evet canım 62 ile güçlendirmeye geçtim.ilk hafta 1 kilo verdim.geçen hafta 61 idim.ama bu h.sonun anne-babama kavuşunca biraz kaçırdım 62 ile geri döndüm.dün ve bugün dikkatliyim bakalım perşembe tartılıcam:))Ömmür cüm bir kilon kalmış sadece, ne güzel
günaydın kızlar...
dün maşallah diyim zerre kaçamak yapmadım... bugun de yapmıycam inşallah... sevgilim gelicek ve biz akşam yemeğe gidiyoruz... güzel bi balık restorana... balık yiycem bol bolyanına bide zero hüplettim mi oldu bitti
günaydın kızlar. ben dun yıne kaçamak yaptım :26: bir avuç antep fıstıgı ve fındık yedım. ha yedımde rahat rahatta yemedım. yememelıyım kaçamak yapıyorum sunuda yıyım tamam bu son dıye dıye bı avucu yedım. barı yıyorum keyıf alal ala yeseydım dımıben cozurttum son zamanlarda evet ıkı-üç gündürde tavugun kanat yerını derısını sıyırarak yıyorum. bana bısey soyleyın. kızın bana . hatta küsün. hakettim ben..
Ya benim 2,5 ay bile sürdürebilmem mucize diyeti...Genel olarak sıkılgan bir yapım var benim birde etraftakilerden dolayı motivasyonun iyice düştü...Herkes şu an iyisin bırak artık bünyene yazık diyip duruyor Bende 38 bedene girdim tamam dedim beynime hükmedemiyorum ama tamamen vazgeçsem diyetten 38 e giremicem ki Bende en son 60 görmüştüm şimdi 63 lerde geziyorum maalesef geçen hafta bir hırsla başladım 20 lik dişi filan çektirdim diyet yalan oldu tabi...Bugün tekrar atakla başladım gezmeye gitmeyi düşünmüyorum eşime de dedim bana bir şey alma gelirken diye bakalım bunun ömrü ne kadar sürecek
iki gündür süperim... bugun göbek sıfıra indi
İlk artımı görünce bu kadar mutsuz olacağımı sanmazdım.
Halbuki alıştırmıştım kendimi forumdan + larda görecektim. Acayip bozuldum.
Pazar seyre başladım. Yediğim sebze sadece sabah sabah maruldu korkudan yiyemedim
Pazartesi P günümdü. Sabah -400 ü gördüm. Süper dedim PS beni etkilemedi.
Bugün salı ve +300 gördüm inanamıyoeum. + 100 e raziydim
Ay ağlayacağım şimdii..
günaydın kızlar nasılsınız giremedim bir kaç gündür, kızlar bu sabah -500 ile uyandım yalnız bir şeyi farkettim 3 gün aynı kiloda kalıyorum sonra 4. gün düşüyor birden çok ilginç :) neyse çok az kaldı çok mutluyum dukan amca 58 ol dedi ama ben 60 olsun demiştim 60 da güçlendirmeye geçiyim ordada verirsim 58 i yakalrım diyorum
ben inanamıyorum kızlar ya evlendikten sonra kilo almıştım ardından hamilelik ve sonrası 72 yi görmüştüm en son ve artık kesinlikle gençlik kiloma inemem mümkün değil diyordum hayal gibiydi şimdi çok şaşırıyorum ve hala inanamıyorum rüya gibi sanki uyanıcam hala 70 kgdayım gibi olacak falan filan işte bu sabah 61 li rakamı görmek benin inanılmaz motive etti
günayyyyyyyyyyyyyyyyydııııııınn dukandaşlarım benim hepinizi öpüyorum ohhhhyarın aşkımmmm geliooooo askerden kavuşuyoruzzzz kilo veriyorummmm 12. gün sabahı 4.500 kilo verdim aç kalmıyorum evimiz yapıldı herşeyisyediğim gibi alındı ailelerim çok mükemmel güzelimde insan başka ne ister kiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutluyummmm uleeeeeyyynnnn:):):):):):
kızlar benim boyum170 cm ve dukanın sitesinde çıkan ideal kilom 65,5 fazla mı iyi mi yeterli mi ben 60 olayım istiyorum ama gerek var mı bilemiyorum kaç kilo ile güçlendirmeye geçmeliyim ne dersiniz?
günayyyyyyyyyyyyyyyyydııııııınn dukandaşlarım benim hepinizi öpüyorum ohhhhyarın aşkımmmm geliooooo askerden kavuşuyoruzzzz kilo veriyorummmm 12. gün sabahı 4.500 kilo verdim aç kalmıyorum evimiz yapıldı herşeyisyediğim gibi alındı ailelerim çok mükemmel güzelimde insan başka ne ister kiiiiiiiiiiii dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutluyummmm uleeeeeyyynnnn:):):):):):
Tam 3 gündür giremedim ve sizleri çok özledim.
Bir kaç sayfaya bakabildim geçmişte;
Selincim bizi bırakıp bir yere gidemezsin, unut bunu.
Eski bir masal, evleniyormuşsun, çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun, bir yastıkta yaşlanın sağlıkla, mutlulukla. Bunlar çok güzel telaşlar, kolay gelsin.
Miraycım senin göbüş de gitmiş, maşallah
Kızlar, atladığım şeyler olabilir ama hepinizi çok seviyorum, sağlıklı, enerjik ve bol moralli bir hafta diliyorum (yarısı bitti ama kalan kısmı için:))
evet canım 62 ile güçlendirmeye geçtim.ilk hafta 1 kilo verdim.geçen hafta 61 idim.ama bu h.sonun anne-babama kavuşunca biraz kaçırdım 62 ile geri döndüm.dün ve bugün dikkatliyim bakalım perşembe tartılıcam:))
dün ablam geldi. yaklaşık 6 aydır görüşmemiştik. beni gördü boş boş bakıyor karşıdan. bu sen değilsin ki diyor bana. ben aynaya bakınca kendimi hep aynı görüyorum. insan kendini algılamakta zorlanıyor. tamam kıyafet deniyoruz büyük geliyor, eski giysiler olmuyor falan ama birinin tepkisi daha etkili. ergenlik çağımdan sonra hiç bu kilolarda olmamıştım ben. o yüzden de çok garipsiyorum. hala alışamadım kendime. 65 kg hedefim var ve o halimle yabancı gibi olacağım sanırım kendime.
Tekrardan hoşgeldin
Çok teşekkür ederim canım inşallah halledebiliriz, her şey çok aşırı acele olacak ama ne yapalım ...
Hoşbulduk canım benim,
Hızlandırılmış olarak yapıp sonra da bacaklarınızı uzatıp keyfine varacaksınız, en güzeli bu bana inan. Çünkü ne kadar fazla zaman olsa da zaten hiç bir zaman hazır olunmuyor.
herkese merhaba. yaklaşık 1,5 aydır dukan diyeti yapıyorum. yazdıklarınızı da sürekli takip ediyorum. diyete 61.300 ile başladım. şu anda 57 civarındayım. hedef kilom ise 52. aslında son bir haftadır diyete pek uymuyorum desem yeridir.çünkü uzun zamandır 57 kilodayım. bu benim motivemi öyle çok düşürdü ki.
kitabı da okudum duraklamaların olduğunu biliyorum. hayatımın her evresinde de sürekli farklı rejimler yaptım. bu yüzden yavaş kilo vereceğimi de biliyorum. ama sıkıldım. yürüyüşü de çok yapmadım aslında. başka bir rejime mi geçeyim dukana devam mı edeyim bilemedim.
Fazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
Fazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?