Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan diyeti sayesinde 1 ayda 5 kilo verdim. ama sadece yediklerime dikkat etmedim bu arada sporda yaptım her sabah 8:30da yarım saat tempolu yürüyüş ve 30 dk egzersiz haretleri yaptım. ayrıca günde en az 50 en fazla 250 mekik çektim. bu sayede 60 kilodan 55 kiloya düştüm. ilk hafta 3 kilo birden verdim daha sonra durdu kilo vermem ve 3 haftada 2 kilo verdim diyebilirim. öle aç kalmadım, sadece sekerli şeyleyler yememeye dikkat ettim. yesem bile abartmadım. karbonhidrat alımımı azalttım. şuan herseyden yiyorum ve 55 kiloda kalmayı hedefliyorum spor ağırlıklıyım artık amacım formumu korumak!

kızlar yaaa sızın ufacık bırşeyde gorduğunuz artılar benı çok korkutuyo ben bıraz once koftelerımı yerken bır kaşık ketçapla yedım yarın tartıda artımı gorcem şımdı ((((

ben en çok böyle saçma şeyler için yapılan kaçamaklara kızıyorum. 1 kaşık dandik ketçap yesen nolur yemesen nolur. ama koca günü ziyan ediyor. ziyan edeceksen bari değecek birşey için olsun.
ayrıca + görmen ya da - görmemen için illa kaçamak yapmak gerekmiyor. herşeyi doğru yapsan da bir süre sonra kilo vermen yavaşlıyor, duruyor, hatta + bile çıkabiliyor. süreç oldukça uzun. özellikle de fazla kilo verecekler için. bunlara hazırla kendini. Allah kolaylık versin.

bugün çenem düştü kusura bakmayın
sevgilim kilo veremeyişimi spor yapmıyor olmama bağladı onun içinde bugünlük bana spor programı verdi:)

yarım sa eliptik + 15 dk twist + 20 dk callan :) hareket sayılarını yarısıyla yapıcakmışım
yarın ben kesin 65im

niless bir aktivite 20 dk dan sonra kalori harcatmaya başlıyor; öncesinde sadece vücut ısınmış oluyormuş. Bence kademeli olarak biraz artırırsan süreleri daha da etksini görürsün.

niless bir aktivite 20 dk dan sonra kalori harcatmaya başlıyor; öncesinde sadece vücut ısınmış oluyormuş. Bence kademeli olarak biraz artırırsan süreleri daha da etksini görürsün.

sağol tatlım önerin için bu durumda callan yarım sa olur gibi ama benim astımım olduğundan ideal kiloma ulaşana kadar çok fazla spora yüklenemiyorum...
ama ilk 15 dk ile başlamıştım eliptiğe son zamanlarda 40 dk yaparken diyeti cozuttum bakalım toparlanmam lazım

canlarim tekrar bikmadan söyliyim

elbette bu arastirmalarim sonucu benim düsüncem. Mesela bugün bir kacamak yaptiniz ne olursa olsun yediginiz sey kilo olarak algilanmamali. yani hemen ertesi gün tartilip hoooop 2 kilo arti görünmez kimse. daha önceki bir kac günün SIKINTISIDIR o .

ha güclendirmeye gelince ; planli bir sekilde vücudumuzu yavas yavas karbonhidrata alistiracagimiz icin lömbürlöp diye almiycaz. tabiki de arti görücez ama korkmiycaz cünkü ideal kilomuza geldigimizde de hayatimiz boyunca kilomuz bir arti bir eksi oyniycak ama biz napicaz sakin kalip bilincli bir sekilde yememizi kontrol edip dengeyi sagliycaz.

canimcim alnatura yi da denedim ama sonra abnehmen com diye bir siteye de üyeyim orda kizlar yok mit keim iyi yok ohne keim iyi diye bir tarismaya girdiler ama cözüme kavusmadi.
bende isi saglama alip kaufland da bio haferkleie var hemde organik tir bu deyip ona dadandim. 2.15 Euro mu ne fiyat i da.

caylari bir deneyeyim bakalim ise yarayacak mi haber veririm.

canimcim rica ederiz sen konus böle hep.

tatliskom dedigim gibi iste kan ter icinde kalana kadar spor yap bakalim o vücut yakiyor mu yakmiyor mu

yakmazsa ne yapayımmm aplaaaaaa

aaa niles cim senin astimi unuttum ben pardon.

ama canim sen ve callan yapmak isteyenler icin söyliyim

cok hafif bir egzersiz. kesinlikle zorlamiycaksin kendini. video da kadin söylüyor zaten "vücudunu dinliyceksin o ne zaman isterse o zaman hazir olacak " yani eger yapamiyorsan hareketleri zorlamadan en hafif sekilde yapacaksin. zaten kadin diyor yeni baslayanlar icin. sonracima diyelim 100 tekrar yapiliyo video da ama sen 60 da kesildin o zaman birakicaksin sonra eger edebiliyorsan devam edeceksin.

sonra hemen ertesi gün en kötü iki gün sonra bir bakicaksin gayet kolay yapiyorsun hareketleri hem de tam tekrarlari ile.

bittikten sonra bütün kaslarin titriyor heryerin sizliyor tatli tatli.

eger ham san zaten üc gün heryerin agriyor ama bu agri öyle birsey ki sebi güclendiriyor. daha cok yapmak isttiyorsun.

sonra ki günlerde de hani poponun üst kisimlari vardir ya belin yani. oralar iste öle bir gidiyor ki eser kalmiyor yerinde. o zaman iste süper mutlu oluyorsun. hele karnin gittikce düzlesiyor alt karin sisiyor biraz
sonra yapmaya devam ettikce o da gidiyor.

pilates yoga filan hikaye yani. pilates le belki bir sene de alabilecegin inceligi callanetics le 10 günde aliyorsun cok rahat hemde.

hem benim gibi bir kalas yaptiysa herkes yapar. simdi öyle esnedim ki kendim bile sasiriyorum yaa bacaklarim inceldi acayip hemde

daa nediyim ayol

aa kuzu sana sorcaktım unuttum iyi hatırlattın bu callanı kaç gün yapıp kaç gün dinleniyorduk sistemini bir yazarmısın

Kızlar seyir evresinde günde 300- 400 gram gidiyo gibi benden :) Sizin günlük kilo kayıplarınız da buna yaklaşık rakamlarda mı merak ettim.

Bence süperr. Benim 4. seyir günüm ve -100 gidiyorr. Hatta +300 gördüğüm ertesi gün -400 gördüm buna bile sevinir oldummm

TAMAMEN BENCİLLİK
SANA BİŞEY SÖYLİYEYİMMİ
BENİM ANNEM ANTEPTEN YALOVAYA GELİN GELMİŞ VE 6 SENEDE 4 ÇOCUK DOĞURMUŞ. 10 SENE ANNESİNİ GÖRMEMİŞ. BABASININ CENAZESİNE GİDEMEMİŞ. DOĞDUĞUM GÜN KAYBETMİŞ BABASINI NASIL GİTSİN O ZAMAN YOL 20 SAAT 33 SENE ÖNCE.

ANNEM HEP DER. BEN BABANIZDAN AYRILMADIYSAM ÇOCUKLARIM SAYESİNDE DİYE.

BİŞEY DAHA
KOMİSER OLAN ABİM İL İL GEZERDİ. EVLİLİĞİNİN 3. YILINDA GELİN HANIM AYDA 2 KERE ANNESİNİ GÖRMEK İSTEDİĞİNDEN 2 ÇOCUĞA RAGMEN ABİM EVİNİ ANNESİNİN YANINA TAŞIDI. 17 YILLIK EVLİLER. GELİN ANNESİYLE HALA AYNI SOKAKTA OTURUYOR. 2 ÇOCUK ÖKSÜZ GİBİ. ABİM YILLARDIR BEKAR HAYATI YAŞIYOR VE GELİNİ ALDATMASINDAN HATTA BAŞKASIYLA YAŞAMASINDAN HATTA O KIZCAĞIZIN ANNEM BABAM VE BENLE TATİLE ÇIKMASINDAN VE HATTA O KIZI ÇOK SEVMEKTEN HİÇ RAHATSIZLIK DUYMUYORUM.

EĞER BİR AİLEM VE COCUGUM OLSAYDI SADECE YANLARINLA OLMAYI TERCİH EDERDİM.

Kızlar ben bu calleni deniyim dedim amanınnnnn ilk denemem sadece 22 dk sürdüü
ahahahaha bu bana göre değil sanırım
ben en iyisi twist yapam yaaa

YA SİTEYE BAKSAM BULURUM AMA KISACA CALLENİ ANLATSANIZ ÇOK SEVİNİİRM

gunaydın dukancan arkadaşlarım bugun atak 4 veee 120.7 ıken bu sabah 118.4 çıktım

AL İŞTE ZATEN DOLMUŞTUM ŞİMDİ AĞLAYABİLİRM.

Selinciğim, benim bu diyete başlama vesile olan bir arkadaşım var.Daha önce de yazmıştım sanırım.Evet günde 2 adet light mevyalı yoğurt yeme hakkımız var ben de biliyorum.Ama arkadaşım bana şöyle bi uyarıda bulundu.Meyvalı yoğurt yediğim günler kilo veremiyorum sen de çok mecbur kalmadıkça yeme dedi.O halaa yani 3 aydır,Ps günlerinden 100, sp günlerinde 200 gr veriyor, hiç duraklamadı maşallah, üstelik benim kadar fazlası da yok.Bİ dene bakalım meyvalı yoğurdu kesmeyi ne olacak.Bi de tatlandırıcıyı kesmeyi denesen? Hani en azından duraklaman bitene kadar.

canım ben en başından beri yiyorum diyetimin ben onu yemezsem bu diyete hiç devam edemem tatlım benim bütün kaçamaklarım tatlıdır:))) hiç daha poğaçadır , makarnadır atmadım ağzıma :)

aa kuzu sana sorcaktım unuttum iyi hatırlattın bu callanı kaç gün yapıp kaç gün dinleniyorduk sistemini bir yazarmısın

canlarim kisaca yazayim;

önceliklle bu 10 years younger in 10 hours videosunu (biliyorum ses cok kötü , eski bir video oldugu icin, ama mümkün oldugu kadar kadini dinleyerek ve de uyarak yapiyoruz. 21 gün. ve diyorlar ki 6 gün yapip bir gün dinlendircekmissin kaslari . ama ben yapmadim . ara vermedim yani. direk yaptim 30- 40 allah ne verdiyse. sonuc aldikca daha cok hirslandim

aslinda 21 gün minimum demisler ama ben kendimi "olmus " hissedemedigim icin bayagi bi devam ettim 30 -40 olmustur. sonra baktim artik hareketler cok kolaylasti. ( oturuken kivrilan pelvis disinda. onda hala zorlaniyorum gayet normal )

evolution a gectim. onu yapiyorum simdi. arada bir kere süper callan i da yaptim ama pek bir fark göremedim evolution la arasinda. yani hangisini isterseniz onu yapmaya devam edebilirsiniz. zaten bir süre sonra vücudunuz size söylüyor hissediyorsun yani inan ki bak

ben ilk video yu diyetcenter diye bir siteden indirmistim yanlis hatirlamiyorsam. videonun ismi 10 years younger in 10 hours

canım ben en başından beri yiyorum diyetimin ben onu yemezsem bu diyete hiç devam edemem tatlım benim bütün kaçamaklarım tatlıdır:))) hiç daha poğaçadır , makarnadır atmadım ağzıma :)

Canım ben belki bir faydası olur diye yazmıştım.Ne bileyim en azından bir tanesi yerine sütün içine nescafe yapıp içsen benim tatlı isteğimi kesiyor mesela

bendede o var cdye attım dün türkçe dublajlı peki ozaman ben 6 gün yapıp 1 gün dinleniyim ama:)))) pazar gezmelerinden zaman kalmıyor malum çeyiz yapıyorummmm

ayni ben valla. hic pilav makarna kacamagi yapmadim. hep tatli cikolata pasta. Allahim bazilari da bunlari hic aramiyor hayret ediyorum. hhaaaa söyle birsey var eger tatliya ara verirsen canin kolay kolay istemiyor onu biliyorum.
tamam kabul ediyorum böle oluyor gercekten de bir süre sonra istemiyorum. ama cooook uzun süre gecince de yani istiyorum yaaaa

mesela ben eskiden her aksam esim tatliya cok düskün olmadigi halde allahim ne tatlilar , helvalar, sirf tek basima yiyordum. bir tepsi kalbura basti yapardim esim belki bir tane yerdi. ertesi gün ben aksama kadar bir tane bir tane diye diye bitirirdim.

arkadaşlar alakasız biliyorum ama, aranızda kaş konturunu sildiren var mı? varsa sonuçları benimle paylaşabilir mi? forumda o konu başlıklarında yazamak istemedim çünkü güzellik salonlarının elemanları istila etmiş oraları. güvenemiyorum. ilaçla silen ve mümkünse doktoru olan bir yer arıyorum

bendede o var cdye attım dün türkçe dublajlı peki ozaman ben 6 gün yapıp 1 gün dinleniyim ama:)))) pazar gezmelerinden zaman kalmıyor malum çeyiz yapıyorummmm

dinlen sekerim tabii ki; siz calisan insansiniz. ben yari zamanli okudugum icin zorlanmiyorum vakit bulmaya.

croiselle callanetcisi ne kadar güzel anlatmışsın öyle bana gaz verdin

gel canim gaza gel, de yap sonra hepiniz dua ediceksiniz bak. öle incelip de susmak yok. geri bildirim isterim.

bu arada callan inceltiyor kilo verdirmiyor altini cizeyim

ve de cok güzel sekillendiriyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…