Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Miraycım, üzülmeyin, değiştiremiyorsun işte. Allah anne babana sağlık versin inşallah.

Yasenacım, okudum ve ben de bir kaç kelam etmeden yapamayacağım. Benim de babam çok ilgisizdi, annem ben 4 yaşındayken onun içkisine dayanamadığı için Almanya dan kesin dönüş yaptı , babam bizi hiç arayıp sormadı 8 yıl. Sonra sınırdışı edildi ve yanımıza geldi, büyükler malum, çocuklarınız var, yapmayın etmeyin vs. annem kabul etti. 5 yıl bizimle yaşadı parasız, bir gün çalışır 5 gün çalışmaz o halde sıkıntı içinde geçirdik o dönemi. 5 yılın sonunda Almanya'dan parası geldi ve ertesi gün babam başka bir kadınla soluğu babaannemin yanında aldı. Annem bizi hiç bırakmadı Allah razı olsun. Geçen bahsetmiştim babama küs öldü diye, 2000 de ölene kadar da hiç konuşmadım yaklaşık 9 yıl. Bazen düşünüyorum hangisi doğru diye. Ölünce üzülüyorsun yine. Diyeceğim o ki iyi yapmışsın affetmişsin anneni, kalbinde her zaman o yükü taşımaktansa böylesi çok daha iyi. Sen hayırlı evlatmışsın ne mutlu.

Allah seni inşallah evlatlarından güldürsün.

çok sağol canım yaa,inan bugün babam da çıksa karşıma ben dayanamam onun da boynuna sarılırım ama işte vayy giden yıllara.
inşallah tez vakitte çoluk çocuğa kavuşup kendi yuvamı kurarım da bütün bu olumsuzlukları unutup kendi yuvacığımda mutlu olurum..

Tesekkür ederim insallah bende bulurum peny uzak bana ama real da vardir kesin kohrabi yi protein deposu diye okumustum bir yerde ondan her iki gündede yiyordum aman dikkat edeyim bir daha..
:18:

kızlarrrr hadi bakalım dua edin benim için.şimdi spordaki doktoruma gidiyorum ölçüm biçimlerim yapılacak :)
inşallahhh çooook süperr sonuçlar çıkar da moralim yerine gelir.yarın hemen paylaşıcam sizlerle.
çoook öpüyorum hepinizi,iyi ki varsınız,iyi akşamlarrrr.........

AMİN negüzel bak MUCİZEM gerçekten mucizeler benimde 8 aylık 2 kg vede 7 aylık 1 kg dünyaya gelen bir mucize var allahım hepsine sağlık versin isteyen dileyenlere kıymetini bileceklere yaşatsın

Hehehe :)) Evet canım haklısın :) Nerelerden nerelere geldi konu.. Ağlamayalım da hep gülelim inşallah!! İnsan düşünmeden edemiyor, onlar yanınızda olsaydı kimbilir nerelere gelecektiniz.. Böyle zor durumda bile yetiştirmişsiniz kendinizi, hayatınızı kurmuşsunuz.. ama demek hayırlısı buymuş.. Her şeyde bir iyilik vardır. Geçmiş gitmiş.. Senin içinin rahat olması önemli. Onlar da hesaplarını verirler zaten.. Allah bundan sonra karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın. Kardeşine de sarılıyorum :)

Döktük valaaa oohhhhh!!!!

Aminnn!! Aminnn!!!

Buna da amin demekten başka bir şey diyemicem.. Son nokta bu. Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın, hayırlı evlatlar versin bizlere de inşallah!!

Bugün biraz hüngür konuşmalar oldu.. Her günümüz bir öncekinden güzel geçsin inşallah

İyi akşamlar Dukancanlarımmmmm!!!

Umarım en kısa zamanda işe ve huzura kavuşursun arkadaşım. Öyle dostlar var ki kardeşten, anne babadan öte. Allh bir yerden mutlaka güldürüyor insanı. Demek ki sen de çok iyi bir dostsun ki böyle güzel dostların var.

Evet insan ailesini seçemiyor ama iyi dostların eksikliğini göstermesin. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah sağlıkla kucakladığınız kokusunu duyduğunuz günleri göstersin inşallah

Amiinnn!!!

Hadi bol şanslaaarrrr!!!

Hadi bakalım, bol şans, iyi sonuçlar inşallah.

Sen de iyi ki varsın, iyi akşamlar.

teşekkür ederim. amiiiiin

AMİN negüzel bak MUCİZEM gerçekten mucizeler benimde 8 aylık 2 kg vede 7 aylık 1 kg dünyaya gelen bir mucize var allahım hepsine sağlık versin isteyen dileyenlere kıymetini bileceklere yaşatsın

Allah bagislasin canim benim büyük oglum da 6 aylik 520gr dünyaya geldi onu hep mucizem ve parmak bebegim diye severek pamuklarin icinde büyüttüm.Suan 14 yasinda ve saglikli.

insallah cok güzel sonuclarla dönersin bize..

Tesekkür ederim insallah bende bulurum peny uzak bana ama real da vardir kesin kohrabi yi protein deposu diye okumustum bir yerde ondan her iki gündede yiyordum aman dikkat edeyim bir daha..
:18:

ha bu arada curry bildigimiz köri :)) hani tavuk a filan cok yakisir bilmem yaptin mi hic.

iyi geceler kizlar ,
bayagidir ugrayamadim ama size guzel haberlerle geldim.kizim 6 kilo verdi ve yag kas olcumu yaptirdim 5.5 kilo sadece yagdan vermis.doktor tebrik etti nasil basardiniz dedi ama dukan demedim tabiki.bende toplamda 4 kilo verdim .ve herkes kilo verdgimi farkediyor.eger kilo bildirimine girersem simdiden kilomu bildirim dedim -4 kilo
hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin iyi gecelerrr:)))

Arkadaşalar günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn herkese ben çok mutlu bir güne uyandım bugün....Ben bugün atak 5 yapıyorum hiç bozmadımm uslu çocuk oldum yaniii ..BAŞLANGIÇ 13 MAYIS 2012 98.300 BUGÜN17 MAYIS 2013 VE TARTI 93.800 DEDİ BOYUMDA 1.60 umarım şaka değildirrrrrr...sadece paylaşmak istedimm ..kızlar bişey sorucam bana atak 7 gün dedi ama kg çoksa vermek gereken 10 olabilir dedi yapanlar sizce birde ataktan sonra 5+5mi olmalı o günlerde neler yapmalıyım fikir verirseniz sevinirim.kitabı okudum ama oğlumla çok rahat olmuyo izin vermiyo çokkkhepinizi öpüyorum ve __ çok olduğu bir gün diliyorum

5+5 de daha çabuk kilo gittiği söyleniyor fakat sıkıcı olabilir diye düşünüyorum ben ve genelde karşılaştığım 1+1 devam ediyor seyire...suyunu aksatmıyorsun değil mi atağı uzatmak istiyorsunda böbreklerine de dikkat et tatlm suyunu falan aksatma uzatmayı de sen bilirsin eğer 10 gün yapmak istiyorsan ben ve tanıdğım dukancılar dahil testden 1 gün fazla yaptık ama senin ki zaten uzun eğer kendine güveniyorsan ve sıkılmam diyorsan 10 gün hep aynı sonuçta ve 10 günü dr.takibinde yapılmasını öneriliyor ama :44:

kızzzlar bende bildirim yapmak istiyorum

başlangıç tarihi: 26.03.2012
başlangıç : 74
geçen hafta : 68
bugün : 67

:112::112:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…