arkadaşlar bir sorum olucak ben bugün başladım dukan diyetine ama yulak ekmeği yeniyormu atak evresinde ben yenmez die biliyorum ama arkadaşım yiyor eğer yeniyorsa bende yiyim:)
seyır konusunda kıtabı okuyupda anlamadığım 5+2 var 1+1 var hangısı nı yapmak gerekıyor ?
arkadaşlar bir sorum olucak ben bugün başladım dukan diyetine ama yulak ekmeği yeniyormu atak evresinde ben yenmez die biliyorum ama arkadaşım yiyor eğer yeniyorsa bende yiyim:)
seyır konusunda kıtabı okuyupda anlamadığım 5+2 var 1+1 var hangısı nı yapmak gerekıyor ?
canım hoşgeldin,atakta 1.5 yemek kaşığı yk yiyeceksin,hadi bakalım hayırlısı :)
Yulaf kepeği ekmeği yapmak için budağ kepeği vs kullanılıyor bildiğim kadarı ile onlar da atakta yasak.Bne hiç ekmek yapmadım şimdiye kadar hep krep yapıyorum.Yumarta akı+süt+ y.kepeği biraz beklesin sonra dök kızgın tavaya orta ateşte pişir ister rulo iste kopara kopra ye afiyet olsun
Yulaf kepeği ile ekmek yapabilirsin tabiki kendin .
Ekemk olmaz mmalesef. Yulaf kepeği olmalıı :)
nasıl yapılıyor peki
bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)İnternetten bir sürü tarfi bulabilirsin ben memnun olduğum bir tarifi vereyim sana ..
MAYASIZ DUKAN EKMEK ( 12 tane )
1 yumurta
1 su bardağı yağsız yoğurt
1 su bardağı yulaf kepeği ( Yulaf unu )
1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI:
1-) Derin bir kaseye yoğurt + yulaf kepeği + yumurta + kabartma tozu nu koyup, çatalla hepsini karıştırın.
2-) Fırını 175 derece turboya ayarlayın.
3-) Yağsız olarak silikon kalıplara paylaştırın.
4-) Fırının ısısını düşürmeden , 25 dakika pişirin.
bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)İnternetten bir sürü tarfi bulabilirsin ben memnun olduğum bir tarifi vereyim sana ..
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI:
1-) Derin bir kaseye yoğurt + yulaf kepeği + yumurta + kabartma tozu nu koyup, çatalla hepsini karıştırın.
herkese merhaba. yaklaşık 1,5 aydır dukan diyeti yapıyorum. yazdıklarınızı da sürekli takip ediyorum. diyete 61.300 ile başladım. şu anda 57 civarındayım. hedef kilom ise 52. aslında son bir haftadır diyete pek uymuyorum desem yeridir.çünkü uzun zamandır 57 kilodayım. bu benim motivemi öyle çok düşürdü ki.
kitabı da okudum duraklamaların olduğunu biliyorum. hayatımın her evresinde de sürekli farklı rejimler yaptım. bu yüzden yavaş kilo vereceğimi de biliyorum. ama sıkıldım. yürüyüşü de çok yapmadım aslında. başka bir rejime mi geçeyim dukana devam mı edeyim bilemedim.
Fazla mutsuzum bu aralar. Diyetten mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hiçbir heyecan hissetmiyorum hayata karşı. Zaten azimle uyguladığım hayatımın odak noktasına getirdiğim bir bu diyet vardı. Bu diyetlede göbeğimden kurtulamadım. Başarısızlık fazlasıyla depresif yapıyor beni. Devam ediyorum tabiki bol kaçamakla. Çekirdekler çikolatalar. Perşembe günündende bir eksi beklemiyorum ya zaten neyse. Sadece yazıp paylaşmak istedim.
Hadi beni taşlayınnn
İlk kaçamağımı yaptım hemde +300 ü gördüğüm gün.
1 adet yaprak sarma yedim.
Hadi vurun vurun gık demeyeceğim
bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliyormu hani yulaf kepeği 1,5 kaşık tüketilmeliydi kafam karştı yaw:)İnternetten bir sürü tarfi bulabilirsin ben memnun olduğum bir tarifi vereyim sana ..
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI:
yulaf ekmeginden kastin nedir canim? yulaf kepeginden ekmek yapiyoruz evet ve de atak dahil her evrede serbest.
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 12 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 5 kasik süt tozu -
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kuru maya
- 1 caybardagi light yoğurt
- 3 yumurta
- 1 su bardagi soda
- beyaz peynir istenirse eger.
hepsini karistirip kaliba döküp pisiriyoruz. [/QUOT
yulaf ekmeğinden kastım hazırlar var ya oydu teşekkür ederim canım süpermiş ya:)
bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliyormu hani yulaf kepeği 1,5 kaşık tüketilmeliydi kafam karştı yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?