arkadşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 11. gün ve ben 4.200 verdim :)çifte mutluluk yaşıyorum çarşamba günü öğle saatlerinde nişanlım askerden geliobu arada artık herkes sen zayıfladın mı demeye başladı ayyy umarım hep böyle devam ederim :)bugün patates kızartma yapmama rağmen agzıma 1 tane bile almadım irademe sağlık arkadaşım hehehehe :) bide sucuk tüketmeye azda olsa izin var mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum?
hoşgeldin.tebrikler sakın kaçamak yapma bir an evvel istediğin kilolara in inşallah
yok yok yemıyecegım 25 dk da spor yaptım malum kılodan nefes nefese kalınıyor:))bırde bırsey soracagım ben nasıl ekleyecegim bu kg verme çizelgesini:) daha dogrusu çizelgeyi yaptım ama nereye yapıştırmam gerektıgını profilde bulamadım
Ben bugün dukan usulu yedim de yedim ama halen doymak bilmedim bir tane meyveli yogur yedim goji ile halen yiyesim var bu ne o laki..? Kitliktan cikmak bunun gibi biseymi acaba..:26:
Günaydın bayanlar...Ben zıvanadan çıktım hala toparlayamadım 2 hafta oldu yediklerimin haddi hesabı yok...Burdan kopmıcam artık toparlayamıyorum...Bugün atakla tekrar başladım 3 gün atak yapıp devam etmeyi düşünüyorum seyire...
günaydın
bence de burdaki bu dayanışma kesinlikle insanın diyete sadıklığını artırıyor.ben buradan kopmayı hiiiç düşünmüyorum.
Bence de kopmayın yazmasam bile okurum yazılanları hırs yapmam lazım biraz
kilo boy durumu nasıl şimdi??
Ben 1,56 boydayım 73 kiloyla başladım diyete 60 kilo gördüm ama şimdi 62-63 gidip geliyorum
2-3 kılo vermekıcın 3 gun atak cok degıl mı ya??
2-3 kilo vermicem 55 olmak istiyorum...8 kilo vermek istiyorum yani...Diyeti bozduğum için 3 gün atak yapayım dedim
günaydın kızlar...
dün maşallah diyim zerre kaçamak yapmadım... bugun de yapmıycam inşallah... sevgilim gelicek ve biz akşam yemeğe gidiyoruz... güzel bi balık restorana... balık yiycem bol bolyanına bide zero hüplettim mi oldu bitti
günaydııın
selam kızlar bugun hepimiz - lerle uyanalım inşallah.ben geçen çarşambadan beriydi sanırım 58.9dum arada tartılıp değişmediğini görünce 2-3 gundur tartılmıyordum.bu sabah tartıldım tekrar 58.7 olmusum
sevindirik oldum ayol
allahtan miktarı çok kısıtlılayan bir diyet değil dukan .yoksa ayvayı yemiştikgerçi ayva yasak ama
Günaydın bayanlar...Ben zıvanadan çıktım hala toparlayamadım 2 hafta oldu yediklerimin haddi hesabı yok...Burdan kopmıcam artık toparlayamıyorum...Bugün atakla tekrar başladım 3 gün atak yapıp devam etmeyi düşünüyorum seyire...
agünaydın kızlar...
dün maşallah diyim zerre kaçamak yapmadım... bugun de yapmıycam inşallah... sevgilim gelicek ve biz akşam yemeğe gidiyoruz... güzel bi balık restorana... balık yiycem bol bolyanına bide zero hüplettim mi oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?