tşk ederim. zira benimde kafamın karıştığı bir nokta orası. boyum 160 dolayısıyla dukan 57 verdi bana ama diyetisyenim 55 öneriyor. kiii geçen sene bu zamanlar 49 kiloydum (ama sağlıksız bi görüntüydü o) bilgileri girerkende hata yapmıorum. eeee herşey normal görünürken neden benim düşük çıkıo anlam neremedim. evet idealin altında indeksim ama diğer hedfler orantılıı bu çelişkiye anlam veremedim bir türlüü?????
denemezmiyimmmm denedim tabii ama arkadaş bir yapışma yapıştı tepsiyee kazı kazı sunta gibi bişi oldu kalıptada denedim br türlü kabartamadım. o tariflerdeki resimdeki gibi nerdeeee adamlar resmen halis muhlis ekmek yapmışlar. benimki olmadııı ne yapayımm kreple dvm son 4 kilom hele bitsin şu diyet daha bakarmıyım yüzüneeee
canım benim başkası değilde sen kendine kız bu yağların gitmesi için yolumuz çok uzun seninde benimde artık biz kendimize gelelim silkelenip devam edelim...ben kaçamak diye diye bu hale geldim hadi toparlan canım devammmmm
kızlarr az önce kahve dünyasına gittim.orada yoğurtlu dondurma diye bişey vardı.ustaya sordum tamamen light olduğunu söyledi.
kullandığı malzemeleri bile gösterdi bana.light süt,light yoğurt ve yoğurt tozu ile yapılmış.gerçekten light olduğuna ikna olduktan sonra bir arkadaşımla birlikte tek porsiyon isteyip paylaştık.100 gramında 140 kalori varmış.yorumunuz nedir,yenilebilir mi sizce ?
hoş ben yedim bil eyarısını gerçi ama masum gibi geldi bana :))))
Hehhe :)) Ha gayret. Valla benimki de kabarmıyo ama tadını seviyorum yine de. Altına alüminyum folyo seriyorum borcamın, öyle yapıyorum. birazı onda kalıyo ama; kalan ekmekler bizimdirBir de, farklı tarifler var. Onları da denicem bakalım. Kolay gelsin bizeee.
öncelikle sağolsun herkes...
derdim sizle ya da diyetle değil evet motivasyonum düştü ama diyet devam ediyor.
benim derdim vücudumla benden sonra başlayanlar hedefine ulaştı ve güçlendirmedeler...
uzun zamandır 70in altını göremedim. ve sinir bozucu... öylede inmiyor bari yiyim diyor insan nitekim bende öyle oluyor bu seferde +2,5+3 kg çıkıyorum ve çıldırıyorum....
bu motivasyon düşüklüğünde sizlerinde kafasını bulandırmak istemediğimden çekildim aslında kenara ben.
son 2 aydır verdiğim kilo 1 aldığım 3 hanginiz benim yerimde olsanız sıkılırdınız herşeyden...
hani öyle bir haldeyimki size nasıl destek olabilirim diye düşünüp bıraktım burayı...
ama bende sizleri çok ama çok seviyorummm.
Bir arkadaş bahsetmişti bundan. Bence yenebilir. Ama çok sık değil. Bunu evde de yapabiliyoruz. Yoğurda tatlandırıcı ekleyip içine vanilya aroması limon kabuğu rendesi falan işte isteğe göre ekleyip donduruyoruz. İşte yoğurt dondurmasıama tatlandırıcının fazlasının da şişlik yaptığını falan söylediler onu da fazla yememeye çalışıyorum ne yazık ki.
ya size imreniyorum varya ben 2 aydır krep dışında hiç bişi yapmadım. canım istemio diil ne güzel tatlı tarifleri var bi gayret toz tb her çeşit tatladırıcı aldım yok şu aroma bu aroma hevesyaaa tam hadi yapayım diorum ammaaaaannn tatlandırıcılı süt içim kim uraşcak sonra vazgeçiorum. hakikaten bi düşünüorumda 2 ayda tavuk kıyma başka bişi tüketmemişim. tavuğu haşla kıymayı kavur bittii. diyorumya o yüzden sıkıldımm artıkk ve ben çok az yedim öğünleri şimdiden korku sardı güçlendirmede biraz arttırsam alırmıyım acaba die???? korku sardı dedim ama yetmez resmen kabuss kara kara düşünüorum valla..
Yalnız 2 ayda 12 kilo süpermiş.Tbrler.Ama çeşit yapmak lazım.Sadece tatlı ekmek falan değil kırmızı et ve en önemlisi balık.. Sadece tavukla gıdaklarsın ya:))
ya size imreniyorum varya ben 2 aydır krep dışında hiç bişi yapmadım. canım istemio diil ne güzel tatlı tarifleri var bi gayret toz tb her çeşit tatladırıcı aldım yok şu aroma bu aroma hevesyaaa tam hadi yapayım diorum ammaaaaannn tatlandırıcılı süt içim kim uraşcak sonra vazgeçiorum. hakikaten bi düşünüorumda 2 ayda tavuk kıyma başka bişi tüketmemişim. tavuğu haşla kıymayı kavur bittii. diyorumya o yüzden sıkıldımm artıkk ve ben çok az yedim öğünleri şimdiden korku sardı güçlendirmede biraz arttırsam alırmıyım acaba die???? korku sardı dedim ama yetmez resmen kabuss kara kara düşünüorum valla..[/
Yalnız 2 ayda 12 kilo süpermiş.Tbrler.Ama çeşit yapmak lazım.Sadece tatlı ekmek falan değil kırmızı et ve en önemlisi balık.. Sadece tavukla gıdaklarsın ya:))
bu aralar bir çoğumuz aynı durumdayız herhalde.
Ama sebebi belli, şımardık hepimiz. Güzel sözler, iltifatlar, yeter artık kilo verme böyle süpersinler....
Bir an önce toparlanıp silkinmemiz ve daha da geç olmadan devam etmemiz gerekiyor. Unutmayın yoksa bu kadar emek boşa gidecek. En kötüsü de etrafımızdakilerin gözü üzerimizde, başarısız olmamızı bekliyorlar. Onlara bu zevki yaşatmayalım[/QUOT
Haklısın Trida, kim tutar bizi.Zaten bir kısım insan başladı."AAAAAAA biliyorum; dıdının dıdısı da dukan yaptı 6 kilo verdi ama bi bıraktı 8 kilo aldı hemen.Yapma sen bu diyeti yapma.Zaten çok sağlıksız, ekmeği kes e üşünme yürü biraz zaten verirsin"
Bi de "yeter daha fazla verirsen yüzün çökecek. Cildin sarkmaya başlamış sanki sen al şu pastadan ye de yüzüne renk gelsin " diyenler var.Arkamdan koca popolu diyen kendisi değil sanki..Bunu diyen şahsiyet hamileliğinde bile diyet yaptı vücudu bozulmasın diye.Çocuğunu emzirmedi zayıflama uğruna.Bi tek zayıf o olacak herkes onu beğenecek ya resmen kıskanıyor.İşin garibi en büyük destek çevremdeki erkeklerden
aynı benim cümlelerimi kurmuşsun ckplnben de 2 aydır krep hindi kıyma tavuk ve ton balığı dışına çıkamadım. Çalıştığım ve aynı zamanda eğitim aldığım için vakit ayırıp hiç güzel güzel yemekler yapamadım. tatsız tutsuz bi hayat sürüorum.
Bunlara rağmen hala veremiyorum ya ona yanıorum ben =// 54'e çakıldım kaldım. Bi de basenlerim ve bacaklarım inatla erimiyo :S Bugün çarşıda yazlıkları gördüm içim gitti, ben de girebilicem bunların içine diye düşündüm çok hoşuma gitti bu duygu, dolayısıyla bi daha motive oldum =) bu yaz olmasa da bi dahaki yaza çok fit bi şekilde onların içine girebilcem ve bi kere onu başardığımızda her şey geride kalacak, çektiğimiz sıkıntılar aklımızdan uçuup gitcek =)
Vallahi kızlar Dr değilim sonuçta gerçi durum alakası yok diye diretti ama benim şöyle bi durumum oldu.Ben 11 yaşımda adet gördüm.2. adetim 38 gün sürdü, önce müdahale etmeler.Sonra müdahale de işe yaramadı.Küçücük çocuktum canım çıktı.Sonra uzun yıllar boyunca -kistim falan olmamasına rağmen- 32-33 günde bir adet gördüm ve her seferinde hastahanede yatarak kesebildiler ağrımı.Bu eziyet 16 yaşıma kadar sürdü.(Küçük olduğum için annemin jinekolog arkadaşı hormon tedavisi uygulamadı.Aslında 1 tek hormonumda küçücük bir fazlalık vardı ama bana bunu yapıyordu.Sonra hormon tedavisi gördüm 2 yıl.Tedaviye cevap verdikten sonra dilimde bir hassasiyet gelişti.Bahsi geçen gıdalardan yediğimde dilimin üzerinde bir tabaka oluşuyor sanki.İğrenç bir tat almaya başlıyorum ve yiyemiyorum.Önce ne olduğunu anlayamadık.Sonra fark ettim ki bu gıdaların içindeki bazı maddeler nedeni ile oluşuyor.Bahsettiğim dönem 1997 GDO'nun falan adı yok.İnsanlar bu konuda bilinçsiz.Bi benim dil anlıyor durumdan:))Doktoruma dedim ki benim hormon düzeldi düzeleli böyle bir durum var.Benimle bayağı dalga geçti.Bünyen alerjik ondandır falan dedi.Ama ben vücudumun bi şekilde kendini korumaya aldığına inanıyorum
Arkadaşlardan biri keşke öyle beslenebilesek demiş.Ama inanın çok da zor değil.Ben kendi içeceklerimi kendim yapıyorum.Limonata, kaysı, şeftali vs suyu Kavanozlarla konserve gibi yapıp bütün yıl içiyorum.Annem de yapıyor ondan da takviye alıyorum tabi.Kolayı falan insan zamanla unutuyor.Bu diyetle başladım dışarıda falan kola içmeye..
Yoğurt mayalamak öyle kolay bir iş ki.Öyle makinem falan da yok benim. Günlük sütten mayalıyorum annem gibi.Ben Kırklareliliyim.Bizde sanayi falan gelişmemiştir.Bizim hazır yoğurtların son kullanma tarihi ile üretim tarihi arası 6-7 gün zaten. Tavuklarımı oraya gittikçe alıyorum.Dondurucuya atıyorum İstanbulda kırmızı boysaı olmayan bi kasap buldum oradan alıyorum eti.Domatesimi yazlığın bahçesinde yetiştiriyoruz.(zaten pazarda da ekim-eylül ayında koklayınca kokusu gelen gerçek domates var.Herşeyin konservesini öğrendim yapıyorum.İnsan isteyince herşeyi yapıyor özetle
Kızlar,
Benim çok sevdiğim lacivert etek ceketim vardı, 42 beden, şimdi kıyafet sıkıntım var ve direniyorum ya, tamamen bitmeden almayacağım diye, iş kıyafetleri de ucuz değil ki her kiloda alayım.
İşte o takımımı giydim idare eder gibi gelmişti, ama ofise bir gittim ki sormayın, beli inmiş basenlere, uzun bir etek haline gelmiş, ceket olmasa aşağıya inecek. Odada yalnızım ama ya başkaları olaydı da bi de onların yanında düşeydi.Hayal ettim de ne korkunç olurdu, karizma yerle bir neyse ki belinden tutturdum da oturup kalktıkça kontrol ediyorum.
Zayıflamak da zormuş kızlar.
Kızlar,
Benim çok sevdiğim lacivert etek ceketim vardı, 42 beden, şimdi kıyafet sıkıntım var ve direniyorum ya, tamamen bitmeden almayacağım diye, iş kıyafetleri de ucuz değil ki her kiloda alayım.
İşte o takımımı giydim idare eder gibi gelmişti, ama ofise bir gittim ki sormayın, beli inmiş basenlere, uzun bir etek haline gelmiş, ceket olmasa aşağıya inecek. Odada yalnızım ama ya başkaları olaydı da bi de onların yanında düşeydi.Hayal ettim de ne korkunç olurdu, karizma yerle bir neyse ki belinden tutturdum da oturup kalktıkça kontrol ediyorum.
Zayıflamak da zormuş kızlar.
Haklısın Trida, kim tutar bizi.Zaten bir kısım insan başladı."AAAAAAA biliyorum; dıdının dıdısı da dukan yaptı 6 kilo verdi ama bi bıraktı 8 kilo aldı hemen.Yapma sen bu diyeti yapma.Zaten çok sağlıksız, ekmeği kes e üşünme yürü biraz zaten verirsin"
Bi de "yeter daha fazla verirsen yüzün çökecek. Cildin sarkmaya başlamış sanki sen al şu pastadan ye de yüzüne renk gelsin " diyenler var.Arkamdan koca popolu diyen kendisi değil sanki..Bunu diyen şahsiyet hamileliğinde bile diyet yaptı vücudu bozulmasın diye.Çocuğunu emzirmedi zayıflama uğruna.Bi tek zayıf o olacak herkes onu beğenecek ya resmen kıskanıyor.İşin garibi en büyük destek çevremdeki erkeklerden
bizde ben küçükkken yoğurdu evde yapardık.ne guzeldı yaa.ben yine yapmak istiyorum ama hani doğal süt hani doğal maya.izmir karşıyaka da oturuyorum.varsa buradan alabilecegım biryer, bilen gören varsa bizde yapalım yaaa.
bu arada kızlar ben bu öğlen yıne tonbalığı yemek istemediğim için piliç döner aldım marketten.%11 yağ oranı vardı.napalım dedım aldım mıkrodalgada ısıtıp yedim.yağdan kaçtı yani azıcık.amaaa bugun aksam cıkısta spora gıdecegım.30 dk eliptik yapacagım.sonrada yüzeyim istiyorum.eşiminde iş misafiri var gec gelecek ya bende zamanımı sporda gecıreyım dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?