ayni ben valla. hic pilav makarna kacamagi yapmadim. hep tatli cikolata pasta. Allahim bazilari da bunlari hic aramiyor hayret ediyorum. hhaaaa söyle birsey var eger tatliya ara verirsen canin kolay kolay istemiyor onu biliyorum.
tamam kabul ediyorum böle oluyor gercekten de bir süre sonra istemiyorum. ama cooook uzun süre gecince de yani istiyorum yaaaa
mesela ben eskiden her aksam esim tatliya cok düskün olmadigi halde allahim ne tatlilar , helvalar, sirf tek basima yiyordum. bir tepsi kalbura basti yapardim esim belki bir tane yerdi. ertesi gün ben aksama kadar bir tane bir tane diye diye bitirirdim.
Bence süperr. Benim 4. seyir günüm ve -100 gidiyorr. Hatta +300 gördüğüm ertesi gün -400 gördüm buna bile sevinir oldummm
BİŞEY DAHA
KOMİSER OLAN ABİM İL İL GEZERDİ. EVLİLİĞİNİN 3. YILINDA GELİN HANIM AYDA 2 KERE ANNESİNİ GÖRMEK İSTEDİĞİNDEN 2 ÇOCUĞA RAGMEN ABİM EVİNİ ANNESİNİN YANINA TAŞIDI. 17 YILLIK EVLİLER. GELİN ANNESİYLE HALA AYNI SOKAKTA OTURUYOR. 2 ÇOCUK ÖKSÜZ GİBİ. ABİM YILLARDIR BEKAR HAYATI YAŞIYOR VE GELİNİ ALDATMASINDAN HATTA BAŞKASIYLA YAŞAMASINDAN HATTA O KIZCAĞIZIN ANNEM BABAM VE BENLE TATİLE ÇIKMASINDAN VE HATTA O KIZI ÇOK SEVMEKTEN HİÇ RAHATSIZLIK DUYMUYORUM.
EĞER BİR AİLEM VE COCUGUM OLSAYDI SADECE YANLARINLA OLMAYI TERCİH EDERDİM.
AL İŞTE ZATEN DOLMUŞTUM ŞİMDİ AĞLAYABİLİRM.
arkadaşlar alakasız biliyorum ama, aranızda kaş konturunu sildiren var mı? varsa sonuçları benimle paylaşabilir mi? forumda o konu başlıklarında yazamak istemedim çünkü güzellik salonlarının elemanları istila etmiş oraları. güvenemiyorum. ilaçla silen ve mümkünse doktoru olan bir yer arıyorum
merhaba,
ben aranıza daha dün katıldım. bu yüzden mesaj sayım daha yok denecek kadar azdır. msjı 2. çocuğu düşünenler kısmına yazmayı düşünmüştüm. oradaki son msj 2010 yılında yazılmış. uygun bi yer bulamadım. bu yüzden özür diliyorum. aslında bilgisayar başında fazla vakit geçirmiyorum. bir dukancı olarak sizi 1,5 aydır yalnızca okuyarak takip edebiliyorum. ve paylaşımlarınız güzel olduğu için birbirinize destek olduğunuzu gördüğüm için size dün katılmaya karar verdim. içimdeki bi sıkıntıyı paylaşmak istedim hepsi bu. cevap veren vermeyen herkese teşekkürler. benim 3,5 yaşında bir kızım var. çocukları zaten çok çok seviyorum ki ınıf öğretmeniyim. annem ile babam ayrılar ve yalnızlar. bir şey olduğunda yanlarına gitmem için engelim olsun istemiyorum. kızım küçükken uzaklıktan ötürü gidemediğim çok şey olmuştu. hastalık, sağlık, düğün, nişan....
umarım beni anlamışsınızdır.. emin olun bir daha gereksiz konular yazıp kimseyi rahatsız etmem
teşekkürler....
TAMAMEN BENCİLLİK
SANA BİŞEY SÖYLİYEYİMMİ
BENİM ANNEM ANTEPTEN YALOVAYA GELİN GELMİŞ VE 6 SENEDE 4 ÇOCUK DOĞURMUŞ. 10 SENE ANNESİNİ GÖRMEMİŞ. BABASININ CENAZESİNE GİDEMEMİŞ. DOĞDUĞUM GÜN KAYBETMİŞ BABASINI NASIL GİTSİN O ZAMAN YOL 20 SAAT 33 SENE ÖNCE.
ANNEM HEP DER. BEN BABANIZDAN AYRILMADIYSAM ÇOCUKLARIM SAYESİNDE DİYE.
BİŞEY DAHA
KOMİSER OLAN ABİM İL İL GEZERDİ. EVLİLİĞİNİN 3. YILINDA GELİN HANIM AYDA 2 KERE ANNESİNİ GÖRMEK İSTEDİĞİNDEN 2 ÇOCUĞA RAGMEN ABİM EVİNİ ANNESİNİN YANINA TAŞIDI. 17 YILLIK EVLİLER. GELİN ANNESİYLE HALA AYNI SOKAKTA OTURUYOR. 2 ÇOCUK ÖKSÜZ GİBİ. ABİM YILLARDIR BEKAR HAYATI YAŞIYOR VE GELİNİ ALDATMASINDAN HATTA BAŞKASIYLA YAŞAMASINDAN HATTA O KIZCAĞIZIN ANNEM BABAM VE BENLE TATİLE ÇIKMASINDAN VE HATTA O KIZI ÇOK SEVMEKTEN HİÇ RAHATSIZLIK DUYMUYORUM.
EĞER BİR AİLEM VE COCUGUM OLSAYDI SADECE YANLARINLA OLMAYI TERCİH EDERDİM.
Arkadaslar bulasiksuyundan haberi olan varmi görünmüyor.?
vallahi çocuk başka birşey hiçbirşeye benzemiyor....doğumlarım hem gülüp hem ağladığım tek yerler...o bebeğinin sesnin duyduğun ilk an var yaaaaa ahh çalışmıyor olsaydım doğuracaktım 4 tane vallahi...... heleki gözünün önünde büyüyorlar birsabah evde iyiki doğdun anneciiiiimm diye dolanan, anne biliyormusun seni güneşler kadar seviyorum deyip gözlerinin içine baktığında kalbinin erimiş kaşar peyniri gibi aktığını hissettiğin şeyler onlar....oyyy anneniz kurbanlar kessin ayklarınızın dibine yavrularımmmm, tonton nineler olasınız, ayklarınız taşa dokunmasın inşallahhhhh.... bebeklerim benim! Allah isteyen hanımların cümlesine nasip etsin anneliği... o ne kariyere benzer ne evlenmeye benzer çok özel ve farklı birşeydir....
canlarim kisaca yazayim;
önceliklle bu 10 years younger in 10 hours videosunu (biliyorum ses cok kötü , eski bir video oldugu icin, ama mümkün oldugu kadar kadini dinleyerek ve de uyarak yapiyoruz. 21 gün. ve diyorlar ki 6 gün yapip bir gün dinlendircekmissin kaslari . ama ben yapmadim . ara vermedim yani. direk yaptim 30- 40 allah ne verdiyse. sonuc aldikca daha cok hirslandim
aslinda 21 gün minimum demisler ama ben kendimi "olmus " hissedemedigim icin bayagi bi devam ettim 30 -40 olmustur. sonra baktim artik hareketler cok kolaylasti. ( oturuken kivrilan pelvis disinda. onda hala zorlaniyorum gayet normal )
evolution a gectim. onu yapiyorum simdi. arada bir kere süper callan i da yaptim ama pek bir fark göremedim evolution la arasinda. yani hangisini isterseniz onu yapmaya devam edebilirsiniz. zaten bir süre sonra vücudunuz size söylüyor hissediyorsun yani inan ki bak
ben ilk video yu diyetcenter diye bir siteden indirmistim yanlis hatirlamiyorsam. videonun ismi 10 years younger in 10 hours
ayni ben valla. hic pilav makarna kacamagi yapmadim. hep tatli cikolata pasta. Allahim bazilari da bunlari hic aramiyor hayret ediyorum. hhaaaa söyle birsey var eger tatliya ara verirsen canin kolay kolay istemiyor onu biliyorum.
tamam kabul ediyorum böle oluyor gercekten de bir süre sonra istemiyorum. ama cooook uzun süre gecince de yani istiyorum yaaaa
mesela ben eskiden her aksam esim tatliya cok düskün olmadigi halde allahim ne tatlilar , helvalar, sirf tek basima yiyordum. bir tepsi kalbura basti yapardim esim belki bir tane yerdi. ertesi gün ben aksama kadar bir tane bir tane diye diye bitirirdim.
Tatlı mı? Bana tatlı demek lazım bak yine canım çekti..Ben de tatlı yemeden doyamayanlardanım.Öyle bir hastalık ki benimki mesela (bu arada ben şerbetli tatlı sevmem Sütlü Nuriye Hariç) Sütlü Nuriye tepsisinin önüne oturdum bi gün yedim yedim midem bulandı ama kesemiyorum.Açtım dolabı aldım peynir tabağını yedim peynir kesti biraz sonra devam ettim.Kilo olarak bilmem ama güllüoğlunun büyük baklava tepsisi varya işte onu yedim.Sonra utancımdan anlaşılmasın diye gidip bi tepsi daha aldım.Diğerinin kenarından biraz yenmişti.E anlaşılmayacak ya o kısmı da yemem lazım deyip onları da yedim sonra gidip gelip bir iki daha yedim.Akşam eşim geldi. Ya Candan amma yemişsin o kadar tatlı yenir mi demez mi!! Bilse ben 2 tur attım.
ay ben sizi seviyorum ya.her telden ne güzel sohbet etmişsiniz.
kızlar 1 haftadır tatrtılmadım ilk kez yarın sp yapıcam ve tartılıcam bakalım güçlendirme ne durumda:))
Hosgeldin arkadasim iyi yapmissin paylasmakla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Bundan sonra syk syk yaz buraya..Kac kilo verdin nasil gidiyor.?
canim merak ettim neden bosanmiyorlar o zaman ? böyle daha mi iyi oluyor yani ? he cocuk var diye bosanmiyorlarsa emin olsunlar bosaninca o cocuklar daha rahat eder.
yok be gülüm . bisi dicem sen benim esimin teyzesi olabilir misin dicem
cünkü adin aliye ve gecende de bisi olmustu yine bana onu hatirlattin simde de kas dövmesi filan. valla süphelencemde yasin tutmuyor eger 71 li isen
ayy cok güldüm kendime yaa
Herkese güzel, enerjik ve mutlu bir gün olsun.
Kızlar, bugün benim hiç halim yok, sabah yataktan çok zor kalktım. Bir kaç gece yeterli uyumadım onun da etkisi vardır mutlaka ama tiroid hormonunun yetersizliği de iyice halsiz bıraktı. Doktor ayakta nasıl duruyorsun bu değerle diyor ama ben yokmuş gibi davranıyorum mümkün olduğunca. Canımın kıymetini bilmem genelde, kendimi de dinlemem ama hiç enerjim kalmamış artık.
İlacımın dozunu artırdık inşallah kısa sürede toparlarım, bakalım.
Sizlerle olmak bana iyi geliyor, iyi ki varsınız kızlar.
Herkese Günaydın...
çocuk hakkında yazan arkadaşın konusunu yanlış yere yazmasından ve mesaj sayısınında az olmasından ötürü yorum yapmayacağım siz gerekli açıklamaları yapmışsınız ama hikayenin gerçek olduğuna pek inancım yok benim...
24 yaşındayım ve bende sadece anne olmak için evliliğe sıcak bakıyorum hemde belki olmama ihtimaline karşın.
bu düşünce aklıma geldikçe isyan ediyorum yaşadıklarıma... ama Allah büyük diyorum inş olucak diyorum ve öyle yaşamıma tutunuyorum.
üniversite ilk senemde iett şoförünün biri kediyi ezmemek için öyle bir frene abandıki ben kasık bölgemi demirlere çarptım...
hikayenin devamı kılcal damar çatladı + sol yumurtalığa baskı yaptı + ve kanın temizlenmesi için amelliyat oldum...
tabiki doğurganlık yüzdende diğer insanlara göre azaldı...
ama inançlıyım evleneyim hiç korunmıcam. hayatta en çok istediğim şeye kavuşmak içinde elimden geleni maddi - manevi yapıcam...
şimdi geçelim diyete
kaçamaklarım ufaldı sanırım iyi yolda ilerliyorum. dün dişimi hallettik onun için teeee 21de yemek yedim biraz rahatsız oldm geç yemekten ama yapacak birşey yok
çok sağolun kızlar yorumlarınız için.zaten sabah tartıldım -1300 görünce öyle bir çığlık atmışım ki bütün ev halkı uyandı noluyor diye.malum hırsız olayından dolayı çok tedirginiz,ben çığlık atınca hepsi kalkmış kötü bişey oldu sandılar,ayy çok üzüldüm onları da öyle telaşlı görünce :) koştular hemen noldu falan diye ayy çok kilo vermişim dedim,beni paralayacaklardı vallahi :))))
ama bakın kızlar vallahi burada ve kitapta yazan herşey gerçekten çok doğru hatta kitabı okudukça uleen bu dukan falcı gibi hakikaten ne dese çıkıyor falan demeye başladım :)
birkaç günlük duraksamam çok canımnı sıkmıştı,nerde yanlış yaptım diye düşünüp durdum.bir haftadır hem öğle yemeklerimi falan yemedim yani eksik beslendim hem de yulaf kepeğimi yiyemedim,dolayısıyla bağırsaklarım da durmuştu, bu sebeple duraksadım sanırım.ama gerçekten kitapta da diyor ya pes etmeyin sakın bunlar olağan süreçler diye sonra yine hızla vereceksiniz diyor ya hakikaten öyleymiş.burdan uzun duraksamalar yaşayıp pes etmeye yaklaşan arkadaşlarıma sesleniyorum aman diiim sakın pes etmeyin canlarım yaa,bakın vallahi canlı canlı örneğini yaşadım.kaç günlük duraksamam bir anda toplu olarak gitti.
kızlar bu arada bugün spor salonunda doktor kontrolüm var,bakalım yağ kütlelerimin ne kadarından kurtulmuşum,çok heyecanlıyım :)))
Hosgeldin arkadasim iyi yapmissin paylasmakla hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Bundan sonra syk syk yaz buraya..Kac kilo verdin nasil gidiyor.?
ben özür diliyorum ozaman senden:26:
bir dukancı olduğunu bilmiyordum bazen böyle saçma sapan yerlere saçma konular açıp mesaj sayısını doldurmaya çalışan insanlar var.
cidden çok mahçup oldum:26: bende öyle kırıcı bir insan değilimdir dediğim gibi tekrardan özür dilerim.
tabiki burası sadece diyet yeri değil. insanın psikolojisi düzgün olursa diyetide yapabiliyor.
bu konuda düşüncemi sorarsan kardeşimle aramda 13 yaş var ve hiçbir zaman abla kardeş olamadık , ortak şeyler paylamadık... bu her zaman benim bir eksikliğimdir. aralarında en fazla 5 yaş olan çevremdeki insanların en yakın arkadaşı herzaman kardeşi olurken ben kardeşim her zaman küçük annesi oldum ve bu şekilde sorumlu hissettim.
ama çocuğu engel olaak görme ne olur... ona ulaşmaya çalışan onlarca insan var ve inan bana 4-5 yaş okadar idealki... kardeş çocuk için ikinci bir candır. düşünsenize aynı yerde beslenip hayat bulan başka hiçbir insan olmıcak onun için... ilerde sizlere birşey olsa ki Allah korusun... hayata yalnız başına tutunamaz. bence kızınız için bencillik yapıyorsunuz. bence birkez daha düşünün.
aaa niles cim senin astimi unuttum ben pardon.
ama canim sen ve callan yapmak isteyenler icin söyliyim
cok hafif bir egzersiz. kesinlikle zorlamiycaksin kendini. video da kadin söylüyor zaten "vücudunu dinliyceksin o ne zaman isterse o zaman hazir olacak " yani eger yapamiyorsan hareketleri zorlamadan en hafif sekilde yapacaksin. zaten kadin diyor yeni baslayanlar icin. sonracima diyelim 100 tekrar yapiliyo video da ama sen 60 da kesildin o zaman birakicaksin sonra eger edebiliyorsan devam edeceksin.
sonra hemen ertesi gün en kötü iki gün sonra bir bakicaksin gayet kolay yapiyorsun hareketleri hem de tam tekrarlari ile.
bittikten sonra bütün kaslarin titriyor heryerin sizliyor tatli tatli.
eger ham san zaten üc gün heryerin agriyor ama bu agri öyle birsey ki sebi güclendiriyor. daha cok yapmak isttiyorsun.
sonra ki günlerde de hani poponun üst kisimlari vardir ya belin yani. oralar iste öle bir gidiyor ki eser kalmiyor yerinde. o zaman iste süper mutlu oluyorsun. hele karnin gittikce düzlesiyor alt karin sisiyor biraz
sonra yapmaya devam ettikce o da gidiyor.
pilates yoga filan hikaye yani. pilates le belki bir sene de alabilecegin inceligi callanetics le 10 günde aliyorsun cok rahat hemde.
hem benim gibi bir kalas yaptiysa herkes yapar. simdi öyle esnedim ki kendim bile sasiriyorum yaa bacaklarim inceldi acayip hemde
daa nediyim ayol
Ya yazmayacaktım da tutamadım kendimi: Şu anne babasından ayrılamayanların topuna gıcık oluyorum. İnsan doğar büyür ve belli bir yaşa gelince kendisine bir aile kurar.İşte o aileyi kurduğun gün bir çember oluşur.Çemberin dışındaki herkes -annen, baban, kardeşin dahil- bu çemberin dışındadır.Seni 1. görevi bu çemberi korumaktır.O yüzden çocukların ve eşin herkesten önce olmalıdır.Eğer böyle değilse evlilik kurumundaki işinden istifa etmelisin.Madem annene babana bu derece meraklıydı ne demeye evlendin?Otursaydın yanlarında kimsenin de hayallerini yıkmasaydın.Sadece kadınlar değil bunu yapan çok erkek de var. (sözüm yazıyı yazan arkadaşa DEĞİLDİR ANLATIM GEREĞİDİR)
Yazıyı yazan arkadaşa da bir önerim var. Niye ortada oturmak yerine bir tarafta oturmayı denemiyorsunuz? Kayınvalide fobin mi var? Acaba bir önyargı ile mi yaşıyorsun? Mesela ben kayınvalidem ile yaşıyorum Evimi kapatmak zorunda kaldım.Etrafımdaki herkes acayip tepki gösterdi..Aaaaaaaaa ne yapacaksın diyenler.Acıyanlar. Bi yengem var oturup ağladı kayınvalideme taşınacağım diye.Arkadaşlarımın hepsi gözleri yuvalarından fırlayarak baktı bana.Ama ben çok rahatım.Geçinmek isteyen herkes geçinir..
Annen ya da kayınvalidenin yaşadığı şehirde yaşayan çocukların akraba bilir, kuzenleriyle falan arkadaş olabilir.İnan daha iyi insanlar olarak yetişirler.Akrabasız hayat onlar için iyi değil bence.Hem bu tatil sorunu da çözülebilir böylece.Eşinle anlaşırsın.Mesela bayramlar, özel günlerde benim aileme gideceğiz dersin sorunu çözersin.Hem ne bileyim acil bir durumda çocuğu babannesine bırakıp gidebilirsin[/QUOTE
şöyle söyleyeyim. benim anne babama bir merakım yok. onlar annem ve babam sadece. benim için ailem, eşim ve çocuklarımdır. eşimin memleketine gitmek benim değil eşimin bir kararı. yani ailesi olarak hala anne babasını önde tutan eşim. benim fikrimi almadan ve bana sormadan aldığı bir karar. aradaki uzaklık 700 km olduğu için tedirginim. hastalık ameliyat vb. durumlarda yanlarında olmayı da isterdim. çocuk olduğunda böyle durumlarda yanlarına gidememekten dolayı endişeliyim yalnızca. kayınvalidem ile hiç problemim yok. onlarla yaşamak değil problem uzaklık gözümü korkutuyor hepsi bu. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. teşekkürler..
merhabalar dukan güzelleriii....
aman diyeyim ben terazide haftasonu + 900 görmüşem.... sebebi minicik bir kaçamak ehüüüüü sadece 1,5 sigara böreği ve birkaç lokma çörek attım ağzımaaaaa...ben tartıda 65,2 yi görmüştüm ve bunun ardından işte 66,1 i gördüm... kızdım kendime ve 2 gündür çok sıkı diyetteyim neyseki bu sabah 65,6 yı zar zor gördüm.... kaçamağın ufaği büyüğü olmuyor çok kızdım kendime çoookk.... sizce de bu birkaç lokmadan kaynaklanmış olabilir mi bu 900 gr?
ne dersiniz ühüüü:26::26::26:
Arkadaslar bulasiksuyundan haberi olan varmi görünmüyor.?
bugün çenem düştü kusura bakmayın
sevgilim kilo veremeyişimi spor yapmıyor olmama bağladı onun içinde bugünlük bana spor programı verdi:)
yarım sa eliptik + 15 dk twist + 20 dk callan :) hareket sayılarını yarısıyla yapıcakmışım
yarın ben kesin 65im
Ya yazmayacaktım da tutamadım kendimi: Şu anne babasından ayrılamayanların topuna gıcık oluyorum. İnsan doğar büyür ve belli bir yaşa gelince kendisine bir aile kurar.İşte o aileyi kurduğun gün bir çember oluşur.Çemberin dışındaki herkes -annen, baban, kardeşin dahil- bu çemberin dışındadır.Seni 1. görevi bu çemberi korumaktır.O yüzden çocukların ve eşin herkesten önce olmalıdır.Eğer böyle değilse evlilik kurumundaki işinden istifa etmelisin.Madem annene babana bu derece meraklıydı ne demeye evlendin?Otursaydın yanlarında kimsenin de hayallerini yıkmasaydın.Sadece kadınlar değil bunu yapan çok erkek de var. (sözüm yazıyı yazan arkadaşa DEĞİLDİR ANLATIM GEREĞİDİR)
Yazıyı yazan arkadaşa da bir önerim var. Niye ortada oturmak yerine bir tarafta oturmayı denemiyorsunuz? Kayınvalide fobin mi var? Acaba bir önyargı ile mi yaşıyorsun? Mesela ben kayınvalidem ile yaşıyorum Evimi kapatmak zorunda kaldım.Etrafımdaki herkes acayip tepki gösterdi..Aaaaaaaaa ne yapacaksın diyenler.Acıyanlar. Bi yengem var oturup ağladı kayınvalideme taşınacağım diye.Arkadaşlarımın hepsi gözleri yuvalarından fırlayarak baktı bana.Ama ben çok rahatım.Geçinmek isteyen herkes geçinir..
Annen ya da kayınvalidenin yaşadığı şehirde yaşayan çocukların akraba bilir, kuzenleriyle falan arkadaş olabilir.İnan daha iyi insanlar olarak yetişirler.Akrabasız hayat onlar için iyi değil bence.Hem bu tatil sorunu da çözülebilir böylece.Eşinle anlaşırsın.Mesela bayramlar, özel günlerde benim aileme gideceğiz dersin sorunu çözersin.Hem ne bileyim acil bir durumda çocuğu babannesine bırakıp gidebilirsin
tabii ki sizlerde haklısınız yeni olduğum için bilemezsiniz kusura bakmayın bi an içimi dökmek istedim. çok gel gitler yaşıyorum bu günlerde yanlış bi karar almak istemiyorum. kızımda çok istiyor bi kardeşi olmasını. '' ileride sizlere birşey olsa ki allah korusun '' sözünüze tamamen katılıyorum. kesinlikle yalnız kalmasını istemem canından birinin olması çok çok farklı.. bu arada geçirmiş olduğun kazadan dolayı çok üzüldüm geçmiş olsun allah gönlüne göre versin inşallah. bu güzel duyguyu inşallah sende tadarsın. önerin için hayatından kattıkların için çok çok teşekkürler.
Bence nedeni başka bir şey canım.
Ben geçen hafta çok kötü bir hafta geçirmiştim.
Yediklerimi hatırlamıyorum bile ama bir özet geçersem eksikleriyle beraber 4 frambuazlı pasta, 4 burger menü, soğan halkarı, 2 paket büyük cips, 6-7 tane çiğköfte dürüm, 4 tane ekler sütlü tatlılar vardı çıkaramadım hepsini ve 1 hafta sonunda 100 gram eksik çıkarak kaldığım yerden kaçamaksız devam ediyorum.
[/I][/B]
Hehhe :) Saol! Azalır gibi oldu öpünce:44:
Yok canım ya geçmicek heralde. Karpartünel sendromu var sanırım. Sağ elimde vardı. Bileklik kullanmıştım bi süre, geçti gibi olmuştu. Sonra da kullanmadım. Şimdi solda oldu heralde :S Bilekteki sinirlerin sıkışması gibi bişey. Bileğimi çok zorlamazsam azalır umarım.
kızlaaaaar............
bizim minicik fasülyemiz 7 haftalıkmışş biliyomusunuzzz
ve sanırım kız olucak yani çin takvimi öyle söylüyo...
sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah cinsiyeti hiç önemli değil...
teyzesi ona kurban olurr.... yer onu yerrrr
Gecmis olsun benim yakin bir arkadasim da ayni amaliyati atlatti cok sükür birsey cikmadi.Amaliyatdan sonra hastanede 3 kez türkce cevirisi tam ne bilmiyorum ama isin tedavisi gördü.Oda ayni senin gibi 150.lik kullaniyor.
merhaba,
ben aranıza daha dün katıldım. bu yüzden mesaj sayım daha yok denecek kadar azdır. msjı 2. çocuğu düşünenler kısmına yazmayı düşünmüştüm. oradaki son msj 2010 yılında yazılmış. uygun bi yer bulamadım. bu yüzden özür diliyorum. aslında bilgisayar başında fazla vakit geçirmiyorum. bir dukancı olarak sizi 1,5 aydır yalnızca okuyarak takip edebiliyorum. ve paylaşımlarınız güzel olduğu için birbirinize destek olduğunuzu gördüğüm için size dün katılmaya karar verdim. içimdeki bi sıkıntıyı paylaşmak istedim hepsi bu. cevap veren vermeyen herkese teşekkürler. benim 3,5 yaşında bir kızım var. çocukları zaten çok çok seviyorum ki ınıf öğretmeniyim. annem ile babam ayrılar ve yalnızlar. bir şey olduğunda yanlarına gitmem için engelim olsun istemiyorum. kızım küçükken uzaklıktan ötürü gidemediğim çok şey olmuştu. hastalık, sağlık, düğün, nişan....
umarım beni anlamışsınızdır.. emin olun bir daha gereksiz konular yazıp kimseyi rahatsız etmem
teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?