Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam dukancan arkadaşlarım benı de alın aranıza dun dukan amcama 120 ıle bısmıllah dedım bugun atak 2 deyım sırf protein almak harbıden çok zormuş yaaa resmen mıdem bulanıyo yaa sız nasıl başardınız atakları hemde benım 7 gun surcek püfff (((
 

Canım benim, çok büyük başarı, tebrik ediyorum seni.

Bizim de minicik bir payımız varsa ne mutlu bize, darısı başımıza inşallah :)
 
Hadi beni taşlayınnn
İlk kaçamağımı yaptım hemde +300 ü gördüğüm gün.
1 adet yaprak sarma yedim.

Hadi vurun vurun gık demeyeceğim

tam 24 kilo veren biri taşlanmaz ancak alkışlanır. bu aralar balık yersen çok rahat telafi edersin. Nerde yaşyorsun bilmiyorum ama büyük şehirlerde real carrefour gibi marketlerde balıklar hesaplı olabiliyor
 
canlarimmmmmmm

yeni gelen arkadaslarim gayet motive bir sekilde gördüm sizi. Aferim

benim gibi uzun süredir yapan arkadaslarim artik bikkinlik geldi degil mi? Cok cok haklisiniz.
aynen bende artik havalardanmidir nedir hep zararli seyleri istiyor canim. Hele ki regl günlerimde Allahim sanki kitliktan cikmisim gibi ne bulsam yiycem yani o dere. gözüm dönüyor resmen

ama bu dönemi mümkün oldugu kadar dukan yemekleri ile gecistirmemiz gerek. Cok cok zor oluyor artik biliyorum.
tarfilerimiz tükendi. artik yediklerimiz bize yetmiyor bence. degisik tatlar denemeye calisiyoruz ama bir türlü tatmin olmuyoruz cünkü zaten (özellikle ben ) aylardir yiyorum bunlari ve bikkinlik geldi artik. Hakli olarak.

ama canlarim biraz daha sabredelim. biraz daha. cok az kaldi. Aylardir sabrediyoruz son günlerimizi feda edip süreyi uzatmayalim.
Hepimizin hedefi var. Bir daha hayatimizda bu diyeti uygulamamak icin hedefimize ulasalim ve bir daha da eski kilolarimiza dönmeyelim insallah .



simdi gelelim hic kacamak yapmayip da kilo veremeyenlere.

Niles bu sözüm sana öncelikle. anladigim kadari ile tam anlami ile kacamaksiz gitmiyorsun sende benim gibi .
dolayisi ile arti olarak görünüyor tabi ki. haa seninki birden iki kilo fazla gösterebiliyor . ama canimcim senin sindirim problemin var zaten e birde üstüne ufak tefek kacamaklar olunca
ve de artik zaten bu diyetin kacinilmazi olan duraklamada eklenince senin fazla fazla cikman gayet normal bence. Yani senin vücut sistemin biraz daha farkli bence.
kendini kimse ile kiyaslama. hic kimse kimseyle kiyaslamasin kenidni. hepimizin farkli bir sistemi var. senin sindirim problemini cözmen lazim .

buraya kadar geldik birsey kalmadi sonuca. biraz daha sabredelim.

haa birde su var. duraklama yasayan arkadaslar...

hic de oturdugunuz yerden ya ben kacamak yapmiyorum ama veremiyorum demeyin.
mutlaka bir seyi yanlis yapiyorsunudur. yemek olarak ddegil sadece.
belki de sporu ihmal ediyorsunuz oturdugunuz yerden kilo vermeyi beklliyorsunuz.

iddia ediyorum söyle iki gün 1 er saat gercekten vücudu yoracak sekilde kan ter icinde kalacak sekilde spor yapin bakalim nasil ertesi gün eksi görüyorsunuz.
Ama gercekten kan ter icinde kalarak yapacaksiniz. ister kosun ister yürüyün bu sicakta. isterseniz agir hareketler yapin . iddia ediyorum kesin eksi görüp direnci kiracaksiniz. demedi demeyin.

Nilesss sen bir ara bilmem kac dk eliptik miydi neyyydi ondan yaptigim halde eksik göremiyorum demistin. Bence daha da arttir ve de her gün tartilma. birak üc kilo arti göstersin kafana takma bunu.

valla ben tartilmiyorum sürekli iki haftayi gectigi oluyor bazen. moralimi bozmak istemiyorum cünkü. ama ne zaman yorucu spor yapsam ertesi gün görüyorum eksiyi kesiin.nnn
 

aramıza hoşgeldin

Nasıl madde bağımlılığı oluyorsa karbohidrata karşı da vücudumuz bağımlı olurmuş vücudun onun alarmını veriyordur; birazcık sabret tartıdaki eksilerini; bollaşan kıyafetleri; çevrenin sana aaaaa balböceği nasıl da zayflamışsın tepkilerini düşün. Buradan da kopma
 
kızlar okuyorumdaa bır adet sarma kaçağımı gıbı bır lokmalar ertesı gune sıkı gunler gerçekten bu kadar onemlı mı bır lokma kaçamak bıle ??
 

İlk hafta herkes için zor oluyor.Ama inan haftaya çok iyi hissedeceksin bana da 6 gün atak vermişti.Bi de sana önerim yulaf kepeği hakkının yarım kaşığını öğlen 3-4 gibi ye.Ben de bu forumdan öğrenmiştim.Malum yulaf kepeğinde karbonhidrat var.Öğlen bi takviye yaptığında çok iyi geliyor.Yarım kaşığı koy yoğurdun içine ye kan can gelsin bünyene
 

İlk bir iki gün öyle oluyo ama sonra alışıyorsun Kolay gelsin
 


çok sağol yaaa motıvasyona çok ıhtıyacım var ıyı geldı cumlelerın
 
çok sağol yaaa motıvasyona çok ıhtıyacım var ıyı geldı cumlelerın

rica ederim sürüden ayrılma ki kurtlar kapmasın seni. Yani buraya mutlaka gel yaz yediklerini paylaş gün gün kaç kilo oldun bildir. Her perşembe günü kilo bildirimi yapılıyor onları da takip et. Çünkü bu topik insanı daha motive ediyor.
 

Hoşgeldin canım bende yeniyim bugün atak 3zor ama yapılamaz değil bende 98 200le başladım
 
Canım benim, çok büyük başarı, tebrik ediyorum seni.

Bizim de minicik bir payımız varsa ne mutlu bize, darısı başımıza inşallah :)

Ne küçük katkısı canım, ben koloni hayatı seven, takım ruhu sahibi bi tipim.Diyorum ya ben bişey yesem sanki hepiniz kilo alacakmışsınız gibi geliyor, inandırıcı gelmiyor kulağa ama mantıksız da olsa böyle hissediyorum.Perşembe tartısı diyetisyen randevusu benim için sanki kilo veremezsem hepinize ayıp olacakmış gibi hissediyorum.Sonuçta burada herkes bir birine emek veriyor..
 

İşte deneyim:)) en çok yapıp da kilo vermiş arkadaşların yazdıkları inandırıcı oluyor bence.Gerçi ben ağır spor olayına inanmıyorum ama yine de belki bünye ile ilgilidir.Ben hiç spor yapmadım da :)Eline sağlık canım
 
arkadaşlar bir sorum olucak ben bugün başladım dukan diyetine ama yulak ekmeği yeniyormu atak evresinde ben yenmez die biliyorum ama arkadaşım yiyor eğer yeniyorsa bende yiyim:)
 

İnan atak dönemi seyirden daha keyifli yeterki alternatif üret. Dukan mantısı süper meselaa. Protein demek sadece et demek değil. Tarifler linkine de bak lütfen. Ben seyre geçtim sebze yemeğe çekiniyorum. Durmak yok


tam 24 kilo veren biri taşlanmaz ancak alkışlanır. bu aralar balık yersen çok rahat telafi edersin. Nerde yaşyorsun bilmiyorum ama büyük şehirlerde real carrefour gibi marketlerde balıklar hesaplı olabiliyor

Ya ALLAHIMmı söyletti. Ben o şekli yanlış yapmışım. Bende köpüşüm neden sonda diyorum.

Benim bugün 6 gün atak tan sonra 3. seyir günüm. 8 günde 4 kg verdim. Ay birde aşık oluyorum galibaa daha çok kilo vermem lazımmm :)
Tabi görmemiş aşık olmuşş tutmuş duyurmuş. Yaş 33 olunca ve aştan ümidi kalmayınca insan hevesleniyor bu mucize kıpırtılara...


kızlar okuyorumdaa bır adet sarma kaçağımı gıbı bır lokmalar ertesı gune sıkı gunler gerçekten bu kadar onemlı mı bır lokma kaçamak bıle ??

Yaaa vurmayın yüzüme yediğim sarmayııı. Bir daha kaçamak falan yok. Sana da yok. Kimseye yok.
İnanınca oluyor sanırım. Zaten yüzün olmuyorki yemeğe. Lütfen ha gayret daha ilk gündesinnn. YANINDAYIZZZ..
 

canım bak sana bişey söylemek istiyorum.Yani hiç zannetmiyorum ki buradaki hiç bir üye,bu diyeti yapan hiç kimse ne özlediği yiyeceklerden mahrum kalmayı ne de spor yapmayı bayılarak yapmıyor.biz zaten normal hayatımızda bunları yapıyor olsak bu kiloları almazdık dimi ? mesela ilk defa dün akşam canım tatlı çekti napsam napsam diye delirdim.evim de çikolata madeni gibi ama gittim bir bardak süt koyup içtim napayım şimdi.ben de isterdim amaaan 1 tane çikolatadan nolacak deyip de yemeyi ama yapmıyorum.toplamda 10 kilo verdim ve bunu hayatımda belki de ilk defa yaşıyorum ve bunun bozulmasını istemiyorum.
yada şöyle söyleyeyim işten yorgun argın çıkıp hemen spor salonuna koşuyorum,inan elimi kolumu kaldırcak halim kalmıyor ama her akşam gidip hiç değilse 1.5 / 2 saat sporumu yapıyorum.mekik çekmekten ben de oldum olası nefret ederim ama bu göbeğin gitmesinin başka bir yolu da yok yani,bunu kabul etmen lazım.haa kilo verdikçe göbeğinde iner ama sönmüş bir balon gibi sarkık bir göbek olmasıyla sıkı ve kaslı bir göbeğin olması arasında da ciddi bir fark var tabiki.şu mekik aletlerinden satılıyor basit bir mekanizma,belki ondan alıp evde tv seyrederken falan yapabilirsin.önce kendin başaracağına inanmalısın,hırs yapmalısın.
şöyle düşün; bu kiloların hepsini bir anda almadın değil mi,işte aynı şekilde vermek de bir anda olmuyor.
nasıl ki uzun zamanlar içinde aldıysak bu kiloları yine biraz zaman içinde gidecek,limsenin 1 ayda bütün fazlalıklarından kurtulup fit bir vücuda sahip olması mümkün değil.bizim yapmamız gereken azmedip bu fazlalıklarla savaşıp hepsinden kurtulmak ve bir daha eski tombiş halimize dönmemek için elimizden gelen korumayı sağlamak.
bence yarın sabah itibariyle kendine yeni bir sayfa aç,kendini hazırla ve diyetini biraz daha ciddiye alarak saldır bakalım,haftaya perşembe bildirirsin bize durumunu.hadi bak burda hepimiz birbirimizden güç alarak çok güzel şeyler başardık,takıldığın bişey olursa hepimize sorabilirsin.ama çikolata,çekirdek falan yook öyle kaçamaklar anlaştık mı :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…