tebrik ederim arkadaşım. 7 dediyse 7 yap. zaten vereceğini vermişsin. 5+ 5 ile 1+1 arasında aylık sonuçlarda fark yok. benim boyum 157. 101 kg ile başladım diyete 10 gün atak yaptım. atakta 4 kg verdim. seyirde 2+2 ile devam ettim. sonra 2 gün vitamin almamak biraz zor geldi. grip olduğumda çok ağır geçirdim çünkü. bende 1+1 e döndüm. şu an öyle yapıyorum. hem daha kolay hem de sonuç aynı.
Herkeslere Günaydın
- ile uyananları tebrik ediyorummm
ben hala tam anlamıyla başlayamadım diyete yiyorum arkadaş ve sadece sabah tartıya çıkınca pişman oluyorum.
dün 30 dk eliptik + 15 dk twist yaptım.
bitki çayıda içiyorum birde diyeti tam uygulasam vericem biliyorum ama inanın şu 1 haftadır okadar çok çikolata yedimkiii artık çikolatadan tiksindim:26: tabi kendimden de ben bu kadar iradesiz olamam yaa
bugün milat diyorum ve cidden yapıyorum yeter artık. dengemi bozdum resmen:26:
Evet canım yaa! Ne yaparsak kendimize yapıyoruzHadi sen de başla artııkk! Biraz daha sıksan dişini.. Sonra yine yersin çikolataaa.. Ben de yemek istiyoruumm 1 ay sonra inşallah, hepberaber bi çikolata partisi yapalım :124: Şu kilolardan kurtulalım da. Sen de 1 ay dayansan baya bi gidicek... Dayanmalıyıızzz!! Ha gayreettt!!
kızzzlar bende bildirim yapmak istiyorum
başlangıç tarihi: 26.03.2012
başlangıç : 74
geçen hafta : 68
bugün : 67
:112::112:
bence hem vücut direnci hemde psikolojik anlamda bizim diyet ömrümüz bu kadarmış... ben böyle düşünüyorum... bende diyorum tamam başladım diye... ama olmuyo... çokmu kaçamak yapıyorum... aslında kaçamak bile değil... dukan ekmeğim yağsız peynirim etim tavuğum... ama bunun yanında hergün mutlaka sebze yiyiyorum... mesela bütün gün sırf proteinle besleniyorum... bitki çayım suyum asla ihmal etmiyorum... ama akşam oldumu ya bi parça roka veya marul... yada sebze yemeği varsa evde küçücük bi kaşık ondan... mesela dün akşam taze fasülye yedim... pişman da olmuyorum hiç... hani ekmek poğça filan yesem yada çikolata... belki o zaman anca pişman olurum... ama napıyım bende bu şekilde becerebiliyorum artık... hem herkes yeter artık diyo... iki gün önce sevgilim geldiğinde tamam artık sabitlenmeye geç sen yeter çok zayıfladın diyo... güçlendirme ve sonrasını sabitleme diye adlandırıyo sevgilim... ama dün akşam bi karar aldım... öyle psikolojik olarak kasmıycam kendimi... göbeğim nasılsa gitti... inebildiğim kadar inerim bu şekilde... e spor da yapıyorum hergün... mutlaka etkisi olucaktır...
yediklerinden birşey olmaz miray..rahat ol fotolarda fark o kadar belli ki.hele o vapurda bi foton var orada inceciksin.abartmadan bildiğin gibi devam et.bak ben güçlendirmeyi tam anlamıyla yapmıyorum ama hiç kilo almadım....bence hem vücut direnci hemde psikolojik anlamda bizim diyet ömrümüz bu kadarmış... ben böyle düşünüyorum... bende diyorum tamam başladım diye... ama olmuyo... çokmu kaçamak yapıyorum... aslında kaçamak bile değil... dukan ekmeğim yağsız peynirim etim tavuğum... ama bunun yanında hergün mutlaka sebze yiyiyorum... mesela bütün gün sırf proteinle besleniyorum... bitki çayım suyum asla ihmal etmiyorum... ama akşam oldumu ya bi parça roka veya marul... yada sebze yemeği varsa evde küçücük bi kaşık ondan... mesela dün akşam taze fasülye yedim... pişman da olmuyorum hiç... hani ekmek poğça filan yesem yada çikolata... belki o zaman anca pişman olurum... ama napıyım bende bu şekilde becerebiliyorum artık... hem herkes yeter artık diyo... iki gün önce sevgilim geldiğinde tamam artık sabitlenmeye geç sen yeter çok zayıfladın diyo... güçlendirme ve sonrasını sabitleme diye adlandırıyo sevgilim... ama dün akşam bi karar aldım... öyle psikolojik olarak kasmıycam kendimi... göbeğim nasılsa gitti... inebildiğim kadar inerim bu şekilde... e spor da yapıyorum hergün... mutlaka etkisi olucaktır...
günaydın kızlar.
bugün şahane motivasyonla protein perşembesi yapıyordum.taaa ki okulda yapılan kuymağın tutmuş dibini çatallayana kadar....öfff gitti günüm artık yarın saf protein olacak.bu arada acil spor yapmam lazım benim callan dan başka ne önerirsiniz (onu yapıyorum)aerobiği bıraktım çünkü...bu arada dün tartıldım adetimde devam ediyor bu arda 62,7 geldim 1 kilo fark var ama takılmıyorum ben ona...
valla ben hala oldum diyemiyorum evet 68e düştüğümde olmuştum keşke geçseydim güçlendirmeye:26: aptal kafam benim...
valla ipleri sevgilime vericem ne yersem ona yazıcam... sen diyor böyle değildin 1 çatal cheesecake aldığında diyetim bozuldu diye burnumdan getirdin dedi haklı valla.
annemde diyor tanıyamıyorum seni diye herkes haklı. ama bu aralar şeytan çok dürtüyor
burda kendime ve sizlere söz veriyorum şu dakikadan sonra ufak bir kaçamak bile yapmıcam temmuz başına kadar!!! uzadıkça dahada yoruluyor insan. hatta kuzum sen beni listeyede al
başlangıcı ne zaman alsak geçen haftayı alalım :)
başlangıç : 10.05.2012
geçen hafta : 74
bu hafta : 71,8
hedef: 63 (hedefide dukanın dediği olsun bakalım)
aslında geçen haftayla bu hafta arası bayağı fark olmuş cidden yhaaaama şişkinlik indi biliyorum. öküz gibi yiyince insan.
bence hem vücut direnci hemde psikolojik anlamda bizim diyet ömrümüz bu kadarmış... ben böyle düşünüyorum... bende diyorum tamam başladım diye... ama olmuyo... çokmu kaçamak yapıyorum... aslında kaçamak bile değil... dukan ekmeğim yağsız peynirim etim tavuğum... ama bunun yanında hergün mutlaka sebze yiyiyorum... mesela bütün gün sırf proteinle besleniyorum... bitki çayım suyum asla ihmal etmiyorum... ama akşam oldumu ya bi parça roka veya marul... yada sebze yemeği varsa evde küçücük bi kaşık ondan... mesela dün akşam taze fasülye yedim... pişman da olmuyorum hiç... hani ekmek poğça filan yesem yada çikolata... belki o zaman anca pişman olurum... ama napıyım bende bu şekilde becerebiliyorum artık... hem herkes yeter artık diyo... iki gün önce sevgilim geldiğinde tamam artık sabitlenmeye geç sen yeter çok zayıfladın diyo... güçlendirme ve sonrasını sabitleme diye adlandırıyo sevgilim... ama dün akşam bi karar aldım... öyle psikolojik olarak kasmıycam kendimi... göbeğim nasılsa gitti... inebildiğim kadar inerim bu şekilde... e spor da yapıyorum hergün... mutlaka etkisi olucaktır...
yok kuzu okadar yedimki düşün çok uzun süre görmek dahi istemiyorummm
kızlar tekrar günaydın,
bu arada hatırlayanınız varsa dün sporda doktor kontrolüm vardı.Ya inanılmaz güzel geçti,sizle de paylaşayım dedim hemencecik :)
bir ayda 5.2 kilo vermişim.bunun 5 kilosu yağdan gitmiş,sadece 200 gr kas gitmiş.yağ oranım %42'den %38'e düşmüş :)
doktor bile inanamadı.bir önğndeki bilgisayara bakıyor,bir kağıtlara bakıyor,bir bana bakıyor falan :)
ondan sonra dedi bir ayda 5.2 kilo çok çoook iyi,tebrik ederim sizi dedi.
ya dukancım Allah senden razı olsun vallahi de billahi de .şu hayatımda ilk defa bir diyeti hem sıkılmadan,hem kendimi deli gibi sınırlandırmadan yapıyorum üstüne de durmadan kilo veriyorum,keşkem daha önceleri yapsaymışım yahu.
dukana göre temmuz 20'de hedef kiloma ulaşmış olacağım ama bana sorarsanız o tarihi bulmadan vericem gibi görünüyor.
düşünsenize 92.7 kilo ile başlamıştım 19 martta ve şu anda yani 2 ayda tam 11.6 kilo verdim.dukana göre 5 kilo fazlam kaldı ama vermeye devam edersem biraz daha kastırırım diye düşünmüyorum.
darısı hatta daha iyileri sizlerin de başınıza inşallah güzel arkadaşlarım.ohhh yazın inceceik gezeriz ortalıkta sonra da hemen bir sevgili yapmam lazım :)))))
yediklerinden birşey olmaz miray..rahat ol fotolarda fark o kadar belli ki.hele o vapurda bi foton var orada inceciksin.abartmadan bildiğin gibi devam et.bak ben güçlendirmeyi tam anlamıyla yapmıyorum ama hiç kilo almadım....
Haklısın.. belki de öyledir.. ama dediğin gibi.. Zaten karbonhidrat yemiyorsan ya da az yiyorsan ve yağlı şeyler de yemiyorsan, bence diyete ihanet olmuyor seninki. O kadar yapmışsın.. bu şekilde devam etsen, vermeye de devam edersin bence. Hem spor da yapmaya başlamışsın düzenli.. ne güzel! Seninki Karatay gibi bir şey olacak o zaman ve bence gerçekten bu şekilde, hem de spor yaparak, devam edersen, vermeye de devam edeceksin. Yine de yeter artık diyenlere bakma bence.. Sen kendini iyi hissediyorsan tabi yeter.. ama biraz daha versen süper olmaz mı?! Evlendikten sonra hemen çocuk da düşünüyorsun kısmetse.. Biraz daha versen hem daha kolay hamile kalabilirsin, hem de daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Yoksa böyle de gayet güzelsin, fıstıksın!!
Hehh! Ne güzel işte :)) Hazır istemiyorken, devaaamm :) Ben çikolata yerim o zaman, sen istediğin başka bişey yersin
kızlar tekrar günaydın,
bu arada hatırlayanınız varsa dün sporda doktor kontrolüm vardı.Ya inanılmaz güzel geçti,sizle de paylaşayım dedim hemencecik :)
bir ayda 5.2 kilo vermişim.bunun 5 kilosu yağdan gitmiş,sadece 200 gr kas gitmiş.yağ oranım %42'den %38'e düşmüş :)
doktor bile inanamadı.bir önğndeki bilgisayara bakıyor,bir kağıtlara bakıyor,bir bana bakıyor falan :)
ondan sonra dedi bir ayda 5.2 kilo çok çoook iyi,tebrik ederim sizi dedi.
ya dukancım Allah senden razı olsun vallahi de billahi de .şu hayatımda ilk defa bir diyeti hem sıkılmadan,hem kendimi deli gibi sınırlandırmadan yapıyorum üstüne de durmadan kilo veriyorum,keşkem daha önceleri yapsaymışım yahu.
dukana göre temmuz 20'de hedef kiloma ulaşmış olacağım ama bana sorarsanız o tarihi bulmadan vericem gibi görünüyor.
düşünsenize 92.7 kilo ile başlamıştım 19 martta ve şu anda yani 2 ayda tam 11.6 kilo verdim.dukana göre 5 kilo fazlam kaldı ama vermeye devam edersem biraz daha kastırırım diye düşünmüyorum.
darısı hatta daha iyileri sizlerin de başınıza inşallah güzel arkadaşlarım.ohhh yazın inceceik gezeriz ortalıkta sonra da hemen bir sevgili yapmam lazım :)))))
valla ben hala oldum diyemiyorum evet 68e düştüğümde olmuştum keşke geçseydim güçlendirmeye:26: aptal kafam benim...
valla ipleri sevgilime vericem ne yersem ona yazıcam... sen diyor böyle değildin 1 çatal cheesecake aldığında diyetim bozuldu diye burnumdan getirdin dedi haklı valla.
annemde diyor tanıyamıyorum seni diye herkes haklı. ama bu aralar şeytan çok dürtüyor
burda kendime ve sizlere söz veriyorum şu dakikadan sonra ufak bir kaçamak bile yapmıcam temmuz başına kadar!!! uzadıkça dahada yoruluyor insan. hatta kuzum sen beni listeyede al
başlangıcı ne zaman alsak geçen haftayı alalım :)
başlangıç : 10.05.2012
geçen hafta : 74
bu hafta : 71,8
hedef: 63 (hedefide dukanın dediği olsun bakalım)
aslında geçen haftayla bu hafta arası bayağı fark olmuş cidden yhaaaama şişkinlik indi biliyorum. öküz gibi yiyince insan.
günaydın kızlar.
bugün şahane motivasyonla protein perşembesi yapıyordum.taaa ki okulda yapılan kuymağın tutmuş dibini çatallayana kadar....öfff gitti günüm artık yarın saf protein olacak.bu arada acil spor yapmam lazım benim callan dan başka ne önerirsiniz (onu yapıyorum)aerobiği bıraktım çünkü...bu arada dün tartıldım adetimde devam ediyor bu arda 62,7 geldim 1 kilo fark var ama takılmıyorum ben ona...
işte ben henüz "yeter" diyemediğim için çok kasamadan yapıcam bu şekilde sebze mebze... zaten karbonhidrat ve yağ çıktı hayatımdan... en önemlisi su eklendi... derdim hamilelik öncesi en zayıf kiloya ulaşabilmem... inebildiğim kadar inmeliyim... elbette dur demiyorum diyetime... ama kasıp yorulmak , yorulup pes etmek istemiyorum... yavaş gitsin... çevremdekiler de he olsun bak herşeyden de yiyiyo ama kilo veriyo sebebi spor diye düşünücekler... annem çok endişeli sebze yemeyişimden zaten... doktorumda ısrarla demir için çiğ sebze yememi öneriyo... hem işe de yarar belki...
sağol canım evet mantıklı olanı bulmak istiyorum aynı zamandada kilo vermek istiyorum(hızlı çünkü artık taşıyamıyorum) sen kaç kilosun şimdi ne kadar oldu başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?