gunaydın kızlarr:)
hepinize mutlu ve - li gunler diliyorumm
ben dun ps günü yaptığım için bu sabah tartılmadım.yarın tartılacagım sp den sonra
yaa sorma bu çocuk işini yaa.ben hiçbir zaman istemedim çocuk.2,5-3 yıllık evliyim.eşime kalsa daha evlendiğimiz gün çocuk olsun istiyordu.bende biraz zaman istedim.ama 3 sene oldu neredeyse.ben hala korunuyorum ve buna cok cok bozuluyor bılıyorum.ama hayatı tepetaklak olacak olan benım. 1,5 yıldır iş yerim sıkıntılıydı.şimdi tam kendime göre biriş buldum ve benım işim gereğide en iyi halde bile 7 -8 aylık olduktan sonra çalışmamam gerek ve en azından bebek 6 aylık olacak falan derken neredeyse 1 yıl işe ara vermem demek benım bır daha çalışamamam ve ev hanımı olmam demek olabilirve ben bunu istemiyoruuuum.zaten sıcak bakmadığım çocuk sahibi olma anne olma işine birde bu hayatımın toptan değişeceği düşüncesi beni çaresiz bırakıyor ve konu açılınca içim şişiyor ağlamak geliyor.
Herkese güzel, enerjik ve mutlu bir gün olsun.
Kızlar, bugün benim hiç halim yok, sabah yataktan çok zor kalktım. Bir kaç gece yeterli uyumadım onun da etkisi vardır mutlaka ama tiroid hormonunun yetersizliği de iyice halsiz bıraktı. Doktor ayakta nasıl duruyorsun bu değerle diyor ama ben yokmuş gibi davranıyorum mümkün olduğunca. Canımın kıymetini bilmem genelde, kendimi de dinlemem ama hiç enerjim kalmamış artık.
İlacımın dozunu artırdık inşallah kısa sürede toparlarım, bakalım.
Sizlerle olmak bana iyi geliyor, iyi ki varsınız kızlar.
Herkese Günaydın...
çocuk hakkında yazan arkadaşın konusunu yanlış yere yazmasından ve mesaj sayısınında az olmasından ötürü yorum yapmayacağım siz gerekli açıklamaları yapmışsınız ama hikayenin gerçek olduğuna pek inancım yok benim...
24 yaşındayım ve bende sadece anne olmak için evliliğe sıcak bakıyorum hemde belki olmama ihtimaline karşın.
bu düşünce aklıma geldikçe isyan ediyorum yaşadıklarıma... ama Allah büyük diyorum inş olucak diyorum ve öyle yaşamıma tutunuyorum.
üniversite ilk senemde iett şoförünün biri kediyi ezmemek için öyle bir frene abandıki ben kasık bölgemi demirlere çarptım...
hikayenin devamı kılcal damar çatladı + sol yumurtalığa baskı yaptı + ve kanın temizlenmesi için amelliyat oldum...
tabiki doğurganlık yüzdende diğer insanlara göre azaldı...
ama inançlıyım evleneyim hiç korunmıcam. hayatta en çok istediğim şeye kavuşmak içinde elimden geleni maddi - manevi yapıcam...
şimdi geçelim diyete
kaçamaklarım ufaldı sanırım iyi yolda ilerliyorum. dün dişimi hallettik onun için teeee 21de yemek yedim biraz rahatsız oldm geç yemekten ama yapacak birşey yok
günaydın kızlar bugün cok mutluyum
sonunda 5ile baslayan rakamı gördüm sanırım en son ergenlik döneminde görmüştüm :))
yani 14-15 sene önce 59.7 geldim sabah cok mutluyum cook
bu arada 58.3 e gelince hedefi 55 die değiştirmeyi düşünüyorum bu işi çok sevdim ben
benim için 61-ler bile hayal iken simdi :))))
merhaba kızlar bu konuyla hiç ilgisi yok ama bişey danışmak istiyorum size. 3,5 yaşında bir kızım var. eşim ve kızım bir tane daha istiyorlar. aslında bende hep iki tane olmalı diyordum. ama cesaret edemiyorum şöyle ki. eşimle memleketlerimiz farklı 10 saatlik bir mesafe var ikimizin memleketleri arasında. bizim şu anda oturduğumuz yerde memleketlerimize oldukça uzak 9 10 saat gibi. tatillerde kolay gidilip gelinmiyor tabi özellikle kışın. eşimin ailesi sürekli tayin istemiyor musunuz yakına gelin artık falan diyolar. ki biz eşimle hep ikimizin memleketleri arasında olan bi yere yerleşmeyi düşünüyorduk. aramızda bir sorun yaşandı 6 ay önce benim hatalı olduğum bi durumdu. o günden sonra memleketime gitmeye karar verdim dedi. bende hiç bişey demedim. orda burda da sürekli memlekete gidicez artık dedikçe ben ağzımı açmadım. bunun ikinci çocukla ne ilgisi var diyeceksiniz ama bende eşimin bu kararıyla ikinci çocuktan vazgeçtim. çünkü tayinimiz eşimin memleketine çıktığında ben tatillerimin hepsini ailemin yanında geçiricem yeni bir bebek demek en az 3 yıl beni bağlaması demek. yazın neysede kışın mümkün değil biyere gitmek. yol kısa değil 10 saat anca gidilebiliyo. ama kızıma haksızlık mı yapıyorum kardeş yapmayarak bilemedim. fikirleriniz nedir paylaşabilir misiniz lütfen...
gunaydın kızlarr:)
hepinize mutlu ve - li gunler diliyorumm
ben dun ps günü yaptığım için bu sabah tartılmadım.yarın tartılacagım sp den sonra
yaa sorma bu çocuk işini yaa.ben hiçbir zaman istemedim çocuk.2,5-3 yıllık evliyim.eşime kalsa daha evlendiğimiz gün çocuk olsun istiyordu.bende biraz zaman istedim.ama 3 sene oldu neredeyse.ben hala korunuyorum ve buna cok cok bozuluyor bılıyorum.ama hayatı tepetaklak olacak olan benım. 1,5 yıldır iş yerim sıkıntılıydı.şimdi tam kendime göre biriş buldum ve benım işim gereğide en iyi halde bile 7 -8 aylık olduktan sonra çalışmamam gerek ve en azından bebek 6 aylık olacak falan derken neredeyse 1 yıl işe ara vermem demek benım bır daha çalışamamam ve ev hanımı olmam demek olabilirve ben bunu istemiyoruuuum.zaten sıcak bakmadığım çocuk sahibi olma anne olma işine birde bu hayatımın toptan değişeceği düşüncesi beni çaresiz bırakıyor ve konu açılınca içim şişiyor ağlamak geliyor.
allah kolaylık versin... çok zor bişi... bi yerlerde insanlar çocuk sahibi olmak için neredeyse canını bile vermeye razı... ama bi yerlede de istemeyip-herşeyden önce kendini düşünenler var... ilk defa bi kadının çocuk sahibi olmak istemediğini görüyorum... böyle bişeye ilk defa şahit oluyorum... halbuki candan bir parçanın sevginin-aşkın bir meyvesini ellerinle büyütmeyi, tüm gelişimini-değişimini izlemekten öyle keyif alır ki insan... bence bu hayatta karşılığı olmayan mutluluklardan biri... bi can katıcaksın hayata sizden bi parça olucak sizin emeğiniz olucak... sizden bi tane daha olucak... bunun nesi istenmez... ALLAH HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN İNŞALLAH...
ayrıca hayatımdaki bir durumdan bahsediyim kısaca; (herkeste böyle olucak diye bişey yok elbette ama bu gerçekler de görmezden gelinebilecek gibi değil)
benim abim 4 yıllık evli ve gerçekten eşini çok seviyor deli gibi bağlı ona... ve çocuk sahibi olmayı çok istiyor... özellikle son 2 yıldır... ama eşi istemiyor... bu öyle ciddi bir sorun haline gelmiş ki zamanla; abim bi başka kadından çocuk sahibi olmayı düşünebileceğinden bile bahsediyordu bana... bu hiç hoş değil... tasvip edilebilecek bir durum asla değil... ama malesef ki böyle bir gerçek var... bir insana eksikliğini yaşattığın herşeyi, bi şekilde tamamlamak istiycektir ve zamanla tamamlıycaktırda... insanların bencillik yapıp hayatta en değer verdiğim insan diye tabir ettiği kişilere bu eksikliği yaşatmanın hakkı varmı acaba?...
Sağol canım, senin elin de geçer inşallah. Öpeyim geçsin.
süpersinnn.-1300gram ha maşallah
valla harika ben 1 haftadır yerımdeyım.dün -200 gördüm o bile beni sevindirmişti.şimdi seni -1300 görmek inan çok güzel.sabahtan beri acayıp halsız ve mutsuz hıssedıyordum kendımı senın -1300gr haberin beni kendime getirdi.saol paylaşım için
günaydın kızlar bugün cok mutluyum
sonunda 5ile baslayan rakamı gördüm sanırım en son ergenlik döneminde görmüştüm :))
yani 14-15 sene önce 59.7 geldim sabah cok mutluyum cook
bu arada 58.3 e gelince hedefi 55 die değiştirmeyi düşünüyorum bu işi çok sevdim ben
benim için 61-ler bile hayal iken simdi :))))
Hasta olduğunuzda, üstünüz başınız dağılmış, makyajsız olduğunuzda, yataktan kalkmış halinizle vs. kısacası her durumunuzda, size dünyanın en güzel kadınıymış gibi hayranlıkla bakabilen tek kişi çocuğunuzdur bu hayatta :)
Ne güzzzeeelll :16: :129::109: İnşallah tez zamanda 55'i de görürsün!! Ben de 57 olsam 55'i düşünmeye başlıcam ama.. Yerse.. :) Tabi bunun için kilo almam değil vermem gerekiyo :P[/QUOTE .!.:insallah kilo verdikçe mutlu oluyor insan hemen hemen aynı kiloda başlamısız bende 61 leri görünce 60 lar zor gibi görünüyordu şimdi inanamıyorum
insallah kilo verdikçe mutlu oluyor insan hemen hemen aynı kiloda başlamısız bende 61 leri görünce 60 lar zor gibi görünüyordu şimdi inanamıyorum
Ay evet. Aynı kilolardaymışız da :) Sen ne zaman başlamıştın. Ben 26 Mart. biraz tembellik yapmışım heralde ben :)) Kaldım bu kilolarda. Şu 59 - 60 barajını bi geçsem... Tabi önce 61'i atlamam lazım. Bugün 61,9 çıktım maalesef. Bugün protein günüm ama; yarın da en az 61,7 falan çıkarım bence :S Geçen haftaya göre +400 olur yani en az
Üzülüyorum ama, asla bırakmam!! Arkadaşlarım diyetle kafayı bozdun diyoEvet bozdum. 57 olana kadar pes etmek yok
ilacini kaclik kullaniyorsun ben yükseltmeden önce ayni senin gibiydim simdi 100.kullaniyorum cok da rahat ediyorum insallah seninde düzene girer.
kızlaaaaar............
bizim minicik fasülyemiz 7 haftalıkmışş biliyomusunuzzz
ve sanırım kız olucak yani çin takvimi öyle söylüyo...
sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyeti hiç önemli değil...
teyzesi ona kurban olurr.... yer onu yerrrr
kızlaaaaar............
bizim minicik fasülyemiz 7 haftalıkmışş biliyomusunuzzz
ve sanırım kız olucak yani çin takvimi öyle söylüyo...
sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyeti hiç önemli değil...
teyzesi ona kurban olurr.... yer onu yerrrr
ayyyy çok sevindim,yaşasııın demek ki tutmuş ha süperr,hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün.Darısı başına inşallah tez vakitte :)
oyy Allah uzun ömür versinnn
Annesine , babasına , ailesine ve ülkesine hayırlı evlat olsun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?