Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlı mı? Bana tatlı demek lazım bak yine canım çekti..Ben de tatlı yemeden doyamayanlardanım.Öyle bir hastalık ki benimki mesela (bu arada ben şerbetli tatlı sevmem Sütlü Nuriye Hariç) Sütlü Nuriye tepsisinin önüne oturdum bi gün yedim yedim midem bulandı ama kesemiyorum.Açtım dolabı aldım peynir tabağını yedim peynir kesti biraz sonra devam ettim.Kilo olarak bilmem ama güllüoğlunun büyük baklava tepsisi varya işte onu yedim.Sonra utancımdan anlaşılmasın diye gidip bi tepsi daha aldım.Diğerinin kenarından biraz yenmişti.E anlaşılmayacak ya o kısmı da yemem lazım deyip onları da yedim sonra gidip gelip bir iki daha yedim.Akşam eşim geldi. Ya Candan amma yemişsin o kadar tatlı yenir mi demez mi!! Bilse ben 2 tur attım.

croiselle benim de şimdiye kadarki kaçamklarım arasında 5 kaşık ezogelin çorba yaprak sarması 4-5 tane; yine 4-5 tane çilek ve iki tbak mercimek köfte oldu. Hiç tatlıya gereksinim duymuyorum çikolatalara delirmeme rağmen; sabah yolda gelirken arkadaşlardan birisi baklava dağıttı arabada herkes çıtır çıtır yerken hiç oralı bile olmadım ama mercimek köftede ne varsa bi ona hayır diyemiyorum

canim merak ettim neden bosanmiyorlar o zaman ? böyle daha mi iyi oluyor yani ? he cocuk var diye bosanmiyorlarsa emin olsunlar bosaninca o cocuklar daha rahat eder.

yok be gülüm . bisi dicem sen benim esimin teyzesi olabilir misin dicem

cünkü adin aliye ve gecende de bisi olmustu yine bana onu hatirlattin simde de kas dövmesi filan. valla süphelencemde yasin tutmuyor eger 71 li isen

ayy cok güldüm kendime yaa

Ayy deme öyle üzülürüm.. Yaz sen yaz. Ben de yazıyorum sıkıldıkça.. Moralini bozma sakın

Arkadaşım araya girmek istemem, yanlış anlamayın ama; sanki pek kibar olmamış yazdığın şekil, kırıcı olmuş gibi.. O düşünceyle yazmamışsındır belki, ben de özür dilerim. Tabi sen yaşadıklarından dolayı daha çok etkilenmişsindir yazılanlardan belki, ama birini bu şekilde "bencil" falan diye yargılamak doğru gelmedi bana, kusura bakma, söylemek istedim. Seni de kırmak istemem. Doğruyu yanlışı kimseye öğretmek haddim değil de; herkesin yaşadığı şeyler var, bilmediğimiz şeyler var sonuçta. İç dünyasında insanlar neler yaşıyor kim bilir..? Uyarmak da bana düşmez, uyarı gibi algılama lütfen. Beni de yanlış anlama, sana karşı bişey değil söylediğim. Arkadaşımız adına üzüldüm. Hani bişey paylaşmış.. İçinde ne fırtınalar var.. Bunları duyunca üzülmüştür muhtemelen diye. Yine de seni ilgilendirmez dersen, peki. Özür dilerim, derim. sizin durumunuz da zormuş.. Allah kolaylık versin herkese.

Arkadaslar bulasiksuyundan haberi olan varmi görünmüyor.?

Bulaşıksuyu'nun bu haftası yoğun geçecekti. Gelemeyebilirim bu hafta demişti

Amin amiinnn!!! Ben de filmlerde falan bile görsem o bebeğin anneyle ilk buluşma sahnesini, gözlerim doluverir.. Kalp atışlarını ilk duyduğun gün falan... düşüncesi bile duygulandırıyor..

Benim Callan'a ara vermelerim oldu. Hergün almasa da haftada 3 kere falan yapmaya çalışıyorum. Etkisi çok mu farkeder? Etkilerini gördüm ama.. Hergün zaman ayıramıyo bazen insan.. İlle hergün yapılmalı mı sence?

ay ben sizi seviyorum ya.her telden ne güzel sohbet etmişsiniz.
kızlar 1 haftadır tatrtılmadım ilk kez yarın sp yapıcam ve tartılıcam bakalım güçlendirme ne durumda:))

Ben hayatım boyunca talı yesem, yemek yemesem olur Hele diyete başladıktan sonra, tam bu moddayım. Başka hiç bir yemek umrumda değil :)) Ben de o canı çekmeyenlere çoookk özeniyoruumm!! Bazen canım ekmek istiyor, poğaça falan da istiyor görünce, konusu geçince... ama tatlı yok mu tatlıı.. yok işte yokk!! Ben de sütlü tatlıları seviyoruumm en çok. ama diğerlerine de hayır demem. Ama diyoruummm Offf :18:

Hahahahhaa Çok tatlı anlatmışsın yaaa hahaha "Bilse ben 2 tur attım" hahaha Çok komikmiş buu Afiyet olsuunnnn!!!!!

ay ben sizi seviyorum ya.her telden ne güzel sohbet etmişsiniz.
kızlar 1 haftadır tatrtılmadım ilk kez yarın sp yapıcam ve tartılıcam bakalım güçlendirme ne durumda:))

guclendırmemı ne guzel bakalım bız oralara gelebılecekmıyız :))

Hosgeldin arkadasim iyi yapmissin paylasmakla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Bundan sonra syk syk yaz buraya..Kac kilo verdin nasil gidiyor.?

desteğin için çok teşekkürler.. 61.300ile başladım 1 nisanda. şimdi 57 lerde seyrediyorum. 56 800 ü görmüştüm kaçamaklar yapınca 57 e çıktım tekrar. zor kilo veriyorum spor da pek yapamıyorum.hedef 52. çocuk düşünceleri ile kaçamaklara başladım. bırakmalı mıyım diyeti bilemiyorum. daha sık yazmaya çalışıcam tekrar teşekkürler..

Ya yazmayacaktım da tutamadım kendimi: Şu anne babasından ayrılamayanların topuna gıcık oluyorum. İnsan doğar büyür ve belli bir yaşa gelince kendisine bir aile kurar.İşte o aileyi kurduğun gün bir çember oluşur.Çemberin dışındaki herkes -annen, baban, kardeşin dahil- bu çemberin dışındadır.Seni 1. görevi bu çemberi korumaktır.O yüzden çocukların ve eşin herkesten önce olmalıdır.Eğer böyle değilse evlilik kurumundaki işinden istifa etmelisin.Madem annene babana bu derece meraklıydı ne demeye evlendin?Otursaydın yanlarında kimsenin de hayallerini yıkmasaydın.Sadece kadınlar değil bunu yapan çok erkek de var. (sözüm yazıyı yazan arkadaşa DEĞİLDİR ANLATIM GEREĞİDİR)

Yazıyı yazan arkadaşa da bir önerim var. Niye ortada oturmak yerine bir tarafta oturmayı denemiyorsunuz? Kayınvalide fobin mi var? Acaba bir önyargı ile mi yaşıyorsun? Mesela ben kayınvalidem ile yaşıyorum Evimi kapatmak zorunda kaldım.Etrafımdaki herkes acayip tepki gösterdi..Aaaaaaaaa ne yapacaksın diyenler.Acıyanlar. Bi yengem var oturup ağladı kayınvalideme taşınacağım diye.Arkadaşlarımın hepsi gözleri yuvalarından fırlayarak baktı bana.Ama ben çok rahatım.Geçinmek isteyen herkes geçinir..

Annen ya da kayınvalidenin yaşadığı şehirde yaşayan çocukların akraba bilir, kuzenleriyle falan arkadaş olabilir.İnan daha iyi insanlar olarak yetişirler.Akrabasız hayat onlar için iyi değil bence.Hem bu tatil sorunu da çözülebilir böylece.Eşinle anlaşırsın.Mesela bayramlar, özel günlerde benim aileme gideceğiz dersin sorunu çözersin.Hem ne bileyim acil bir durumda çocuğu babannesine bırakıp gidebilirsin

yok be güzelim. benim yeğenlerin eşlerini bi düşündüm de, senin de kilon tutmadı. )))
buldum bi yer ama çok para istiyorlar. bu arad ilaçla silnme diye bişey yokmuş. sadece ten rengi ilaçla üstünü boyuyorlarmış. bu güzellik salonları var ya, hep yalan dolan. beni türk hekimlerine emanet ediniz. yine iyi kötü ne varsa onlarda var.

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim... esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!.

annelik bir kadın yaşayıp yaşayabileceği en yüce en güzel en en ama en... mükemmel duygu. kim ne düşünüyor bilemem ama bence bir kadın mutlaka anne olmalı. hayatımda tüm zevkleri tattım sayılır. şunuda yaşasaydım dediğim şey çok az şey var şu hayatta. ama hayatı dopdolu yaşayan ben anne olduktan sonra hiçbirşey yaşamadığımı anladım.. bu kadar sosyal bir yaşamdan sonra böylesine anaç olabileceğime hayatta inanmazdım ama oldu ve iyikide oldu.. sokakta kalmış kedi yavrusuna saatlerce ağlarmı insan yaaaa evet ağlarmış.. anne olduktan sonra daha bir insan oluyosun..
şartlarını elbette senin kadar iyi kimse bilemez ama eğer hayatının değişeceği düşüncesi ile bebek düşünmüyosan sana söyleyeceğim tek bir şey var. evet hayatın toptan yekten her açıdan tam anlamıyla değişiyo... ama tüm annelerin bildiği, senin şu anda hiç bilmediğin ve anne olunca daha bebeğin karnındayken öğreneceğin kesin tek gerçek birşey varsa oda;
dünyaya getirdiğin ve geri kalan herkezin hatta senin bile canından daha öte bu can için savaşmaya başladığındır. ve şöyle dersin:
Allah ım keşke daha önce anne olsaydım....[/QUOTE]

O kadar güzel bir yazı ki gözlerim doldu okurken.
Açıkçası ben de ileride çocuk istemeyen bir insanım şimdiden de söylüyorum sevdiğime ama olur da o istiyorum derse onuun elinden bu güzel duyguyu asla alamam.
Hem olduğunda benim onu her şeyden üstte tutacağımı biliyorum.
Herkesin gönlüne göre versin Allah'ım ..

Geçmiş olsun canım ihmal etmemek gerek sağlık konularını ben de son ana kadar hiç üstüne düşmem ama zamanında almak gerekli önlemleri.

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırısn.

Haklılar ya nasıl bir korkmuşlardır
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç almışsın gerçekten.

Hosgeldin arkadasim iyi yapmissin paylasmakla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Bundan sonra syk syk yaz buraya..Kac kilo verdin nasil gidiyor.?

tabii ki sizlerde haklısınız yeni olduğum için bilemezsiniz kusura bakmayın bi an içimi dökmek istedim. çok gel gitler yaşıyorum bu günlerde yanlış bi karar almak istemiyorum. kızımda çok istiyor bi kardeşi olmasını. '' ileride sizlere birşey olsa ki allah korusun '' sözünüze tamamen katılıyorum. kesinlikle yalnız kalmasını istemem canından birinin olması çok çok farklı.. bu arada geçirmiş olduğun kazadan dolayı çok üzüldüm geçmiş olsun allah gönlüne göre versin inşallah. bu güzel duyguyu inşallah sende tadarsın. önerin için hayatından kattıkların için çok çok teşekkürler.

canım link verir misin ben bulamadım da ehe nerden indirecez bu videoyu nasıl?

Bence nedeni başka bir şey canım.
Ben geçen hafta çok kötü bir hafta geçirmiştim.
Yediklerimi hatırlamıyorum bile ama bir özet geçersem eksikleriyle beraber 4 frambuazlı pasta, 4 burger menü, soğan halkarı, 2 paket büyük cips, 6-7 tane çiğköfte dürüm, 4 tane ekler sütlü tatlılar vardı çıkaramadım hepsini ve 1 hafta sonunda 100 gram eksik çıkarak kaldığım yerden kaçamaksız devam ediyorum.

Arkadaslar bulasiksuyundan haberi olan varmi görünmüyor.?

Onun mezuniyet senesiydi sanırım şimdi sınavları falan olabilir.

Ohh çok güzel sporlar da başlamış.

Geçmişi okudum alıntıladım şimdi kendime geleyimm.
Dün pek güzel sporumu falan yapmıştım.
Gece baktım regl olmuşum.
Ama dayanamadım tartılayım dedim.
Her şeye hazırlıklıydım bir de ne göreyim 55i ucundan da olsa görmüşüm çok mutlu oldum.
Hoş bu haftaki evlilik işi ne olacak stresinin etkisi olduğunu düşünüyorum ama stres bitmeyeceğine göre sanırım sonra yaklaşmış bulunmaktayımmmm

valla herkesin kendi hayatı.. bazıları bazı anlar inan hayatına yön veremiyor ve saçma sapan kararlar alıp , tepkiler verebiliyor...
hepimiz düşüncelerimizi söyleriz ama yorumlayacak kendisidir.
benimde öyle ağzımı ararlar... işte kayınvalidenle kayınpederin sende yaşasa diye ben memnun olurum ve açıkçası işime gelir. tabiki evliliğimin ilk 3 senesi değil.
çalışan bir bayanım ve çalışan bir annede olacağım hayat şartlarından ötürü... onların bizle yaşaması demek eve geldiğimizde ocakta bir tas çorba ve çocuğumun daha sağlıklı , özenli ve bakımlı büyümesi demek bence... ben hala erkek arkıma söylüyorum çatı katı bir daire bulsakta tutsak diye:) erkek arkım ailenin en küçüğü ve annesi ile babasıda en azından benimkilerden 15 yaş büyük. ve ben kendimi onlarla aynı eve nedense alıştırıyor ve söylediğim sebeplerdende istiyorum.
ama öyle kayınvalide ve kayınpederler varki yaşadığın hayatı zindan eder. karşılıklı ilişkiye bağlı benim arkadaşım hamile ve kiradaydı. baktıki çok zorlanıyorlar geçti kayınvalidesinin yanına 2 katlı evleri aynı tastan yiyoruz diyor mutlu da valla:) ön yargılı olmamak lazım :)

rica ederim canım sana karşı cidden mahçup oldum tekrar tekrar özür diliyorum senden:26:
umarım kendin ve çekirdek ailen için en doğru kararı verirsin

Hahaha Süper yemek ve süper sonuç Ben de dondurmalı bi tatlı yedim, küçük. +600 çıktım hihihihi Bence de bu +'lar başka şeylerden kaynaklıyor. Sen de ispatısın Bence senin bünyen kilo vermeye de müsait. Öyle bir sihri falan var herhalde. Ya da keramet sende 55'i de görmüşsün ucundan. Süper yani :)) Maşallah!!

Geçmiş olsun canım, zorlama, dikkat et o zaman mümkün olduğunca.

Canımm, sağlıcakla kucaklarına almayı kısmet etsin Allah, inşallah senin de nur topu gibi evladın olur en kısa zamanda.

Gecmis olsun benim yakin bir arkadasim da ayni amaliyati atlatti cok sükür birsey cikmadi.Amaliyatdan sonra hastanede 3 kez türkce cevirisi tam ne bilmiyorum ama isin tedavisi gördü.Oda ayni senin gibi 150.lik kullaniyor.

Sağol canım benim, inşallah düzelecek :)

Hoşgeldin arkadaşım, buradaki herkes inanılmaz iyi, burada oldukça göreceksin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…