Bu tarife göre; 1 su bardağı yulaf kepeği, kaç kaşık yulaf kepeği ediyorsa, ona göre hesaplaman lazım. Buna göre, içerisinde 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği içeren parçalara bölerek, günde 1 dilim onlardan tüketebilirsin.
Benim bugün 6 gün atak tan sonra 3. seyir günüm. 8 günde 4 kg verdim. Ay birde aşık oluyorum galibaa daha çok kilo vermem lazımmm :)
Tabi görmemiş aşık olmuşş tutmuş duyurmuş. Yaş 33 olunca ve aştan ümidi kalmayınca insan hevesleniyor bu mucize kıpırtılara...
Dukancanlarım, kaderdaşlarım, canım arkadaşlarım, hepinize günaydınnnnnnn,
Ben daha önce bir kaç kez diyetisyene gitmiştim.En son gittiğim diyetisyen bana bir tüyo vermişti.Adet dönemi kilo vermek için bir fırsattır.Eğer kendini tutup da bu dönemde tatlı yemezsen daha fazla kilo verirsin çünkü vücudun bu dönemde çok daha fazla kalori harcar, o yüzden özellikle adet günlerinde daha sıkı yemeğe çalış demişti. Ben, dukana başladığımdan beri 2. kez adet görüyorum.Pazar günkü kaçamaklarım sayılmaz ise adet günlerimde meyvalı yoğurt bile yemedim.Tatlı çılgınlığımı süte karıştırılmış nescafe ile tatmin ettim.Hala adetim bitmemiş olmasına rağmen bu sabah tartı da 70,2Kg gördüm.
Başta, Miray, Selin, Ekim34 olmak üzere hepinize tek tek teşekkürler kızlar.Vallahi sayenizde oldu.Böylece Dukan maratonumun 43. gününde toplamda 10,3 kg vermiş oldum.Hepiniz saolun var olun daha büyük eksiler görün inşallah:))
selam dukancan arkadaşlarım benı de alın aranıza dun dukan amcama 120 ıle bısmıllah dedım bugun atak 2 deyım sırf protein almak harbıden çok zormuş yaaa resmen mıdem bulanıyo yaa sız nasıl başardınız atakları hemde benım 7 gun surcek püfff(((
canlarimmmmmmm
benim gibi uzun süredir yapan arkadaslarim artik bikkinlik geldi degil mi? Cok cok haklisiniz.
aynen bende artik havalardanmidir nedir hep zararli seyleri istiyor canim. Hele ki regl günlerimde Allahim sanki kitliktan cikmisim gibi ne bulsam yiycem yani o dere. gözüm dönüyor resmen
ama bu dönemi mümkün oldugu kadar dukan yemekleri ile gecistirmemiz gerek. ...........
................
valla ben tartilmiyorum sürekli iki haftayi gectigi oluyor bazen. moralimi bozmak istemiyorum cünkü. ama ne zaman yorucu spor yapsam ertesi gün görüyorum eksiyi kesiin.nnn
bu tarif şimdi atak evresinde yenebiliomu hani 1,5 kaşık yeniyor du yulaf kepeği kafam karıştı yaw:)
eski bir masal.. canim tarifinde yulaf unu kullanmamalisin. yulaf kepegi olacak ayni sey degil ikisi
ayrica esesma yulaf kepegi 1.5 kasik atakta. ekmegi yapiyoruz hergün bir dilim tüketiyoruz. gersini dolaba sakliyoruz her gün cikarip isitip yiyoruz
şimdi anladım teşekkr ederim. kitabını almadan kendim yapsam olmuyormu bu diyeti kitabını alıp okumam mı gerekiyor peki kurallar belli sonuçta çok rahat uyabilirim
hoşgeldin.seyır konusunda kıtabı okuyupda anlamadığım 5+2 var 1+1 var hangısı nı yapmak gerekıyor ?
mısır nişastası sınırlı iznli hiç koymamanı tavsiye ederim:)
yulaf ekmeginden kastin nedir canim? yulaf kepeginden ekmek yapiyoruz evet ve de atak dahil her evrede serbest.
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 12 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 5 kasik süt tozu -
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kuru maya
- 1 caybardagi light yoğurt
- 3 yumurta
- 1 su bardagi soda
- beyaz peynir istenirse eger.
hepsini karistirip kaliba döküp pisiriyoruz. [/QUOT
yulaf ekmeğinden kastım hazırlar var ya oydu teşekkür ederim canım süpermiş ya:)
AyyyyNe güzel ne güzel İnsanın aşık olası geliyo yaaa! Gidiyim de kocama aşık oliyim bari bi daha Yapacak bişey yok hihihi
Canım; tavsiyen için teşekkürler. bu ay bunu kesinlikle denicem. Tatlısızlıktan çatlasam da deniceeemm!!Bu arada benim de 43 gün olmuş, ama gördüğün gibi 6 kilo anca verdim.. Hızlanmalıyıımmmm!!! Koş koş koş :))
Hoşgeldiinnn!! Hayırlı olsuunnn!! Önce zor olur, sonra alışırsınHiç bir zaman da tam alışılmıyo da :) Ama bu durumdan iyi olacağın kesin Moral bozma yeter
Canım, motivasyonun çok güzel...! Teşekkürler! Henüz o kadar uzun zaman olmadı ama, tatlı da tatlı istiyorumSıkıldım gerçekten!! Ama yeni kaçamak yaptım. Artık sonuna kadar devam.. Mümkün olduğu kadar kaçamak falan yok! Yarı yolu geçtim. Diğer yarısı daha kısa sürsün inşallah!! Saol :109:
slm kızlar ben pkoluyumm 59 kıloyum 55 kılo olmak istiyorum ve bu diyeti dneemeye kara verdım daha oncede çok kısa yapmıstım ve bırakmıstım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum 4kıloyu vermemde banda yardımcı olurmusunuz lütfen
canım benim 4 kilo için bu diyeti yapmasan sanki daha doğru gibi..adet düzensizliği filan oluyor sende pko lusun bir aksilik olmasın sonra.sadece bir tavsiye...slm kızlar ben pkoluyumm 59 kıloyum 55 kılo olmak istiyorum ve bu diyeti dneemeye kara verdım daha oncede çok kısa yapmıstım ve bırakmıstım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum 4kıloyu vermemde banda yardımcı olurmusunuz lütfen
Tabiki bir anda hepsini yemiyorsun 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kadar miktar ne kadara denk geliyorsa o kadarını yiyebiliyorsun.
Canım siteden direk alıntı yaptım yulaf ununu silmeyi unutmuşum yoksa kepekle yapıyorum ..
mısır nişastası sınırlı iznli hiç koymamanı tavsiye ederim:)
benim ekmek yaptigim söylenemez pek canim . yapsamda hergün yemiyorum genelde buzlukta duruyor unutuyorum sonra günler sonra aklima geliyor.
valla bazende bu tarife uymuyorum aklima göre yapiyorum. ama dikkat ediyorum msiir nisatasina ve digerlerine sagol canim
Slm dukaancı arkdaşlar bende kitabı okumuş fakat uygulamaya yeni geçmiş biri olarak aranıza katılıyorum.31 yaşında 1 çocuk annesi 167 boyum,97 kiloyum bu sabah itibariyle kısacası facia durumum.Diyet hikayelerim oldu herkes gibi bugun yenıden başladım.Desteklerinizi esirgemezseniz seviniriz motivasyon bakımından kolay gelsin.
Hoş geldinnn
Öncelikle geçmişi şöyle bir taramalısın. Tüm soruların yabıtları var.
Durmak yokkk çok keyifli bir diet bu.
Benim küçük DUkanım :)
Tabi ki arkadaşım sen burada ol motivasyonunu kaybetmezsin gider 4 kiloda.
canım benim 4 kilo için bu diyeti yapmasan sanki daha doğru gibi..adet düzensizliği filan oluyor sende pko lusun bir aksilik olmasın sonra.sadece bir tavsiye...
slm kızlar ben pkoluyumm 59 kıloyum 55 kılo olmak istiyorum ve bu diyeti dneemeye kara verdım daha oncede çok kısa yapmıstım ve bırakmıstım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum 4kıloyu vermemde banda yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?