kızlar yaaa sızın ufacık bırşeyde gorduğunuz artılar benı çok korkutuyo ben bıraz once koftelerımı yerken bır kaşık ketçapla yedım yarın tartıda artımı gorcem şımdı((((
niless bir aktivite 20 dk dan sonra kalori harcatmaya başlıyor; öncesinde sadece vücut ısınmış oluyormuş. Bence kademeli olarak biraz artırırsan süreleri daha da etksini görürsün.
sağol canım hoşbulduk kaç gündür işlerim de yoğun faturaları kesiyordum....ama bu sayfa hep açıktı yani yazdıklarınızı okumaya çalışıyordum aralarda ...buradayım yani ehe... sen olmasan yokluğumu kimse fareketmeyecek heeee
-merak ediyorum şimdi 1 tane sigara böreği tartıyı birden yukarı fırlatıyor da, güçlendirmeye geçip ödül öğünü ve nişastalı öğün yaptığımızda nasıl sabit kalıcaz ki? yani bu tartıyı arttıran şey başka birşey olmalı...
-şimdi ben güçlendirmeye geçsem demekki geri mi alacağım kilolarımı?:26::26::26:
-anlayamadığım biryer var demek ki. kitabı baştan gene mi okusam?
mesela prot. günlerinde kilo kaybediyoruz sebze yedikçe vücudumuz su tutuyor da e güçlendirmede hepsini karıştırıp yiyecez haftada bir de olsa tatlı yiyecez nasıl yani?
yani nasıl oluyur da oluyur?
Gecmis olsun benim yakin bir arkadasim da ayni amaliyati atlatti cok sükür birsey cikmadi.Amaliyatdan sonra hastanede 3 kez türkce cevirisi tam ne bilmiyorum ama isin tedavisi gördü.Oda ayni senin gibi 150.lik kullaniyor.
Canim iyi yapmissin insallah faydasini görürsün haber verirsin bende alirim..Birde ben DM den ALNATURA marka bio haferkleie mit keim dan basla yulaf kepegi tüketemiyorum sen denedinmi..?mit keim diyorya acaba degisik yulaf kemegi bir el ativer..
Miraycim saglikla gelsin yegenin ana babasina hayirli evlat olsun insallah.Teyze olmak da anne olmak kadar cok güzel benim en büyük yegenim 18 yasinda.
bugün çenem düştü kusura bakmayın
sevgilim kilo veremeyişimi spor yapmıyor olmama bağladı onun içinde bugünlük bana spor programı verdi:)
yarım sa eliptik + 15 dk twist + 20 dk callan :) hareket sayılarını yarısıyla yapıcakmışım
yarın ben kesin 65im
canlarim tekrar bikmadan söyliyim
elbette bu arastirmalarim sonucu benim düsüncem. Mesela bugün bir kacamak yaptiniz ne olursa olsun yediginiz sey kilo olarak algilanmamali. yani hemen ertesi gün tartilip hoooop 2 kilo arti görünmez kimse. daha önceki bir kac günün SIKINTISIDIR o .
ha güclendirmeye gelince ; planli bir sekilde vücudumuzu yavas yavas karbonhidrata alistiracagimiz icin lömbürlöp diye almiycaz. tabiki de arti görücez ama korkmiycaz cünkü ideal kilomuza geldigimizde de hayatimiz boyunca kilomuz bir arti bir eksi oyniycak ama biz napicaz sakin kalip bilincli bir sekilde yememizi kontrol edip dengeyi sagliycaz.
canimcim alnatura yi da denedim ama sonra abnehmen com diye bir siteye de üyeyim orda kizlar yok mit keim iyi yok ohne keim iyi diye bir tarismaya girdiler ama cözüme kavusmadi.
bende isi saglama alip kaufland da bio haferkleie var hemde organik tir bu deyip ona dadandim. 2.15 Euro mu ne fiyat i da.
caylari bir deneyeyim bakalim ise yarayacak mi haber veririm.
canimcim rica ederiz sen konus böle hep.
tatliskom dedigim gibi iste kan ter icinde kalana kadar spor yap bakalim o vücut yakiyor mu yakmiyor mu
aaa niles cim senin astimi unuttum ben pardon.
ama canim sen ve callan yapmak isteyenler icin söyliyim
cok hafif bir egzersiz. kesinlikle zorlamiycaksin kendini. video da kadin söylüyor zaten "vücudunu dinliyceksin o ne zaman isterse o zaman hazir olacak " yani eger yapamiyorsan hareketleri zorlamadan en hafif sekilde yapacaksin. zaten kadin diyor yeni baslayanlar icin. sonracima diyelim 100 tekrar yapiliyo video da ama sen 60 da kesildin o zaman birakicaksin sonra eger edebiliyorsan devam edeceksin.
sonra hemen ertesi gün en kötü iki gün sonra bir bakicaksin gayet kolay yapiyorsun hareketleri hem de tam tekrarlari ile.
bittikten sonra bütün kaslarin titriyor heryerin sizliyor tatli tatli.
eger ham san zaten üc gün heryerin agriyor ama bu agri öyle birsey ki sebi güclendiriyor. daha cok yapmak isttiyorsun.
sonra ki günlerde de hani poponun üst kisimlari vardir ya belin yani. oralar iste öle bir gidiyor ki eser kalmiyor yerinde. o zaman iste süper mutlu oluyorsun. hele karnin gittikce düzlesiyor alt karin sisiyor biraz
sonra yapmaya devam ettikce o da gidiyor.
pilates yoga filan hikaye yani. pilates le belki bir sene de alabilecegin inceligi callanetics le 10 günde aliyorsun cok rahat hemde.
hem benim gibi bir kalas yaptiysa herkes yapar. simdi öyle esnedim ki kendim bile sasiriyorum yaa bacaklarim inceldi acayip hemde
daa nediyim ayol
Kızlar seyir evresinde günde 300- 400 gram gidiyo gibi benden :) Sizin günlük kilo kayıplarınız da buna yaklaşık rakamlarda mı merak ettim.
merhaba kızlar bu konuyla hiç ilgisi yok ama bişey danışmak istiyorum size. 3,5 yaşında bir kızım var. eşim ve kızım bir tane daha istiyorlar. aslında bende hep iki tane olmalı diyordum. ama cesaret edemiyorum şöyle ki. eşimle memleketlerimiz farklı 10 saatlik bir mesafe var ikimizin memleketleri arasında. bizim şu anda oturduğumuz yerde memleketlerimize oldukça uzak 9 10 saat gibi. tatillerde kolay gidilip gelinmiyor tabi özellikle kışın. eşimin ailesi sürekli tayin istemiyor musunuz yakına gelin artık falan diyolar. ki biz eşimle hep ikimizin memleketleri arasında olan bi yere yerleşmeyi düşünüyorduk. aramızda bir sorun yaşandı 6 ay önce benim hatalı olduğum bi durumdu. o günden sonra memleketime gitmeye karar verdim dedi. bende hiç bişey demedim. orda burda da sürekli memlekete gidicez artık dedikçe ben ağzımı açmadım. bunun ikinci çocukla ne ilgisi var diyeceksiniz ama bende eşimin bu kararıyla ikinci çocuktan vazgeçtim. çünkü tayinimiz eşimin memleketine çıktığında ben tatillerimin hepsini ailemin yanında geçiricem yeni bir bebek demek en az 3 yıl beni bağlaması demek. yazın neysede kışın mümkün değil biyere gitmek. yol kısa değil 10 saat anca gidilebiliyo. ama kızıma haksızlık mı yapıyorum kardeş yapmayarak bilemedim. fikirleriniz nedir paylaşabilir misiniz lütfen...
Kızlar ben bu calleni deniyim dedim amanınnnnn ilk denemem sadece 22 dk sürdüü
ahahahaha bu bana göre değil sanırım
ben en iyisi twist yapam yaaa
Hasta olduğunuzda, üstünüz başınız dağılmış, makyajsız olduğunuzda, yataktan kalkmış halinizle vs. kısacası her durumunuzda, size dünyanın en güzel kadınıymış gibi hayranlıkla bakabilen tek kişi çocuğunuzdur bu hayatta
gunaydın dukancan arkadaşlarım bugun atak 4 veee 120.7 ıken bu sabah 118.4 çıktım
buarada size iki günlük menümü yazayım çünkü bu sabah şükürki 71,8 gördüm yine haftanın 5 günü diyeti normal yapıp 2 gündede cozutan bir insan oldum çıktım yaaa
dün ;
Sabah : krep + Lor peynir
Öğlen : tavuk köfte + krep + ayran
ara: meyveli yoğurt
akşam : 2 adet ızgara köfte + kabak ızgara ( aslında saf protein yapıyordum ama dayanamadım )+ Yoğurt
dünkü kaçamağım bitter çikolata maalesef
bugün ;
Sabah : krep + yumurta + lor
öğlen : tavuk köfte + krep
ara: meyveli yoğurt
akşam : tavuk haşlama + yoğurt
her iki günde 1 lt ender saraç çayını içmiş bulunmaktayım bugün heniz 500ml içtim ama devamı gelecek :)
Selinciğim, benim bu diyete başlama vesile olan bir arkadaşım var.Daha önce de yazmıştım sanırım.Evet günde 2 adet light mevyalı yoğurt yeme hakkımız var ben de biliyorum.Ama arkadaşım bana şöyle bi uyarıda bulundu.Meyvalı yoğurt yediğim günler kilo veremiyorum sen de çok mecbur kalmadıkça yeme dedi.O halaa yani 3 aydır,Ps günlerinden 100, sp günlerinde 200 gr veriyor, hiç duraklamadı maşallah, üstelik benim kadar fazlası da yok.Bİ dene bakalım meyvalı yoğurdu kesmeyi ne olacak.Bi de tatlandırıcıyı kesmeyi denesen? Hani en azından duraklaman bitene kadar.
aa kuzu sana sorcaktım unuttum iyi hatırlattın bu callanı kaç gün yapıp kaç gün dinleniyorduk sistemini bir yazarmısın
canım ben en başından beri yiyorum diyetiminben onu yemezsem bu diyete hiç devam edemem tatlım benim bütün kaçamaklarım tatlıdır:))) hiç daha poğaçadır , makarnadır atmadım ağzıma :)
canlarim kisaca yazayim;
önceliklle bu 10 years younger in 10 hours videosunu (biliyorum ses cok kötü , eski bir video oldugu icin, ama mümkün oldugu kadar kadini dinleyerek ve de uyarak yapiyoruz. 21 gün. ve diyorlar ki 6 gün yapip bir gün dinlendircekmissin kaslari . ama ben yapmadim . ara vermedim yani. direk yaptim 30- 40 allah ne verdiyse. sonuc aldikca daha cok hirslandim
aslinda 21 gün minimum demisler ama ben kendimi "olmus " hissedemedigim icin bayagi bi devam ettim 30 -40 olmustur. sonra baktim artik hareketler cok kolaylasti. ( oturuken kivrilan pelvis disinda. onda hala zorlaniyorum gayet normal )
evolution a gectim. onu yapiyorum simdi. arada bir kere süper callan i da yaptim ama pek bir fark göremedim evolution la arasinda. yani hangisini isterseniz onu yapmaya devam edebilirsiniz. zaten bir süre sonra vücudunuz size söylüyor hissediyorsun yani inan ki bak
ben ilk video yu diyetcenter diye bir siteden indirmistim yanlis hatirlamiyorsam. videonun ismi 10 years younger in 10 hours
canım ben en başından beri yiyorum diyetiminben onu yemezsem bu diyete hiç devam edemem tatlım benim bütün kaçamaklarım tatlıdır:))) hiç daha poğaçadır , makarnadır atmadım ağzıma :)
bendede o var cdye attım dün türkçe dublajlı peki ozaman ben 6 gün yapıp 1 gün dinleniyim ama:)))) pazar gezmelerinden zaman kalmıyor malum çeyiz yapıyorummmm
croiselle callanetcisi ne kadar güzel anlatmışsın öyle bana gaz verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?