Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eski bir masal.. canim tarifinde yulaf unu kullanmamalisin. yulaf kepegi olacak ayni sey degil ikisi

ayrica esesma yulaf kepegi 1.5 kasik atakta. ekmegi yapiyoruz hergün bir dilim tüketiyoruz. gersini dolaba sakliyoruz her gün cikarip isitip yiyoruz

şimdi anladım teşekkr ederim. kitabını almadan kendim yapsam olmuyormu bu diyeti kitabını alıp okumam mı gerekiyor peki kurallar belli sonuçta çok rahat uyabilirim

Ayyyy Ne güzel ne güzel İnsanın aşık olası geliyo yaaa! Gidiyim de kocama aşık oliyim bari bi daha Yapacak bişey yok hihihi

Canım; tavsiyen için teşekkürler. bu ay bunu kesinlikle denicem. Tatlısızlıktan çatlasam da deniceeemm!! Bu arada benim de 43 gün olmuş, ama gördüğün gibi 6 kilo anca verdim.. Hızlanmalıyıımmmm!!! Koş koş koş :))

Hoşgeldiinnn!! Hayırlı olsuunnn!! Önce zor olur, sonra alışırsın Hiç bir zaman da tam alışılmıyo da :) Ama bu durumdan iyi olacağın kesin Moral bozma yeter

Canım, motivasyonun çok güzel...! Teşekkürler! Henüz o kadar uzun zaman olmadı ama, tatlı da tatlı istiyorum Sıkıldım gerçekten!! Ama yeni kaçamak yaptım. Artık sonuna kadar devam.. Mümkün olduğu kadar kaçamak falan yok! Yarı yolu geçtim. Diğer yarısı daha kısa sürsün inşallah!! Saol :109:

bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)

Tabiki bir anda hepsini yemiyorsun 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kadar miktar ne kadara denk geliyorsa o kadarını yiyebiliyorsun.

Canım siteden direk alıntı yaptım yulaf ununu silmeyi unutmuşum yoksa kepekle yapıyorum ..

şimdi anladım teşekkr ederim. kitabını almadan kendim yapsam olmuyormu bu diyeti kitabını alıp okumam mı gerekiyor peki kurallar belli sonuçta çok rahat uyabilirim

Kitapta detaylar, püf noktaları veriliyor. Biz de burdan yardımcı olmaya çalışırız tabi ama; kitabı okumazsan soracağın çok şey olur ve sürekli burda biri olmayabilir. Her an yardımcı olamayabiliriz; ki bizim de bilmediğimiz, birbirimizden yardım aldığımız konular var hala. Kurallar var, yaparım gibi, basit değil ne yazık ki. Kitap hepimizin rehberi bu konuda. İnternetten uygun fiyata çok rahat satın alabilirsin ve kapına kadar gelir.

seyır konusunda kıtabı okuyupda anlamadığım 5+2 var 1+1 var hangısı nı yapmak gerekıyor ?
hoşgeldin.
ben 5 aydır bu diyeti yapıyorum.ve güçlendirmedeyim artık.en sıkılmadan yapılanı 1+1 ben öyle yaptım çogunlukla..şimdi sadece 1 kilom var verilcek acelem yok o yüzden.Allah yardımcın olsun.buraya sık sık gel çok motive oluyor insan.ben bu topik olmasa bu kadar iradeli olamazdım.

Aynı zamanda başlamışız da sen beden kitle endeksine bak:)) Ben 1,68 boyundayım ve 80,5 kg ile başladım.Fazla kiloya göre yüzdeye vurduğundan sen daha çok vermişsindir.Burada okumuştum= beden kitle endeksi 25in üzerinde olanlar daha hızlı kilo veriyormuş sonra düşecekmiş( Ben 64 kg görünce güçlendirmeye geçeceğim:)) Sen zaten çoktan görmüşsün

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.diyetiniz hayırlı olsun:))
birkaç konuda uyarı ve fikir olsun istedim.
kitabı okumadan diyete başlamamak en doğrusu.ben 5 aydır mutfak masamın üzerinde tutuyorum aklıma takıldığında açıp bakıyorum.burada aynı soruya defalarca cevap vermek tekrara düşürüyor ve sıkıcı oluyor.geçmiş sayfalara bir göz gezdirmenizi öneririm. aylardır kader birliği yaptığımız arkadaşlarımıza verdiğimiz cevaplar emin olun aklınızdaki soru işaretlerini kaldıracaktır..
biraz sabır gerektiren bir diyet..duraklamaların az yaşanması için kaçamaklarınızı minumumda tutmalısınız..
hepinizi öpüyorum.
sevgiyleeee

Son düzenleme:
slm kızlar ben pkoluyumm 59 kıloyum 55 kılo olmak istiyorum ve bu diyeti dneemeye kara verdım daha oncede çok kısa yapmıstım ve bırakmıstım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum 4kıloyu vermemde banda yardımcı olurmusunuz lütfen

Tabi ki arkadaşım sen burada ol motivasyonunu kaybetmezsin gider 4 kiloda.

canım benim 4 kilo için bu diyeti yapmasan sanki daha doğru gibi..adet düzensizliği filan oluyor sende pko lusun bir aksilik olmasın sonra.sadece bir tavsiye...

Slm dukaancı arkdaşlar bende kitabı okumuş fakat uygulamaya yeni geçmiş biri olarak aranıza katılıyorum.31 yaşında 1 çocuk annesi 167 boyum,97 kiloyum bu sabah itibariyle kısacası facia durumum.Diyet hikayelerim oldu herkes gibi bugun yenıden başladım.Desteklerinizi esirgemezseniz seviniriz motivasyon bakımından kolay gelsin.

ok canim aman

Son düzenleme:

Hoş geldinnn

Öncelikle geçmişi şöyle bir taramalısın. Tüm soruların yabıtları var.

Durmak yokkk çok keyifli bir diet bu.

Benim küçük DUkanım :)

facebook a bakarken aklima geldi. tencere keki de yapabilirsiniz cani tatli cekenler

ALMAN PASTASI(her evre)

2 yumurta
4 yemek kaşığı tatlandırıcı
2 tatlı kaşığı mısır nişastası
5 yemek kasığı süt
vanilya aroması
limon kabuğu rendesi
kabartma tozu
4 yemek kaşığı yulaf kepeği

YAPILIŞI;

Tüm malzemeleri çırpıyoruz
derin bir tencerenin dibine su koyup kaynatıyoruz
kek malzemesini çok az yağla yağladığımız 6 nescafe fincanına paylaştırıyoruz
tencerenin kapağına mutfak havlusu sarıyoruz
15 dakika pişiriyoruz ..

KREMASI;

2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı tatlandırıcı
limon kabuğü rendesi
1 yemek kaşığı tepeleme mısır nişastası
1-2 damla vanilya aroması...

not:mısır nişastası hergün olmamak kaydıyla 1 tatlı kaş.izinli.limitlerinize dikkat ederek tüketiniz.

Hoş geldinnn

Öncelikle geçmişi şöyle bir taramalısın. Tüm soruların yabıtları var.

Durmak yokkk çok keyifli bir diet bu.

Benim küçük DUkanım :)

teşekkür ederim canım çok aklıma yattı diyetin kuralları hedef kilomu hesapladım piere dukan sitesinde yani yol uzun 75 kg olmalıyım.ama metabolizmam alışıkdır diyeti uygulamay başladığğım anda hemen karşılık veriri Allahtan!kararım kesin kısmetse ama değişik menülerin olduğu bir yer varmı?

canım benim 4 kilo için bu diyeti yapmasan sanki daha doğru gibi..adet düzensizliği filan oluyor sende pko lusun bir aksilik olmasın sonra.sadece bir tavsiye...

evet pkoluyum canım adet düzensşizliğim vardı ama 2aydırrr düzenli oluyorum doktorumn cocuk için zayıflamam gerektıgını zayıflarsan yumurtlamamın düzelecegını soyeldi 65 kılodan 59 kadar düştüm 59 kaldım bıde bu diyeti yapayım dedım bakalım yarın deniyeyim dayanamazsam yapama zaten ilgin için sagol canım

Pko var ve sen protein ağırlıklı bi diyet yapacaksın üstelik de bebeğin olsun istiyorsun... Sağlıktan önemli bişey yok.Sen diyeti boşver.Hemen organik pazara koş.Güzel mevsim sebzeleri ile organik beslen.Pkonun en güzel tedavisi bu benim bi arkadaşım ne drlar gezdi en son gittiği drun önerisi.
1-İçinde tatlandırıcıymış, glutenmiş, çok işlenmiş hatta işlenmiş olan hiçbişey yeme içme
2-Marketten tavuk et alıp yeme.İmkanın varsa etini sütünü, peynirini yoğurdunu bulunduğun ile en yakın ilçe hatta köyden temin et.Özellikle tavuk yeme.
3-Özetle, migrosu hiç görmemiş bir köylü gibi yaşa en az 6 ay. Bak tedaviye nasıl hemen cevap vereceksin.Özellikle mısır nişastası/şurubu içeren ürünlerden uzak dur.(Kola mevya suyu vs...)

İnsan vücudu orjinal bir makina.. Mesela ben bu bahsettiğim şeylerin hiçbirini yiyemem.Daha dilimde başlar hassasiyet. 10 tane organik besinin arasına koy bunlardan birini şıp diye anlarım.Ama çoğu insan anlamadan yiyor.Bu besinler erkeklerde özellikle erkek çocuklarda malesef cinsiyet sapmalarınai, kadınlarda üreme sistemine saldırıyor.Zaten bunlardan yemeğe başlayınca, dikkat de edersen zayıflarsın..4 kilo ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…