Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese meraba..
bu diyeti uygularken cok halsizlik oluyormu? yada cok uyumak gibi bi durumla karsılasıyormusunuz?

ilk baslarda coooook halsilik yapti bende de. ve de bas agrisi hemde inanilmaz. ama yilmadim devam ettim. kendime ceza olarak gördüm bunu.

Kızlar ben bu calleni deniyim dedim amanınnnnn ilk denemem sadece 22 dk sürdüü
ahahahaha bu bana göre değil sanırım
ben en iyisi twist yapam yaaa

biraz daha sabretseydin tamamlardin ve sadece 9 kez sonra hatta 6 kez sonra farki görecektin

Bu arada günlerdir de callene başlayacağım..bugün ona da başlasam barii:)
Kızlar yapıp da memnun Olan var mıı?

olmayan varmi diye sorman lazimdi canim.

oyy icim ezildi canimmm ama tip okadar ilerlediki ve Allahim o kadar büyük ki hayirli zamanda insallah olur bebeginiz.

canlarimmm ben bugün 79 gördüm ama valla degistirmiyim takvimi zira yarin degisirse gene moralim bozulur

menüm:

sabah:

haslanmis yumurta ile salata ( marul , domates, salatalik, maydanoz vs.. )

öglen :

kiymayi kavurup sarmisakli yogurtla iyiycem ( hastayim bu yemege yaa önceden asla ekmeksiz yiemezdim kiymayi filan. insan nelere alisiyor )

aksam :

ispanakli tavuk sarma yapmayi düsünüyorum

yasenacim

bu arada ben de senin gibi DM den iki cay aldim. biri mate figur tee digeri de fettverdauungs tee

bunlari bir deniycem

ya arkadaslar annelik dediniz de bu arada cagla sikel ne ara dogurdu da ne ara kilo verdi ya dün gördüm sok oldum saba tümer in prog da. soklardayimmm

Ben de 2-3 kere de olsa kaçamak yaptım. Hatta bi gün full bozmuştum ben de :) Dediğin gibi kaçamaklardan sonra proteine döniyim. Normalde öyle yapıyordum da bu sefer olmadı.. bi de zaten o kadar çok kilo yok verecek, hiç kaçamak olmasa bundan sonra çok süper olacak da.. Bakalım.. Bende de inşallah bir hafta sonra senin gibi düzene oturur kilo vermeler. Senin de devamı olsun inşallah

Canıımm!!! Hoşgeldiinn!! Nerelerdesiiinnn? Artık mesaj gönderecektim bugün sana, nerdesin diye.. Merak ettim yahuu
Ay sorma sormaaa!! Ben de tatlı yedimm.. Hafif bişeydi ama çok güzeldi Ve amaaa +600 gördüm. Böyle şeylerden direk + göreceğime inanmıyordum ama, vücut hemen su mu tutuyo nedir? Bence senin de o kaçamaklardan dolayı değildir yaa! Bilmiyorum ki ben de kararsızım bu konuda :44: Hemen şişmek falan.. :44: Nasıl oluyor ki öyle :)

:)) Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın :) Darısı sonra da senin başına olsun inşallah

ayy canim masallah. allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah.

acik bende yegenimin resimlerine bakayim yaa cok ösledim

seni seviyorum............. benim de 2 tane kızım var ve beni sabahları öperek uyandırıyorlar..... ben çocuklarım olduktan sonra AŞKI tattım yemin ederim.... Allah cümlesinin canlarına sağlık versin...Rabbim anneleri ağlatmasın.....

sağol canım hoşbulduk kaç gündür işlerim de yoğun faturaları kesiyordum....ama bu sayfa hep açıktı yani yazdıklarınızı okumaya çalışıyordum aralarda ...buradayım yani ehe... sen olmasan yokluğumu kimse fareketmeyecek heeee
-merak ediyorum şimdi 1 tane sigara böreği tartıyı birden yukarı fırlatıyor da, güçlendirmeye geçip ödül öğünü ve nişastalı öğün yaptığımızda nasıl sabit kalıcaz ki? yani bu tartıyı arttıran şey başka birşey olmalı...
-şimdi ben güçlendirmeye geçsem demekki geri mi alacağım kilolarımı?:26::26::26:
-anlayamadığım biryer var demek ki. kitabı baştan gene mi okusam?
mesela prot. günlerinde kilo kaybediyoruz sebze yedikçe vücudumuz su tutuyor da e güçlendirmede hepsini karıştırıp yiyecez haftada bir de olsa tatlı yiyecez nasıl yani?

yani nasıl oluyur da oluyur?

Ay çocuk çocuk diyosunuz, konuşmiyim diyorum ama ben ölüyorum çocuklara yaaaaa Yeğenlerimi bile çocuğum gibi görüyorum, kimbilir çocuğum olsa ne yapıcam.. Kendimden korkuyorum :S Yerim ben onu yerim. Dünyaları görmez gözüm yahuuu :)) Oyyy!!! Kardeşim de yok benim. Kardeşim olsaymış keşke diye düşünmeye başladım bu yaşta :)) 2 tane ablam var.. Hele büyük olan tam bir anne olmuştur bize..

Henüz maddi durumları düzeltemedik, 1 senelik evliyim. borçar falan malum.. 2 sene daha süre veriyorum kendimize, sonra ister düzelir ister düzelmez yapıcam yaa :)) Yani inşallah Allah kısmet eder de olur ve inşallah da maddi sıkıntımız olmadan büyütürüz yavrucuğumuzu.. Hiç bi eksiği olmasın istiyo insan.. Allah hayırlısı versin inşallah, sağlık versin tabi ama kız da olursaaa... Biterim ben biteriimmm!!! Yirimmm!!!!

kızlar yaaa sızın ufacık bırşeyde gorduğunuz artılar benı çok korkutuyo ben bıraz once koftelerımı yerken bır kaşık ketçapla yedım yarın tartıda artımı gorcem şımdı ((((

Gecmis olsun benim yakin bir arkadasim da ayni amaliyati atlatti cok sükür birsey cikmadi.Amaliyatdan sonra hastanede 3 kez türkce cevirisi tam ne bilmiyorum ama isin tedavisi gördü.Oda ayni senin gibi 150.lik kullaniyor.

Canim iyi yapmissin insallah faydasini görürsün haber verirsin bende alirim.. Birde ben DM den ALNATURA marka bio haferkleie mit keim dan basla yulaf kepegi tüketemiyorum sen denedinmi..?mit keim diyorya acaba degisik yulaf kemegi bir el ativer..

Miraycim saglikla gelsin yegenin ana babasina hayirli evlat olsun insallah.Teyze olmak da anne olmak kadar cok güzel benim en büyük yegenim 18 yasinda.

ayyyyyyyyyy...........
aynı ben

merhaba,
ben aranıza daha dün katıldım. bu yüzden mesaj sayım daha yok denecek kadar azdır. msjı 2. çocuğu düşünenler kısmına yazmayı düşünmüştüm. oradaki son msj 2010 yılında yazılmış. uygun bi yer bulamadım. bu yüzden özür diliyorum. aslında bilgisayar başında fazla vakit geçirmiyorum. bir dukancı olarak sizi 1,5 aydır yalnızca okuyarak takip edebiliyorum. ve paylaşımlarınız güzel olduğu için birbirinize destek olduğunuzu gördüğüm için size dün katılmaya karar verdim. içimdeki bi sıkıntıyı paylaşmak istedim hepsi bu. cevap veren vermeyen herkese teşekkürler. benim 3,5 yaşında bir kızım var. çocukları zaten çok çok seviyorum ki ınıf öğretmeniyim. annem ile babam ayrılar ve yalnızlar. bir şey olduğunda yanlarına gitmem için engelim olsun istemiyorum. kızım küçükken uzaklıktan ötürü gidemediğim çok şey olmuştu. hastalık, sağlık, düğün, nişan....
umarım beni anlamışsınızdır.. emin olun bir daha gereksiz konular yazıp kimseyi rahatsız etmem
teşekkürler....

selamlar kilo bildirimi için gelmiştim ama bebekten konuşuluyor sanırım

yaklaşık iki yıldır evliyim çocuk diye gözümüzün içine bakıyorlar "mahalle baskısı" dedikleri şey çok arttı ama biz hala düşünemiyoruz :26:

Bu arada dünkü balığın etkisi sanırım 100 gram daha gitmiş 56.4 ü gördüm bi de callaneticse başlayabilsem

Hosgeldin arkadasim iyi yapmissin paylasmakla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Bundan sonra syk syk yaz buraya..Kac kilo verdin nasil gidiyor.?

vallahi çocuk başka birşey hiçbirşeye benzemiyor....doğumlarım hem gülüp hem ağladığım tek yerler...o bebeğinin sesnin duyduğun ilk an var yaaaaa ahh çalışmıyor olsaydım doğuracaktım 4 tane vallahi...... heleki gözünün önünde büyüyorlar birsabah evde iyiki doğdun anneciiiiimm diye dolanan, anne biliyormusun seni güneşler kadar seviyorum deyip gözlerinin içine baktığında kalbinin erimiş kaşar peyniri gibi aktığını hissettiğin şeyler onlar....oyyy anneniz kurbanlar kessin ayklarınızın dibine yavrularımmmm, tonton nineler olasınız, ayklarınız taşa dokunmasın inşallahhhhh.... bebeklerim benim! Allah isteyen hanımların cümlesine nasip etsin anneliği... o ne kariyere benzer ne evlenmeye benzer çok özel ve farklı birşeydir....

Bu arada günlerdir de callene başlayacağım..bugün ona da başlasam barii:)
Kızlar yapıp da memnun Olan var mıı?

ben çok memnunum. 21 gün yaptım. sonra grip olunca ara verdim 10 gün kadar yapamadım. tekrar başladığım zaman, ilk başladığım zamanla arasındaki afrkı daha rahat hissettim. şekillenme de bariz şekilde farkediliyor zaten

ben özür diliyorum ozaman senden:26:
bir dukancı olduğunu bilmiyordum bazen böyle saçma sapan yerlere saçma konular açıp mesaj sayısını doldurmaya çalışan insanlar var.
cidden çok mahçup oldum:26: bende öyle kırıcı bir insan değilimdir dediğim gibi tekrardan özür dilerim.
tabiki burası sadece diyet yeri değil. insanın psikolojisi düzgün olursa diyetide yapabiliyor.

bu konuda düşüncemi sorarsan kardeşimle aramda 13 yaş var ve hiçbir zaman abla kardeş olamadık , ortak şeyler paylamadık... bu her zaman benim bir eksikliğimdir. aralarında en fazla 5 yaş olan çevremdeki insanların en yakın arkadaşı herzaman kardeşi olurken ben kardeşim her zaman küçük annesi oldum ve bu şekilde sorumlu hissettim.

ama çocuğu engel olaak görme ne olur... ona ulaşmaya çalışan onlarca insan var ve inan bana 4-5 yaş okadar idealki... kardeş çocuk için ikinci bir candır. düşünsenize aynı yerde beslenip hayat bulan başka hiçbir insan olmıcak onun için... ilerde sizlere birşey olsa ki Allah korusun... hayata yalnız başına tutunamaz. bence kızınız için bencillik yapıyorsunuz. bence birkez daha düşünün.

hepsi düzeliyor. hepsinin çaresi var.

canım takıl sen sıkılma.... olur böyle şeyler benim annem babam da benden uzaktalar ve evet çocuklarım yüzünden hiç gidemiyorum yanlarına....lakin hiç önemli değil gülüm herkes de biliyor benim neden gidemediğimi.....evlatlar büyüyorlar ve sonunda kendi kanatları ile uçacaklar, onlar mutlu olsun da gelmesinler gitmesinler gülüm! tek sağlıklı olduklarını bileyim de o bana yeter.....anne gözünden bakınca böyle.....
evlat gözünden bakınca da annenin sırf birkaç sene sıkılacak diye seni doğurmak istemediğini ya da doğurduğuna pişman olduğunu düşünsene. kıyamam!
Alah kızına uzun ömürler versin büyüyünce heryere gidersin hem ona bir de kardeş istersin. çünkü çocukları büyüdüğünde anneler bebek özlerler eheheheheheh
benim küçük kızım 3 yaşında biz bebeği özledik ne var ki çalışmak yüzünden cesaret edemiyorum...kendi işyerim olduğundan ikinci kızım dünyaya geldiğinde iş yerimden uzakta kaldım ve döndüğümde bir enkaz buldum
ama kızlarım için değer onlar benim en kıymetli şeylerim....herşeyden vazgeçebilirim onlar için canımdan bile

buarada size iki günlük menümü yazayım çünkü bu sabah şükürki 71,8 gördüm yine haftanın 5 günü diyeti normal yapıp 2 gündede cozutan bir insan oldum çıktım yaaa

dün ;

Sabah : krep + Lor peynir
Öğlen : tavuk köfte + krep + ayran
ara: meyveli yoğurt
akşam : 2 adet ızgara köfte + kabak ızgara ( aslında saf protein yapıyordum ama dayanamadım ) + Yoğurt

dünkü kaçamağım bitter çikolata maalesef

bugün ;

Sabah : krep + yumurta + lor
öğlen : tavuk köfte + krep
ara: meyveli yoğurt
akşam : tavuk haşlama + yoğurt

her iki günde 1 lt ender saraç çayını içmiş bulunmaktayım bugün heniz 500ml içtim ama devamı gelecek :)

hayırlı olsun. özendim sana. benim yeğenler koca kazık oldu. bu arada beni twisterla tanıştırdığın için de teşekkürler. pek bi sevdim kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…