Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

54 ne güzel bir kilo öyle canımcım, ne kalmış zaten.

Ben de çok sevdim, sorma canım

Daha da bol gelsin hiç giyeme inşallah!!!!Ben bilirim canım.Eteği çekiştirmeye alışmışım geçen bi çektim etek aşağı düştü.Beterin beteri var..

Amin, amin canım :)) Çok tatlısın

ama benim boyum çok kısa 1.50 boyundayım o yüzden 54 kilo bile çok gelio bu vücuda en azından bi 52 olsam geçicem hemen güçlendirmeye. esas hedefim 50 ama geri kalan 2 kiloyu güçlendirmede veririm diye düşünüyorum ayda 100 gr bile versem olur dert değil o zaman ama öncelikle şu 2 kilodan kurtulup 52yi görmem gerekio =) bi de vücudumu şekle sokmak için spor şart =//

Zayıflayalım da tüm derdimiz bu olsun şekerimm ..

Bırak 36'yı 34 bile olsak o kıskanç insanlar 2-3 beden bollaşmış kıyafetler diyecek anlaşılan

E tamam işte 2 kilocuk kalmış, sıkılaştırma konusunda haklısın canım ben de aynı dertten muzdaribim, eve gidişim saat 7 yi buluyor, oğlan aç, yemek yap yedir zaten halim kalmıyor. Dişimi sıkıp yürüyüşe çıkabilirsem ne ala.

Şu dukan egzersizlerini kağıda döktürüp eve götürdüm yatağımın yanında ama sabah ve akşam bir türlü icraata geçemedim.

Tembellik, tembellik nereye kadar.

Ben Kipanın ekonomik yağsız sütünden alıyorrum. 3 kilosundan süt 5 kilosundan lor peynir yapıyorum. İlk mayayı light yoğurttan attım sonra kendinden ayırıyorum illa. Öyle güzel olduk. Normalden biraz ekşi tabi ama biz ailece ekşi severiz zaten. Babam normalde köy sütü alıyor. Dün akşam normal yoğurt kalmadığından benimkinden verdi. Bayıldı tadına. Biraz daha sıvı o kadar. Hele peynirim süper oluyorr ve çok tok tutuyor..

arkadaşlar atak döneminde light meyveli yoğurt yiyebilirmiyim

Sana helal olsun. Keşke hepimiz bu kadar hassar davranabilsek...

.

Bırak 36'yı 34 bile olsak o kıskanç insanlar 2-3 beden bollaşmış kıyafetler diyecek anlaşılan

Ay sorma yaa!! Sanırım öyle olucak!! Ama inan sırf bunlar yüzünden kaçamak falan yapmıcam artık!! 38 beden oliyim diyodum ama şimdi zaten biraz dar da gelse 38 bedene giriyorum. Hedefimi 36 beden yaptım. Pek bi zayıf görüncem, belki iyi olmucam ama.. Napiyim.. Bak o zaman da, ay sen çok zayıfladın, kötü oldun dicekler. Ben kimseyi incelemiyorum yaa! ama millet de dert yok herhalde.
Normalde hedefim 57 ama; o kiloya ulaşınca şöyle bi bakıcam duruma. Olmadı, çok bunalmamışsam diyetten, 55'e kadar devam edicem. Nasılsa yıllar geçtikçe kilo alıcaz, mecbur.

merhaba arkadaslar ben de dün başladım 67.8 ile (şu ana kdr hiiiç görmediğim bi kilo idi =(( ) Allah yardımcımız olsun

Eğer kararlıysan mutlaka vereceksin. Hoşgeldin!! Bu sefer sakın bırakma Ben 69 görmüştüm. Böğğğ!! ama kurtulucaz beraber

Herkese mutlu akşamlar Dukan dostları :)) Yarın görüşürüz kısmetse..

süzme yoğurtla yaparsan güzel oluyor

hoşbulduk canım senin de çok az kalmış hedefe süpersin =) görüşmek üzere babai

Kilo alsan da versen de herkesin bu iyiymiş demesi imkansız, görüyorsun işte hiç yoksa kıskançlıktan demiyorlar en iyisini yapıyorsun hedefine ulaş kendine bak mutlu musun o halinle değilsen devam edersin.
Önemli olan bizim aynaya bakınca kendimizi beğenmemiz.

çizelgendeki düşüşe bayıldımmmm =)) kaç ay sürdüüü sorması ayıp benim de hedefim 54 falan =)) tebrik ediorum

Teşekkür ederimm
Tek tavsiyem kaçamak falan hiç yapmadan bir kere de bitir bu işi ..

benim huyum kaçamak yapamam,ben yersem hepsini yerim =)))çünkü kaçamak yapınca bütün diet bozulmuş gibi hissediorum =( o yüsden yapmadım hiç önceki seferde amaaa bu seferde bünyemi çok zorluorum bir anda patlıyıveriorum =)

ya sorma benımde var başımda iki cadı.moralimi bozuyorlardı başta ama simdi tam tersine motive ediyorlar.iş yerinde 3 kızız zaten topu topu.bir ben balık etli.diğer ikisi zayıf hele birisi çöpe kumaş sarmışsın gibi.sürekli kilo esprileri,şişko muhabbetleri,aman diyet yap yap iyi olur demeler ve gülmeler.ben diyete girdiğimden beride hergun ya börek gelir evden ya çörek ya kakaolu kek(en sevdiğim olduğu için) ya kurabiye ya da hiç evden birşey getiremezlerse ''biz pastaneden profiterol istedik sende yermisin''ler falan filan.e bunlar moralimi bozuyordu.ama sonra bir baktım.hayatta hiçbir yere varamamışlar.çevrelerinde tek tük kendileri gibi insanlar var ve onlarlada iyi anlaşamıyorlar.hayattaki tek sohbetleri makyajım şöyle takım tokam böyle,bak şu kız bunu giymiş yok bu kız o ayakkabılarla yürüyemiyormuş.yok hadı gel ınternetten elbıse bluz etek vs vs alalımmış.bırde demzler mi''mankenlerde güzel duruyorsa bizede güzel oluyor kahkah kihkih''diye kıkırdamalar.zavallılar hayatta tutunabildikleri tek sey zayıflıkları.buda kompleks yaratıyor onlarda bu nedenle bana bu konuda takılıyorlar.işte buda beni motive ediyor.

hımmm tamam deneyecegım cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…