- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Heh iste sen burdan biyere kiprasma motivasyonun eksilmesin...bencede dedigin gibi uygula..ben bile yapmayi düsünüyorum eger bu haftada veremezsem persembeye kadar bekleyip vermemissem atak yapacagim.Kitap da yaziyor hafta da ortalama 1.kilo diye..
Günaydın kızlar...
kaçamaksız bir gün diliyorum hepinize...
Günaydın nilescim nasılsın
diyet anlamında berbaaat
onun dışında iyim canım sende +2+3 çıkıyormuşsun bende öyleyim valla 70 altını görmeyi bırak 74 çıkıp duruyorum:)
bu aynı anda başlayanlarda bir sorun oluyor
hadi ilk baştada destek olmuştuk şimdide olalım kuzum yaa bir nefeste verebilsek kaçamaksız dicem ama insanın eli gidiyorrr
Günaydın kızlarrr :) Çok yoğun günler geçiriyorummm. Sanırım bugünden sonra da bir hafta kadar giremicem nete
Haftasonu düğün vardı, benim diyet uçtu gitti :) amaaaaa hiç pişman değilim, süper eğlendim, kuzenimin en mutlu günüydü, sonraaa tartıldımm dedim ki kesin en az 3 kilo artıdayım hehe yediklerimi düşününce 3 bile az yani, anaaa bi baktım 500-1000 gibi bir fark var :))
Bugün yeniden dukan, mutluyum huzurluyum, bir de işlerim bitse daha da huzurlu olcamGeçmişi okuyamadım, umarım hepinizi iyisinizdir
İnternetten aldığım iki elbisenin de içine giremedim ahahahahaha. Fekaaaat onlar benim motivasyon kaynağım oldu. Tıpkı diyetin en başında aldığım ve şimdi içine girdiğim kıyafet gibiİşte bu da benim o cici kıyafetimmm :)
Eki Görüntüle 416328
Geçmiş olsun!! Nazar değmesin.. Devaaamm
Canım nereden çıktı şimdi bu bak zaman zaman hepimiz bozabiliyoruz 2 gün saf protein yaptın mı pat diye gidecek bak o kilo lütfen ayrılma buradan ..
Nice mutlu yıllara, özel günlerde olacak tabi o kadarcık ..
Ne güzel sonuçlar bunlar inşallah tiroidin hakkında da en kısa zamanda aynı şeyi duyarız ..
Sen ne durumdasın yarim nasıl gidiyor diyet...
Ya benim 2,5 ay bile sürdürebilmem mucize diyeti...Genel olarak sıkılgan bir yapım var benim birde etraftakilerden dolayı motivasyonun iyice düştü...Herkes şu an iyisin bırak artık bünyene yazık diyip duruyor Bende 38 bedene girdim tamam dedim beynime hükmedemiyorum ama tamamen vazgeçsem diyetten 38 e giremicem ki Bende en son 60 görmüştüm şimdi 63 lerde geziyorum maalesef geçen hafta bir hırsla başladım 20 lik dişi filan çektirdim diyet yalan oldu tabi...Bugün tekrar atakla başladım gezmeye gitmeyi düşünmüyorum eşime de dedim bana bir şey alma gelirken diye bakalım bunun ömrü ne kadar sürecek
iki gündür süperim... bugun göbek sıfıra indi
miray dvd elime şimdi ulaştı teşekkür ederim canım:)
Kızlar, cuma sebze+protein günümdü ama C.tesi annemde salata yiyebileyim diye cuma da saf protein yaptım.C.tesi maç nedeni ile geç yemiştik.Sabahtan da sebze yememiştim c.tesi de saf protein oldu.. Ama pazar yaktı beni pazar kızlar.İlk defa kaçamak yaptım:
Sabah normal kahvaltımı ettim.Ama öğlen ahh o öğlen yemeği!!Yemeği 16:00 da yiyebildik.Kayınvalidemin yazlığına gittik.Giderken koyun yoğurdu aldım. Şimdi hepiniz ıhhh çok kötü kokar o ya vs diyeceksiniz ama ben Kırklareliliyim.Bizim memelkette yapılan koyun yoğurdu kokmaz acayip güzel olur ve yılın 2-3 ayı bu yoğurt çıkar.Dedim ki bi kaşık yiyeyim.Sanki kendimi bilmiyorum... Tam bir kase yoğurt yedim:)) Ama nasıl lezzetliydi yoğurt düşünün 6 kişi toplamda 2,5 kg yoğurt yedik.En son kavga çıktı, sen çok yedin bana kalmadı diye...
Kaçamak bitti mi hayır( Ben .ctesi adet gördüm.Tatlandırıcılı tatlılar yiyemiyorum ben.Bi tek meyvalı light yoğurt.Dayandım onu da yemedim.O yemeğin üzerine canım bir tatlı istedi sormayın.İstanbula geldik ama ben tatlı diye can atıyorum.Kayınpederim market market gezdi hiçbi yerde kalmamış.Sonra başladık light dondurma aramaya.Carte Doorun light dondurması varmış.Dayanamadım ondan 2 yemek kaşığı yedim.Biliyorum aslında o da yasak ama nefsime yenildim resmen..Karnım da acıkmadığından akşam yemeği yemedim umarım telafi olmuştur da duraklama yapmaz..
Bu sabah korka korka tartıya çıktım.Hala adet görüyorum ama geçen perşembe 71,6kg iken bu sabah arkadaşınız 71,1 kg.Perşembeye kadar biter benim reglim umarım 70,5 kg görürüm...Tabi bu kaçamaklar bana + olarak dönmezse(
Saolun vallahi kızlar en azından vicdan bazında rahatlattınız beni...Ben acayip dikkat ediyorum.Hiç kaçamak yapmadığım gibi sınırlı izinlilere (süt hariç onu neredeyse hergün içiyorum) bile dokunmuyorum.Dünden beri aklımda yediğim yoğurt ve dondurma var.. Bi durursa aman durmasın ne olur ben öyle güçlü bi karater falan değilim o zaman dayanamaz tam bozarım diyeti
Günaydın kızlarrr :) Çok yoğun günler geçiriyorummm. Sanırım bugünden sonra da bir hafta kadar giremicem nete
Haftasonu düğün vardı, benim diyet uçtu gitti :) amaaaaa hiç pişman değilim, süper eğlendim, kuzenimin en mutlu günüydü, sonraaa tartıldımm dedim ki kesin en az 3 kilo artıdayım hehe yediklerimi düşününce 3 bile az yani, anaaa bi baktım 500-1000 gibi bir fark var :))
Bugün yeniden dukan, mutluyum huzurluyum, bir de işlerim bitse daha da huzurlu olcamGeçmişi okuyamadım, umarım hepinizi iyisinizdir
İnternetten aldığım iki elbisenin de içine giremedim ahahahahaha. Fekaaaat onlar benim motivasyon kaynağım oldu. Tıpkı diyetin en başında aldığım ve şimdi içine girdiğim kıyafet gibiİşte bu da benim o cici kıyafetimmm :)
İlk artımı görünce bu kadar mutsuz olacağımı sanmazdım.
Halbuki alıştırmıştım kendimi forumdan + larda görecektim. Acayip bozuldum.
Pazar seyre başladım. Yediğim sebze sadece sabah sabah maruldu korkudan yiyemedim
Pazartesi P günümdü. Sabah -400 ü gördüm. Süper dedim PS beni etkilemedi.
Bugün salı ve +300 gördüm inanamıyoeum. + 100 e raziydim
Ay ağlayacağım şimdii..
günaydın kızlar nasılsınız giremedim bir kaç gündür, kızlar bu sabah -500 ile uyandım yalnız bir şeyi farkettim 3 gün aynı kiloda kalıyorum sonra 4. gün düşüyor birden çok ilginç :) neyse çok az kaldı çok mutluyum dukan amca 58 ol dedi ama ben 60 olsun demiştim 60 da güçlendirmeye geçiyim ordada verirsim 58 i yakalrım diyorum
ben inanamıyorum kızlar ya evlendikten sonra kilo almıştım ardından hamilelik ve sonrası 72 yi görmüştüm en son ve artık kesinlikle gençlik kiloma inemem mümkün değil diyordum hayal gibiydi şimdi çok şaşırıyorum ve hala inanamıyorum rüya gibi sanki uyanıcam hala 70 kgdayım gibi olacak falan filan işte bu sabah 61 li rakamı görmek benin inanılmaz motive etti
aynen öyle dün akşam biraz yaptım ama iyi saydırdım callan'a:))))ben yapmıyorum valla yapamıyorum...
ama senin de yapabiliceğini sanmıyorum (yanlış anlama sakın)... spor salonlarına gittiğinde bile o hocaya dünya kadar saydırdığın için böyle bi yorum yapıyorum... çok zor bu iş bende onu yapıcak toto oluşmadı henüz...
evet yeşilin her tonu mevcut.trabzon'da yaşadığım için yeşilden yana sıkıntım yok:))ama deniz olmadan yaşayamam gibi geliyor bana:))) ben de şu an 61 ile devam ediyorum
63 ü bile göremeden bıraktım ama halen inceliyorsun diyor arkadaşlar. kilom sabit çok şükür
haftasonu düğün var esas şovumu o zaman yapacam. harika bi eteğim vardı. 4 yıldır giyemiyordum basenlerim çıkıyor diye. onu giyecem. cümle ahali görsün dimi
sonuçlarımı aldım. kan değerlerim he zamanki gibi düşük onun haricinde turp gibiymişim.
geçen hafta kolumun altında beze bulmuştum. hüngür foşurt ağlayınca eşim tamamen bi baktıralım dedi.
enfeksiyona bağlıymış. çok şükür rahatladım.
sende samsundaydın galiba. yeşilin kaç tonunu görüp gelmişsindir dimi
harikasın tebrik ediyorum canımmmm.bayıldım çok güzelsinGünaydın kızlarrr :) Çok yoğun günler geçiriyorummm. Sanırım bugünden sonra da bir hafta kadar giremicem nete
Eki Görüntüle 416328
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?