklarda yatırdım gece gündüz baktım ona... İyiki yaptım. Evlenmemi annemde istemedi ama sonra kabul etti evlendik annem ölürken iyiki evlenmişsin dedi baban tanısa onu çok severdi dedi.İnşallah öyledir. Bunu duyan ablam bir hocaya sormuş babasına böyle bakan bir evlata mutlaka hakkını helal eder dedi.Bilmiyorum babamm yüreğimde sızı ama canımında içi işte... Yinede herşey herkez için çok güzel olsun ne olur olsun :))
Çok teşekkür ederim...

Motivasyon düşüklüğü arada hepimize oluyor ama bırakmayın lütfen bende 58.600idim bugün 59.400 ...anlamadım bir türlü ama bırakmayacağım dikkat ediyorum ki böyleyim siz kaçamak yapmışsınızda kilo almışsınız olur arada sıkmayın canınızı tekrar hoşgeldiniz...

arkadşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 11. gün ve ben 4.200 verdim :)çifte mutluluk yaşıyorum çarşamba günü öğle saatlerinde nişanlım askerden gelio bu arada artık herkes sen zayıfladın mı demeye başladı ayyy umarım hep böyle devam ederim :)bugün patates kızartma yapmama rağmen agzıma 1 tane bile almadım irademe sağlık arkadaşım hehehehe :) bide sucuk tüketmeye azda olsa izin var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum?

Canım biz de seni çok seviyoruz bak buralardan ayrı kalınca kilo alabiliyoruz birbirimize moral vereceğiz o kadar kilo verdin duraklamalar da olacak artılar da ama inanıyorum hedefine ulaşacağına ben

merhaba, çok teşekkür ederim. beni endişelendiren öğlenler açıkçası. çünkü 6 kere gittim o fuara, her sene istisnasız öğle yemeğimiz, bi müsteriden diğerine giderken arabada yediğimiz sandviçler oldu. akşamlarda ve kahvaltıda sıkıntı yok ama yulaf kepeğimi tüketemiycem, ekmeğim yanımda olmayacak. bu durumlar beni biraz endişendiriyor.

çok teşekkür ederim, benim için araştırmana ve cevap yazmana çok sevindim :) ben de benzer şeyleri düşünmüştüm ama benimki bi tatil gibi rahat bi seyahat olmayacak, çoğu kez iki arada bi derede geçiştirdiğimiz öğle yemekleriyle geçecek. umarım diyetimi çok etkilemez.

aaa vallahi ben de öyle yapmıştım!!! hemen okuyum kitabın gerisini de :) çok teşekkürler.

bugün de +100 gördüm tartıda ='(( ben nerde yanlış yapıoruummm?? Kilolarım inatçı çıktı ama ben daha inatçıyım hıhh

ben de sebze günlerinin ertesinde +çıkıyorum bazen ama anladım ki o alınmış bi kilo değil, sebzelerle birlikte vücudumuz su tutuyor. o yüzden bazen 500 gr'a kadar artı çıkılabilir tahminimce. protein yapılan günün ertesinde, o + nın fazlasıyla gittiğini görüyorum hep, mutlu oluyorum. mesela cumartesi sabah 56.1 çıkmıştım. bi iki lokum ve bi lokma çikolata kaçamağı (ilk defa böyle bi kaçamak yaptım), 2 gün üst üste yaptığım sebze-protein sonucu bu sabah tartıda 56.5 gördüm. bugün protein günümdü, biliyorum ki yarın gayet güzel bi sonuç görücem.

zaten dukanın sitesinde bana çıkan ideal kilo 55.8'di ama ben 54 olmak istiyodum. yalnız şimdi farkediyorum ki 54 çok zayıf olabilir. gidişata göre, kendimi iyi hissettiğim bi noktada güçlendirmeye geçmeye karar verdim. belki 55'te falan :)

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim :)

aa hayırlı olsun :) benim nişanlım da daha yapmadı askerliğini, biz yaklaşık 2 yıllık evliyken gidecek... allah hepimizin askerlerine su gibi gidip dönmeyi nasip etsin.

canım ben şöyle bi şey yaptım. nişanlımın memleketinden gelen harika bi el yapımı sucuk var, ona hiç dayanamıyorum. ama yağlı tabi. ben de tavada kızartmak yerine, atıyorum suya haşlıyorum. bütün yağını suya salıyor. bu işlemi artık suya yağ çıkmayıncaya kadar, suyu değiştire değiştire tekrarlıyorum. o şekilde yiyorum, sucuk özlemimi hafifletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…