Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet kıpraşmamam lazım yoksa yürümüyor...İnşallah verirsin de atağa ihtiyacın kalmaz

Günaydın nilescim nasılsın

diyet anlamında berbaaat
onun dışında iyim canım sende +2+3 çıkıyormuşsun bende öyleyim valla 70 altını görmeyi bırak 74 çıkıp duruyorum:)
bu aynı anda başlayanlarda bir sorun oluyor
hadi ilk baştada destek olmuştuk şimdide olalım kuzum yaa bir nefeste verebilsek kaçamaksız dicem ama insanın eli gidiyorrr

Ya benim 2,5 ay bile sürdürebilmem mucize diyeti...Genel olarak sıkılgan bir yapım var benim birde etraftakilerden dolayı motivasyonun iyice düştü...Herkes şu an iyisin bırak artık bünyene yazık diyip duruyor Bende 38 bedene girdim tamam dedim beynime hükmedemiyorum ama tamamen vazgeçsem diyetten 38 e giremicem ki Bende en son 60 görmüştüm şimdi 63 lerde geziyorum maalesef geçen hafta bir hırsla başladım 20 lik dişi filan çektirdim diyet yalan oldu tabi...Bugün tekrar atakla başladım gezmeye gitmeyi düşünmüyorum eşime de dedim bana bir şey alma gelirken diye bakalım bunun ömrü ne kadar sürecek

Günaydın kızlarrr :) Çok yoğun günler geçiriyorummm. Sanırım bugünden sonra da bir hafta kadar giremicem nete

Haftasonu düğün vardı, benim diyet uçtu gitti :) amaaaaa hiç pişman değilim, süper eğlendim, kuzenimin en mutlu günüydü, sonraaa tartıldımm dedim ki kesin en az 3 kilo artıdayım hehe yediklerimi düşününce 3 bile az yani, anaaa bi baktım 500-1000 gibi bir fark var :))

Bugün yeniden dukan, mutluyum huzurluyum, bir de işlerim bitse daha da huzurlu olcam Geçmişi okuyamadım, umarım hepinizi iyisinizdir

İnternetten aldığım iki elbisenin de içine giremedim ahahahahaha. Fekaaaat onlar benim motivasyon kaynağım oldu. Tıpkı diyetin en başında aldığım ve şimdi içine girdiğim kıyafet gibi İşte bu da benim o cici kıyafetimmm :)

Tebrik ederim bulaşıksuyu valla takdir ediyorum seni maşallah

Günaydınnn:) fazla nete giremesemde yazdıklarınızı takip edebildim.benim daha sevir evremin 2. haftası ama istemesemde ufak tefek kaçamaklar yapıyorum. çikolata yada tatlı değil ama mesela çiğköfteden az bişeyde olsa yiyorum. sonra deriiiin bir pişmanlık tabiii. ama benim asıl merak ettiğim bu ufak kaçamaklar diyetin kilo verme evresini ne kadar yavaşlatıyor. diğer şekilde yağsız yiyorum ve sebze az protein çok şeklinde besleniyorum.

Geçmiş olsun!! Nazar değmesin.. Devaaamm

Sağol canım benim :))

Çok teşekkür ederim canım. O da yoluna girer inşallah,

İlk artımı görünce bu kadar mutsuz olacağımı sanmazdım.
Halbuki alıştırmıştım kendimi forumdan + larda görecektim. Acayip bozuldum.

Pazar seyre başladım. Yediğim sebze sadece sabah sabah maruldu korkudan yiyemedim
Pazartesi P günümdü. Sabah -400 ü gördüm. Süper dedim PS beni etkilemedi.
Bugün salı ve +300 gördüm inanamıyoeum. + 100 e raziydim

Ay ağlayacağım şimdii..

off benimde bugün doktorda randevum var bakalım neler olucak ama annem hazırlıklı hemen yaparım tavuksuyuna çorba diyorr
hayır benim motivasyonum niye düştü anlamıyorum... daha tam olmadı vücudum işte ben sinirlenince yemek yiyorum yedimde yiyincede toplayamadım maalesef.

iki gündür süperim... bugun göbek sıfıra indi

tebrikler kuzucaaan

günaydın kızlar nasılsınız giremedim bir kaç gündür, kızlar bu sabah -500 ile uyandım yalnız bir şeyi farkettim 3 gün aynı kiloda kalıyorum sonra 4. gün düşüyor birden çok ilginç :) neyse çok az kaldı çok mutluyum dukan amca 58 ol dedi ama ben 60 olsun demiştim 60 da güçlendirmeye geçiyim ordada verirsim 58 i yakalrım diyorum
ben inanamıyorum kızlar ya evlendikten sonra kilo almıştım ardından hamilelik ve sonrası 72 yi görmüştüm en son ve artık kesinlikle gençlik kiloma inemem mümkün değil diyordum hayal gibiydi şimdi çok şaşırıyorum ve hala inanamıyorum rüya gibi sanki uyanıcam hala 70 kgdayım gibi olacak falan filan işte bu sabah 61 li rakamı görmek benin inanılmaz motive etti

Canım benim, senin yaptıkların kaçamak sayılmaz, vücudun bocalamıştır ben bunları tanımıyorum diye

bende dün saf protein sürecinin 1. günündeydim akşam tavuk ızgara yaptım yedim aamaa başım öyle ağrıyordu ki anlatamam
sabah 1,5 yumurta 1 bardak yarım yağlı süt içtim 3 çatal da peynir:)) öğlen ton balığı ve yoğurt yemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı:))))))

Çok güzel yaa! Maşallah maşallah

Ay üzülme canım yaa! Onlar geçici durumlar. Zaten sen de biliyorsun bunu. Sakın bozma moralini. Sakınn!! Ben bu hafta + çıkmayı planlıyorum mesela :S Çok şiş hissediyorum kendimi. Ama napalım. Artılar eksiler... Sonunda mutlu sona ulaşıcaz!

Ne güzel bir duygu di mii? Darısı başımıza olsun!! Ben de üniversitede 55-56'ydım. Bir daha hiç öyle olamıcam gibi geliyo bana da :S Ama umarım olurum. Ki benim çocuğum da yok.. Bir daha alıcam bu kiloları daha.. Yani inşallah zamanı gelince :) sonra bi daha vermeye çalışcam.. Ohooo :))

aynen öyle dün akşam biraz yaptım ama iyi saydırdım callan'a:))))
evet yeşilin her tonu mevcut.trabzon'da yaşadığım için yeşilden yana sıkıntım yok:))ama deniz olmadan yaşayamam gibi geliyor bana:))) ben de şu an 61 ile devam ediyorum
harikasın tebrik ediyorum canımmmm.bayıldım çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…