HahahaSüper yemek ve süper sonuç Ben de dondurmalı bi tatlı yedim, küçük. +600 çıktım hihihihi Bence de bu +'lar başka şeylerden kaynaklıyor. Sen de ispatısın Bence senin bünyen kilo vermeye de müsait. Öyle bir sihri falan var herhalde. Ya da keramet sende 55'i de görmüşsün ucundan. Süper yani :)) Maşallah!!
bugün çenem düştü kusura bakmayın
sevgilim kilo veremeyişimi spor yapmıyor olmama bağladı onun içinde bugünlük bana spor programı verdi:)
yarım sa eliptik + 15 dk twist + 20 dk callan :) hareket sayılarını yarısıyla yapıcakmışım
yarın ben kesin 65im
canlarim tekrar bikmadan söyliyim
elbette bu arastirmalarim sonucu benim düsüncem. Mesela bugün bir kacamak yaptiniz ne olursa olsun yediginiz sey kilo olarak algilanmamali. yani hemen ertesi gün tartilip hoooop 2 kilo arti görünmez kimse. daha önceki bir kac günün SIKINTISIDIR o .
ha güclendirmeye gelince ; planli bir sekilde vücudumuzu yavas yavas karbonhidrata alistiracagimiz icin lömbürlöp diye almiycaz. tabiki de arti görücez ama korkmiycaz cünkü ideal kilomuza geldigimizde de hayatimiz boyunca kilomuz bir arti bir eksi oyniycak ama biz napicaz sakin kalip bilincli bir sekilde yememizi kontrol edip dengeyi sagliycaz.
canimcim alnatura yi da denedim ama sonra abnehmen com diye bir siteye de üyeyim orda kizlar yok mit keim iyi yok ohne keim iyi diye bir tarismaya girdiler ama cözüme kavusmadi.
bende isi saglama alip kaufland da bio haferkleie var hemde organik tir bu deyip ona dadandim. 2.15 Euro mu ne fiyat i da.
caylari bir deneyeyim bakalim ise yarayacak mi haber veririm.
canimcim rica ederiz sen konus böle hep.
tatliskom dedigim gibi iste kan ter icinde kalana kadar spor yap bakalim o vücut yakiyor mu yakmiyor mu
Ya yazmayacaktım da tutamadım kendimi: Şu anne babasından ayrılamayanların topuna gıcık oluyorum. İnsan doğar büyür ve belli bir yaşa gelince kendisine bir aile kurar.İşte o aileyi kurduğun gün bir çember oluşur.Çemberin dışındaki herkes -annen, baban, kardeşin dahil- bu çemberin dışındadır.Seni 1. görevi bu çemberi korumaktır.O yüzden çocukların ve eşin herkesten önce olmalıdır.Eğer böyle değilse evlilik kurumundaki işinden istifa etmelisin.Madem annene babana bu derece meraklıydı ne demeye evlendin?Otursaydın yanlarında kimsenin de hayallerini yıkmasaydın.Sadece kadınlar değil bunu yapan çok erkek de var. (sözüm yazıyı yazan arkadaşa DEĞİLDİR ANLATIM GEREĞİDİR)
Yazıyı yazan arkadaşa da bir önerim var. Niye ortada oturmak yerine bir tarafta oturmayı denemiyorsunuz? Kayınvalide fobin mi var? Acaba bir önyargı ile mi yaşıyorsun? Mesela ben kayınvalidem ile yaşıyorum Evimi kapatmak zorunda kaldım.Etrafımdaki herkes acayip tepki gösterdi..Aaaaaaaaa ne yapacaksın diyenler.Acıyanlar. Bi yengem var oturup ağladı kayınvalideme taşınacağım diye.Arkadaşlarımın hepsi gözleri yuvalarından fırlayarak baktı bana.Ama ben çok rahatım.Geçinmek isteyen herkes geçinir..
Annen ya da kayınvalidenin yaşadığı şehirde yaşayan çocukların akraba bilir, kuzenleriyle falan arkadaş olabilir.İnan daha iyi insanlar olarak yetişirler.Akrabasız hayat onlar için iyi değil bence.Hem bu tatil sorunu da çözülebilir böylece.Eşinle anlaşırsın.Mesela bayramlar, özel günlerde benim aileme gideceğiz dersin sorunu çözersin.Hem ne bileyim acil bir durumda çocuğu babannesine bırakıp gidebilirsin[/QUOTE
şöyle söyleyeyim. benim anne babama bir merakım yok. onlar annem ve babam sadece. benim için ailem, eşim ve çocuklarımdır. eşimin memleketine gitmek benim değil eşimin bir kararı. yani ailesi olarak hala anne babasını önde tutan eşim. benim fikrimi almadan ve bana sormadan aldığı bir karar. aradaki uzaklık 700 km olduğu için tedirginim. hastalık ameliyat vb. durumlarda yanlarında olmayı da isterdim. çocuk olduğunda böyle durumlarda yanlarına gidememekten dolayı endişeliyim yalnızca. kayınvalidem ile hiç problemim yok. onlarla yaşamak değil problem uzaklık gözümü korkutuyor hepsi bu. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. teşekkürler..
Canım oraya da yazdım ilk sözlerim sana karşı değildi.Ayrıca tabi ki herkes anne babasına meraklıdır.Eşinin davranışı konusunda çok çok haklısın. Ama eminim sen bi yol bulup üstesinden gelebilirsin.Yeni bebek konusunda şimdi seni anladım.İlk yazdığın şeyi okuyunca farklı görünüyor.Sanki sırf tatile gidebilmek için çocuk istemiyor gibi bir imaj yaratmıştı bende.. Ayrıca ilk cümlelerim daha çok Yarimin yengesineydi.Tabi ki kızmaya hakkım yok ama bian tutamadım kendimi.Benim kastım hani var ya sabah kocasını işe geçirip annesine giden, akşama kadar orada oturup evine bi nebze iş yapmayan, evine katkıda bulunmayı bilmeyen,sürekli annesi ile programlar yapıp, eşinin de sanki ailesine hizmet için yaratılmış olduğunu zanneden tiplere idi.Sana Allahtan kolaylıklar diliyorum
slm kızlar ben pkoluyumm 59 kıloyum 55 kılo olmak istiyorum ve bu diyeti dneemeye kara verdım daha oncede çok kısa yapmıstım ve bırakmıstım şimdi sonuna kadar gitmek istiyorum 4kıloyu vermemde banda yardımcı olurmusunuz lütfen
ay ben sizi seviyorum ya.her telden ne güzel sohbet etmişsiniz.
kızlar 1 haftadır tatrtılmadım ilk kez yarın sp yapıcam ve tartılıcam bakalım güçlendirme ne durumda:))
ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim... esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!.
annelik bir kadın yaşayıp yaşayabileceği en yüce en güzel en en ama en... mükemmel duygu. kim ne düşünüyor bilemem ama bence bir kadın mutlaka anne olmalı. hayatımda tüm zevkleri tattım sayılır. şunuda yaşasaydım dediğim şey çok az şey var şu hayatta. ama hayatı dopdolu yaşayan ben anne olduktan sonra hiçbirşey yaşamadığımı anladım.. bu kadar sosyal bir yaşamdan sonra böylesine anaç olabileceğime hayatta inanmazdım ama oldu ve iyikide oldu.. sokakta kalmış kedi yavrusuna saatlerce ağlarmı insan yaaaa evet ağlarmış.. anne olduktan sonra daha bir insan oluyosun..
şartlarını elbette senin kadar iyi kimse bilemez ama eğer hayatının değişeceği düşüncesi ile bebek düşünmüyosan sana söyleyeceğim tek bir şey var. evet hayatın toptan yekten her açıdan tam anlamıyla değişiyo... ama tüm annelerin bildiği, senin şu anda hiç bilmediğin ve anne olunca daha bebeğin karnındayken öğreneceğin kesin tek gerçek birşey varsa oda;
dünyaya getirdiğin ve geri kalan herkezin hatta senin bile canından daha öte bu can için savaşmaya başladığındır. ve şöyle dersin:
Allah ım keşke daha önce anne olsaydım....
Canım oraya da yazdım ilk sözlerim sana karşı değildi.Ayrıca tabi ki herkes anne babasına meraklıdır.Eşinin davranışı konusunda çok çok haklısın. Ama eminim sen bi yol bulup üstesinden gelebilirsin.Yeni bebek konusunda şimdi seni anladım.İlk yazdığın şeyi okuyunca farklı görünüyor.Sanki sırf tatile gidebilmek için çocuk istemiyor gibi bir imaj yaratmıştı bende.. Ayrıca ilk cümlelerim daha çok Yarimin yengesineydi.Tabi ki kızmaya hakkım yok ama bian tutamadım kendimi.Benim kastım hani var ya sabah kocasını işe geçirip annesine giden, akşama kadar orada oturup evine bi nebze iş yapmayan, evine katkıda bulunmayı bilmeyen,sürekli annesi ile programlar yapıp, eşinin de sanki ailesine hizmet için yaratılmış olduğunu zanneden tiplere idi.Sana Allahtan kolaylıklar diliyorum[/QUOT
amacım kimseyi kırmak değil yalnızca aranıza katılabilmek. kimseyi elimden geldiğince yanlış anlamamaya özen gösteriyorum. sadece kendimi doğru ifade etmeye çalışıyorum. beni anlamış olmana sevindim. dileğin içinde çok teşekkür ederim. allah herkesin yardımcısı olsun. teşekkürler..
zeynepezgi ben de 10 nisan da başladım diyete 61.3 le ve şu an 56.4 teyim. Senden tek farkım hedef 54 ; seninle aynı gidiyor gibiyiz sanki iletişim halinde olalım lütfen...
Canım oraya da yazdım ilk sözlerim sana karşı değildi.Ayrıca tabi ki herkes anne babasına meraklıdır.Eşinin davranışı konusunda çok çok haklısın. Ama eminim sen bi yol bulup üstesinden gelebilirsin.Yeni bebek konusunda şimdi seni anladım.İlk yazdığın şeyi okuyunca farklı görünüyor.Sanki sırf tatile gidebilmek için çocuk istemiyor gibi bir imaj yaratmıştı bende.. Ayrıca ilk cümlelerim daha çok Yarimin yengesineydi.Tabi ki kızmaya hakkım yok ama bian tutamadım kendimi.Benim kastım hani var ya sabah kocasını işe geçirip annesine giden, akşama kadar orada oturup evine bi nebze iş yapmayan, evine katkıda bulunmayı bilmeyen,sürekli annesi ile programlar yapıp, eşinin de sanki ailesine hizmet için yaratılmış olduğunu zanneden tiplere idi.Sana Allahtan kolaylıklar diliyorum
onların nefret ettiğim bi aile yaşantıları var... 4 yıldır evlerinde 1 kez yemek pişirdiklerini bilmem... yalan olmasın 2 kere pişmiştir o da bizi bu zaman zarfında sadece 2 kez davet ettiler evlerine... yengemin işi bize çok yakın işten çıkar gelir yemeğini yer sofraya dokunmaz bile kaldırmak için... kocası şehir dışında olur genelde... alır duşunu yatar... öyle eşşek var sanki arkasında... böyle gerizekalı bi kadın... benim anacım da yazık bütün gün babamla ugrasır yorulur bide o beyinsize yemek hazırlar çay verir... bu kadar iyi yürekli bi annem varki... artık benim tepkilerim yüzünden hiçbişey hazırlamıyo... aç adam gelir yemeğini alır yer... hatta bi gün beni de davet eder banada yedirir kusura bakmasın... 10 gün aramazlar sormazlar annem babam nasıl ihtiyaçları varmı bişeye diye... midem bulanıyor böyle bi abim olduğu için nefret ediyorum... anneler gününde benim anacım gelinin annesini arıyo anneler gününü kutlamak için (biz bursada onlar izmirde) ve kadın diyoki sezinler burda!!!! bu nedemek ya... insan annesine nasıl haber vermeden çekip gider... nasıl uyandığı gibi annesini aramaz anlamıyorum... ben cumartesi gecesi ablamda kaldım... evlendiği 6 ay oldu ve belki 6 kere bizi çağırdı ilk kez kalmaya gittim... sabah uyandığımda annemin yanında olamıycam diye cumartesiden tüm organizasyonu yaptım çiçek gönderdim ablamada gönderdim aynısını... bunu abim olucak o köpek de yapabilirdi... bu kadar zor değil yani... istemek önemli olan... siz düşünebiliyomusunuz o kadından "çocuklar burda" sözünü duymak bi anne için ne kadar ağır... ne kadar incitici... ablam evleneli 6 ay oldu ve 1 kere bile arayıp demedi ki; abla nasılsın bi ihtiyacın sıkıntın varmı? annem de yine dayanamayıp ona söylemiş dayı olucağını... kim ki o... bana göre dış kapının dış mandalı... ama ben söyledim... bu abilik değil dedim ben evlenip gidiyim beni aramazsan asla aramam seni dedim... hamile de olsam nasılsın diye aradığında öğrenirsin dedim... ben annemler kadar sessiz kalamam... kimse kimsenin kölesi değil... çocuk mevzusu açılıyo evde beyimiz diyoki büyük bi eve çıkalım hepbirlikte o zaman düşünüyoruz... ne diyosun be sen dedim... kendi bakıcağınız çocuga bakın... annem de "benim başımda bi çocuk vaar ben kimsenin çocuğuna bakamam, bakamıycaksınız hiç doğurmayın kimseyle de oturmam ben" dedi... düşünün işte ben abiden saymadığım bi abiye sahibim... böyle adi bi adam ama öz be öz abim yani yapıcak bişey yok...
zeynepezgi ben de 10 nisan da başladım diyete 61.3 le ve şu an 56.4 teyim. Senden tek farkım hedef 54 ; seninle aynı gidiyor gibiyiz sanki iletişim halinde olalım lütfen...
Geçmiş olsun canım, zorlama, dikkat et o zaman mümkün olduğunca.
Canımm, sağlıcakla kucaklarına almayı kısmet etsin Allah, inşallah senin de nur topu gibi evladın olur en kısa zamanda.
Sağol canım benim, inşallah düzelecek :)
Hoşgeldin arkadaşım, buradaki herkes inanılmaz iyi, burada oldukça göreceksin zaten.
sıcak karşılaman için çok teşekkürler. dediğim gibi yazmasam da okuyucu olarak sürekli takip ediyordum sizi. iyi olduğunuza gönülden inanıyorum. teşekkürler..
Ayy deme öyle üzülürüm.. Yaz sen yaz. Ben de yazıyorum sıkıldıkça.. Moralini bozma sakın
Benim Callan'a ara vermelerim oldu. Hergün almasa da haftada 3 kere falan yapmaya çalışıyorum. Etkisi çok mu farkeder? Etkilerini gördüm ama.. Hergün zaman ayıramıyo bazen insan.. İlle hergün yapılmalı mı sence?
Tatlı mı? Bana tatlı demek lazım bak yine canım çekti..Ben de tatlı yemeden doyamayanlardanım.Öyle bir hastalık ki benimki mesela (bu arada ben şerbetli tatlı sevmem Sütlü Nuriye Hariç) Sütlü Nuriye tepsisinin önüne oturdum bi gün yedim yedim midem bulandı ama kesemiyorum.Açtım dolabı aldım peynir tabağını yedim peynir kesti biraz sonra devam ettim.Kilo olarak bilmem ama güllüoğlunun büyük baklava tepsisi varya işte onu yedim.Sonra utancımdan anlaşılmasın diye gidip bi tepsi daha aldım.Diğerinin kenarından biraz yenmişti.E anlaşılmayacak ya o kısmı da yemem lazım deyip onları da yedim sonra gidip gelip bir iki daha yedim.Akşam eşim geldi. Ya Candan amma yemişsin o kadar tatlı yenir mi demez mi!! Bilse ben 2 tur attım.
croiselle benim de şimdiye kadarki kaçamklarım arasında 5 kaşık ezogelin çorba yaprak sarması 4-5 tane; yine 4-5 tane çilek ve iki tbak mercimek köfte oldu. Hiç tatlıya gereksinim duymuyorum çikolatalara delirmeme rağmen; sabah yolda gelirken arkadaşlardan birisi baklava dağıttı arabada herkes çıtır çıtır yerken hiç oralı bile olmadım ama mercimek köftede ne varsa bi ona hayır diyemiyorum
yok be güzelim. benim yeğenlerin eşlerini bi düşündüm de, senin de kilon tutmadı.)))
buldum bi yer ama çok para istiyorlar. bu arad ilaçla silnme diye bişey yokmuş. sadece ten rengi ilaçla üstünü boyuyorlarmış. bu güzellik salonları var ya, hep yalan dolan. beni türk hekimlerine emanet ediniz. yine iyi kötü ne varsa onlarda var.
canım link verir misin ben bulamadım da ehe nerden indirecez bu videoyu nasıl?
Ayy sen gel de çenen düşsün canım benim :))
Canım benim, yaşın değil tecrübenden dolayı Dukananne demek istiyorum sana, sen bıkmadan usanmadan cevaplamaya devam et canım, sağol.
hoşgeldin ezgiiii
onların nefret ettiğim bi aile yaşantıları var... 4 yıldır evlerinde 1 kez yemek pişirdiklerini bilmem... yalan olmasın 2 kere pişmiştir o da bizi bu zaman zarfında sadece 2 kez davet ettiler evlerine... yengemin işi bize çok yakın işten çıkar gelir yemeğini yer sofraya dokunmaz bile kaldırmak için... kocası şehir dışında olur genelde... alır duşunu yatar... öyle eşşek var sanki arkasında... böyle gerizekalı bi kadın... benim anacım da yazık bütün gün babamla ugrasır yorulur bide o beyinsize yemek hazırlar çay verir... bu kadar iyi yürekli bi annem varki... artık benim tepkilerim yüzünden hiçbişey hazırlamıyo... aç adam gelir yemeğini alır yer... hatta bi gün beni de davet eder banada yedirir kusura bakmasın... 10 gün aramazlar sormazlar annem babam nasıl ihtiyaçları varmı bişeye diye... midem bulanıyor böyle bi abim olduğu için nefret ediyorum... anneler gününde benim anacım gelinin annesini arıyo anneler gününü kutlamak için (biz bursada onlar izmirde) ve kadın diyoki sezinler burda!!!! bu nedemek ya... insan annesine nasıl haber vermeden çekip gider... nasıl uyandığı gibi annesini aramaz anlamıyorum... ben cumartesi gecesi ablamda kaldım... evlendiği 6 ay oldu ve belki 6 kere bizi çağırdı ilk kez kalmaya gittim... sabah uyandığımda annemin yanında olamıycam diye cumartesiden tüm organizasyonu yaptım çiçek gönderdim ablamada gönderdim aynısını... bunu abim olucak o köpek de yapabilirdi... bu kadar zor değil yani... istemek önemli olan... siz düşünebiliyomusunuz o kadından "çocuklar burda" sözünü duymak bi anne için ne kadar ağır... ne kadar incitici... ablam evleneli 6 ay oldu ve 1 kere bile arayıp demedi ki; abla nasılsın bi ihtiyacın sıkıntın varmı? annem de yine dayanamayıp ona söylemiş dayı olucağını... kim ki o... bana göre dış kapının dış mandalı... ama ben söyledim... bu abilik değil dedim ben evlenip gidiyim beni aramazsan asla aramam seni dedim... hamile de olsam nasılsın diye aradığında öğrenirsin dedim... ben annemler kadar sessiz kalamam... kimse kimsenin kölesi değil... çocuk mevzusu açılıyo evde beyimiz diyoki büyük bi eve çıkalım hepbirlikte o zaman düşünüyoruz... ne diyosun be sen dedim... kendi bakıcağınız çocuga bakın... annem de "benim başımda bi çocuk vaar ben kimsenin çocuğuna bakamam, bakamıycaksınız hiç doğurmayın kimseyle de oturmam ben" dedi... düşünün işte ben abiden saymadığım bi abiye sahibim... böyle adi bi adam ama öz be öz abim yani yapıcak bişey yok...
Ah be arkadaşım ne diyeyim. İnsan bazen düşünüyor aynı aileden mi çıktık diye...yengene kızmaya çok da hakkın yok sanki senin abinin tavrı biraz da bu hale getirmiş olabilir.Tabi ki herkesin kendi insanlığı ama kayınvalide-kayınpeder/ gelin ilişkilerinin ana ölçülerini evin kendi çocuğu belirler bence...Senin anneciğin nasıl bi ümitle abini beklemiştir, sonra o ses nasıl yıkmıştır kadıncağızı aynı şeyi bize de kaynım yaşattı pazar günü tahmin ediyorum.
Şimdi ben de akşam gidince hazır yemek buluyorum.Allah razı olsun kayınvalidem çamaşırımı yıkayıp ütüleyip elime veriyor.Ama karşılıksız bırakmadım hiçbir zaman-tabi ki karşılığını sağlamak mümkün değil-.Mesela anneler gününde kendime parama kıyıp da alamadığım bişey aldım ona, ne bileyim akşam yemekten sonra ayağa kaldırmamaya çalışıyorum.Harçlığı elinde kalsın diye sürekli akşam markete gidip ihtiyaç görüyorum vs..
Biz c.tesi akşamı benim memleketime gittik.Sabah annemle kahvaltı ettik.Daha gideli 16 saat olmuştu ki topladım kocamı geri döndüm.Evet annemi 1,5 aydır görmemiştim ve kayınvalidemle yaşıyorum ama biliyorum ki bir anne özellikle böyle zamanlarda bütün çocukları aynı anda kanatlarının altında olsun ister.Kızlar öğleden sonra gelecekti.Biz de yetiştik.Kaynım olacak eşek, sabah kayınvalidesine program yapmış gezmeye götürmüş (tabi ki yapacak o da annesi), sonra da eltimin gönlünü yapmış, nasıl olsa yrn giderim deyip zahmet edip kayınvalideme gelmedi.Kadın iki göz iki çeşme ağladı bana. Bi de dönmüş diğer çocukları kızmasın diye "ben böyle günleri önemsemiyorum yrn da bana anneler günü" diyor
tabii ki sizlerde haklısınız yeni olduğum için bilemezsiniz kusura bakmayın bi an içimi dökmek istedim. çok gel gitler yaşıyorum bu günlerde yanlış bi karar almak istemiyorum. kızımda çok istiyor bi kardeşi olmasını. '' ileride sizlere birşey olsa ki allah korusun '' sözünüze tamamen katılıyorum. kesinlikle yalnız kalmasını istemem canından birinin olması çok çok farklı.. bu arada geçirmiş olduğun kazadan dolayı çok üzüldüm geçmiş olsun allah gönlüne göre versin inşallah. bu güzel duyguyu inşallah sende tadarsın. önerin için hayatından kattıkların için çok çok teşekkürler.
Ah be arkadaşım ne diyeyim. İnsan bazen düşünüyor aynı aileden mi çıktık diye...yengene kızmaya çok da hakkın yok sanki senin abinin tavrı biraz da bu hale getirmiş olabilir.Tabi ki herkesin kendi insanlığı ama kayınvalide-kayınpeder/ gelin ilişkilerinin ana ölçülerini evin kendi çocuğu belirler bence...Senin anneciğin nasıl bi ümitle abini beklemiştir, sonra o ses nasıl yıkmıştır kadıncağızı aynı şeyi bize de kaynım yaşattı pazar günü tahmin ediyorum.
Şimdi ben de akşam gidince hazır yemek buluyorum.Allah razı olsun kayınvalidem çamaşırımı yıkayıp ütüleyip elime veriyor.Ama karşılıksız bırakmadım hiçbir zaman-tabi ki karşılığını sağlamak mümkün değil-.Mesela anneler gününde kendime parama kıyıp da alamadığım bişey aldım ona, ne bileyim akşam yemekten sonra ayağa kaldırmamaya çalışıyorum.Harçlığı elinde kalsın diye sürekli akşam markete gidip ihtiyaç görüyorum vs..
Biz c.tesi akşamı benim memleketime gittik.Sabah annemle kahvaltı ettik.Daha gideli 16 saat olmuştu ki topladım kocamı geri döndüm.Evet annemi 1,5 aydır görmemiştim ve kayınvalidemle yaşıyorum ama biliyorum ki bir anne özellikle böyle zamanlarda bütün çocukları aynı anda kanatlarının altında olsun ister.Kızlar öğleden sonra gelecekti.Biz de yetiştik.Kaynım olacak eşek, sabah kayınvalidesine program yapmış gezmeye götürmüş (tabi ki yapacak o da annesi), sonra da eltimin gönlünü yapmış, nasıl olsa yrn giderim deyip zahmet edip kayınvalideme gelmedi.Kadın iki göz iki çeşme ağladı bana. Bi de dönmüş diğer çocukları kızmasın diye "ben böyle günleri önemsemiyorum yrn da bana anneler günü" diyor
kıyamam yaa böylee dde asiller işte...
yok hergün yapmak sart degil bence. ve arastirmalarima göre :)) yani öncee vücudu alistirmak ve kaslari alistirmak icin ilk basladiginda bi 30- 40 kez kesintisiz yapmani öneririm.
daha sonra zaten iki günde birde yapsan ya da hafta da üc kez yapsan yeterli oluyor diyor eski callancilar :))
ay koptum yalniz yaa ayni ben . öyle bir deneyimim olmadi ama senin kadar yaratici olsaydim eminim benimde olurdu. yani öle yerdim o tatliyi hic affetmezdim
ilginc iste.. hepimizin degisik seylere zaafyeti var Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
hay allah yaa .. dedigim gibi benim teyzede kas yaptirdi öle ama onunki silindi gibi. yani tam cikmadi ama böllee silik kaldi. gececek mi sonra bilmiyorum hic sormadim. o da sey düsünüyordu tekrar üstüne yaptircam diyodu.
tatlim link yok simdi bende. cok önceden indirmsitim. diyetcenter com diye bir siteden callanetics diye aratirsan cikar sanirim
estagfirullah canim ne demek - hepimizin bir tecrübesi var tabii. olusuyo yavas yaavs. inanamzsiniz yani. nasil taniyor insan vücudunu. mesela ben aynanin önünden gecerken bile saniyler icinde baksam kendime ( yani öle saatlerce degil ) hemen anliyorum o gün sis mi cikicam tartida eksi mi ..
o kadar yani
Benim bünyem bir kiloya kadar gerçekten güzel veriyor dikkat ettiğimde ama 50lere düşününce çok zorlanıyordum hatta 57de 3 hafta takılıp veremeyince artılara çıkmıştım bir sürü.
Ama bu sefer dukan amca saolsun 57de bile bekletmedi beni bu sıralarda ne kadar olsa bekletse şaşırmayacaktım çünkü ilkokulda görmüşümdür heralde en son bu kiloları ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?