Arkadaşalar günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn herkese ben çok mutlu bir güne uyandım bugün....Ben bugün atak 5 yapıyorum hiç bozmadımm uslu çocuk oldum yaniii ..BAŞLANGIÇ 13 MAYIS 2012 98.300 BUGÜN17 MAYIS 2013 VE TARTI 93.800 DEDİ BOYUMDA 1.60 umarım şaka değildirrrrrr...sadece paylaşmak istedimm ..kızlar bişey sorucam bana atak 7 gün dedi ama kg çoksa vermek gereken 10 olabilir dedi yapanlar sizce birde ataktan sonra 5+5mi olmalı o günlerde neler yapmalıyım fikir verirseniz sevinirim.kitabı okudum ama oğlumla çok rahat olmuyo izin vermiyo çokkkhepinizi öpüyorum ve __ çok olduğu bir gün diliyorum
Günaydın kızlar :) Kilo bildirimi yapıp kaçcam hemen
Artılardayım84 oldummmm :))))) haftaya artık gaza gelip birazcık fazla veririm umarım
başlangıç 02/01/2012
başlangıç kilo 110
hedef kilo 69
şuan 84
geçen hafta 83
iyi geceler kizlar ,
bayagidir ugrayamadim ama size guzel haberlerle geldim.kizim 6 kilo verdi ve yag kas olcumu yaptirdim 5.5 kilo sadece yagdan vermis.doktor tebrik etti nasil basardiniz dedi ama dukan demedim tabiki.bende toplamda 4 kilo verdim .ve herkes kilo verdgimi farkediyor.eger kilo bildirimine girersem simdiden kilomu bildirim dedim -4 kilo
hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin iyi gecelerrr:)))
başlangıç tarihi: 18/02/2012
başlangıç kilo: 82
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 70.10
güncel kilo: 69.10
5+5 de daha çabuk kilo gittiği söyleniyor fakat sıkıcı olabilir diye düşünüyorum ben ve genelde karşılaştığım 1+1 devam ediyor seyire...suyunu aksatmıyorsun değil mi atağı uzatmak istiyorsunda böbreklerine de dikkat et tatlm suyunu falan aksatma uzatmayı de sen bilirsin eğer 10 gün yapmak istiyorsan ben ve tanıdğım dukancılar dahil testden 1 gün fazla yaptık ama senin ki zaten uzun eğer kendine güveniyorsan ve sıkılmam diyorsan 10 gün hep aynı sonuçta ve 10 günü dr.takibinde yapılmasını öneriliyor ama :44:
Herkeslere Günaydın
- ile uyananları tebrik ediyorummm
ben hala tam anlamıyla başlayamadım diyete yiyorum arkadaş ve sadece sabah tartıya çıkınca pişman oluyorum.
dün 30 dk eliptik + 15 dk twist yaptım.
bitki çayıda içiyorum birde diyeti tam uygulasam vericem biliyorum ama inanın şu 1 haftadır okadar çok çikolata yedimkiii artık çikolatadan tiksindim:26: tabi kendimden de ben bu kadar iradesiz olamam yaa
bugün milat diyorum ve cidden yapıyorum yeter artık. dengemi bozdum resmen:26:
kızlaaarr günaydın,
hemen bildiriyorum
başlangıç tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo: 97.2
hedef kilo:75
geçen perşembe: 83
güncel kilo: 81.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?