Fazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
kızlar beyaz gün nedir acıklayabilirmisinz
yani haklısınız. Bu kadar sabırsız olmamam gerek beş kilo civarında verdim. Henüz bir ay oldu. Diyete başlayalı. Şöyle bir durum var ki vücudum çok orantısız. Bacaklarım kollarım incecik. Tam ortada kocaman bir göbeğim var. Hani erkek vücutları gibi. Herşey çok çabuk olsun istiyor olabilirim doğru ama gerçekten çizgi film karakteri gibi vücudumdan oldukça sıkılmış durumdayım. Mekik çekemiyorum bir sağlık sorunum yok çok şükür. Ama sevmiyorum mekik çekmeyi. Yürümek daha zevkli geliyor bana. Böyle oluncada hep bacaklarımdan veriyorum. Eski kotlarımın bol gelen tarafları hep bacaklar. Korkuyorum hep bu yüzden. Incecik bacaklı kocaman göbekli bir insan olursam diye. Ama dediğim gibi devam ediyorum tabiki.Aeryn, bu kadar i,nsan başarılı oldu, bir sen başarısızsın öyle mi? kaç kilo verdin de göbeğin gitmedi? her yerin incecik oldu da bir göbeğin mi kaldı? kaç aydır diyet yapıyorsun da çekirdekli çikolatalı kaçamaklara başladın? azıcık sabır, azıcık gayret... yapma gözünü seveyim ya...
bu sabah tartıda -100 le birlikte 56.5 i gördüm hedefime 2.5 kilocuk kalmış ama canım deli gibi mercimek köfte istiyor boool limonlu
Eğer pazartesiye kadar dikkat edersem 55 leri görebilirmişim eşimin tahminlerine göre. akşamları sadece 15 dk twisterımı yapmaya başladım peek eğlenceli oluyor.
canm sen kaç kiloyla başladın bu diyete? maşallah sanahedefine ulaşana kadar sabret.. yedikte ne oldu ... sonra kendimizi iyoruz kilo vermek için. bazen diyorum kendime ne kadar aptalmışım diye hiç bu duruma gelenne kadar nasıl farketmemişim ben yaa nasıl bu hale gelirim diye.. o yüzden dikkatli ol şekerim
Ben 61.3 le başladım ama 61.3 ten önce tartıda 62.5 u gördüğüm oldu. Aslında ara ara masumca kaçamaklar yapıyorum ama ertesi gününde çok dikkat ediyorum. Bir de ben ailelerden saklıyorum hafta sonları mutlaka onlara gittiğimiz oluyor tok gitmeme rağmen çakmasınlar diye azıcık yerken eşim tabağıma müdahele ediyor
Sen verirken eşin almasın
yani haklısınız. Bu kadar sabırsız olmamam gerek beş kilo civarında verdim. Henüz bir ay oldu. Diyete başlayalı. Şöyle bir durum var ki vücudum çok orantısız. Bacaklarım kollarım incecik. Tam ortada kocaman bir göbeğim var. Hani erkek vücutları gibi. Herşey çok çabuk olsun istiyor olabilirim doğru ama gerçekten çizgi film karakteri gibi vücudumdan oldukça sıkılmış durumdayım. Mekik çekemiyorum bir sağlık sorunum yok çok şükür. Ama sevmiyorum mekik çekmeyi. Yürümek daha zevkli geliyor bana. Böyle oluncada hep bacaklarımdan veriyorum. Eski kotlarımın bol gelen tarafları hep bacaklar. Korkuyorum hep bu yüzden. Incecik bacaklı kocaman göbekli bir insan olursam diye. Ama dediğim gibi devam ediyorum tabiki.
İnşallah hepimizin başına, bende öyleydim üniversitedeyken 55 -56 zaten onlar artık hayalde ....olsun hamilelikte dikkat edersen kilo almazsın en önemli şey hamur işleri birde her gün yürü mutlaka hamileyken o zaman çok güzel bir kiloyla doğuma girersin ben 18 kg aldım doğumdan 3 ay sonra 15 kg gitmişti emzirirken çok hızlı gidiyor ilk 3-5 ayNe güzel bir duygu di mii? Darısı başımıza olsun!! Ben de üniversitede 55-56'ydım. Bir daha hiç öyle olamıcam gibi geliyo bana da :S Ama umarım olurum. Ki benim çocuğum da yok.. Bir daha alıcam bu kiloları daha.. Yani inşallah zamanı gelince :)sonra bi daha vermeye çalışcam.. Ohooo :))
:))) sorma biraz öyle oldu ama onlar bana 1-2 hafta sonra dönecek gibime geliyorOhh maşallah, ne güzel işte. Ye patatesleri, irmik helvalarını üstüne de kilo ver.Şaka bir yana, tartıda yıllardır göremediği kiloları görmek inanılmaz mutlu ediyor insanı. Hadi bakalım darısı 1,9 kiloya.
Ben de normal değerin 10 kat fazla tsh ıma rağmen gayet iyi verdim, mutluyum.
benim boyum 168 dukan bana 58 dedi zaten öncedeen de kendimi iyi hissettiğim kilom 56-58 arasıydı bence 62 ile falan güçlendirmeye geçkızlar benim boyum170 cm ve dukanın sitesinde çıkan ideal kilom 65,5 fazla mı iyi mi yeterli mi ben 60 olayım istiyorum ama gerek var mı bilemiyorum kaç kilo ile güçlendirmeye geçmeliyim ne dersiniz?
tamamen diyetten bende ilk zamanlarda hatta son 15 güne kadar falan depresiftim hep sakın bırakma karbonhidrat eksikliğinden oluyor bu haller kaçamak yapmamaya çalış artık göbeği sorarsan bende de var yaaş yavaş gidiyor eskiye oranla azaldıFazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
yok yok onun da göbeği iyice azaldı ama vicdan yapıp haftasonları ben diyetteyim onun suçu ne diye hamur işleri yapıyorum onun için. Kendim de sadece koklamakla yetiniyorum
günaydın kızlar. ben dun yıne kaçamak yaptım :26: bir avuç antep fıstıgı ve fındık yedım. ha yedımde rahat rahatta yemedım. yememelıyım kaçamak yapıyorum sunuda yıyım tamam bu son dıye dıye bı avucu yedım. barı yıyorum keyıf alal ala yeseydım dımıben cozurttum son zamanlarda evet ıkı-üç gündürde tavugun kanat yerını derısını sıyırarak yıyorum. bana bısey soyleyın. kızın bana . hatta küsün. hakettim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?