Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 62.7
güncel kilo: 61.8

tebrik ederim arkadaşım. 7 dediyse 7 yap. zaten vereceğini vermişsin. 5+ 5 ile 1+1 arasında aylık sonuçlarda fark yok. benim boyum 157. 101 kg ile başladım diyete 10 gün atak yaptım. atakta 4 kg verdim. seyirde 2+2 ile devam ettim. sonra 2 gün vitamin almamak biraz zor geldi. grip olduğumda çok ağır geçirdim çünkü. bende 1+1 e döndüm. şu an öyle yapıyorum. hem daha kolay hem de sonuç aynı.

günaydın günaydın günaydın...
kızlar hala ayılamadım... sebebi de dün spora gittim bundan sonra hergün gidicem çoookk şaahanee çook eğlenceli fekat biraz yorucu...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) Kilo bildirimi yapıp kaçcam hemen

Artılardayım 84 oldummmm :))))) haftaya artık gaza gelip birazcık fazla veririm umarım

başlangıç 02/01/2012
başlangıç kilo 110
hedef kilo 69
şuan 84
geçen hafta 83

günaydınnn

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef kilo 60
Şuan 86,6
Geçen hafta 88,1

Ben dün akşam Callen e başladım. Kendimi acayip iyi hissediyorum. Fark ettireceğine de eminim. Çalışmakyan o kadar çok kasım çalıştı ki. Ve dediği gibi cinsel isteğide arttırıyor kepçe hareketii. Uykudan önce süperr tavsiye ederim...

.

gunaydın bende artıdayım ama en son gordugum eksılmıs olan kılomu bıldırecegım :)

başlangıç tarihi: 19 mart
başlangıç kilo: 112
hedef kilo:65
geçen perşembe kilo: 98,2
güncel kilo: 98,8

başlangıç tarihi: 18/02/2012
başlangıç kilo: 82
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 70.10
güncel kilo: 69.10

Son düzenleme:
Günaydııınnnn Kaderdaşlarım

Hoşgeldin Bulaşıksuyu :) Kendime arkadaş buldum demektir Ben de +'yııımmmm :S :)) Ben de aynen senin gibi haftaya telafi etmeyi umuyorum. Geçen hafta verdiğim 1,7 kiloya sayın arkadaşlar

Bir de sanırım sistit oluyorum :S Karnımda o yüzden de bir şişlik olabilir, farkediliyo çünkü, şişmişşş.. İlaç içmeye başladım dün akşam. İlerlemeden kurtulsam bari.. İşte bildirimiiiimmmm:

başlangıç tarihi: 26.03.2012
başlangıç kilo: 67
hedef kilo:57
geçen perşembe: 61.3
güncel kilo: 61.7

Normalde Pierim Dukanım bana Mayıs sonuna kadar 57 olcaksın demişti. Dişimi sıkıp en azından Haziran 17'ye kadar şu son 4-5 kilomdan kurtulmayı hedefliyorum. Kendime 1 ay veriyorum. (Tam da Pazar gününe geliyormuş ) Sonra da tatile gidersek inşallah, rahat gitmek istiyoruummm!! Evrene mesajım budur :))

çok güzel haber. su kaybı olamaz zaten. su kaybı ilk günlerde olur ve en fazla 2-3 kilo değiştirir kiloyu. kas kaybı da olamaz, aramızda 20-25 kilo verenler var. o kadar kasımız yok ki kaybedelim. belli yağdan gidiyor. ölçtürmüşsünüz, doktor da tescillemiş oh misss.

herkeze günaydınnn

bildirim yapıyorum

başlangıç tarihi: 21.03.2012

baişangıç kilo: 71

hedef kilo: 55

geçen perşembe: 60.6

güncel kilo: 59.5

Herkeslere Günaydın
- ile uyananları tebrik ediyorummm
ben hala tam anlamıyla başlayamadım diyete yiyorum arkadaş ve sadece sabah tartıya çıkınca pişman oluyorum.
dün 30 dk eliptik + 15 dk twist yaptım.
bitki çayıda içiyorum birde diyeti tam uygulasam vericem biliyorum ama inanın şu 1 haftadır okadar çok çikolata yedimkiii artık çikolatadan tiksindim:26: tabi kendimden de ben bu kadar iradesiz olamam yaa
bugün milat diyorum ve cidden yapıyorum yeter artık. dengemi bozdum resmen:26:

kızlaaarr günaydın,
hemen bildiriyorum

başlangıç tarihi: 19.03.2012
başlangıç kilo: 97.2
hedef kilo:75
geçen perşembe: 83
güncel kilo: 81.1

günaydın kızlar

baslangıc tarihi: 19.03.2012
Başlangıç kilo: 66.3
HEdef kilo:58.3
geçen perşembe: 60.4
güncel kilo: 59.8

teşekkür ederim sıkılmamak değilde kilonun daha fazla gitmesi suyumu hiç azaltmadım birde dün ekmek yaptım her evrede diye yazmıştı arkadaş 1 tane yedim.olmazsa 5+5 yapıp sıkılırsam 1+1 yaparım(10 gündende vazgeçtim şu anda sağlığımda çok öneml:)))

Evet canım yaa! Ne yaparsak kendimize yapıyoruz Hadi sen de başla artııkk! Biraz daha sıksan dişini.. Sonra yine yersin çikolataaa.. Ben de yemek istiyoruumm 1 ay sonra inşallah, hepberaber bi çikolata partisi yapalım :124: Şu kilolardan kurtulalım da. Sen de 1 ay dayansan baya bi gidicek... Dayanmalıyıızzz!! Ha gayreettt!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…