Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadşlar yarın kendime dukan pizzası yapmak istiyorum bakalım inş güzel olur ziraa dukan yemek tariflerinde şimdiye kadar pek güzel deneyimlerim olmadı dukan mantısı haricinde :) ben sizlere bişey sormak istiyorum seyir döneminde haftada ortalama kaç kilo verdiniz?cvp verirseniz sevinirim :) ben kendime bir çizelge yaptım bugün günlük -leri ve toplam - leri p veya sp günlerimi falan yazdım işi iice ciddiye aldığımı bugün bizimkiler de anladı:)

hadi allah kavustursun sevındım:))ve tebrik ederim 4.2kılohıc azımsanmayacak bır kılo:)iradene sağlık valla.ya şu sucuk benım en hassas noktam ya.bak bir lokmacık bile kaçırmıyorum ama pazar kahvaltıda yagsız tavada yaptıgım sucuktan kopamıyorum ya.gercı ıyııııce yagını suzuyorum ama...neyse ya o kadarcıkta kaçamaksa kaçamak yani napıyım.cunku sucuk olmadan pazar kahvaltısı olmaaaaaaaz.

Ben bugün dukan usulu yedim de yedim ama halen doymak bilmedim bir tane meyveli yogur yedim goji ile halen yiyesim var bu ne o laki..? Kitliktan cikmak bunun gibi biseymi acaba..:26:

hoşgeldin.tebrikler sakın kaçamak yapma bir an evvel istediğin kilolara in inşallah

yok yok yemıyecegım 25 dk da spor yaptım malum kılodan nefes nefese kalınıyor:))bırde bırsey soracagım ben nasıl ekleyecegim bu kg verme çizelgesini:) daha dogrusu çizelgeyi yaptım ama nereye yapıştırmam gerektıgını profilde bulamadım

Kullanici kontrol panelinden profilimi düzenleye giriyorsun orda cizelge ekle var oraya yapistiriyorsun.

günaydııın

selam kızlar bugun hepimiz - lerle uyanalım inşallah.ben geçen çarşambadan beriydi sanırım 58.9dum arada tartılıp değişmediğini görünce 2-3 gundur tartılmıyordum.bu sabah tartıldım tekrar 58.7 olmusum

sevindirik oldum ayol

Ben bugün dukan usulu yedim de yedim ama halen doymak bilmedim bir tane meyveli yogur yedim goji ile halen yiyesim var bu ne o laki..? Kitliktan cikmak bunun gibi biseymi acaba..:26:

allahtan miktarı çok kısıtlılayan bir diyet değil dukan .yoksa ayvayı yemiştikgerçi ayva yasak ama

Günaydın bayanlar...Ben zıvanadan çıktım hala toparlayamadım 2 hafta oldu yediklerimin haddi hesabı yok...Burdan kopmıcam artık toparlayamıyorum...Bugün atakla tekrar başladım 3 gün atak yapıp devam etmeyi düşünüyorum seyire...

günaydın
bence de burdaki bu dayanışma kesinlikle insanın diyete sadıklığını artırıyor.ben buradan kopmayı hiiiç düşünmüyorum.

günaydın kızlar...
dün maşallah diyim zerre kaçamak yapmadım... bugun de yapmıycam inşallah... sevgilim gelicek ve biz akşam yemeğe gidiyoruz... güzel bi balık restorana... balık yiycem bol bol yanına bide zero hüplettim mi oldu bitti

Sen ne durumdasın yarim nasıl gidiyor diyet...

günaydın kızlar. ben dun yıne kaçamak yaptım :26: bir avuç antep fıstıgı ve fındık yedım. ha yedımde rahat rahatta yemedım. yememelıyım kaçamak yapıyorum sunuda yıyım tamam bu son dıye dıye bı avucu yedım. barı yıyorum keyıf alal ala yeseydım dımıben cozurttum son zamanlarda evet ıkı-üç gündürde tavugun kanat yerını derısını sıyırarak yıyorum. bana bısey soyleyın. kızın bana . hatta küsün. hakettim ben..

Günaydin Dukancanlar...Hepimize kacamaksiz bir gün olsunmu.? Olsun insallah..

Ben bu aralar doymak bilmiyorum adet dönemim yaklasiyor buna bagli olabilirmi..?Birde komsumuda yanima dukandas aldim o atak da 3 kilo verdi 70.kg da takildi kaldi persembeye kadar kilo veremezsem masayi donaltcam kisir puf puf poaca acili cig köfte diyip duruyor benim birseyler yapmam gerekk yanliz kalmamak icin..hamile kalmadan önce de 70.kilo imis oglu simdi 2 yasinda.Ne önerirsiniz atak yapsinmi yine 3 gün yoksa erkenmi..?Yardimci olun lütfen..cok kilo vermek istiyor ama iki haftadir takildi kaldi..

Sevindim adina masallah evet ayvayi yemistik yasak olmasina ragmen..

Heh iste sen burdan biyere kiprasma motivasyonun eksilmesin...bencede dedigin gibi uygula..ben bile yapmayi düsünüyorum eger bu haftada veremezsem persembeye kadar bekleyip vermemissem atak yapacagim.Kitap da yaziyor hafta da ortalama 1.kilo diye..

a

Canim kacamak yapmamissin eferimmm sen bu azimle yapmazsinda sevgilin de gelecekmis ohhh sefan olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…