Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bir sorum olucak ben bugün başladım dukan diyetine ama yulak ekmeği yeniyormu atak evresinde ben yenmez die biliyorum ama arkadaşım yiyor eğer yeniyorsa bende yiyim:)

canım hoşgeldin,atakta 1.5 yemek kaşığı yk yiyeceksin,hadi bakalım hayırlısı :)

arkadaşlar bir sorum olucak ben bugün başladım dukan diyetine ama yulak ekmeği yeniyormu atak evresinde ben yenmez die biliyorum ama arkadaşım yiyor eğer yeniyorsa bende yiyim:)

Yulaf kepeği ekmeği yapmak için budağ kepeği vs kullanılıyor bildiğim kadarı ile onlar da atakta yasak.Bne hiç ekmek yapmadım şimdiye kadar hep krep yapıyorum.Yumarta akı+süt+ y.kepeği biraz beklesin sonra dök kızgın tavaya orta ateşte pişir ister rulo iste kopara kopra ye afiyet olsun

seyır konusunda kıtabı okuyupda anlamadığım 5+2 var 1+1 var hangısı nı yapmak gerekıyor ?

Şimdi şöyle; eğer ki bölgesel zayıflamaya ihtiyacın varsa 5 gün sebze protein 2 gün saf protein tüketiyorsun; yok benim her yerimden baya baya vermem lazım diyorsan da 1 gün saf protein 1 gün sebze protein gidiyorsun.

canım hoşgeldin,atakta 1.5 yemek kaşığı yk yiyeceksin,hadi bakalım hayırlısı :)

saol canım hoşbuldum:) yulaf ekmeğinden bahsetmiştim ben yulaf kepeğini biliorum zaten gerçekten işe yarıyormu ben 56 kiloyum 47ye düşmek istiyorum yani eski kiloma dönmek istiyorum artık ve düğünüm yaklaştı

teşekkür ederim canım eveet dün krep tarifini bende aldım bu akşam eve gidince yapıcam galiba hazır yulaf ekmeği yasak artık krepi ekmek olarak yerim bende:)

Ekemk olmaz mmalesef. Yulaf kepeği olmalıı :)

nasıl yapılıyor peki

İnternetten bir sürü tarfi bulabilirsin ben memnun olduğum bir tarifi vereyim sana ..

MAYASIZ DUKAN EKMEK ( 12 tane )
1 yumurta
1 su bardağı yağsız yoğurt
1 su bardağı yulaf kepeği
1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI:
1-) Derin bir kaseye yoğurt + yulaf kepeği + yumurta + kabartma tozu ‘nu koyup, çatalla hepsini karıştırın.
2-) Fırını 175 derece turboya ayarlayın.
3-) Yağsız olarak silikon kalıplara paylaştırın.
4-) Fırının ısısını düşürmeden , 25 dakika pişirin.

Son düzenleme:

yulaf ekmeginden kastin nedir canim? yulaf kepeginden ekmek yapiyoruz evet ve de atak dahil her evrede serbest.

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 12 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 5 kasik süt tozu -
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kuru maya
- 1 caybardagi light yoğurt
- 3 yumurta
- 1 su bardagi soda
- beyaz peynir istenirse eger.

hepsini karistirip kaliba döküp pisiriyoruz.

bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)

bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)

Mantarlı tavuk sote ve biraz yeşillik yedim, geldim. Eczanede tartıldı arkadaşım, ben de dayanamadım hadi dedim tartılıyim, 63,5 kg çıktım Tabi yemekten sonra ve kıyafetlerle.. ama yine de çok moralim bozuldu. Keşke tartılmasaydım. Hem de elektronik tartı değil, normal ibreli tartılardan. Perşembe 62-63 falan çıkıcam heralde yine :S

Benim de arkadaşım kilomu görünce; sana bu diyet işe yaramıyor demek dedi Bence başka bir şeyler yap, dedi. Ben bırakmak istemiyoruumm!! Spor yapamadım bu aralar ondan olmuş olabilir. sporu arttırıcam yine.. Sen de öyle yap bence. Bırakma diyeti.

Mutsuzluk tabi ki diyetten. Ben istediklerimi yiyemeyince hem sinir küpü ve hem de mutsuz oluyorum. Ama mecburuz. O sevmediğimiz mekikleri yapmaya da mecburuz ne yazık ki canım

Hadi beni taşlayınnn
İlk kaçamağımı yaptım hemde +300 ü gördüğüm gün.
1 adet yaprak sarma yedim.

Hadi vurun vurun gık demeyeceğim

1 yaprak sarma çok büyük bi kaçamak değil. Sakın nasılsa bozdum diye devamını getirme. Bir daha da kendini tutmaya çalışmalısın. Şimdi baktım da 43 gün olmuş ben başlayalı. 43 günde 2 kaçamak yaptım. Güzel kaçamaklardı ama Düşünürsek 20 günde 1 oluyor. Çok da az değil tabi. Bundan sonraki kaçamağımı da en erken 20 gün sonra yapmalıyım, diye düşünüyorum. En az 20 gün sıfır kaçamak.. Hatta mümkünse 1 ay.. Zaten 1 ay kendimi tutsam hedefime ulaşıcam. Sen de öyle düşün. Hiç kaçamaksız olmaz belki ama; en azından 20-25 günde 1, küçük kaçamaklar olsun. Uzatıp duruyo mutlu olma süremizi bu kaçamaklar. Benim çok acelem yok ama; hiç ulaşamazsam hedefime diye, çok korkuyorum. Dayanmamız lazım..

bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliyormu hani yulaf kepeği 1,5 kaşık tüketilmeliydi kafam karştı yaw:)

bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliyormu hani yulaf kepeği 1,5 kaşık tüketilmeliydi kafam karştı yaw:)

Bu tarife göre; 1 su bardağı yulaf kepeği, kaç kaşık yulaf kepeği ediyorsa, ona göre hesaplaman lazım. Buna göre, içerisinde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği içeren parçalara bölerek, günde 1 dilim onlardan tüketebilirsin.

Az önce 1 aydır görmediğim çalıştığım bir firmanın satış müdürü ziyaretime geldi.
Adamı görünce zayıflamışsınız falan dedim. Fark etmiş en son gördüğümden
Demezmi DUKAN a başladım diyee.
İnanamadımm.
Dedim foruma katılınnn güldü geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…