benim huyum kaçamak yapamam,ben yersem hepsini yerim =)))çünkü kaçamak yapınca bütün diet bozulmuş gibi hissediorum =( o yüsden yapmadım hiç önceki seferde amaaa bu seferde bünyemi çok zorluorum bir anda patlıyıveriorum =)
Selam kızlar. Nazar değdirdim kendime yaa, iki gündür + görüyorum tartıda, hem de hiç kaçamak yapmadığım halde. cumartesi sabah 56.1 gördüğüm tartı, dün sabah 56.5'ti, bu sabah ise 56.6 :44: ilk defa protein gününden sonra + ile uyandım. sonra üzerinde düşündüm ve şunu farkettim ki adetime tam 1 hafta kaldı. ben reglden 1 hafta önce hep çok şişerim, parmaklarıma yüzüklerim dar gelir falan. acaba onunla ilgisi olabilir mi? bu diyete başladığımdan beri ilk kez regl olacağım için bilmiyorum, tecrübelilerden yardım istiyorum, adet dönemlerinde ödeme bağlı bu tarz artışlar oluyor mu sizde de?
merhaba kızlar bu konuyla hiç ilgisi yok ama bişey danışmak istiyorum size. 3,5 yaşında bir kızım var. eşim ve kızım bir tane daha istiyorlar. aslında bende hep iki tane olmalı diyordum. ama cesaret edemiyorum şöyle ki. eşimle memleketlerimiz farklı 10 saatlik bir mesafe var ikimizin memleketleri arasında. bizim şu anda oturduğumuz yerde memleketlerimize oldukça uzak 9 10 saat gibi. tatillerde kolay gidilip gelinmiyor tabi özellikle kışın. eşimin ailesi sürekli tayin istemiyor musunuz yakına gelin artık falan diyolar. ki biz eşimle hep ikimizin memleketleri arasında olan bi yere yerleşmeyi düşünüyorduk. aramızda bir sorun yaşandı 6 ay önce benim hatalı olduğum bi durumdu. o günden sonra memleketime gitmeye karar verdim dedi. bende hiç bişey demedim. orda burda da sürekli memlekete gidicez artık dedikçe ben ağzımı açmadım. bunun ikinci çocukla ne ilgisi var diyeceksiniz ama bende eşimin bu kararıyla ikinci çocuktan vazgeçtim. çünkü tayinimiz eşimin memleketine çıktığında ben tatillerimin hepsini ailemin yanında geçiricem yeni bir bebek demek en az 3 yıl beni bağlaması demek. yazın neysede kışın mümkün değil biyere gitmek. yol kısa değil 10 saat anca gidilebiliyo. ama kızıma haksızlık mı yapıyorum kardeş yapmayarak bilemedim. fikirleriniz nedir paylaşabilir misiniz lütfen...
Yorum yapmadan önce evli olmadığımı belirteyim ..
Bebek fikrini askıya mı almak istiyorsun tamamen vazgeç mi ?
Eğer askıya almaksa olabilir benim kardeşimle aramda 14 yaş benim isteğimle olduğu söyleniyor
Ve çok güzel bir şey bence.
Ama yaşlarının yakın olması gibi dertleşilmiyor en azından uzun süre ama ilerisi çok güzel olacağını düşünüyorum.
Bence tamamen vazgeçme ..
tşk ederim. zira benimde kafamın karıştığı bir nokta orası. boyum 160 dolayısıyla dukan 57 verdi bana ama diyetisyenim 55 öneriyor. kiii geçen sene bu zamanlar 49 kiloydum (ama sağlıksız bi görüntüydü o) bilgileri girerkende hata yapmıorum. eeee herşey normal görünürken neden benim düşük çıkıo anlam neremedim. evet idealin altında indeksim ama diğer hedfler orantılıı bu çelişkiye anlam veremedim bir türlüü?????
ya sorma benımde var başımda iki cadı.moralimi bozuyorlardı başta ama simdi tam tersine motive ediyorlar.iş yerinde 3 kızız zaten topu topu.bir ben balık etli.diğer ikisi zayıf hele birisi çöpe kumaş sarmışsın gibi.sürekli kilo esprileri,şişko muhabbetleri,aman diyet yap yap iyi olur demeler ve gülmeler.ben diyete girdiğimden beride hergun ya börek gelir evden ya çörek ya kakaolu kek(en sevdiğim olduğu için) ya kurabiye ya da hiç evden birşey getiremezlerse ''biz pastaneden profiterol istedik sende yermisin''ler falan filan.e bunlar moralimi bozuyordu.ama sonra bir baktım.hayatta hiçbir yere varamamışlar.çevrelerinde tek tük kendileri gibi insanlar var ve onlarlada iyi anlaşamıyorlar.hayattaki tek sohbetleri makyajım şöyle takım tokam böyle,bak şu kız bunu giymiş yok bu kız o ayakkabılarla yürüyemiyormuş.yok hadı gel ınternetten elbıse bluz etek vs vs alalımmış.bırde demzler mi''mankenlerde güzel duruyorsa bizede güzel oluyor kahkah kihkih''diye kıkırdamalar.zavallılar hayatta tutunabildikleri tek sey zayıflıkları.buda kompleks yaratıyor onlarda bu nedenle bana bu konuda takılıyorlar.işte buda beni motive ediyor.
Kızlar seyir evresinde günde 300- 400 gram gidiyo gibi benden :) Sizin günlük kilo kayıplarınız da buna yaklaşık rakamlarda mı merak ettim.
Selam kızlar. Nazar değdirdim kendime yaa, iki gündür + görüyorum tartıda, hem de hiç kaçamak yapmadığım halde. cumartesi sabah 56.1 gördüğüm tartı, dün sabah 56.5'ti, bu sabah ise 56.6 :44: ilk defa protein gününden sonra + ile uyandım. sonra üzerinde düşündüm ve şunu farkettim ki adetime tam 1 hafta kaldı. ben reglden 1 hafta önce hep çok şişerim, parmaklarıma yüzüklerim dar gelir falan. acaba onunla ilgisi olabilir mi? bu diyete başladığımdan beri ilk kez regl olacağım için bilmiyorum, tecrübelilerden yardım istiyorum, adet dönemlerinde ödeme bağlı bu tarz artışlar oluyor mu sizde de?
aslında mantığım çocuk asla olmamalı derken gönlümden tabii ki olması geçiyor. eşimin memleketine gitmek istemesine karşılık böyle olması gerektiğine inanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum. bencillik yapmak ta istemiyorum kardeşliğin güzeliğini yaşıyorum üç kardeşiz biz ikizim ve iki yaş büyük bir ablam var arkadaş gibiyiz hep böyleydik. kızımında bi kardeşi olsun çok isterim ama dediğim gibi bilemiyorum
elif senin dediğin şekilde girdim ve şu sonuç ortaya çıktı direk linkini koyuyorum
aslında buna göre senin ölçülerin normal.
eğer 49 olursan da şöyle bir çizelge ortaya çıkıyor.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/ww3WIUr/weight.png
sanırım sen çizelgeyi yaparken bir yerde hata yapıyorsun
gunaydın kızlarr:)
hepinize mutlu ve - li gunler diliyorumm
ben dun ps günü yaptığım için bu sabah tartılmadım.yarın tartılacagım sp den sonra
yaa sorma bu çocuk işini yaa.ben hiçbir zaman istemedim çocuk.2,5-3 yıllık evliyim.eşime kalsa daha evlendiğimiz gün çocuk olsun istiyordu.bende biraz zaman istedim.ama 3 sene oldu neredeyse.ben hala korunuyorum ve buna cok cok bozuluyor bılıyorum.ama hayatı tepetaklak olacak olan benım. 1,5 yıldır iş yerim sıkıntılıydı.şimdi tam kendime göre biriş buldum ve benım işim gereğide en iyi halde bile 7 -8 aylık olduktan sonra çalışmamam gerek ve en azından bebek 6 aylık olacak falan derken neredeyse 1 yıl işe ara vermem demek benım bır daha çalışamamam ve ev hanımı olmam demek olabilirve ben bunu istemiyoruuuum.zaten sıcak bakmadığım çocuk sahibi olma anne olma işine birde bu hayatımın toptan değişeceği düşüncesi beni çaresiz bırakıyor ve konu açılınca içim şişiyor ağlamak geliyor.
Günaydın kızlar:))). Birkaç gündür yazılanları okuyamıyorum.. Umarım herkes iyi ve herseyde yolundadır))
Ben bu hafta resmen yedim( Diyet miyet hak getiree!!Ne oldu hangi ara yemeye başladım bilmiyorum ama çorbasından yemeğine, tatlısına herseyden yedim.Yok anneler günü yok doğum günün.. Öyle kaçamak falan da degill pp Yerken Dukan amcam aklıma geldi ama zavallı adamı aklımdan hemen yollayivermisim:)) Cook yaramazlık yaptımm cokkk!! Ayıp bana (( Yapmiyacagim bı daha, söz!! Bugün ne günümdü acaba??? Sanırım ps, ama ben bı zahmet protein yapayım dimii:)) öpüyorum hepiniziii:)
Bu arada günlerdir de callene başlayacağım..bugün ona da başlasam barii:)
Kızlar yapıp da memnun Olan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?