Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ömmür cüm bir kilon kalmış sadece, ne güzel
evet canım 62 ile güçlendirmeye geçtim.ilk hafta 1 kilo verdim.geçen hafta 61 idim.ama bu h.sonun anne-babama kavuşunca biraz kaçırdım 62 ile geri döndüm.dün ve bugün dikkatliyim bakalım perşembe tartılıcam:))

dün ablam geldi. yaklaşık 6 aydır görüşmemiştik. beni gördü boş boş bakıyor karşıdan. bu sen değilsin ki diyor bana. ben aynaya bakınca kendimi hep aynı görüyorum. insan kendini algılamakta zorlanıyor. tamam kıyafet deniyoruz büyük geliyor, eski giysiler olmuyor falan ama birinin tepkisi daha etkili. ergenlik çağımdan sonra hiç bu kilolarda olmamıştım ben. o yüzden de çok garipsiyorum. hala alışamadım kendime. 65 kg hedefim var ve o halimle yabancı gibi olacağım sanırım kendime.

Son düzenleme:

Ohh canım benim, gözün aydın, afiyet bal olsun.

Maşallah, bu son, bu son, kasenin dibini bulmuşsun ama haklısın zevk alsaydın bari Ama olan olmuş, önümüze bakıyoruz ve bir daha yapmıyoruz.

Herkese bakma sen, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Diş zordur ama ben de 3 defa ameliyatla aldırdım, çok geçmiş olsun. Diyete devam :)

iki gündür süperim... bugun göbek sıfıra indi

Maşallah canım, darısı başımıza

Canım, + 500 ler + 1000 ler oluyor ama ben hiç kafayı takmıyorum, haftada bir tartılıyorum, senin de öyle yapmanı öneririm. Eninde sonunda gidecekler kilolar, ne kadar direnebilirler ki, rahat ol sen

Ohh maşallah, ne güzel işte. Ye patatesleri, irmik helvalarını üstüne de kilo ver. Şaka bir yana, tartıda yıllardır göremediği kiloları görmek inanılmaz mutlu ediyor insanı. Hadi bakalım darısı 1,9 kiloya.

Ben de normal değerin 10 kat fazla tsh ıma rağmen gayet iyi verdim, mutluyum.

günaydın kızlar
geçen haftaki bol kaçamaktan sonra tekrar dikkat etmeye basladım süre uzadı ama olsun sıkılmadım bırakmadım :)

günayyyyyyyyyyyyyyyyydııııııınn dukandaşlarım benim hepinizi öpüyorum ohhhh yarın aşkımmmm geliooooo askerden kavuşuyoruzzzz kilo veriyorummmm 12. gün sabahı 4.500 kilo verdim aç kalmıyorum evimiz yapıldı herşeyisyediğim gibi alındı ailelerim çok mükemmel güzelimde insan başka ne ister kiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutluyummmm uleeeeeyyynnnn:):):):):):

O güzel zaman geldi demek, çok sevindim senin adına hep böyle mutlu olursunuz umarım ..

kızlar benim boyum170 cm ve dukanın sitesinde çıkan ideal kilom 65,5 fazla mı iyi mi yeterli mi ben 60 olayım istiyorum ama gerek var mı bilemiyorum kaç kilo ile güçlendirmeye geçmeliyim ne dersiniz?

kızlar benim boyum170 cm ve dukanın sitesinde çıkan ideal kilom 65,5 fazla mı iyi mi yeterli mi ben 60 olayım istiyorum ama gerek var mı bilemiyorum kaç kilo ile güçlendirmeye geçmeliyim ne dersiniz?

Kendini nasıl iyi hissettiğine bağlı tamamen ama bence en az 60'a kadar bekle ..

Tam 3 gündür giremedim ve sizleri çok özledim.

Bir kaç sayfaya bakabildim geçmişte;

Selincim bizi bırakıp bir yere gidemezsin, unut bunu.

Eski bir masal, evleniyormuşsun, çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun, bir yastıkta yaşlanın sağlıkla, mutlulukla. Bunlar çok güzel telaşlar, kolay gelsin.

Miraycım senin göbüş de gitmiş, maşallah

Kızlar, atladığım şeyler olabilir ama hepinizi çok seviyorum, sağlıklı, enerjik ve bol moralli bir hafta diliyorum (yarısı bitti ama kalan kısmı için:))

Ovvv Mutluluğun daim olsun inşallahhh!!!

Tekrardan hoşgeldin

Çok teşekkür ederim canım inşallah halledebiliriz, her şey çok aşırı acele olacak ama ne yapalım ...

Hoşgeldin canım,

Çok iyi gelmiştir sana, sen başardın artık, darısı başımıza.

Ne güzel bir şey bu, hep sakladığımız, huzursuz olduğumuz fazlalıklardan kurtulmak. Normal insan olmak diyorum ben :) harika.

Oooo senin heyecan doruktadır. Gözün aydın canım, Allah ayırmasın bir daha.

Tekrardan hoşgeldin

Çok teşekkür ederim canım inşallah halledebiliriz, her şey çok aşırı acele olacak ama ne yapalım ...

Hoşbulduk canım benim,

Hızlandırılmış olarak yapıp sonra da bacaklarınızı uzatıp keyfine varacaksınız, en güzeli bu bana inan. Çünkü ne kadar fazla zaman olsa da zaten hiç bir zaman hazır olunmuyor.

herkese merhaba. yaklaşık 1,5 aydır dukan diyeti yapıyorum. yazdıklarınızı da sürekli takip ediyorum. diyete 61.300 ile başladım. şu anda 57 civarındayım. hedef kilom ise 52. aslında son bir haftadır diyete pek uymuyorum desem yeridir.çünkü uzun zamandır 57 kilodayım. bu benim motivemi öyle çok düşürdü ki.
kitabı da okudum duraklamaların olduğunu biliyorum. hayatımın her evresinde de sürekli farklı rejimler yaptım. bu yüzden yavaş kilo vereceğimi de biliyorum. ama sıkıldım. yürüyüşü de çok yapmadım aslında. başka bir rejime mi geçeyim dukana devam mı edeyim bilemedim.

Fazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.

Umarım öyle olur canım şu aşırı gergin dönem halledilir de biz de kavuşuruz sonunda.

Eğer kaçamaksız devam edeceksen bence dukandan vazgeçme ama sürekli olan kaçamak aynı kilolarda olmak insanı sıkar.

arkadaşlar bende özledim bende sizi

Arkadaşım, neden mutsuzsun bilmiyorum ama dönem dönem hepimiz böyle hissederiz. Baharın da etkisi vardır mutlaka, bu günlerde biraz daha iyi tarafından bakmaya çalış, sağlıklıyız, kilolarımızı veriyoruz. Elbette yıllardır yerkeşmiş yağlar gitmemek için direniyor. Bunun için de yürümenin ve yattığın yerden bisiklet çevirmenin faydası olur bence. Başarısızlık diye birşey yok ki ama çekirdek, çikolata her aklına geldiğinde ayağa kalk, evdeysen bisiklet çevir, bol su iç.

Bu perşembe olmaz, sonraki olur, moral bozmak, kaçamak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…