Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim bünyem bir kiloya kadar gerçekten güzel veriyor dikkat ettiğimde ama 50lere düşününce çok zorlanıyordum hatta 57de 3 hafta takılıp veremeyince artılara çıkmıştım bir sürü.
Ama bu sefer dukan amca saolsun 57de bile bekletmedi beni bu sıralarda ne kadar olsa bekletse şaşırmayacaktım çünkü ilkokulda görmüşümdür heralde en son bu kiloları ben ..

Ayy sen gel de çenen düşsün canım benim :))

Canım benim, yaşın değil tecrübenden dolayı Dukananne demek istiyorum sana, sen bıkmadan usanmadan cevaplamaya devam et canım, sağol.

rica ederim canım sana karşı cidden mahçup oldum tekrar tekrar özür diliyorum senden:26:
umarım kendin ve çekirdek ailen için en doğru kararı verirsin[/QUOTE]

mahçup olmana gerek yok gerçekten. geçti gitti. :)) hakkımızda hayırlısını dilemek en doğrusu olur sanırım. teşekkürler..

ben de pko luyum canım, ben dukan la 6 kilo verdim 27 Martta atağa başladım. 1,5 kilom kaldı. inşallah sen de verirsin

ay ben sizi seviyorum ya.her telden ne güzel sohbet etmişsiniz.
kızlar 1 haftadır tatrtılmadım ilk kez yarın sp yapıcam ve tartılıcam bakalım güçlendirme ne durumda:))

Hoşgeldin bidenem, ben de yarın tartılacağım inşallah ama verememiş olsam da sorun yok, hiç kaçamak yapmadım ama tiroidim yüksek, olsun.

O kadar güzel bir yazı ki gözlerim doldu okurken.
Açıkçası ben de ileride çocuk istemeyen bir insanım şimdiden de söylüyorum sevdiğime ama olur da o istiyorum derse onuun elinden bu güzel duyguyu asla alamam.
Hem olduğunda benim onu her şeyden üstte tutacağımı biliyorum.
Herkesin gönlüne göre versin Allah'ım ..

Geçmiş olsun canım ihmal etmemek gerek sağlık konularını ben de son ana kadar hiç üstüne düşmem ama zamanında almak gerekli önlemleri.

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırısn.

Haklılar ya nasıl bir korkmuşlardır
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç almışsın gerçekten.
[/QUOTE]

Sağol canım benim, geçer geçer, Allah dermansız dert vermesin kimseye.

zeynepezgi ben de 10 nisan da başladım diyete 61.3 le ve şu an 56.4 teyim. Senden tek farkım hedef 54 ; seninle aynı gidiyor gibiyiz sanki iletişim halinde olalım lütfen...

zeynepezgi ben de 10 nisan da başladım diyete 61.3 le ve şu an 56.4 teyim. Senden tek farkım hedef 54 ; seninle aynı gidiyor gibiyiz sanki iletişim halinde olalım lütfen...

aslında dukan testine göre hedef 54 olmalıymış ben hedefi biraz küçülttüm. sen benden daha güzel kilo vermişsin. hedefine az kalmış. daha dikkatli diyeti uyguladın sanıyorum. tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

sıcak karşılaman için çok teşekkürler. dediğim gibi yazmasam da okuyucu olarak sürekli takip ediyordum sizi. iyi olduğunuza gönülden inanıyorum. teşekkürler..

yok hergün yapmak sart degil bence. ve arastirmalarima göre :)) yani öncee vücudu alistirmak ve kaslari alistirmak icin ilk basladiginda bi 30- 40 kez kesintisiz yapmani öneririm.
daha sonra zaten iki günde birde yapsan ya da hafta da üc kez yapsan yeterli oluyor diyor eski callancilar :))

ay koptum yalniz yaa ayni ben . öyle bir deneyimim olmadi ama senin kadar yaratici olsaydim eminim benimde olurdu. yani öle yerdim o tatliyi hic affetmezdim

ilginc iste.. hepimizin degisik seylere zaafyeti var Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

hay allah yaa .. dedigim gibi benim teyzede kas yaptirdi öle ama onunki silindi gibi. yani tam cikmadi ama böllee silik kaldi. gececek mi sonra bilmiyorum hic sormadim. o da sey düsünüyordu tekrar üstüne yaptircam diyodu.

canım link verir misin ben bulamadım da ehe nerden indirecez bu videoyu nasıl?

tatlim link yok simdi bende. cok önceden indirmsitim. diyetcenter com diye bir siteden callanetics diye aratirsan cikar sanirim

Ayy sen gel de çenen düşsün canım benim :))

Canım benim, yaşın değil tecrübenden dolayı Dukananne demek istiyorum sana, sen bıkmadan usanmadan cevaplamaya devam et canım, sağol.

estagfirullah canim ne demek - hepimizin bir tecrübesi var tabii. olusuyo yavas yaavs. inanamzsiniz yani. nasil taniyor insan vücudunu. mesela ben aynanin önünden gecerken bile saniyler icinde baksam kendime ( yani öle saatlerce degil ) hemen anliyorum o gün sis mi cikicam tartida eksi mi ..

o kadar yani

böyle durumlarda herkes kendi hayatının ve deneyimlerinin ışığında düşünür. ben de öyle yapıp 2 kelam edeyim. annem babam hayatta değil ve 9 tane kadeşim var. ben istanbulda yalnızım, onlar başka bir şehirde. yaklaşık 1,5 yıldır işsizim. geçici işler yapıp 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyor, bir yandan da iş arıyorum. kardeşlerim bir telefon bile etmezler. ben "neden aramadınız" demem, onlar beni azarlarlar "neden bizi aramıyorsun" diye. oysa 1.5 yıldır çalışmayan, geliri olmayan birinin telefon etmesini beklemek çok abes. yanlarına gittiğimde, "bizim olduğumuz şehre taşın" derler. "param yok buraya gelince nasıl ev tutacağım, kiramı nasıl ödeyeceğim" derim, "istanbulda nasıl ödüyorsan öyle ödersin" derler. "burda iş bulmama yardımcı olacak mısınız" derim. "orda nasıl arıyorsan burda da öyle ararsın" derler. en son geçen bayram "madem buraya taşın diyorsunuz, tamam taşınacağımama nasıl yapayım nerden başlayayım bilmiyorum. bana yardımcı olun " dedim. ve tam tahmin ettiğim gibi konu kapandı. bir daha hiç biri konuyu açmadı.
2-3 arkadaşım vardır kiramı öderler, faturalarımı öderler, sürekli bir eksiğin ihtiyacın var mı diye sorarlar, harıl harıl bana iş ararlar. arkadaşlarım kıt kanaat geçinen insanlar, kardeşleriminse 2 tanesi hariç maddi sorunu yoktur. türkiye şartlarında zengin sayılacak insanlardır.
Herkesin hayatı, ailesi, kardeş ilişkileri başka başkadır mutlaka. Eminim şimdi aaa benim kardeşlerim şöyle benim kardeşlerim böyle diyenler çıkacak. Doğrudur amenna, benimkiler de böyle işte.
Uzun lafın kısası, kardeşin de hayırlısı. Kardeş yapacağım diye kastırmanın da anlamı yok, zira arkadaş kendi seçtiğimiz kardeştir.

Arkadaşlar herkese meraba tekraaar....

dün diyetime başladım.. ve beraberinde sporuma da başladım. dün tam 30 km bisiklet çevirdim . profesyonel bisikletçiyim. bi süre ara vermiştim. herkese güneşli günleri bisikletlerle karşılamayı öneririm müthiş bi özgürlük ve güven hissi veriyor.

henüz yulaf kepeğini almadım ama hemen gidip alıcam. migrosta var diyorlar, doğru mu ?

yumurta-yoğurt ağırlıklı besleniyorum. güzel yeni tarifler varmış yulaf kepekli. ne güzel olur onları bulup hemen yapıcam. ayrıca dün 3.5 litfe su içtimi söylememe izin verin lütfen

öğrendiğim tariflerle yanınıza gelcem ve arkadaşlar incelmek isteyen arkadaşlara callanetics öneriyorum ben 2 yıl once yapıyordum müthiş bi incelme sağlıyor. öperim herkesi.

geçmiyor öyle kırmızı kırmızı kalıyor. ben makyajla kapatıyorum şimdi kalıcı makyajı lazerle siliniyormuş. doktor buldum. yeniden yaptırmam zaten hiç doğal durmuyor. hem benim kaşım varmış yeterince, eksik olsun onların kalıcı eziyeti.

Ben de artık kaçamaksız ve sporlu günlerle inatçı lekeleri kırmak istiyorum İzindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…