Dukancanlarım, kaderdaşlarım, canım arkadaşlarım, hepinize günaydınnnnnnn,
Ben daha önce bir kaç kez diyetisyene gitmiştim.En son gittiğim diyetisyen bana bir tüyo vermişti.Adet dönemi kilo vermek için bir fırsattır.Eğer kendini tutup da bu dönemde tatlı yemezsen daha fazla kilo verirsin çünkü vücudun bu dönemde çok daha fazla kalori harcar, o yüzden özellikle adet günlerinde daha sıkı yemeğe çalış demişti. Ben, dukana başladığımdan beri 2. kez adet görüyorum.Pazar günkü kaçamaklarım sayılmaz ise adet günlerimde meyvalı yoğurt bile yemedim.Tatlı çılgınlığımı süte karıştırılmış nescafe ile tatmin ettim.Hala adetim bitmemiş olmasına rağmen bu sabah tartı da 70,2Kg gördüm.
Başta, Miray, Selin, Ekim34 olmak üzere hepinize tek tek teşekkürler kızlar.Vallahi sayenizde oldu.Böylece Dukan maratonumun 43. gününde toplamda 10,3 kg vermiş oldum.Hepiniz saolun var olun daha büyük eksiler görün inşallah:))
Hadi beni taşlayınnn
İlk kaçamağımı yaptım hemde +300 ü gördüğüm gün.
1 adet yaprak sarma yedim.
Hadi vurun vurun gık demeyeceğim
Sen verirken eşin almasın
selam dukancan arkadaşlarım benı de alın aranıza dun dukan amcama 120 ıle bısmıllah dedım bugun atak 2 deyım sırf protein almak harbıden çok zormuş yaaa resmen mıdem bulanıyo yaa sız nasıl başardınız atakları hemde benım 7 gun surcek püfff(((
selam dukancan arkadaşlarım benı de alın aranıza dun dukan amcama 120 ıle bısmıllah dedım bugun atak 2 deyım sırf protein almak harbıden çok zormuş yaaa resmen mıdem bulanıyo yaa sız nasıl başardınız atakları hemde benım 7 gun surcek püfff(((
aramıza hoşgeldin
Nasıl madde bağımlılığı oluyorsa karbohidrata karşı da vücudumuz bağımlı olurmuş vücudun onun alarmını veriyordur; birazcık sabret tartıdaki eksilerini; bollaşan kıyafetleri; çevrenin sana aaaaa balböceği nasıl da zayflamışsın tepkilerini düşün. Buradan da kopma
çok sağol yaaa motıvasyona çok ıhtıyacım var ıyı geldı cumlelerın
Canım benim, çok büyük başarı, tebrik ediyorum seni.
Bizim de minicik bir payımız varsa ne mutlu bize, darısı başımıza inşallah :)
canlarimmmmmmm
yeni gelen arkadaslarim gayet motive bir sekilde gördüm sizi. Aferim
benim gibi uzun süredir yapan arkadaslarim artik bikkinlik geldi degil mi? Cok cok haklisiniz.
aynen bende artik havalardanmidir nedir hep zararli seyleri istiyor canim. Hele ki regl günlerimde Allahim sanki kitliktan cikmisim gibi ne bulsam yiycem yani o dere. gözüm dönüyor resmen
ama bu dönemi mümkün oldugu kadar dukan yemekleri ile gecistirmemiz gerek. Cok cok zor oluyor artik biliyorum.
tarfilerimiz tükendi. artik yediklerimiz bize yetmiyor bence. degisik tatlar denemeye calisiyoruz ama bir türlü tatmin olmuyoruz cünkü zaten (özellikle ben ) aylardir yiyorum bunlari ve bikkinlik geldi artik. Hakli olarak.
ama canlarim biraz daha sabredelim. biraz daha. cok az kaldi. Aylardir sabrediyoruz son günlerimizi feda edip süreyi uzatmayalim.
Hepimizin hedefi var. Bir daha hayatimizda bu diyeti uygulamamak icin hedefimize ulasalim ve bir daha da eski kilolarimiza dönmeyelim insallah .
İşte deneyim:))
simdi gelelim hic kacamak yapmayip da kilo veremeyenlere.
Niles bu sözüm sana öncelikle. anladigim kadari ile tam anlami ile kacamaksiz gitmiyorsun sende benim gibi .
dolayisi ile arti olarak görünüyor tabi ki. haa seninki birden iki kilo fazla gösterebiliyor . ama canimcim senin sindirim problemin var zaten e birde üstüne ufak tefek kacamaklar olunca
ve de artik zaten bu diyetin kacinilmazi olan duraklamada eklenince senin fazla fazla cikman gayet normal bence. Yani senin vücut sistemin biraz daha farkli bence.
kendini kimse ile kiyaslama. hic kimse kimseyle kiyaslamasin kenidni. hepimizin farkli bir sistemi var. senin sindirim problemini cözmen lazim .
buraya kadar geldik birsey kalmadi sonuca. biraz daha sabredelim.
haa birde su var. duraklama yasayan arkadaslar...
hic de oturdugunuz yerden ya ben kacamak yapmiyorum ama veremiyorum demeyin.
mutlaka bir seyi yanlis yapiyorsunudur. yemek olarak ddegil sadece.
belki de sporu ihmal ediyorsunuz oturdugunuz yerden kilo vermeyi beklliyorsunuz.
iddia ediyorum söyle iki gün 1 er saat gercekten vücudu yoracak sekilde kan ter icinde kalacak sekilde spor yapin bakalim nasil ertesi gün eksi görüyorsunuz.
Ama gercekten kan ter icinde kalarak yapacaksiniz. ister kosun ister yürüyün bu sicakta. isterseniz agir hareketler yapin . iddia ediyorum kesin eksi görüp direnci kiracaksiniz. demedi demeyin.
Nilesss sen bir ara bilmem kac dk eliptik miydi neyyydi ondan yaptigim halde eksik göremiyorum demistin. Bence daha da arttir ve de her gün tartilma. birak üc kilo arti göstersin kafana takma bunu.
valla ben tartilmiyorum sürekli iki haftayi gectigi oluyor bazen. moralimi bozmak istemiyorum cünkü. ama ne zaman yorucu spor yapsam ertesi gün görüyorum eksiyi kesiin.nnn
günaydınnn herkese sabah uyandım ve 1 günde 2.5 kg gitmiş acayipp mutluyum gaza geldimmm resmen:)
tam 24 kilo veren biri taşlanmaz ancak alkışlanır. bu aralar balık yersen çok rahat telafi edersin. Nerde yaşyorsun bilmiyorum ama büyük şehirlerde real carrefour gibi marketlerde balıklar hesaplı olabiliyor
kızlar okuyorumdaa bır adet sarma kaçağımı gıbı bır lokmalar ertesı gune sıkı gunler gerçekten bu kadar onemlı mı bır lokma kaçamak bıle ??
yani haklısınız. Bu kadar sabırsız olmamam gerek beş kilo civarında verdim. Henüz bir ay oldu. Diyete başlayalı. Şöyle bir durum var ki vücudum çok orantısız. Bacaklarım kollarım incecik. Tam ortada kocaman bir göbeğim var. Hani erkek vücutları gibi. Herşey çok çabuk olsun istiyor olabilirim doğru ama gerçekten çizgi film karakteri gibi vücudumdan oldukça sıkılmış durumdayım. Mekik çekemiyorum bir sağlık sorunum yok çok şükür. Ama sevmiyorum mekik çekmeyi. Yürümek daha zevkli geliyor bana. Böyle oluncada hep bacaklarımdan veriyorum. Eski kotlarımın bol gelen tarafları hep bacaklar. Korkuyorum hep bu yüzden. Incecik bacaklı kocaman göbekli bir insan olursam diye. Ama dediğim gibi devam ediyorum tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?