Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün diyette 55. günüm yaklaşık iki aydır kepekle sadece krep yaptım. tek seferde 4 tane yapiorum 2 yumurta 3 yk yoğurt çok az süt ve kepekle.sıkılmadım diil hanii hergün 2 tane yiyorum baydı artık hoş farklı denemelerim oldu ama istediğim başarıyı yakalayamadım. neeseee krepe dvm mecburda senin tarifinde yumurta akı kullandığını gördüm. bende yumurtayı fazla tüketmemek gerektiğini düşünenlerden biri olarak sarısısını ayırıp sadece akıyla denedim krep dışında herşeye benzedi başarısız yani. sen ekstra bişi yapiomusun

bu arada diyete başladığımdan beri 3 defa tahlillerime baktırdım. hemogram biyokimya ve en önemlisi böbrek fobksiyon testlerime(ürik asit, kreatinin ve kan üre azotu ki bizim diyetimizde en önemli değerler) inanın size 3.de 2. tahlillerimden daha mükemmel bir sonuç aldım. hiç bir değer anormal diil sadece kolesterol ve trigliserid üst sınıra yakınki vücuttaki yağ gittikçe kanda artma oluyor ve bu beklenen brşey. özetle yok tek taraflı beslenme yok zararlı bunlar boş. bir hemşire olarak ben çok daha titiz davrandım başlangıçta ama ne o ne şu ne bu ben değerlerime bakarım kii onlarda süper. kesinlikle sağlıklı bir diyet yapioruzzz bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu konuda gerçekten katılıyorum.
Bende de vardı pko ve karatay diyeti bu dediklerini içeren şeyler tamamen.
Karatay diyetiyle beraber pkodan da kurtulmuş bulundum.

cevap için teşekkür ederim arkadaşım bu diyeti daha once denedim ben ama incilin direncim var diye yapamadım pkodan dolayı 59 kıloya kadar düştüm başka bir deyetle ama 59 bir türlü kıramadım onun için formları gezerken burası dikaketimi çekti ve bende yapsam nasıl olur diuye düşündüm cevabın için çok teşekkür ederim söylediklerini aklımın bir köşesine yazdım canımm destegin için çok sagoll 4kılo az ama işde şuu pko benı delirtti birazda spor yapıyorum haftada 2-3 kez yürüyüş hergün yapsam belkı 59kırcam ama çalıştıgım için zor oluyorr ama tavsiyelerinie mutlaka uyacam tavuk et pek sevmiyorum zaten sebze yemeklerinide dogru duzgun yemem ama artık yiyecem inş.tavsiyen için sagol canım çok teşekkürlerr

elif2479

bedeb kitle endeksi için hedef 16.4 çok düşük hatta sağlıksız değil mi? Çizelgen dikkatimi çekti ondan sordum.

ckpln kesinlikle haklısın keşke her şeyin doğalını tüketebilecek şartlarımız olsa. Bugün evde pastorize sütle yoğurt yapmayı deneyecem bakalım nasıl oalcak?

Bu konuda gerçekten katılıyorum.
Bende de vardı pko ve karatay diyeti bu dediklerini içeren şeyler tamamen.
Karatay diyetiyle beraber pkodan da kurtulmuş bulundum.

çoğu insan pkodan kurtuluş yok diyorr doktorlarım bilee ama burda çok kişi gördümm zayıflayınca pkodan kurtulan acaba bende kurtulabıleckmıyım bu hastalıkdan siz diyetlemi kurtulmus oldunuz ben önceden dogum kontrol hapı kullanmadan adet görmezdim göründüm ama 60-70 gündee metformın kullnamaya başladıgımdan beri daha dogrusu su son 2ay 32 günde olmaya başaldım kendıgınden tabı bunda metformın hayıt tohumun ve verdiğim 6kılonunda payı var galıba

Haklısın canım, zaten kıyaslamamak lazım. Herkesin bünyesi farklı. Ben kendime motive olsun diye dedim öyle. Ama sen maşallah çok güzel kilo vermişsin yine de. Nazar değmesin, devam etsin inşallah Ben de yanlış hesaplamışım bu arada, 50 gün olmuş ben başlayalı. Senden 1 hafta önce başlamışım. Pek de farklı sayılmaz gerçi, yine aynı zamanlardaymış. Benim de boyum 1.63. Merak etme. sonuçta hepimiz o güçlendirmeye geçtiğimiz o güzel mübarek günü görücez inşallah :)) Er ya da geç

Hoşgeldin!! Ne güzel bugünlerde yeni arkadaşlar geliyo hep :)) Burda kimi zaman motivasyonumuz düşse de; eğer düşersen mutlaka birileri kaldırır Kolay gelsin sana da

Bu tarif çok güzele benziyo. Görünüşü de çok hoşuma gitti. Yulaf kepekli ve tatlandırıcılı tatlıların tadını hiç sevemiyorum ama; inatla tarifleri denemeye devam edicem. bir gün sevdiğim bir şey çıkacak karşıma inşallah :)) Umarım bunu beğenirim. Çok saol. Bir de; bugün yürüyüş yapacaktım ama hava çok kötü oldu. Evde callan ve bodyrock planım var Artık düzene oturtucam inşallah!

Ben diyetle kurtuldum ve gerçekten kilolar o kadar etkili ki, insülin direncim var demişsin yemek aralarını sık tutmamaya çalış çok faydası oluyor.
Ben de 3-4 ay regl olmadığımı bilirim her ay aynı sorunlar falan.
Çok şükür hiç bir problemim kalmadı.
Şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum ama kullanmaya başlamadan düzene girdi zaten dönemlerim.

Ekmek yapmayı denedin mi hiç? Krepten daha güzel oluyo tadı. gerçi ben kabartmayı bir türlü başaramadım ama.. Yine de kepek ekmeğinden bir farkı yok. En sevdiğim kepekli tarif, ekmek.

yemek aralarını sık tutmamayamı calısayım ara öğün yapmıyormuydun sen canım ne güle kurtulmussun keşke bende kurtulabılsem su hastalıkdan senın cocugun varmı

Biri geldi de yazamadım.Valla arkadaşım ben seviyorum tadını.Ben kayınvalidemle birlikte yapıyorum diyeti o yüzden ölçüm 2 kişiliktir.

Bir yumurta akı
2 Yemek kaşığı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı kadar light süt.
Bi çimdik tuz
Yumurta ve sütü iyice çırpıp kabartıyorum.Sonra içine yulaf kepeğini ve tuzu da koyup tekrar çırpıyorum.Bunu daha gözümü açar açmaz yapıp kenarda bırakıyorum15-20 dk bekliyor.Sonra 1/2sini çok kızgın tavaya döküp -peçete ile yağlanmış- (20cm telfon )Orta ateşte pişiriyorum.
Çok yavaşta pişerse kuru oluyor.Çok büyük tavaya dökünce de olmaz.Bi de benim yulaf kepeğim DOĞALSAN marka belki ondandır.

yemek aralarını sık tutmamayamı calısayım ara öğün yapmıyormuydun sen canım ne güle kurtulmussun keşke bende kurtulabılsem su hastalıkdan senın cocugun varmı

Yapmıyordum canım ve en büyük etkinin de o olduğunu düşünüyorum.
Yemek yedikten 3-4 saat sonra insülin hormonu düşüşe geçiyor o düşüşe geçmeden sürekli yediğin de insülin direnci oluşuyor.
Hatta bu yüzden insülin direnci olan insanlar sık yeme gereğini fazlasıyla duyuyor.
Karatayı yaptığım 40 günde ağzıma ne ekmek sürdüm ne tatlı ne hazır gıdalar sonrasında devam ettim ama bunlardan ufak kaçamaklarım olmuştu, fakat o 40 günde ben insülin direncimi kırdığından problem olmadı.
Ben bekarım yani çocuğum yok ..

tşk ederim. zira benimde kafamın karıştığı bir nokta orası. boyum 160 dolayısıyla dukan 57 verdi bana ama diyetisyenim 55 öneriyor. kiii geçen sene bu zamanlar 49 kiloydum (ama sağlıksız bi görüntüydü o) bilgileri girerkende hata yapmıorum. eeee herşey normal görünürken neden benim düşük çıkıo anlam neremedim. evet idealin altında indeksim ama diğer hedfler orantılıı bu çelişkiye anlam veremedim bir türlüü?????

arkadaşlar kitabı okudum ama anladığım doğru mu diye sizlerden teyid alm istedim:18:
5 gün atak süreci olduktan sonra 5 gün ps dönemi oluyor sonra tekrar 5 gün saf protein günü mi dönüyoruz verilen kilo yeterli değil se????

Boyunun cm kilonu da kg olarak girmemiş olabilir misin ?
Çünkü benim boyum 170 ve şu anki kilom ve bmı değerimi görüyorsun ..

Arkadaşım ilk önce sitesinden kaç gün atak yapacağına bak ondan sonra istersen 1 protein+sebze 1 gün protein olarak dönüşümlü git istersen 5+5 hangisini istersen ..

Ekmek yapmayı denedin mi hiç? Krepten daha güzel oluyo tadı. gerçi ben kabartmayı bir türlü başaramadım ama.. Yine de kepek ekmeğinden bir farkı yok. En sevdiğim kepekli tarif, ekmek.

denemezmiyimmmm denedim tabii ama arkadaş bir yapışma yapıştı tepsiyee kazı kazı sunta gibi bişi oldu kalıptada denedim br türlü kabartamadım. o tariflerdeki resimdeki gibi nerdeeee adamlar resmen halis muhlis ekmek yapmışlar. benimki olmadııı ne yapayımm kreple dvm son 4 kilom hele bitsin şu diyet daha bakarmıyım yüzüneeee

pardon cnaım bekar oldugunu bilmiyordumm :)) tamam bende ara öğün yapmıycam sagol canım tavsiyelrin için :))) karataya göz atacam

pardon cnaım bekar oldugunu bilmiyordumm :)) tamam bende ara öğün yapmıycam sagol canım tavsiyelrin için :))) karataya göz atacam

pko için kesinlikle göz atmanı tavsiye ederim hatta imkanın olursa kitabını da okur ve daha önce yapanların deneyimlerine göz atarsan pko için ne kadar faydalı olduğunu göreceksin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…