Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bugün cok mutluyum
sonunda 5ile baslayan rakamı gördüm sanırım en son ergenlik döneminde görmüştüm :))
yani 14-15 sene önce 59.7 geldim sabah cok mutluyum cook

bu arada 58.3 e gelince hedefi 55 die değiştirmeyi düşünüyorum bu işi çok sevdim ben
benim için 61-ler bile hayal iken simdi :))))

Maddi durumun iyi degilse anlarim ama sirf ev hanimi olmak istemedigin icin cocuk yapmiyorsan birde evlat isteyip de olmayanlari düsün..Annelik kadar güzel bir duygu yok evlat demek hayat demek anne olmak yeniden dogmak demek evet hayatin degisiyor ben cocugum yokken siradan yasiyormusumm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

ilacini kaclik kullaniyorsun ben yükseltmeden önce ayni senin gibiydim simdi 100.kullaniyorum cok da rahat ediyorum insallah seninde düzene girer.

çok sağolun kızlar yorumlarınız için.zaten sabah tartıldım -1300 görünce öyle bir çığlık atmışım ki bütün ev halkı uyandı noluyor diye.malum hırsız olayından dolayı çok tedirginiz,ben çığlık atınca hepsi kalkmış kötü bişey oldu sandılar,ayy çok üzüldüm onları da öyle telaşlı görünce :) koştular hemen noldu falan diye ayy çok kilo vermişim dedim,beni paralayacaklardı vallahi :))))
ama bakın kızlar vallahi burada ve kitapta yazan herşey gerçekten çok doğru hatta kitabı okudukça uleen bu dukan falcı gibi hakikaten ne dese çıkıyor falan demeye başladım :)
birkaç günlük duraksamam çok canımnı sıkmıştı,nerde yanlış yaptım diye düşünüp durdum.bir haftadır hem öğle yemeklerimi falan yemedim yani eksik beslendim hem de yulaf kepeğimi yiyemedim,dolayısıyla bağırsaklarım da durmuştu, bu sebeple duraksadım sanırım.ama gerçekten kitapta da diyor ya pes etmeyin sakın bunlar olağan süreçler diye sonra yine hızla vereceksiniz diyor ya hakikaten öyleymiş.burdan uzun duraksamalar yaşayıp pes etmeye yaklaşan arkadaşlarıma sesleniyorum aman diiim sakın pes etmeyin canlarım yaa,bakın vallahi canlı canlı örneğini yaşadım.kaç günlük duraksamam bir anda toplu olarak gitti.
kızlar bu arada bugün spor salonunda doktor kontrolüm var,bakalım yağ kütlelerimin ne kadarından kurtulmuşum,çok heyecanlıyım :)))

Canim benim cok gecmis olsun Allah gönlüne göre verecektir insallah..

Tey tey tey masallah.. kendim vermis kadar sevin ikinci haftam takildim kaldim demekki kötü düsünceleri cikarmaliyim kafamdan..

Benim Allah bağışlarsa 2 tane evladım var. Oğlum 13 yaşını, kızım ise 7 yaşını doldurdu. Bence bir insanın, hele ki bir kadının hayatta sahip olabileceği en büyük varlık. Her ikiside planlı, zamanı isteğimiz ile kararlaştırılmış hamileliklerdi. İkisinde de hamilelik testini yaptığımda hüngür hüngür ağladım, mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu onlarla tattım.
Oğlum doğduktan sonra kariyerim açısından çok iyi ve önemli bir pozisyonda olmama rağmen doğum sonrası 6 aylık ücretsiz doğum izni hakkımı kullandım. Geri döndüğümde ne mi oldu, şirket yapısındaki değişiklikten ve gerici zihniyetten dolayı, madem doğum yaptın maddi sıkıntında yok, tazminatını da veriyoruz otur evde çocuğuna bak dediler. Evet aynen bunu söylediler. O zamanki psikoloji ile dava falanda açmadım. Açsam kesin kazanırdım, çünkü aynı şekilde benden önce doğum yapmış ve iş başı için dönen birini ve hamile olan bir başkasını daha işten çıkarmışlardı. 1,5 - 2 sene kadar istediğim gibi bir iş bulamadım, 3. sene sonunda güzel bir işe girdim ama herşeye sıfırdan başlamış gibi yeniden basamakları tırmandım ve şu anda halen çalışmakta olduğum işimde ancak iyi bir pozisyona gelebildim. Yani kariyerimi olumsuz yönde etkiledi.
Kızıma da bu işyerinde iken hamile kaldım. Hamileliğim çok zor geçti, 5 ay boyunca devamlı mide bulantısı yaşadım, yediğim hiç birşey midemde durmuyordu. Doğumdan 2 ay sonra safra kesesi ameliyatı oldum ve doktorlar hamilelik sonrası çok sık görüldüğünü söyleyerek hamileliğe bağladılar. Bu süreçte çok kilo aldım, doğum öncesi almadığım kiloları, sonrasında misliyle aldım. Bugün bu topikte olmamın sebebi de bu.
Oğlumun kardeşine ilk bakışını asla unutamam, ben hastanede yatarken o bebek odasının camından bakıp hadi kardeşimi alıp eve gidelim demiş. Şu anda da o kadar güzel bir paylaşımları varki, birbirlerinin gözünün içine bakıyorlar. Zaman zaman sürtüşmeler yaşasalarda birbirlerine her zaman destek oluyorlar.

Ama kısaca şunu söyleyebilirim ki, asla ve asla çocuklarımı bu olumsuzlukların hiç birine değişmem. Bugün aynı sıkıntıları tekrar yaşayacağımı bilsem yine onlara sahip olabilmek için herşeyi yaparım. Özetle çocuk bir kadına verilen en güzel hediye, hamilelik süresince onu içinde hissetmek, sonrasında onu sütün ile beslemek, asla tarif edilemez muhteşem bir duygu. ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN....

Son düzenleme:
Dukan la alakasi yok ama anne olmasaydim yazisindan sonra aklima faceeye ekledigim yazim geldi paylasmak istedim..

Bir Cift Küpe.:)
4 Mayıs 2009 Pazartesi, 12:22 · tarihinde Yasena tarafından eklendi

Bir cift küpe.

Cocuk olsam almak isteyipde alamasam bir cift küpe icin aglardim.
Otuzüc yasimda bir cif küpenin beni aglatacagini düsünmemistim.
Evet ben bir cift küpe icin agladim.Hemde hüngür hüngür.
Bu siradan bir küpe degil bakmayin küpe dedigime.
Ne altin,ne gümüs,ne zümrüt.Paha picilemez bir küpe.Hayatimin sonuna kadar en özelim olacak bir küpe.
Dün dogum günümdü en güzel hediyeyi Oglum Umut'dan aldim.
Mucizem parmak bebegim büyüdüde bana küpe hediye etti.
Dogdugunda parmaklari hani sarma sararken asma yapraginin cöpü olurda kopartiriz ya iste öyleydi.Kirilacak diye öpmeye bile korkardim koklardim sadece...
Bugüne kadar her özel günlerde hediye aldim oglumdan ama bu sefer baskaydi..bambaskaydi.
Kayinvalidem her anne ler gününde dogum günümde hediye alip cocuklara verirdi onlarda bana verirdi.Bu sene öyle olmadi hediye bile beklemiyordum.
Bu ay Almanya'da hemen hemen her cami'de kermes var.
iste orda harcamasi icin Umut'a harclik vermistim.Umut o harcligi ile bana bir cift küpe almis.
Dogum günüme kadar saklamis ogün elimi öpüp hediyemi verince gözyaslarina boguldum.
Benim mucizem'in emeklerim bosa gitmedi annem dedigim gün coktan gelmis...
Allah olmayan herkese taddirsin bu duyguyu.Allah kimseye evlad acisi vermesin.

Sağol canım, senin elin de geçer inşallah. Öpeyim geçsin.

Hehhe :) Saol! Azalır gibi oldu öpünce :44:

Yok canım ya geçmicek heralde. Karpartünel sendromu var sanırım. Sağ elimde vardı. Bileklik kullanmıştım bi süre, geçti gibi olmuştu. Sonra da kullanmadım. Şimdi solda oldu heralde :S Bilekteki sinirlerin sıkışması gibi bişey. Bileğimi çok zorlamazsam azalır umarım.

Evet.. Bir hüzün var bende de.. Hem bugün tam +600 gördümmmm. Bari siz zayıflayın, biz de sevinelim :)

Ne güzzzeeelll :129::109: İnşallah tez zamanda 55'i de görürsün!! Ben de 57 olsam 55'i düşünmeye başlıcam ama.. Yerse.. :) Tabi bunun için kilo almam değil vermem gerekiyo

Hasta olduğunuzda, üstünüz başınız dağılmış, makyajsız olduğunuzda, yataktan kalkmış halinizle vs. kısacası her durumunuzda, size dünyanın en güzel kadınıymış gibi hayranlıkla bakabilen tek kişi çocuğunuzdur bu hayatta

Son düzenleme:

Yine gözlerim doldu, çok da duygusallaştırıyor canım annelik..... Offfff

Ne güzzzeeelll :16: :129::109: İnşallah tez zamanda 55'i de görürsün!! Ben de 57 olsam 55'i düşünmeye başlıcam ama.. Yerse.. :) Tabi bunun için kilo almam değil vermem gerekiyo :P[/QUOTE .!.:
insallah kilo verdikçe mutlu oluyor insan hemen hemen aynı kiloda başlamısız bende 61 leri görünce 60 lar zor gibi görünüyordu şimdi inanamıyorum

insallah kilo verdikçe mutlu oluyor insan hemen hemen aynı kiloda başlamısız bende 61 leri görünce 60 lar zor gibi görünüyordu şimdi inanamıyorum

Ay evet. Aynı kilolardaymışız da :) Sen ne zaman başlamıştın. Ben 26 Mart. biraz tembellik yapmışım heralde ben :)) Kaldım bu kilolarda. Şu 59 - 60 barajını bi geçsem... Tabi önce 61'i atlamam lazım. Bugün 61,9 çıktım maalesef. Bugün protein günüm ama; yarın da en az 61,7 falan çıkarım bence :S Geçen haftaya göre +400 olur yani en az

Üzülüyorum ama, asla bırakmam!! Arkadaşlarım diyetle kafayı bozdun diyo Evet bozdum. 57 olana kadar pes etmek yok

19 martta başladım bende arada iki kez bozdum 5 gün falan serbest takıldım tkekrar aldım ataktan tekrar başladım kaçamaklarım oluyor ama sonrasında hemen protein yapıyorum
kabızlık problemim cok oluyor 5 gün falan gidemiyorum ama hiç bıakmadım baktım duraklıyorum hemen bir kaç gün üstüste protein yapıyorum
simdi neredeyse sabitlendi haftada 600 gr verişyorum dikkat edince

ilacini kaclik kullaniyorsun ben yükseltmeden önce ayni senin gibiydim simdi 100.kullaniyorum cok da rahat ediyorum insallah seninde düzene girer.

Canım ben tiroid kanseri şüphesiyle 2 biyopsi sonrası ameliyat oldum ve tamamen aldılar tiroidimi. Bu yüzden sadece dışarıdan aldığım hormona muhtacım. En son 125 lik kullanıyordum her gün, şimdi 150 ye çıkardı doktorum, inşallah yavaş yavaş tamamlandıkça düzene girer.

Sağol canım benim.

gunaydın dukancan arkadaşlarım bugun atak 4 veee 120.7 ıken bu sabah 118.4 çıktım

Son düzenleme:
merhabalar dukan güzelleriii....
aman diyeyim ben terazide haftasonu + 900 görmüşem.... sebebi minicik bir kaçamak ehüüüüü sadece 1,5 sigara böreği ve birkaç lokma çörek attım ağzımaaaaa...ben tartıda 65,2 yi görmüştüm ve bunun ardından işte 66,1 i gördüm... kızdım kendime ve 2 gündür çok sıkı diyetteyim neyseki bu sabah 65,6 yı zar zor gördüm.... kaçamağın ufaği büyüğü olmuyor çok kızdım kendime çoookk.... sizce de bu birkaç lokmadan kaynaklanmış olabilir mi bu 900 gr?
ne dersiniz ühüüü:26::26::26:

kızlaaaaar............
bizim minicik fasülyemiz 7 haftalıkmışş biliyomusunuzzz
ve sanırım kız olucak yani çin takvimi öyle söylüyo...
sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyeti hiç önemli değil...
teyzesi ona kurban olurr.... yer onu yerrrr

Son düzenleme:

ayyyy çok sevindim,yaşasııın demek ki tutmuş ha süperr,hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün.Darısı başına inşallah tez vakitte :)

oyy Allah uzun ömür versinnn
Annesine , babasına , ailesine ve ülkesine hayırlı evlat olsun inşşş

ayyyy çok sevindim,yaşasııın demek ki tutmuş ha süperr,hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün.Darısı başına inşallah tez vakitte :)

oyy Allah uzun ömür versinnn
Annesine , babasına , ailesine ve ülkesine hayırlı evlat olsun inşşş

amiiinn amiiinnn....
inşallahh hayırlısıyla aramıza katılır sağlıkla sıhhatle... sonra da teyzesi ona bi kuzen getirir oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…